Bloodborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby

Adversus solem ne loquitor

Moby
Illetve miközben ott sétafikáltam (faszt, menekültem mint egy nyúl) összefutottam egy hunterrel, akit nem is jelez a térkép. A csulámat is sajnáltam tőle, majd egyszer visszanézek hozzá (meg a három retekhez is).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.10. 14:02:21

Moby
A gyerek déli alvóidejében gondoltam kicsit benézek játszani. Elmentem Mergo's Loft: Base-be, mer más már nincs, megnyitottam a rövidítéseket a bosshoz, és ha már ott jártam, el is küldtem aludni a mikulásbácsit 😊
Viszont ez az ebrietas a sírba tesz...ma megnézek pár videót, mi az istent csinálok ennyire rosszul.

Az úgy jó lesz nekem eleinte idegenekkel is.
Be is fizettem,köszi.
darkSectorxxx
Ja sajnos, de nem értem miért. Pvp-ben még oké, de itt.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Én mennék már csak senki nem hív. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Miért húztam el? 😊

Kongy
Ja, török előre mint a fene 😄 Igaz Old Yharnamban agyfaszt kaptam, úgyhogy azt egyelőre jegeltem, de miután szétnéztem Forbidden Woods-ban visszamegyek oda is.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Egész jól haladsz!

Kongy
AAA... ez már másik sírkőnél van? 😄DD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

SweeneyTodd
Amatőr kérdés... jó sírkőnél állsz ? <#crazya>

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Moby
10+(lvl*0.1)

Moby
Biztos? Megnézted a szomszédos sírt is?<#ravasz1>

Kongy
Az miért van amúgy szerintetek, hogy elmentem Forbidden Woods-ba, meggyújtom a lámpát, de elfelejti, hogy ott jártam, Hunter's dreamből nem tudok visszateleportálni. ez valami bug?

Tatyla
+/- 10 szint különbség lehet, akárki nem tud bemenni bár én általában idegenekkel szoktam bemenni bossra ha nagyon szenvedős

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Mennyivel könnyítenék a játékon ha befizetnék PS+?Co-op pl.tudna jönni valaki segíteni Boss-ra?
SweeneyTodd
Na ma már talán le tudok ülni játszani is <#bee1> két napja pakolok otthon, géphez se tudtam leülni , szét kaptam aztán azt is átvariáltam, csak pislogtam ma reggel is 180+ új hsz <#action> és még ma is kéne egy picit pakolnom....

Látom Dark szépen elhúztál <#idiota>, ideje össze szednem magamat, utoljára amikor beléptem akkor kinyitottam a klinikánál a zárt kaput meg lehet menni unseen villagebe... nem is tudom hol kezdjem majd <#bee1>

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

darkSectorxxx
Én erős vaok, csak a vial kevés. 😊

Myselor
teis kevés vagy még oda gyerek xd viccelek
darkSectorxxx
Lópikulát kevés. 😄

darkSectorxxx
😄

Myselor
nem nehezíted vele a játékot nem szinteződnek hozzád.könnyíteni tudod csak a fejlődéssel de azért a 80 level még kevés lesz ám a végére 😊 kell az még hajrá 😄 vialod is lesz még bőven nyugi ^^
Moby
Még má 80-as szintű vagyok, nagyon nincs értelme tovább tápolni, így sem lett könnyebb, sőt...lehet, hogy csak nehezítettem vele a dolgom. Mondjuk egy lavór vialt vehettem volna, elég lett volna a játék végéig 😄

Myselor
oh értem.hát az kínos :| mondjuk visszafarmolod fél óra alatt max annyit.de kevesebb is lehet😊 nem egy nagy összeg
Moby
Mert bent volt a vér a bossnál. 40-el szaladtam be, nekimentem vagy 5x-6x mire elfeküdt. Addig gyarapodott, de az utolsó előttinél meghaltam mielőtt felvehettem volna.

Myselor
mért nem költöd el ha olyan helyen rohangálsz ahol nem érzed biztosnak magad?nem valami jó érzés elbukni annyit,meg ott van az a teleportáló item,harc közbe is betudod nyomni pl bossnál ha mégse megy.
Moby
One Reborn fekszik. Több, mint 100K-t hagytam nála, de evvan.
Viszont a 3 huntert inkább békénhagyom egyelőre,

balee4
Na majdnem meglett a Keeper of the Old Lords a Defiled dungeon-ban, 2 mm élete maradt, de megvan a nyerő taktika.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

n000rbi
Mindegyiknél sunnyogj mögé és visceral attack. A terem közepén lévővel kezdd, aztán futás ki onnan. A csengettyűs picsa és kompániája legyen kint halott, különben esélytelen.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Hiába bújok bárhova, varázsolja a tetű a villámokat. Esélyem nincs ellenük. De épp most vágtak le 30K-val a zsebemben. Hellyeah...

darkSectorxxx
Amúgy addig is a 3 Hunter-nél, annyit tudok tanácsolni, tudom nem könnyű, hogy van 1 vagy 2 oszlop, ezeket használhatod fedezéknek, a testőrök közül a 2 kardosra meg úgy támadj hogy kitartónak kell lenni, és apránként ütni, vagyis, ez amit én szoktam sok ellen jó főleg amikor sok ellenfél van, odamész vagy odajönnek, csapsz egyet, de csak -et és utána azonnal ugrás hátra....és így tovább.

Vagy ha nem megy annyira akkor tápolás.
Én szerintem 50-(max)60-as szinten érhettem oda, nem is emlékszem de 60 alatt sokkal.
Persze nincs köze a boss-oknak a szinthez, mert minden boss kinyírható akár semmi sérülés nélkül.

Ez a molotov meg más baromság szerintem felesleges, csak magadat zavarod meg a ritmusban.
Max ajánlom még a papirokat.
Fire paper és Bolt paper.

darkSectorxxx
Ja megértelek....

Nekem is most mondák stream-en beszéltünk hogy nyomjam el az itemeket a sok echo-t.
De mondom nem mert annak nem látom értelmét hogy ellőjjem a piros köveket, egyszerűen így is úgy érzem hogy kellően fejlődtem.....minek könnyítsem feleslegessen a dolgomat? 😄

Meg én is kihagyhattam volna dolgokat vagy hogy behívni valakit, de mondom max ha télleg nem megy önerőből. 😊

Kíváncsi leszek hogy NG+-ban nálam másképpen viselkednek-e a boss-ok és szenvedés lesz-e mint most neked.
Nem tudnád megmutatni nekem stream-be gyors hogy milyen a boss?
Mármint a harcstílusa? 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.09. 22:50:47

Moby
Ez biztosan nem fog megtörténni. Nem a végigjátszás a cél.

darkSectorxxx
2000. vásárlónk.
Gratulálunk! 😄

Amúgy a 3 őrt le kell ölni nem? hiszen az kell a továbbjutáshoz....Kozmik az lehet hogy nem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.09. 22:45:11

TDC Geronimo
Azokat meg se kell olni. Oldalt siman ki lehet menni. Unseen villagerol beszelsz gondolom

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Ezt jó ideig nem fogod abbahagyni, csak akarsz játszani, csak még ölni, eteti magát a játék, és a dungeon észe szinte kifogyhatatlan kihívást jelent ahogy néztem. 😊

darkSectorxxx
Én mindenképpen segítek, ha mást nem drasztikus módszerrel, átdobod a mentsedet.
Ha nem jön össze coop.

platina utan feltettem a jatekot a polcra.
ma elinditottam a Shadow Of Mordor-t, de 1 orat birtam es kikapcs.

ujra BB-oznom KELL! remegek.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Hát én itt most úgy elakadtam, hogy fogalmam sincs hogyan tovább. A 3 hunter ellen olyan szinten vagyok esélytelen, mint a kozmik girl ellen. Itt állok, és nem nagyon van hova tovább. Átjutni rajtuk nem tudok. Egyet sem tudok kinyarni közülük. Szétszedni nem tudok őket, bármit csinálok együtt maradnak. Kissé a motivációmat is kezdem elveszíteni.

move bitch! <#nezze>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

balee4
Keeper of the Lords: 150-es szinten két suhintásra elintéz. Hogy az anyámba lehet ez megcsinálni?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

AntiHero
Aki gondolkodik ds2 ps4-es verzióján, digitalisan. Az szóljon aztán közösen megvehetjük. 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kongy
Valaki amúgy aki kicsit jobban belemerült a sztoriba nem szeretne mesélni, hogy mégis milyen átok ül Yharnamon? Tényleg érdekelne a háttere, hogy miért változnak át az emberek, miért van az a káosz ami.

darkSectorxxx
Csináltam magamnak egy logo-t 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

na Lord Karnidzs is letesztelte vegre(?) <#idiota>

darkSectorxxx
Március 25 óta 2000 komment, azt vagyunk kb 10-en. 😄

Anti meg még nem HG. <#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.09. 21:38:52

darkSectorxxx
Huh jo a MK de ennyire nem fog lekötni majd, ezt én nem azért nyomtam mert más nincs hanem mert egyszerűen nehéz befejezni letenni, nagy erő kell hogy időbe befejezzem és menjek pihenni. 😄

Kongy
Én már csak azért sem adom el/ hagyom abba, mert nincs más amivel játszanék 😄 Mortal X-el majd, de lehet a kettőt párhuzamosan, mert az annyira nem belemerülős.. mondjuk kombókat nyilván tanulni kell ott, de azért elég sokat Mortaloztam előzővel is.

Klassz a térkép (Y)
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.04.09. 21:28:11

darkSectorxxx
Ha érdekel egy vázlatszerű térkép:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

a térképen a helyek vannak és a boss-ok.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.09. 21:27:05

darkSectorxxx
Igen van egyfajta varázsa a játéknak, eddig itt közülünk még senki nem hagyta abba, szerintem annyira nehéz pont hogy teljesíthető legyen...és ne legyen nagyon fusztráló. 😊