9650
![13460980771428064280.png](https://media.sg.hu/forum/galleries/1346098077/13460980771428064280.png)
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
Most már akkor seperc alatt kigyúrhatja magát mindenki.
Egyébként megoldhatnák, hogy közvetlenül lehessen a lámpák között "közlekedni", a dream érintése nélkül. Az is sokat gyorsítana.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.04.23. 12:21:12 -
Szerverek feljöhetnének már. Remélem matchmaking is javul -
Ó bazmeg, lecturbe beREPÜL, nem is tölt... -
Így bizony. Én ugye meg kb. csak Lecture-t néztem meg, de Old Yharnam is gyorsabbnak tűnt és a visszaút Hunter's dream-be egyértelműen.
Mindegy, ennek nagyobb volt a füstje, mint a lángja, de legalább valamit javult a helyzet. -
Ezt nem értem (bár inkább te nem). Ha pacinggel, hogy lehetne meg??? Pont azért van pacinggond, mert nincs meg. Nincs stabil 33.33ms-en belül (tehát attól biztosan kevesebb kell) frém.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.23. 12:14:09 -
SlickAdam #3552 DF videon latszik, hogy altalaban megvan a lock-olt 30 össz-frém.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.23. 12:10:57 -
Módosítom: van ahol szart sem javult :) Defiledbe menet ugyanolyan tetűlassú, de hunters dreambe illetve most lecturebe menet gyorsabb. -
Nem, de az se igaz, hogy szart se javult. -
Tehát akkor mégsem nekem ment a remoteplay az agyamra
/a hunters dreambe menet viszont érezhetően gyorsabb
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.23. 12:08:27 -
3-4 seccel lett csak rövidebb megmérték. Egyedül a halál utáni idő javult meg a hunters dream töltés 5-8 seccel. Oh well... legalább van mit olvasni töltés alatt.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.23. 12:06:36 -
Má hogy a faszba ne kéne? Az nem egy szándék, vagy egy kapcsoló...azért nincs stabil framepacing, mert nincs stabil 30 feletti frame. -
Na akkor én biztos pont olyan "circumstance" közepette néztem a töltési időt, amikor gyorsabb volt :P Egyébként így van, mert pl. most megint rápróbáltam, Cathedral Ward olyan hosszú volt, mint rég. (de másodjára is, szóval nem tudom mit tolnak ezek a japók memóriába vagy mégis mitől függ...) -
UPDATE: Your blood echoes DO NOT DISAPPEAR ANYMORE after reloading the game. They stay on an enemy or pool of blood. Awesome. -
javítva van az 1 fps bug is azt írják, amikor átmész fog gaten -
cannon 12 bulletet eszik állítólag -
Main points of UPDATE 1.03:
Reduced loading times (approx. 5-15 seconds; may vary by circumstance)
Fixed bug that left certain lifts and elevators inoperable
Fixed bug that resulted in bosses becoming immobilized
Fixed bug that left players unable to advance NPC events during multi-play
When the PS4 is put into Rest Mode during online play, the game will now return to the main title screen upon resuming play. This will resolve matchmaking issues related to Suspend/Resume.
Other various bug fixes
Hát performance fix az nem ezzel a patchel jön :/
suspendes fixük meg elég LOL. Kibasznak menübe és ezzel le is van tudva. Japók :y -
SlickAdam #3541 Main points of UPDATE 1.03
- Reduced loading times (approx. 5-15 seconds; may vary by circumstance)
- Fixed bug that left certain lifts and elevators inoperable
- Fixed bug that resulted in bosses becoming immobilized
- Fixed bug that left players unable to advance NPC events during multi-play
- When the PS4 is put into Rest Mode during online play, the game will now return to the main title screen upon resuming play
This will resolve matchmaking issues related to Suspend/Resume.
- Other various bug fixes
legalabb a frame pacing dolgot javitottak volna, ahhoz valszeg nem kell ujrairni a kurrrristent is...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.23. 11:49:40 -
Agyadra ment a remoteplay :) -
Cuki az olvasnivaló, meghát nem mértem le, de hogy az gyorsabb nem lett, az kurvaélet :DD -
Matchmaking fix is jött? Majd ma kipróbálom -
Elég régóta így szedi. incremental patchelés van már PSen. 2.6gb a teljes patch 1.0ról. Előtte ellenőrzi mennyi van fent és a maradékot szedi. Tehát a patch kb 300 mega csak. -
-
Észrevehetően gyorsult (amihez azért hozzátesz az is érzésben, hogy immár olvasgatni is lehet a töltőképernyőn :)) -
SlickAdam #3534 ehhh, performansz marad is ezek szerint. nem ertenek hozza, meg amugy se kis feladat az ilyesmi... :(
töltes mennyivel gyorsabb? -
SlickAdam #3533 lenyeg, hogy magasabb vitality-val magasabb lesz a felezett HP csik.:) -
Nekem is fura volt, hogy először preparing-elt vagy 2 percig, aztán meg már 2.3 gigánál tartott hirtelen a 2.6-ból. Viszont leszedte, feltette gond nélkül.
Lecture Building farmoló hely mintha kevésbé menne át diavetítésbe.
Szerk.: vagy mégse... :)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.04.23. 11:26:21 -
Nálam gond van a patch letöltésével. Eleve 50%-ról indul, és a végén megáll... -
ÁÁÁÁ szöveges töltőképernyő a BB logo helyett!!! Gyorsabb is a töltés
A pörformansz viszont nem sokat változott, Old Yharnam szinte ugyanúgy akadozik :P
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.04.23. 11:18:42 -
Gyön az update. Mondjuk remoteplayen szopok ezzel a tetűvel :D -
simán lehet róla szó nem ez lenne az első ilyen eset a játékaikban :D -
Hát én ennek a Keeper of the Old Lordsnak tegnap nekiugrottam vagy 4x, aztán beájultam az ágyba. Nem tűnik kivitelezhetetlennek, csak gecinehéz :D -
Én is. :D jelenleg még mindig defiled amygdalanal vagyok. Hetente 1 boss jelenleg nekem defiled. Mert ha nem sikerül 5 próbálkozasra napokog be se lépek. :D -
ppista #3525 Lehet mégis, mert From -
>Persze még lehet egy jövőbeli tartalomnak a bejárata.
?? Bemennél rajta Chatedral Ward-ban, kijönnél Central Yharnam-ban a hídon. Nincs.mögötte.semmi. -
ppista #3523 Kösz. Agyaltam rajta mikor megtaláltam, hogy vajon milyen kulcs kell hozzá, de akkor sztornó. Persze még lehet egy jövőbeli tartalomnak a bejárata. -
Ja amúgy kérdés: a defiled a HP-t felezi le, vagy a vitalityt? Ugye azért nem mindegy, mert a hardcapes viatlityt érdemes-e vajon továbbvinni (nem mintha ezen a ponton már érdemben lenne ráhatásom, inkább csak elméleti a kérdés) -
A vicc az, hogy így már tök egyértelmű, de soha nem jöttem volna rá.
Nameghát pályadesign FTW -
A zárt ajtó egy végül nem implementált shortcut-nak tűnik (az első bosshoz vezetne a hídra), ez a lényeg. Mindenesetre mindenkinek az agyára ment, hogy vajon mi lehet mögötte. From -
ppista #3519 Nem indul el itt a melóhelyen. Sajnos. -
Megnézted a videót?