9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
ppista #3517 Lehet egy későbbi dlc tartalom lapul az ajtó mögött? -
#3516 Ha nem tudod mit akar ezzel, akkor nem is játszottál a játékkal :) -
#3515 ezzel nem értem mit akar.amúgy csodálkozom hogy ebben kimaradtak az illusionary wallok.se megütni se benyomni nem lehet őket .nincsenek rejtett tárgyak.ládából is csak 1 féle az is kevés -
#3514 eeeeeeekkk....:) -
#3513 -
SlickAdam #3512
-
#3511 -
#3510 Fincsi ez a defiled -
#3509 A boss előtti unalmas, sok dungeon centire ismétlődik. -
#3508 Hogy mennyit változott a játékhoz való viszonomy a végére...megláttam a BSB-t itt az Ailingben, és megörültem neki, az egyik legkönnyebb bossom lett evör :) -
SlickAdam #3507 unalmas??? azoknal a boss-oknal szoptal a legtobbet. -
#3506 Hosszú és unalmas nem nehéz mert végig lehetne rohanni, csak ugye mivel végigverekeded azért tünik hosszúnak. -
#3505 Nem maga a queen, hanem az odavezető út. Még Ailinget túrom, de már ez is elmebeteg nehéz. -
#3504 1 trofira vagyok a platinától, de az az 1 lesz a legnehezebb, és leghosszabb: a queen... -
#3503 :) -
SlickAdam #3502 az kurvaisten, hogy alapvetöen nem nezek sose stream-eket, de csak Dark-ot siman neztem mar vagy 10+ oran keresztul.:)
#3498 : ha csak egy peldanyt vettunk volna... :D de mar ott tartunk, hogy sima + japan + collector + guide, meg a lonak a f... :D -
#3501 A jobb felső Slick, nem kérdés. -
#3500 -
#3499 Egy valamit megfigyeltem. Jó véres a játék, de nerfelték a vért ehhez képest :(
Jó mondjuk ez talán már a ló túloldala :D -
#3498 Nem is tudom, hogy vettem-e valaha olyan játékot, ami ennyire megérte volna a kiadott pénzt. -
#3497 ah bocsi igazatok van a 3 shadow .a bosziból 2 lesz.de másra nem emlékszem :) -
#3496 Vagyunk ezzel még így páran :) -
#3495 Miért van az, hogy amikor épp nem játszom, még így 1 hónappal a megjelenés után és majdnem 2 végigjátszás után is vagy a játékról olvasok, vagy videókat nézegetek? :)
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.22. 21:21:45 -
#3494 Nekem ez az 5 dungeon is sok hogy a kapcsolokért mentem nemhogy mindet, csak elsőre azt hittem kicsit változatosabbak.
Szerintem mindenki ráun erre, ez full monoton, max a titkos itemek ösztönözhetnek valakit, vagy hogy lássák a Boss-okat, de a gyilkolás maga nem hinném. -
#3493 Nem, én mindet meg akartam csinálni, csak beleuntam és utána mondta Slick hogy a kutya így meg úgy, és akkor mentem a királynőre, csak hogy pontosítsunk. -
#3492 Én nem ezt mondtam csak hogy okozhatnak meglepit.... -
SlickAdam #3491 akkor mostantol csak csupakisbetüvel aka nemecsek: moby :D -
#3490 Túl nyomasztó nekem. -
#3489 Lejárt a vipem... -
SlickAdam #3488 ooo az uccso 2 dungeon a legizgalmasabb (boss-ok teren). biztos vagyok benne, hogy pl az Isz is tartogat kihivast. -
#3487 Már most nem hiszem, hogy valaha kívánnám még a dungeonokat, pedig a defiledbe még be sem tettem a lábam LOL -
SlickAdam #3486 en is meghagyom a tobbit kesöbbre, hogy legyen majd miert betenni a lemezt. -
#3485 Nem te azért mentél ilyenekbe, mert bár 40x le lett írva hova kell menni, neked egyszer sem sikerült elolvasni LOL -
SlickAdam #3484 ja biztos masik dungeon-ban talalkoztal reloaded verziokkal, amikor esz nelkul belevetetted magad a crawlin' -ba.
ezert szeretunk. -
#3483 Annyira nem jó a dungeon, hogy a haton kívül egybe is bemenjek. -
#3482 Ne is, a trófeáért nem kell. Én mentem ilyenekbe.... -
#3481 Na ezaz.
Nem a könnyü szinteken nehezek, hanem arra értem feljebbi dungeonokban voltak, nem csak 1x kell ellenük küzdeni.
Jó célirányosan asszem a trofiért lehet nem de én belemntem oda ahol azért szívoztak néha, elsőre nem ment az biztos...gecik nagyon, közölük is a nagy bozótvágóssal van mindig gond, a többi 2 valoban nem kavar vizet. -
#3480 Edzemben sincs odamenni. -
#3479 Akkor ti kifogtátok a jót...:( -
#3478 Későbbi root dungeonban is feltűnnek sokkal több hpval és sebzéssel + olyan helyen, ahol nem lehet oszlopokkal meg lépcsővel trükközni. Ott azért tudtak okozni 1-2 kellemetlen pillanatot.