9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • ppista
    Lehet egy későbbi dlc tartalom lapul az ajtó mögött?
  • n000rbi
    Ha nem tudod mit akar ezzel, akkor nem is játszottál a játékkal :)
  • Myselor
    ezzel nem értem mit akar.amúgy csodálkozom hogy ebben kimaradtak az illusionary wallok.se megütni se benyomni nem lehet őket .nincsenek rejtett tárgyak.ládából is csak 1 féle az is kevés
  • Moby
    eeeeeeekkk....:)
  • n000rbi
  • SlickAdam

• TDC Geronimo
  • Moby
    Fincsi ez a defiled
  • darkSectorxxx #3509
    A boss előtti unalmas, sok dungeon centire ismétlődik.
  • Moby
    Hogy mennyit változott a játékhoz való viszonomy a végére...megláttam a BSB-t itt az Ailingben, és megörültem neki, az egyik legkönnyebb bossom lett evör :)
  • SlickAdam
    unalmas??? azoknal a boss-oknal szoptal a legtobbet.
  • darkSectorxxx #3506
    Hosszú és unalmas nem nehéz mert végig lehetne rohanni, csak ugye mivel végigverekeded azért tünik hosszúnak.
  • Moby
    Nem maga a queen, hanem az odavezető út. Még Ailinget túrom, de már ez is elmebeteg nehéz.
  • Moby
    1 trofira vagyok a platinától, de az az 1 lesz a legnehezebb, és leghosszabb: a queen...
  • darkSectorxxx #3503
    :)
  • SlickAdam
    az kurvaisten, hogy alapvetöen nem nezek sose stream-eket, de csak Dark-ot siman neztem mar vagy 10+ oran keresztul.:)

#3498 : ha csak egy peldanyt vettunk volna... :D de mar ott tartunk, hogy sima + japan + collector + guide, meg a lonak a f... :D
  • n000rbi
    A jobb felső Slick, nem kérdés.
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Egy valamit megfigyeltem. Jó véres a játék, de nerfelték a vért ehhez képest :(

Jó mondjuk ez talán már a ló túloldala :D
  • TDC Geronimo
    Nem is tudom, hogy vettem-e valaha olyan játékot, ami ennyire megérte volna a kiadott pénzt.
  • Myselor
    ah bocsi igazatok van a 3 shadow .a bosziból 2 lesz.de másra nem emlékszem :)
  • n000rbi
    Vagyunk ezzel még így páran :)
  • TDC Geronimo
    Miért van az, hogy amikor épp nem játszom, még így 1 hónappal a megjelenés után és majdnem 2 végigjátszás után is vagy a játékról olvasok, vagy videókat nézegetek? :)
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.22. 21:21:45
  • darkSectorxxx #3494
    Nekem ez az 5 dungeon is sok hogy a kapcsolokért mentem nemhogy mindet, csak elsőre azt hittem kicsit változatosabbak.
    Szerintem mindenki ráun erre, ez full monoton, max a titkos itemek ösztönözhetnek valakit, vagy hogy lássák a Boss-okat, de a gyilkolás maga nem hinném.
  • darkSectorxxx #3493
    Nem, én mindet meg akartam csinálni, csak beleuntam és utána mondta Slick hogy a kutya így meg úgy, és akkor mentem a királynőre, csak hogy pontosítsunk.
  • darkSectorxxx #3492
    Én nem ezt mondtam csak hogy okozhatnak meglepit....
  • SlickAdam
    akkor mostantol csak csupakisbetüvel aka nemecsek: moby :D
  • Moby
    Túl nyomasztó nekem.
  • Moby
    Lejárt a vipem...
  • SlickAdam
    ooo az uccso 2 dungeon a legizgalmasabb (boss-ok teren). biztos vagyok benne, hogy pl az Isz is tartogat kihivast.
  • Moby
    Már most nem hiszem, hogy valaha kívánnám még a dungeonokat, pedig a defiledbe még be sem tettem a lábam LOL
  • SlickAdam
    en is meghagyom a tobbit kesöbbre, hogy legyen majd miert betenni a lemezt.
  • Moby
    Nem te azért mentél ilyenekbe, mert bár 40x le lett írva hova kell menni, neked egyszer sem sikerült elolvasni LOL
  • SlickAdam
    ja biztos masik dungeon-ban talalkoztal reloaded verziokkal, amikor esz nelkul belevetetted magad a crawlin' -ba.

ezert szeretunk.
  • Moby
    Annyira nem jó a dungeon, hogy a haton kívül egybe is bemenjek.
  • darkSectorxxx #3482
    Ne is, a trófeáért nem kell. Én mentem ilyenekbe....
  • darkSectorxxx #3481
    Na ezaz.
    Nem a könnyü szinteken nehezek, hanem arra értem feljebbi dungeonokban voltak, nem csak 1x kell ellenük küzdeni.
    Jó célirányosan asszem a trofiért lehet nem de én belemntem oda ahol azért szívoztak néha, elsőre nem ment az biztos...gecik nagyon, közölük is a nagy bozótvágóssal van mindig gond, a többi 2 valoban nem kavar vizet.
  • Moby
    Edzemben sincs odamenni.
  • darkSectorxxx #3479
    Akkor ti kifogtátok a jót...:(
  • TDC Geronimo
    Későbbi root dungeonban is feltűnnek sokkal több hpval és sebzéssel + olyan helyen, ahol nem lehet oszlopokkal meg lépcsővel trükközni. Ott azért tudtak okozni 1-2 kellemetlen pillanatot.