9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • SlickAdam
    felig off:
    ma hajnalban megutkoztem Dark Souls 2-ben a hirhedt Smelter Demon-al (vki irta itt, hogy az mar kihivas). maga a boss nem volt veszes, max 3-4 proba kellett hozza, de összessegeben tobb nekifutas kellett, mert a hozza vezetö ut volt a gyilkos es sokszor az ajtoban kaptak el, mikor megprobaltam odaszaladni.
    lenyeg a lenyeg: kb. 1-1 mm eletcsikunk volt a harc vegen. na mondom csapok egyet, meglatjuk ki a gyorsabb. en voltam.:D jon a felirat, örülök, mint hulyegyerek az almanak, aztan... egböl pottyant nyilvesszo beleallt a homlokomba (boss ajtaja elött ijasz, gyözelem utan felszallt a köd, igy mar celba tudott venni). LOL :D
  • Moby
    Ez a végtelen számú bossfightokban talán 1x fordult elő. És az is _hátráltat_, nem azon _múlik_. Itt már fisemfos különbségekről beszélünk.
  • Moby
    Nem, annak ott KELL lennie. A csatornában ilyenkor már nem fogod megtalálni, de Josefkának ott kell fetrengeine az asztalon, ha ROM-ot elintézted.
  • SlickAdam
    mondd ezt mikor mar csak 1mm eletcsikja lesz es te hagyod ott a fogad...! :D
  • Moby
    Nem látom értelmét. Innen már tényleg rajtam múlik minden, nem a gearen. Az, hogy 510-et, vagy 530-at sebez-e a pallosom...50 ütésn él csak 49-et kell. Szerintem ha megy 49, vélhetően be fog férni még az az 1 is :D
  • eje75
    Ok...szuper köszi... Igazábol csak a lenti blood rock-ra hajtok, de akkor utána olvasok... be kell vallanom, hogy kerestem a neten és a youtube-on is, minden megvan, de két kérdésre nem találltam választ: hogy jutok le a dungeon-ok nehezebb szintjeire, illetve, hogy kiket NEM kellett volna megölnöm a három cords-hoz...mert sem Józsika klinikáján, sem a csatornában nem találok NPC-t...valószinűleg megöltem valakiket, akiket nem kellett volna, így csak 2 cords-om van, ezért a Moon Boss ugrott.... NG+-ban nem akarom elkövetni ugyanezeket a hibákat...
  • darkSectorxxx #3592
    Miért használtam glitchet, kérdezz meg pls. És én nem is fejldtem. Csak itemek.

Énis ezen a szinten voltam mint te.
  • Moby
    Azokat a dungeonban tudod kitúrni, de van amit vehetsz dreamben a kútnál is.
  • AntiHero
    Életem szerelme az a boss . :D

Utolag amugy azt mondom nem nehéz..nem a faszt nem :D

Csak baromi higgadtan kell sokaig csinalni. Na mef pl en csak R1-el ütöttem mert az viszonylag gyors és egyzerű támadas.
  • SlickAdam
    ha trofeakra hajtasz, nem kell a root chalice-okkal foglalkoznod (azok a random generaltak). van online leiras, hogy miken kell vegigmenned. igen, odalent talalsz item-eket a tovabbjutashoz, de fent is van nehany fontos, ugyhogy gehrman elött nezz utana a dungeon leirasnak, hogy nem-e felejtettel ki valamit!
  • eje75
    Öööö lehet nem jól fogalmaztam... azt, hogy a dungeon milyen "nehéz" legyen az oltár megnyitásánál tudom beállítani nem? Először csak 1-es volt, oltári könnyű....miután az 1-es kétszer végigtúrtam, már 2-est is tudtam nyitni, most viszon amikor bezárom, és 3-as ként újra meg akarom nyitni, kiírja, hogy hiányzik hozzá még néhány 3-as szintú rúna...
  • Moby
    Ja megjött ez a kontrollerre pattintható telefontartó, meg lőttem egy memkártyát a pstv-be.
    Minden permutációban tudok már remoteplayelni :DD
  • Moby
    2 nehézséget??? Ezt nem értem.
  • Moby
    Igen, azt csionáltam az elejétől, de a kis sneci azonnal fordult is "lőtt". Aztán most itt kitapasztaltam, hogy dodge balra, majd megint balra, és felé, ugyanis mindig arra mozdul. Na ott már kettőt-hármat tudtam ütni rajta. Oszt repeat.
  • eje75
    Hm...lehet igazad van.... 110-es vagyok, tegnap kezdtem el a mélyben keresgélni... egyenlőre nem vágom pontosan a lényeget... egyenlőre minden sírnál csak max 2. nehézséget tudok beállítani... a magasabb szintekhez szükséges dolgokat a mélyből tudom kitúrni??
  • Moby
    Elcangázok odáig, de annak biztosan nem megyek neki remoteplayben LOL
  • SlickAdam

johet a Dungeon-ok sztarja, mindenki kedvence:

• Moby
    Na csak lefeküdt a tevedék :)
  • SlickAdam
    en meg azt javaslom, hogy öld meg a nemetjuhaszt es farmolj konnyebben, gyorsabban NG+ -ban. dungeon-ok melyebb színtjeihez meg NEM vagy eleg erös. hidd el!
  • SlickAdam
    a langolos surijuken-rol beszelsz, attol tenyleg halsz. de az konnyen kikerulhetö. sima csapas nem halalos. Dark stream-je alapjan ugy tunik, hogy szemböl nezve balra mozdulva 99%-ban sikeresen a dodge (ez a kozeleben ertendo, tehat amikor moge akarsz surranni)
  • Moby
    Szerintem első körben a defiledbe be se tedd a lábad. Hacsak nem tápoltad fossá a vita-d.
  • eje75
    Vágom, köszi, valóban nem léptem még NG+-ra, minden megvan már, csak a Germán hiányzik, de előtte ki akarom pucolni a dungeonokat... Szóval, aki nincs még NG+-on annak javaslom a Mergo's loft middle-t :):) ...ott 50K alapból két perc alatt
  • Moby
    Ez a lángolókardos rohadvány ellen egyetlen egyszer hibázok csak. Egyet üt és haltam.

/remoteplayben ez nagyjából esélytelen is
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.23. 13:46:53
  • Moby
    Nehezebb ez most is, mint odafent bármi (mínusz tetvesribanc :D)
  • SlickAdam
    dungeon nem skalazodik egyaltalan. ugyanolyan nehez volt 1. vegigjatszas alatt is. ezert nem ajanljak a 4. & 5. depth-et elsö körben, mert nehezebb, mint odafent barmi.
  • Moby
    Elbasztam én ezt a dungeont is, ide NG+ -ban kellett volna jönnöm, kevesebbet szopnék.
  • n000rbi
    Szerintem Te első körben vagy még, Moby NG++
  • Moby
    NG++...
    de 140K a szintlépés is. Meg ha most megyek mergo's loftba, ott má olyan kurvaerős mindenki, hogy beszarsz. Lectureban is akkorát csapkodnak ezek a tetvek, hogy nemigaz.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.23. 13:39:26
  • eje75
    neba :( .. nekem 12K.... hogy a pékbe?
  • Moby
    Izé...70K egy kör a lecture-ben LOL
  • eje75
    Lecture building-be farmolni jártok, vagy minek? Ha farmolni, felejtsétek el.... Mergo's loft middle a tuti.... Levágni először a 2 őrt, a lépcső tetején a harmadikat, utána a röfit hátulról, majd a két járőröző sertés mellett elszaladni a 4 őr felé, aztán fel tovább a wet n. felé. A malacok megtámadják az őröket, és győzzön a jobb. A végén csak a túlélőkkel kell foglalkozni. Konkrétan 40-50 ezer echo 120 másodperc alatt.... lecture 12 ezer ugyanennyi idő alatt...
  • TDC Geronimo
    megy a szerver
  • SlickAdam
    hat a cannon tema nagy kocsogseg... jo, elsö vegigjatszasban eleg nagyot ut egy löves, de csak 2 volt eddig is (pimp nelkul), amik nem feltetlen talalnak be...
  • TDC Geronimo
    Some balance changes

Cannon: consumes 12 QS instead of 10

Old Hunter Bone: consumes 5 QS instead of 6

Choir Bell: requires 15 arcane instead of 20, 8 QS instead of 10.
  • SlickAdam
  • Moby
    Szal...stabil framepacing akkor van, ha 3 frémre megvan a 3x33.33ms. Annyinak, vagy az az alatt kell lennie, akkor lehet a triplebufferung mellett kipakolni stabil pacinggel. Ettől nagyobbat nem pufferel semmi, mer az már horror (ez is).
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.23. 12:43:20
  • Moby
    Ha ez így menne, ahhoz kellene vagy 10 frémes buffer. Az 333ms, az 1/3-ad máűsodperc.
    Szeretnél ekkora lagot? :D
  • SlickAdam
    2 perc / pont? ez sok? :D
  • SlickAdam
    akkor meg mindig nem ertem a pacing mogott allo dolgot. en ugy gondoltam, hogy megvan a 30+ frem összesen, csak nehany frem mittomen 100 ms-ig van kint, aztan jon nehany <33 mm-al, es igy tovabb. ha tud gyors fremeket is pakolni, ezzel kiadva a fasza atlagot, akkor flippeljek a szviccset, hogy katonasan jojjenek. mas az ha eleve nincs meg az atlag se, akkor nem lehet rend.

ird le lecci, mert mar engem is zavar, hogy lathatoan csak erzekelni tudom a gondot.:)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.23. 12:27:32
  • Moby
    Nekem 2 kör egyetlen nyavajás pont...farmoljon akinek két anyja van :D