9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    azóta bejött megint egy és az is ellenkező coventantos volt hihetetlen :D

5ből 5
  • Moby
    Bazeg én nem tudom hogy csináljátok. Nálam meg sohasenkit, talán 5x adott be az egész játék alatt, akkor is kétperc alatt pandeltak meg ebrietasnál.
  • TDC Geronimo
    Na kérem 4* jött be hozzám coop partner, legtöbb várakozás 5 perc volt talán. Próbáltam clericnél, fathernál, shadowoknál meg romnál. Első 3 vilebloodos volt így ellenfél. Mondom oké váltok arra akkor, mert úgy néz ki mindenki az. Erre most meg a crowos frakcióból adott be szintén ellenség volt :DD

Annyira táp ludwigom 2 hitelem ezeket :(
  • SlickAdam
    BB's 1.03 patch tested (Digital Foundry)
  • TDC Geronimo
    Na megvan hogy lehet pvpni egész gyorsan. Úgy látszik a crow féle covenantban kevesebben vannak, mint a vilebloodban. Megint bejött egy coop partner, de megint ellenség volt "sajnos" :(

• TDC Geronimo
    eh élt kb 30 secet a cleric :(

Ezeket az NG+ okat itt eléggé elkúrták. Legalább ne alacsony itemeket dobálna ha már az ellenfelek ugyanazok.
  • TDC Geronimo
    LOL

mondom hívom papát poénból cleric beastre, erre 10 sec alatt talált egy másik játékost is. Nézem papa g támadja. Azt ellenfél volt hiába segíteni jött, mert másik covenantba van :D

Le kellett vernem :(
  • TDC Geronimo
    Azért várjuk, mert mondták hogy lesz. Elvileg ebben is kellett volna lenni, de nincs
  • Moby
    Amúgy szerintem itt nagy pörformanszóá peccset ne nagyon várjatok. Gondolom abban a százpárórában azért megnéztétek hogy néz ki. A gép...nos hát azt meg tudjuk.
    Én eddig minden játéknapomat azzal zártam, hogy a karakterektől a kavicsokig, szájtátva bámultam a látványt. Én azt is csodálom, hogy nem csinál belőle repülőgépet, mint a killzóna.
  • TDC Geronimo
    hú de pimp lettem most nézem van 2db 20%os gem tatyiba, ment is ludwigba.
  • eje75
    Nekem támadt, nemtudtam, hogy jobb lenne békén hagyni, úgyhogy levágtam :( de tényleg köszi a segítséget, az újrajátszásnál okosabb leszek
  • TDC Geronimo
    Viszont azt olvasom coop meg pvp matchmaking is sokkal jobb lett. Na tesztelek egyet majd este.
  • Moby
    Akkor meg mi az istent agitálsz itt engem???
  • TDC Geronimo
    fromot kérdezd miért ilyen fos az online rész ne engem :)
  • SlickAdam
    150 körül, de inkabb skill kell oda. szinttol nem lesz könnyebb semmi.
  • Tatyla
    Amúgy a második karakteremmel 92-es szintet értem el a végére 21 óra alatt
  • SlickAdam
    de miert? az egy fix hely a jatekban. benne vagytok mindketten, akkor mi a kukinak kulon kod?
  • Tatyla
    Mi az a szint ami megkönnyíti a platinahoz vezető utat igazából a királynő kell meg nagy runa meg összes fegyver
  • Moby
    Vágom.
    Hát akkor végtelen szopattyú...Nem volna ez olyan nehéz, csak alig sebzek rajta.
  • TDC Geronimo
    Attól még van kódja annak is
  • TDC Geronimo
    openra kell rakni és rá kell keresned az én dungeonomre glyph kóddal. Így gondoltam
  • SlickAdam
    a nem-root chalice-ok layout-ja fix.
  • Moby
    >de amúgy meg ugyanabban a chaliceben kell lennünk

Ezt nem tudom értelmezni. Hát bemész. Vagy....
  • TDC Geronimo
    Na már csak a refuse ending kell és platina

Ezzel szerintem megvárom az esetleges performance patchet azt új karival más builden letolom még egyszer.
  • Moby
    Mér megölted? Ha nem, és ROM már fekszik, visszamehetsz hozzá!
  • TDC Geronimo
    158as vagyok, de amúgy meg ugyanabban a chaliceben kell lennünk szóval elejétől kezdve az enyémet kellett volna megnyitnod glyphel
  • eje75
    ok... ez jó lett volna ELŐTTE elolvasnom :) .... NG+ -ban okosabb leszek.... köszi!!!
  • Moby
    Nem akarsz bejönni hozzám a kutyához? :D

/ja most nem tudjuk összelogisztikázni
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.23. 15:05:13
  • TDC Geronimo
    ejj akkor költhetek el rakat echot :y
  • Moby
    Meg kell venni.
  • SlickAdam
    badge != weapon
  • TDC Geronimo
    Na megvan queen. Az all hunter weapon trófeához meg is kell venni mindet vagy elég ha a badgek megvannak?
  • Moby
    Josefka nő... :DD

(mármint női név)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.23. 15:00:24
  • Moby
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

If you visit Iosefka's clinic from the backdoor before fighting Rom, the Vacuous Spider she will turn hostile if you go too far up the stairs. If you kill her at this stage you cannot get her Umbilical Cord, however you can run away from the fight and still get it upon your return after fighting Rom.
  • eje75
    Akkor itt a hiba...megtámadott, és lenyomtam, ezek szerint előtte mentem.... de női hangja volt, nem jöttem rá, hogy Ő a Josefka..
  • Moby
    Az nem hunter csaj, az Josefka. Ha ROM előtt mész hozzá megtámad. Ha azután, már fekszik (asszem).
  • n000rbi
    Ez megint ilyen trigger-függő dolog, nekem első végigjátszásnál nem volt ott senki, másodikban meg igen.
  • eje75
    Hát az érdekes.... a pókot legyőztem, de a klinikán azon az ágyon nem fekszik senki... abban a szobában kellene lennie, ahonnan egy hunter csaj jön elő nem? Na, túrhatom megint a netet... ezek a secret dolgok eléggéel lettek dugva, net nélkül a dolgok kb 70-ra jöttem volna csak rá, pedig igyekeztem figyelni mindenre... :(
  • darkSectorxxx #3599
    Ezt magyaráztam én is ilyen 130-150-el megy, ügyeskedni kell, én igazából a végén futottam a kapcsoóhoz.