9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#4078 Azt nem tudom mik azok a lila 9-esek. -
#4077 Yharnam TELJES térképe!!!!!!!!
-
#4076 Jajdejó... -
#4075 A guide-ban :) -
#4074 Vajazó nagyon jó fegyver.
Mi megírva, hogy az 1 ütésnél könyebb parry-zni? :D Tapasztalat. :)
Mármint Logaritmus-t egy sarokba?
Én ma megöltem vagy 12-15 főellenséget ha nem többet.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.02. 01:50:34 -
#4073 Csak megfeküdt a cigány. Van egy vsomó olyan dolog, amit ennyi idő után sem értek. Ludwig +7-es beretvájával ilyen 70-140-eket sebeztem rajta. Kb ugyanolyan (releváns) bloodgem setuppal a vajazókés 250-310-et úgy, hogy az csak +6 -os. Bezavartam egy sarokba és adtam neki. Meg sem tudott mozdulni.
Miért, hol vannak ezek leírva??? -
#4072 Nehéz őt parry-zni...csak ha 1-et suhint. -
#4071 Előtte is néha érdekes volt. -
#4070 aham, már látom. Lepattognak róla a golyók. Na ilyet se láttam még. -
#4069 Elbaszok rá 20 golyót, 2x be tudom térdeltetni összesen, egyszer sem érek oda... -
#4068 phase 1ben is ha közel mész próbál ütni, akkor lehet -
#4067 phase1-ben nem lehet. Meg se suhintja a szarját, a varázslatra meg nem adja be. Utána is gecinehéz. -
#4066 :D
szarrá lehet parryzni, ha beadja persze, mert az is elég random. Fogalmam sincs mitől függ. van, amikor ugyanarra a támadásra beadja, van amikor nem. Olyankor általában jól be is szopod :D -
#4065 Úristen...patch után logaritmus üti ebrietast is
Najó nem, eléggé kiszámítható, de gyakorlatilag nem sebezhető. -
#4064 igen most a 4-nél észrevettem, hogy elég nagyokat csapnak viszont hp terén nincsenek eleresztve és marha hamar halnak. -
#4063 de ők is annyit ütnek :D ebben érezhető inkább a nehézség.meg van amit kevésbé sebzel -
#4062 NG + okat eléggé elkúrták amúgy. Alig lesz nehezebb a játék és semmi se változik :(
Most hogy kezdtem friss karit sokkal nehezebb, mint a 4. végigjátszásom már a +10es ludwiggal meg a szarrátápolt karimmal. Akkorákat ütök, mint a vonat. -
#4061 Most vagyok EBRIETAS-nál!!!!!! :) Popcorn-t elő. :) -
#4060 cathedral ward, de várom havert vele, azért kezdtem. Ő jövő héten kezdi. -
#4059 Most hol tartasz az újrakezdettben? Hanyas szintű vagy?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.01. 22:42:37 -
#4058 A kedvencemmel: ludwig beretvájával. -
#4057 Nemtudom mi van, megtáltosodott a multirész. Ennyi playert nem láttam az előző 150 órámban :D -
#4056 milyen fegyverrel mész most? -
#4055 VÉGRE!
Bebaszott nekem egy ügyes valakit. Ketten nagyon elkentük a száját.
Hellyeah. Bárki vagy kedves JSDSDJSDJASD2v, a neved imába foglalom :DD -
#4054 Ne is mond mert sirok engem meg nem tesz be.
Most meg halomra ölöm a boss-okat
minnya ottan vagyok ebertias-nál
kulcs kell csak
-
#4053 Neked semmi se jó. Örülj, hogy végre jönnek vazze! :D -
#4052 Folyamatosan adja be a játékosokat. A mostani kb. 15 secig élt (ezt most felvettem, majd feldobom).
Hát ezért aztán van értelme rázni a csengőt LOL -
#4051 Egymás után beadott 3 játékost is ebrihez coopban. Mindhárom megpandelt fél percen belül, én meg viaskodhattam a másfélszeres szorzóval futó tetvedékkel.
Legrosszabb koopgéming evör. -
#4050 hát van ez a nagy szekér kereke meg a chingcsung valami
meg 2-3 asszem
-
#4049 beastclaw hiányozhat csak max! -
#4048 Hát elhanyagoltam...:D a fegyvereket kellene asszem összeszedni.... -
#4047 Hogy a faszba nincs még meg? -
#4046 Na mehet a NG+++ -
#4045 MÁR CSAK 1 Trófea kell!!!!!!!!!! -
#4044 Aha....hát mindegy azokat a vidiket nem láttam, lehet én másképpen csinálom majd kiderül...ki-e tudom megint nyírni. -
#4043 Amy nekem pöcs előtt mindenhol ugyanaz vot. -
#4042 Bazzeg megnéztem vagy 100 videót biztos. Nem tudom az ott látottakat alkalmazni. Valamit rosszul csinálok, csak nem tudom MIT. -
#4041 Most voltam nála, és kb négy napja a defilednél. Hótugyanaz volt mindkét harc, ugyanaz volt a boss mozgása, minden. MIN.DEN.
Ellenben pöcs előtt ez egy lófasz volt itt pthumeruban, mondjuk 110-en jöttem be hozzá, nem negyvenen, de kb faszt sem csinált ahhoz képest, amit aztán előadott defiledben. Na most ugyanazt csinálja, ugyanúgy. Ha nem lett volna még a kezemben a defiled harc, valszeg arcon is pörögtem volna kicsit.
De ott van amygdala. Az is hótugyanaz volt most, mint a defiledben.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.01. 18:12:23 -
#4040 Ja értelek, megyek majd NG+++ -ba és felveszem Aby-t, és majd másold le a lépéseimet.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.01. 18:09:07 -
#4039 Kéne kod, a chalice-oz amiben van kipróbálom én mit csinál most.