9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#4118 Srácok beidézett hozzám egy csengettyüs néni egy Hunter-t.
Ez meg mi?
Le vagyok védve jelszóval, hogy lehet ez? ez rendes bot, vagy ettől még bejöhet idegen ellenem a pályákra????????????????? -
#4117 :) -
#4116 Amit jól esik használni :) Pajzs+ kard. ezzel mentem sokáig. De most egy ideje ezzel a bottal rohangálok. -
#4115 Warrior thx. Megjegyzem. :)
És hozzá fegyver? -
#4114 Menjél wariorral.. az OP. Lassú az elején, de utána jó. Ha gyorsat akarsz akkor rugót válasz. Az az elején is gyors.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.05.02. 14:12:21 -
#4113 Ha újrakezdem melyik párosítás lenne a leggyorsabb? -
#4112 Ja értem vagyis akkor lehet rosszul párositottam a dolgokat?
Mert télleg durván rossz így, semmi elől nem tudok kitérni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.02. 13:49:55 -
#4111 Ugye én warrior-al vagyok. Neki a heavy armor dukál, mert jobban elbírja. Felvehet medium vagy light armort is, gyorsabb lessz..de a védelme is oda.
De ahogy fejleszted magad. Ha az endurancera raksz. Annál többet bír a harcosod. Annál gyorsabban mozog. -
#4110 Ja, de ilyen szemcsés kicsit nem? -
#4109 De miaz hogy nehéz páncél? :D
alap első karakterem, akkor miért enged választani olyan fegyvert ami eleve hátrányba hoz? Semmi leírás nem volt hozzá. :) -
#4108 Hát igen. nem vitték túlzásba az ellenfeleket. :) Sok hasonló van. -
SlickAdam #4107 nem csak tok, van benne lemez is. amugy foliat leveve szebb, fenyben megcsillan a vörös festes. kepen tenyleg eleg fako es semmilyen. -
#4106 Ja..mert gyenge a karaktered és rápakolod a nehéz páncélt. Csoda, hogy tud vele menni. Van olyan fegyverem amit meg sem tud emelni. Vagyis ütni nem tud vele. Felemeli majd vissza esik a földre a fegyvert, mert nem bírja el.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.05.02. 13:31:29 -
#4105 Egyetértek, ellenben a maga nemében szépecske a grafika. -
#4104 Ja.
"Find Key" meg "Open Door". :) -
#4103 Ja hogy ez csak az elején szar? :D -
#4102 PSN profilod ez? "DEE"? -
#4101 Animációk nagyon tetszenek, de az enemy design annyira nem. Akárhány videót néztem az összes helyszín is meg ellenfél is nagyon hasonlóan néz ki. -
#4100 Csak a fő küldetést mutatja. A mellék küldetéseket, magadnak kell észben tartani. -
#4099 Itt azon a questen kívül van más is, hogy "find Kaslo"? :DD
Csak mert én akárhány videót néztem ebből ez volt az objective :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.02. 13:21:19 -
#4098 Ez csak tok szerintem. -
#4097 Az elején az is leszel. :) Fejlődni kell. -
#4096 Bocs mert nem szemétségből ezt néztem énis már, ez nagyon csúnya, maga a minősége...én is akarnék steel-t de valami másfélét.
Amúgy gratula, a lényeg hogy neked tetszen. -
#4095 Köszönöm, értem hogy lehet menni benne, de nekem ez nagyon nem szimpatikus, lehet ha rájövök nálam mi a baj, miért ilyen lomha szar, mert télleg az, próbáltam kitérni mindenhogy, direkt az első ellenfélnl szorakoztam hogy hogyan nem sebezne meg de semmi... nem sikerül. :D -
#4094 Csá. :)
Na enek örülök. :) -
#4093 Na csak neked Dark egy kis videó. :D
Off:
Amúgy innen hova tovább? Mert nem találom az utat. :S
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.05.02. 13:09:10 -
#4092 Pedig nagyon jó. :) Igaz én belestem abba a hiába, hogy túl tápoltam magam, aztán 4 boss ment le egymás után, halál nélkül. xD
De most ismét nehéz lett. Meg el is tévedtem... (egy cső játékban eltévedni..) De komolyan nem tudom merre menjek. :D
Amúgy a gyorsasággal meg semmi baj nincs. Talpig Heavyben mászkálok + kard + pajzs. Mozog rendesen a karakter.
De találtam egy staffot. Így most azt pörgetem és gyalulom le az ellenfeleket. :P
Sőőőt... itt van olyan, hogy pl ha úgy megölöd a boss-t, hogy nem sebez meg akkor dob egy legendás fegyvert. Na nekem már dobott. :P
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.05.02. 12:14:53 -
#4091 Mindent szokni kell, nekem idáig mindegyik Soul játék bejött a DS és DS2 többször is letoltam, a DLC -ket nem játszottam végig.
Viszont meg van végre az Abhorrent, szóval használt a tegnapi bemutatód, Kösz!
https://www.youtube.com/watch?v=AeVyeYKAsdU
Idáig messze ez volt nekem a legnehezebb. -
#4090 Na ez viszont nem tetszik. -
#4089 Nem rossz. Hány példányod is van már akkor ebből a fos hack n' slashből? :)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.05.02. 10:43:05 -
SlickAdam #4088 jeszö. -
#4087 Ez az amazon-féle steelbook, ugye? -
SlickAdam #4086 ó jessz vét ö minit icc dö pósztmen pt. 2.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
OST cd-rol meg megjelenes napjan kuldenek mail-t, hogy nem tudjak mikor lesz... mehh...
-
#4085 Próbálgatom ezt a Fallen-t de ugyanaz miatt fogom megutálni mint a DS-eket, ez béna , irányításban gáz, nem lehet egy mezei ellenfelet kikerülni, ha meg ütni akarom tuti hogy megüt ő is....semmi értelmét nem látom .
Vannak nehéz játékok, mint a Bloodborne.
És vannak irritáló irányítással rendelkezők. -
#4084 Tegnap twitch-en valakinek segítettem az Ailing Chalice-el kapcsolatban.
És az illető megadta a psn nevét, nem tudom melyikőtök volt, de legyenszíves vagy vegyen fel vagy még1x adja meg a nevét mert mire végeztem este eltünt az üzenet annak a része amikor leírta nekem a chatbe....
Köszönöm! -
#4083 Jah nekemis minden játékban ez okoz fejfájást hogy mit hogy kezdjek fejleszteni, mi felelsleges és mi nem?
Hát a Vajazókést választottam mert gyanítottam már az első használatból hogy ez az a fegyver amitől mindenki meghal.
Így is lett. -
#4082 :D -
#4081 Próbálgatni csak korlátozottan tudom. Az első körben nincs annyi felvehető bloodstone shard, hogy fejlesszem őket. Kettőt még talán. -
#4080 igazából ez mindig is így volt az összes részben vannak bossok akik érzékenyebbek más fegyverre.ennyi :) valahol levannak írva ezek amúgy biztos.vagy próbálgatod ugye:) -
#4079 Azok a lámpások. :-D