9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Moby
    Megvan amygdalára a koreográfiám. Azzal nincs gondom. Ebrietasra nincs semmim. Sajnos pöcs után már nem bugzik be, szóval csalni sem tudok vele. Nemtudom ha bemegyek hozzá mégszázszor rájövök-e valamire. Majd kiderül.
  • darkSectorxxx #4037
    Ja a pecs után kitudja mivan, az biztos ezek nem változtak, nekem ezek a peccs előtt is ilyenek voltak.

ELLENBEN SLICK.....az első BOSS-t nem tudtam már bebugoltatni a falhoz....:D ezt valszeg javították. :)
  • SlickAdam
    megkukkantottam vagy 3 videot a Pthumeru Watchdog-rol...
    ne vicceljunk mar kerem! tetu lassu, s mast is csinal, mint defiled-ben.
  • Moby
    Hótugyanaz. Nanométerre. Menj be hozzá a pöcsölt verzióval alapjátékban. Ugyanazt fogod kapni. Mostmár mindenki ugyanazt kapja. Nincs már százféle boss. Ugyanaz van mindenhol,. mindenkinek.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.01. 18:05:45
  • darkSectorxxx #4034
    Ezzel a taktikával amit majd a videóban mutatok vagy ha láttál meg lehet csinálni tökminddegy hányas szinten van.
    Én kapkodtam jopár életet elnyomtam de ha nyugodtan nyomja az ember nem siet sima....
    Amy meg megintcsak kis türelem!

Nem emlékszem miket csinál az alsó rétegekben a kutya, én könynebbre emlékszem hiszen ennyire nem kellett szenvednem hogy betanuljam az első találkozásnál, nem tudom, de a lépéseket türelmesen követve nagyon könnyű.....

Felnyomom a videót azt szerintem irány a NG+++
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.01. 18:06:03
  • SlickAdam
    ha te mondod... neked a pöcsölt fenti Amygdala is ugyanaz, mint a chalice verzioja.
  • Moby
    Mitől könnyebb? Defiledben sem volt nehezebb semmivel. Pont ugyanezt csinálta, csak ott nagyobbat sebeztem neki a jobb fegyveremmel. 26-os vitával pont ott voltam, mint az 55-ös defiledemmel, viszont sokkal szarabb minden más statom.
    Mitől könnyebb?
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.01. 18:02:33
  • SlickAdam
    mit nem ertesz? defiled elött lenyegesen konnyebb. hogy hasonlithatod ahhoz?
  • Moby
    Ezt a kutyás dolgot én nem értem. Az a boss a könnyebbek közé tartozik. Defiled alatti stattal lenyomtam, 26-os vitalityvel, meg +6-os fegyóval pthumeru chaliceben is most. Kb pont sehol nincs ebrietashoz képest. Sehol, negyvszerkönnyebb. Vagy inkább negyvenezerszer. Azt csinálja amit kérek tőle.
  • darkSectorxxx #4029
    Már ez a 3 vagy 4. fegyverem maxon. :)
    Valamiért ez a kedvencem. :)
    Többivel meg béna vagyok. Vagyis bénább
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.01. 17:45:37
  • darkSectorxxx #4028
    Nyomorék Amy letérdelt.
    Van kérdés?

2 videó a kutyus és Amy-ről van fel lesz töltve, az első boss-t nem érdemes mert csak ütni kell oszt annyi.
    így hogy nem tudtam nyugodtan játszani sem volt 2 óra ez a chalice.
    És nem vagyok annyira ügyes, siettem, ezeket bárki meg tudja csinálni. Peccs fent volt hajrá.
  • TDC Geronimo
    Értem én, de nem igaz hogy nem unod. Kell lennie elég itemednek hogy legalább még egy fegyvert felvigyél +10re. Ott a kasza vagy a ludwig
  • darkSectorxxx #4026
    Jó az csak felbasznak, 1 hétig nem játszok és senki le sem szar most mindenki a stream alatt keres...kurvaéletfaszát.
  • darkSectorxxx #4025
    A szájbabaszott geci életbe ilyenkor megtalál mindenki faszomat csörög a telom , csöngetnek, irnak viberen a faszomba
  • TDC Geronimo
    Cseréld már le azt a fegyvert nem igaz, hogy nem unod :D

• darkSectorxxx #4023
    thx 2x elbasztam le kéne nyugodnom, mindig sietek. :D
  • SlickAdam
    most megmutatod Dark! csak kemenyen.
  • darkSectorxxx #4021
    Kutya levágva......
  • darkSectorxxx #4020
    Boss 1 levágva egy csicska.
  • darkSectorxxx #4019
    Na go.
  • darkSectorxxx #4018
    Aki unatkozna és érdekli a FÉLÉLETES chalice, az tapadjon a kijelzőre, még1x nekimegyek a chalice-nek, a főellenségek végett, semmi tökölés.

Pár perc és indulok.....
    Moby a végén láthatod a Boss-t majd.

• darkSectorxxx #4017
    Jah de még1x mentem volna egy NG+-t és megint kinyirtam volna...:D
    asszed ez baj lett volna?

Nemsokára készítheted a popcorn-t.
  • Moby
    Abban a mentésben meg volt halva...nemtudom hanyadszor mondom :D
  • darkSectorxxx #4015
    Ja értem hogy nem megy, de azt nem hogy miért, ezért megvettem volna a mentésedet hogy kipróbáljam, kár hogy nincs már meg.
  • Moby
    Most találkozok vele egyfolytában normálban. Ugyanúgy nem megy, ahogy sosem ment
  • darkSectorxxx #4013
    Ja hogy úgy bugzott be, azt hittem hogy csak egyfolytában öklelt, ja oks, de normál esetben is sikerülnie kell, ha megint találkozol vele sikerülnie kellene.
  • Moby
    Amikor levágtam akkor bugzott be. Azért tudtam levágni. De az még patch előtt volt.
  • darkSectorxxx #4011
    Most nem értem, mikor mutattam stream-en azt mondtad hogy nálad is ezeket csinálja mint nekem, meg nekedrepül, az is van nálam.....most vagy én értettelek félre, vsagy valamit én nem értettem eddig tisztán, hogy mit takart a bebugzás....

És most peccsel meg könnyebb lett? nem szór lézert meg nem öklel?
    Ezért akartam látni amikor bemász hozzá, mert nem értem és kiváncsi lettem volna rá.

Meg most Amy-t is írtad hogy gebasz van, nem értem ezt a 2 boss-t nálad hogy mivan.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.01. 14:17:36
  • Moby
    De bebugzott. Már nem bugzik, pont ugyanannyira semmit nem tudok vele kezdeni, ahogy sohasem. Pont ugyanannyira nem tudom rávenni, hogy a fejét dobálja, és ne ökleljen. Emiatt pont ugyanannyira nem tudom sebezni, amennyire sosem tudtam.
    Pont ugyanannyira nem tudom mi a titka ennek a bossfightnak száz próbálkozás után.
    Pontosan ugyanannyira.
  • darkSectorxxx #4009
    A lényeg hogy a peccs utáni leírással már megvan honnan lehet szedni ilyet.
  • darkSectorxxx #4008
    Hááát vagy igen vagy nem, mindent úgy csináltam ahogy régen láttam a youtube-on, ugyanaz a videó, és semmi, megnéztem egy peccs utánit, és tádám, van BR 4 egyből, igaz ad néha mást, de a régi trükknél régen 10-8x adott, most 2 olyan régi trükkből mind2-nél ilyen fegyverfejlesztéshez adott itemet, abból ugyan 2-őt egyszerre, de 10-ből 10x azt adta, tuti valami változott. A karakterem tuti nem.
  • darkSectorxxx #4007
    Ebertias nem bugzott be nálad, kizárt, csak nem sikerült valszeg, mert amiket mondtál nálam is ezeket csinálta....
  • AntiHero
    Höhö :) ez olyan hogy van a PS4-s P.T. "demo". Na én tegnap tudtam meg, hogy mi az eredeti dolog amit a végén kell csinálni, hogy megcsörrenjen a dolog. Nekem random mondjuk beadta még anno. De hivatalosan a fénykép darabjait kell összeszedni a pályákon... és akkor vége a demónak jön a Silent Hill trailer. :)
  • TDC Geronimo
    Még mindig tudott újat mutatni. Pl kiderül mi lesz father lányával, miért nem ér oda soha a templomba :(

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.01. 12:54:01
  • Moby
    Nekem is úgy lett meg ebrietas, hogy bebugzott. Hát moatmár patch után nem bugzik be, de meg lesz így is. Én vagyok az erősebb :)
  • TomStorm
    Grat.
    Nekem most pause volt meló miatt:( és ma+ hétvégén pause lesz más miatt:)
  • ppista
    Hihetetlen kinlódások árán végre (mázlival ugyan, mert a végére bebugzott a gennyláda) legyaktam, és félóra múlva már meg is volt a platina. Most egy ideig nem szándékozom elinditani.
  • Moby
    Hogy mit dobnak a mobok azt eddig is a statod (discovery) meg a használt rúnák befolyásolták.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.01. 09:53:19
  • darkSectorxxx #4000
    Fasza.
    A bloodborne peccsel javították a hibákat, még azokat is amik youtube-on, neten terjedtek. Például ez a gyors farmolós témát is, most már nincs trükközés.
    Sőtt az ellenfelek amiket dobnak itemeket megvariálák, rafináltak a fejlesztők, és figyelmesek.

Valószínűleg egyik youtube tipp sem érvényes ezekután.

Nem mintha ezzel baj lenne. Csak most nem lenne rossz szereznem Ritual Blood 4-et, kipróbálás szinten, és nem kellett volna keresgélnem 5 darabot ha élne még a régi leosztás....ezt mondjuk bánom kicsit.
  • Tatyla
    jobb és nehezebb