9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • darkSectorxxx #4279
    Geci úgy megyek mint egy gép, Nightmare Frontiner-be vagyok, a Hunter mellé bejött egy dual-os.
    És mind a 2-őt legyaktam. :)
  • darkSectorxxx #4278
    :S
  • Moby
    Nem hiszem. Most dobta vissza a googlemail a kedvesa hangú levelem, hogy kézbesíthetetlen a levés, már a domainük sem él. Ez valami fisemfos retek cég, amelyik gondolom most gondolta úgy, hogy felszámoltatja magát (tartozások valszeg).
    Ha így van, akkor viszont fogsincs honnan lesz internetem.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.04. 19:44:09
  • TDC Geronimo
    egyszer már volt benne alaplap csere. Most bekapcsol, de nem ad ki képet és ki se lehet kapcsolni a power gombbal. Mindegy elment már nyugdíjba.
  • SlickAdam
    reseteljed a föbontást! az meg nem tud 4K-t! ( )
  • darkSectorxxx #4274
    :S

majd helyreáll nem?
    Esdtére szerintem meglesz a 65-ös szint annyira sietek, onnantól meg vagy coop ha lesz Tom, vagy addig NG+++++

Eddig max olyan volt hogy 2x-ra halt egy boss, de amúgy minden elsőre.

Amelia volt most asszem 1x volt ideje tölteni és kapott 2 viseral-t
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.04. 19:41:41
  • Moby
    Jah. Aztán nem is tudtam nézni. 5-15 percenként resetel az internetem...
  • darkSectorxxx #4272
    Kapott a gépfegyós Hunter mi??????????:P
  • Moby
    :(
  • TDC Geronimo
    na Demon souls project lefújva. Bekapcsoltam PS3at 1 év után kb és se kép se hang :(
  • Myselor
    folyamatosan annyi dolog van amibe belebotlok amit átemeltek szinte teljesen a dark soulsból a bloodborne-ba
    2 érdekesség.

Elieen in dark souls xd

ha megnézitek a síron ugyanolyan kis cuci fekszik mint amikor megöljük a bb-ben a bloodmoon presence-t teljesen ugyanaz :)
  • darkSectorxxx #4268
    PFFFFFFFF

a 2 főellenséget a temetőben úgy öltem meg most hogy nem tudott átváltozni....:D
  • darkSectorxxx #4267
    TomStorm majd írj rám ha vagy, mert akkor próbálunk, nem baj ha egyedül szeretnél valakit megölni, ha esetleg megy a coop, még mindig megölheted addig a háttérben maradok, és csak akkor ölök ha nagyon szarba leszel. :D

Itt vagyok
  • darkSectorxxx #4266
    Uramisten mit csináltak ezzel a játékkal??????????????????????????

alig tudott megsebezni alapon a Criteric.
    sima NG-ben ennyire könnyű lenne? NG++++ -ban kb 3-4 ütésből meghalnék....itt odaszaladtam és csak ütöttem és nem bírt úgy sebezni hogy lemennyen akár a felére az életem. :D

Ebből is látszik mennyivel erősebbek minden újrakezdésnél.
  • darkSectorxxx #4265
    Mindjárt feljövök 65-re és próbálunk coop.

171 óránál vagyok (lv172) amúgy ha nem számolom a másik profilt 5 óra (lv53)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.04. 17:56:11
  • darkSectorxxx #4264
    Gratula, hallod én sem értem ezeket a kiegészítőket, nem látok nagy eltérést.
    Vajazókés oszt ennyi, meg a legalapabb pisztoly.

Nem is használok mást, sokszor elgondolkodom minek akarom végigvinni ennyiszer, ugysem megyek a +10-es fegyókkal.

És rájöttem....újra és újra bossfightot akarok. :D
    Nem tudom mikor lesz vége és mikor unom meg.

"De azt egyszerűen én sem tudom mivel lesz kedvem játszani. Ebben a 200 órában megszámlálhatatlanszor átkoztam el a játékot, de ilyen jól mindemellett fogalmam sincs mikor szórakoztam utoljára."

+2
  • darkSectorxxx #4263
    Más után is olyan. :D
  • Amiga
    Igaz, lehet, hogy levezetek pár hét Alien: Isolationnal és Black Flaggal. :-D
  • SlickAdam
    BB utan valami meröben mast erdemes csak tolni (platformer, ótóka, logikai cumó, ...). kell valami ami "kimossa" a BB ószomnesszt az agybul. utana jöhet a trabi meg a traubi.:)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.04. 16:21:53
  • Amiga
    Oké, köszönöm a végső lökést. :-)

Amit sajnálok, hogy a BB után a Witcher számomra is kicsit kopott lesz, pedig imádom a Witchert. De ezt a harc-mechanizmust... Olyan lesz a Witcher a BB után, mint a Ferrariból visszaülni a Trabantba. :-(
  • Tatyla
    Én is megfogom bár PC-n alapjáték megvolt így várok egy akciót
  • SlickAdam
    "így vonz, hogy legyen más is a From-tól"

más. de jo. mindenben elavultabb egyebkent. viszont tovabbra is junik és többnyire 60-al suhan, ami kiralysag. plusz ugye komplett csomag a 3 dlc-vel, igy tartalommal enyhen szolva nincs gond. sztem vedd!
  • Amiga
    BB után meg merjem venni PS4-re ezt a remastered Souls játékot? Korábban kimaradt, a BB meg minden idők egyik legjobb játéka, így vonz, hogy legyen más is a From-tól... bár tudom, elavultabb grafikailag.
  • ppista
    Én most felveszem a legszebb vasárnapi optimista ruhámat, és bizok egy lehetséges folytatásban. Az Univerzum, a harcrendszer adott, csak megfelelő tartalommal kell megtölteni. Lehetne több és változatosabb külső helyszín, dinamikus napszak és időjárás változással, a mágiára egy kicsit jobban ráfeszülni (persze akkor nagyon Souls lenne, de ez legyen a legnagyobb probléma), és egy alapos tuningon átesett operatőri munka is kellene. A horror hangulat fokozása sem tenne rosszat, valamint a titkos helyszínek száma is növekedhetne, akárcsak a fegyverek száma és főleg változatossága. Szóval bőven volna mit hegeszteni.
    A Witcher 3. harcrát látva először röhögő, majd sírógörcs jött rám. Nagyon nem az én világom ez az AC-ba oltott nyugati rpg, ezzel a vérgáz emberi, és ultragáz szörny design-nal. A hideg kiráz.
  • ppista
    200 óra körül vagyok én is. A Demon's-ba raktam ennél többet is, de azt csak az elbaltázott, idióta platina miatt, mert amúgy olyan 80 óránál már mindent megcsináltam. Viszont a BB-be nem a trófea miatt ment bele annyi idő, hanem mert élveztem minden percét. Persze lehet azt mondani a sok okosnak, hogy "Vakok között félszemű a király" és csak azért istenítjük mert nincs más PS4-re, no meg ráadásul EXKLUZÍV, ami felér a rajongóknál egy "rojálflössel", de ezen csak röhögni tudok.
    A deep down eleinte tetszett, és úgy voltam vele, lehet ez lesz az új Souls verő cucc, de lehet az életben nem fog megjelenni, vagy egy összecsapott tákolmány lesz a FTP mivolta miatt. A DD online már nem mozgat meg, mert az eddigi video-k alapján csak a PS3 verzió felturbózott módja lesz online coop -pal megspékelve.
    Ja, a DD az egyik legjobb játék volt PS3-on. A DA kiegészítőjével együtt simán 250 óra körül raktam bele, viszont technóban egy brutális fostalicska kórság. Jöhetne abból is egy teljesértékű folytatás.

• n000rbi
    Tesóm is hasonlóképpen volt ezzel, mint Te. Már vagy 2 éve odaadtam neki a Demon's Souls-t, akkor kipróbálta, vagy 30x megfingatták és kukázta. Most, hogy elkezdtem neki a BB-ről áradozni, megint kedvet kapott a DeS-hez. Azóta nem tud lejönni a szerről, szinte minden nap felhív, hogy elmondja mekkora királyság :D:D
  • TDC Geronimo
    Nekem BB volt az első olyan értelemben, amit tovább toltam 1 óránál :D

Először demon soulsal toltam, aztán DS1 meg 2 is, de ezeket ilyen 1-2 órákat max. Nem éreztem akkor ezt még és időt se szántam rá, hogy megismerjem.
  • n000rbi
    DeS-t kihagytad?? Mars játszani!
  • TDC Geronimo
    Jelenleg ott tartok, hogy mindjárt beüzemelem PS3at és elkezdem a demon soulst, ami már ott figyel letöltve, de max 1 órát ha toltam :y
  • TDC Geronimo
    NG+okat sokkal jobban is megcsinálhatták volna. Más enemy placement, más dropok, esetleg 1-2 titkos cucc és sokkal több ellenfél HP.
  • TDC Geronimo
    Félek, hogy nem lesz BB 2 bármennyire is sikeres volt/lesz. Egyelőre a DLC se 100% pedig mindenki számít rá. Jó lenne valami konkrétat tudni, mert kell a következő adag :(

Hát igen a BBhez való viszonyításhoz annyit, hogy minél több W3 videót nézek annál kiábrándítóbb a combat.
  • Moby
    Jah, a dungeonok csak rövid ideig adnak szórakozást, a főjáték minden pixelét név szerint ismerem. Aztmondtam nem érdekel a platina, de igazság az, hogy már csak ezért nyomom: egyszerűen nevetséges, hogy ne legyen meg. Mindenki behúzta, vicces lenne, ha nekem ne lenne meg. Meg jól is mutat, hogy az új profilom első játéka a BB platina lesz. De lemegy a 6. végigjátszás+dungeonok és vége.
    De azt egyszerűen én sem tudom mivel lesz kedvem játszani. Ebben a 200 órában megszámlálhatatlanszor átkoztam el a játékot, de ilyen jól mindemellett fogalmam sincs mikor szórakoztam utoljára.
  • ppista
    Nálam már kezd kifújni a játék. A CD-be már csak ismétlődnek a főnökök (tegnap két órán belül belefutottam két Amygdala-ba, meg két Ebrietas-ba), úgyhogy most már tényleg ideje lejönni a szerről. 160-as szinten vagyok. Megvan az összes ruci, rúna, titkos CD fegyó, két stukker, és két gyilok maximumra húzva. A CD-ben csak két sinister-t nem jártam be, a többi mind letudva. A megjelenés napjától játszok vele. Az utóbbi évek legnagyszerűbb játékélményét nyújtotta, ezért legalázatosabb tisztelgésem mind a From-nak, mind a Sony-nak. Ezért az egy játékért már bőven megérte PS4-et venni. A gond az, hogy ezután minden elkövetkező játékot a BB-hez fogok mérni, és ahogy a jövőt látom, egy ideig nem kell mást vennem.
    Witcher 3.? Az egy hahota lesz ehhez képest, már most látom. Nagyon remélem, már kalapálják a BB 2.-t, mert bőven van még benne lehetőség, és fejlődni való. Gyerünk japcsik!!!
    ui: Mégegyszer nagyon köszönöm From.
  • gibson9
    Köszi :)
  • n000rbi
    El kell "fogyasztani" a 3 cord-ot, mielőtt bemész hozzá.
  • gibson9
    Ha megvan a 3 cord és megyek a főbosshoz nem kell tennem külön semmit? Azzal hogy nálam vannak automatikusan aktiválódik a secret ending?
  • Moby
    Na, tegnap wet nursig meneteltem. Majdnem meglett egy nap alatt az NG+ (kb 5 óra gametime).Óriási könnyebbség, hogy az első kört tudatosan, mindent felszippantva mentem végig, így már ez a kör is csak bossfightról szól. De még mielőtt belekezdenék a 6. végigjátszásba, szerintem elmegyek dungeonozni. Kellenének valami fincsi gemek. Eye rúnával futok, ámbátor egyelőre nem tapasztalom a hatását...
  • darkSectorxxx #4242
    Én is 165 óra. :D
    Most gyors 2x megvolt amy.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.04. 00:09:08
  • darkSectorxxx #4241
    De
  • Moby
    np :)