9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • AntiHero
    Akkor én tudtam rosszul. bocs. :) azt hittem ugyan az a kettő (josefka & arianna)
  • testerlnx
    én már mentem pendrive -ra is, 60 óra fájna.
  • Moby
    Ne csináljatok már meg agyilag...A klinikán Josefkát ölöd meg. A kurva meg az Arianna.
    4 van.
    1. Abandoned Old Workshop
    2. Arianna
    3. Josefka
    4. Wet Nurse
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.03. 23:34:05
  • AntiHero
    Wet nurse dob. Mindenképp.
    Másodikat az elhagyott workshopba találod. Mindenképp.
    Egyedül a klinikán változhat a dolog. Mert az a luvnya eltud menni onnan. Aztán megszüli a gyerekét a csatornába. Meg van hogy fekszik az asztalon a klinikán, meg van az, hogy simán megtámad.

Én így tudom. Szóval 3 van, csak a klinikás dolognál lehet csavar.
  • Moby
    Ha a kurva megszül, wetnurse már nem dob?
  • darkSectorxxx #4234
    :)

most nekem a Defiled 40 perc volt. :)
  • AntiHero
    3 van még mindig. Nem változik a helye, csak az, hogy mikor tudod felvenni. 3 van. pont. :)
  • Moby
    Amelia és elborult. Felpörögtek az események :)
    lvl95
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.03. 22:57:18
  • darkSectorxxx #4231
    Oksa, holnap felhuzom magam a szintedre.
  • darkSectorxxx #4230
    Akit érdekel nyomatok egy gyors Defiled Chalice-t speed-be.
  • darkSectorxxx #4229
    ruha-fegyver beleirtam.....itemeket majd egyik nap.
  • TomStorm
    Ja ok esetleg coop kipróbálom,utolsó esély de szerettem volna egyedül
  • TomStorm
    Átfutni se tudok.Elég 2 golyó és fekszek,65-ös szinten..
    Még bloodmoon előtt kezdtem erősnek érezni hunterem erre utána megint egy cs...ka fos lett kb.Mintha értelme nem lett volna ennyit fejlődnöm.
    Most megint elbuktam 40K echot valami lézeres köcsög pók miatt
  • Moby
    Elérte a játék a kritikus tömeget. RENGETEGEN játszhatják, őgy dobálja be coopra a játékosokat, hogy őrület. Bejött BSB-hez valami nyomi, meghalt 2 perc alatt, egyedül vittem le másfélszeresen a gyökeret. _SEMMIFÉLE_ kihívást nem jelent már a BSB. Talán 3 vial, meg 3 antidote volt így is.
  • darkSectorxxx #4225
    Ennyi rucim van most, ezeken kívül ti szereztetek valamit????????? :D
  • darkSectorxxx #4224
    +1
  • Moby
    A mobok nagyrészt pontszerző _opció_ a játékban. Ha nem akarod a echot, kikerülöd. A játék mobjainak 90%-val soha nem kell harcolnod ha nem akarsz. Egész messzire jutottál, innen már kár feladni.
  • darkSectorxxx #4222
    What?
    Mi a baj, segítünk, szerintem a coop része is sokkal jobban fut a pecs óta...szinte mindig összedob egy percen bellül!
  • TomStorm
    Nekem ez már lehet sok,hogy újraélednek a mobok.Sz.tem itt a vége sajna:(
  • n000rbi
    Azt elhiszem
  • Moby
    Úgy, hogy a remoteplayem a telefonon még a régi accomat hozta fel. Az ütő megált bennem, mert elindult a game, és volt a new game-em és slussz. Elfehéredtem egy pillanatra, hogy elveszett ez a mentés :D
  • n000rbi
    Moby, Te hogy BB-zel mindkét profiloddal egyidőben?
  • darkSectorxxx #4217
    Uramisten a pecs óta max 1 perc és jönnek be emberek. vagy én máshoz. :DDDDDDDDDDD
  • Moby
    És közben ökörségek irogatásával dobod fel a dolgot? :D
  • Tatyla
    Cordot nem lehet átvinni
  • darkSectorxxx #4214
    Csak megyek előre. :D
  • Moby
    mivan??
  • darkSectorxxx #4212
    lol úgy látom akkor marad életben az a fehér ruhás csaj és kell megölni ha NG+ -ba átviszem a cord-ot amit akkor ad mikor nyögdécsel az asztalon fekve. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.03. 20:34:59
  • darkSectorxxx #4211
    Húdemegyez nekem. :D
  • darkSectorxxx #4210
    ja hogy kontrollerrel nyomod ezért csodálkoztam.
  • Moby
    A te interneteddel meg se próbáld. 5 mega upload simán kell hozzá.

Egyébként itt. De a kontroller illesztéshez is rootolt teló kell.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.03. 15:53:00
  • darkSectorxxx #4208
    Ja és asszem rendelek egy PSTV-t, ha rendelnék, pontossan hogy kell elképzelni?
    A kontrollert vinnem kell magammal ez csak egy doboz a pstv?
    és mennyire késik a jel pl vagy milyen moslék a képminőség ha mondjuk neten használod, és nem belső hálózattal?
  • darkSectorxxx #4207
    Kipróbálom asszem én is, mi a neve pontosan ennek a valaminek, mármint a jelenlegi legfrisebb proginak_?
  • Moby
    Nem a lufaszt nem...ng++ tartott valami 5 órát összvissz. Addigra a fegyvereid széttápolva, raktár tele szarral, stamina az égben, ruhák, stbstbstb... Az, hogy az enemy hp-ban hozzád skálázódik az csak egy dolog.
  • Moby
    nem nagy ez (nexus5)
  • darkSectorxxx #4204
    Ja amúgy ahogy haladsz előre az ellenfelek is fejletebbek, nagyokat sebeznek, szóval nem könnyebb NG+ után sem.....mégis mivel kiismertem őket "könnyebben megy"
  • darkSectorxxx #4203
    Minden bosshoz van sokféle fegyverrel technika, én próbálom azt hogy szinte mindig kiszámíthatóvá váljanak és a biztos védekezési helyeket felismerni, megtalálni, ezért látszik sok ellenfélnél hogy könnyedén mászkálok, mert kifigyeltem őket, hol vagyok tőlük biztonságban, de bevallom még máig tudok egy-egy dolgon finomítani néhány boss-nál. .:)
  • darkSectorxxx #4202
    Grat. :)
  • darkSectorxxx #4201
    NG++++ ban megyek most, kb még 20 végigjátszás kell. :)

Majd nedmsokára elnézek öreganyámékhoz, aztán este folytatom, ez a 28. nap....anyni hogy nem nagyon állok már le parasztokkal, csak a bossokat apritom, de abból mindegyiket
    :D

Csak annyi hogy a fontos cuccokat azért útközben felszeddem. :)
    Huntereket is leszarom sokszor, ha 3-an vannak legalábbis.

Szóval megyek előre, stream-ben ha kérnek segítséget akkor félbe szoktam hagyni, de az max 30-40 perc , mert a fő chalice boss-ait szokák kérni hogy mutassam meg.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.03. 15:22:09
  • gibson9
    Jah ezek a cordok.. :D Ezek már megvannak, akkor most jöhetett volna az a befejezés, csak most a másik befejezést csináltam :D na majd akkor harmadikra. Bár kezdek kiégni már. A dungeonokat kifejezetten unom már.