9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#4320 Ja nekem mincs benne elemental. :) -
#4319 Bármilyen fegyver jó ellenük, amibe belmegy bolt gem, az elektromosság ugyanis úgy sebzi őket mint a k.isten (pl a ludwig). -
#4318 nekem szerinted miért volt uncsi? :D mert minden map egyforma. :D
Viszont rájöttem mit csináljak ha kell vial, lechter-ben ugye túl erősek lettek azok a faszok, de a 10-es Ludwig karddal szúrással egyből halnak
90k egy fordulo
:D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.05. 20:02:51 -
#4317 Játszál...:DD -
#4316 Jó én azt hittem erre a profilodra akarsz egy platinát. :D rosszul hittem. :) -
#4315 Feladom...pont azért uncsi, mert már tudom/ismerem/jártam ott, és elsőre sem túl izgi. -
#4314 Semmit nem tett tönkre, én tudom hol tart moby ő értett félre... -
#4313 Ezt tudom.
Én arról beszéltem hogy most másodszorra hogy csináld meg gyorsan
Hát akkor mi a gond? Miért van gondod a dungeonnal?
mondtam hogy cseszett unalmas, kell a trofea, akkor tudod hogy megy gyorsan, ha nem kell akkor nem értem a panaszkodást. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.05. 19:44:02 -
SlickAdam #4312 szerintem ez a jatek ahelyett, hogy osszeszedette tette volna, megjobban tonkrevagta az agyat. -
#4311 Te full kész vagy. Totál.
Az megvan, hogy azt a profilt/játékállást/minden szart töröltem? -
#4310 Hát megölted a királynőt?
akkor minek dungeon? :) -
#4309 Hogy akarsz segíteni? Vicceket mesélsz közben? :D
/egyik sem kell, mindegyikben jártam már -
#4308 Tomstorm ha készen állsz a sdzokásos helyen megtalálsz!
Day31 -
#4307 Van leirásom akapcsolok útvonalához is mert annyiszor mentem rajtuk hogy megjegyeztem, ha kell, vagyis maradt max 3 chalice asszem ami kell a királynőhöz. -
#4306 Mondtam neked bameg segitek hogy ned szarakodj, percek kérdése.
Ma is megyek ha leszel és tudod nézni akkor szólj.
Ded 50-es élettől nem kell több, és nem is számít medrt a sebzések 60-90-es hp melledtt sem védenek jobban.
Írd le melyik dungeonok kellenek....
Ailing meg Def nem lehet probléma, ott nyomorék boss-ok vannak.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.05. 17:54:49 -
#4305 Énse -
#4304 ezzel az enemyvel még nem is találkoztam :O
-
#4303 akkóbocs -
#4302 vótmá! :) -
#4300 Nincs kedvem bár baszakodni. Csak át akarok rajta nyesni. Egyetlen porcikám sem kívánja másodszorra a dungeonokat. -
#4299 Hehe he. Minek tápolni. DEFILED-hez? :) nekem 51 és röhögve megva, Ebrietas oké nehezen megy de ide te simán elég vagy. 40-50 hp elég.
Wiki max side-ra kell -
#4298 Magyarán a weapondmg/bosshp arány az első körben a legnagyobb ált. Utána az már változó mértékben de csökken függően attól hogy miket találsz/mit tucsingolsz. -
#4297 Ez nem őmiattuk van, ez miattad van. Ált úgy játsza mindenki, hogy egy max 2 fegyóra hajt. Azt maxolja. Namost az alapjáték végére maxon van, vagy legalább +9-es. Namost az annyit fog sebezni NG+++++++ -ban is, ha nem tömi tele kővel közben. Valamennyit nővekszik a damage a szinted fejlődésével de az nudli ahhoz képest, ahogy az első körben egy weapontszint plusszol huszat (egy szint STR/SKL/ARC meg jó esetben hármat, de inkább kettőt). -
#4296 Ezért nem találtad méltónak :) -
#4295 Pontosan, ng után már mindegy hányas szintű leszel nem lesz könnyű egy Boss sem :) Csak NG ben van hogy nem fejlődnek ;) -
#4294 A Celestial Emissary nem is igazán boss, az csak úgy van :) Viszont a lámpa előtti nagyablak mögött vár a játék egyik legkeményebb bossa. Ebrietas az, a kedvencem
/wiki nélkül őrületesen szopni fogsz. Végig lehet játszani simán, mert a végigjátszáshoz szinte semmit nem követel a játék (asszem 7 kötelező boss van - fater, amelia, SoY, ROM, TOU, Mikulás, Wetnurse, ettől rövidebb útvonal szvsz nincs + a vége boss(ok)) Viszont ha mondjuk platinára hajtasz...nos az csak wiki. Vagy 100 végigjátszás. Lehet választani :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.05. 11:37:37 -
#4293 Kettő? Akkor ott valamit elhagytam, irány vissza :) csak a rémséges kékséget csaptam homlokon :)
Az elektromos boss anno, mikor először vitt arra a zsákos ember, baromi nagyot sebzett rám és gyors volt, akkor inkább hanyagoltam. Nem ismerve a taktikát (nem wikizek meg ilyesmi, csak most a legvégén nézek meg 1-2 nagyon titkos dolgot, ne hagyjam el) otthagytam, azóta sem mentem vissza :) -
#4292 Tegnap már nem volt kedvem irogatni, átmentem NG++-ba. 6. véghigjátszás elkezdve. Vagyis inkább csak átléptem, aztán elkezdtem a dungeont, de hogy mennyire geciunalmas az már :( Blöe. Az alső hárman végigszaladtam, még az Ailing Lorant talán megcsinálom, aztán az alapjátékot elviszem legalább lectureig, betápolom magam vagy 60HP-ra defiled előtt. Felszippantottam alapjátékban mindhárom moonrúnát, egy merítéssel egész sokat farmoltam már most is lectureben, ha bebaszom mindet :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.05. 10:48:55 -
#4291 >kár hogy a boss nem méltó hozzá
Melyik? Kettő is van van ott.
>Amúgy a mocsok elektromos boss-t anno otthagytam, most visszamentem a +10-es, brutál kövekkel felturbózott fejszémmel, és kb 3 ütés volt :)
Darkbeast Paarl-t legalapabb alapfegyverrel is ki lehet nyírni, a lányeg hogy gyors legyen, merha egyszer el tudod törni a lábát, és tudod csépelni többet nem képes felállni. Egy útszéli kaviccsal is ki lehet fektetni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.05. 10:52:21 -
#4290 Én a PC-s GTA5 megjelenésekor szüneteltettem kicsit, aztán egy hét után visszamentem, és most esténként mikor leülök és döntenem kell melyiket indítsam el, kapásból a BB nyer :) mondjuk a GTA5-öt anno PS3-on már végigjátszottam :)
Amúgy még mindig az alapjátékban vagyok, nem mentem át NG-be. Tippem szerint most lehetne menni a végéhez, ahogy elnézem Hunter Dreamban a 'körülményeket' .... de még mindent átkutatok.
Az a durva, hogy a kutatásban olyan helyekre jutok el, amikor az ember már azt hinné mindent látott, leesik az állam és olyan hangulat üt meg, ami felülír mindent ... mint pl az Upper Catedral Ward hangulata valami beszarás (kár hogy a boss nem méltó hozzá) ... vagy még előtte a 'szemes' Nightmare rész meg az ott összehordott ötletek ... aztán a klinika eldugott része ... most meg keresem az ott talált 'meghívó' célját :)
Amúgy a mocsok elektromos boss-t anno otthagytam, most visszamentem a +10-es, brutál kövekkel felturbózott fejszémmel, és kb 3 ütés volt :)
És még a dungeonokból is csak az elsőt csináltam meg, a másodikat meg csak félig ... van még itt bőven tennivaló a főgenya előtt. -
#4289 Oks felhuztam magam 65-re.addig nyomok NG+++++ :)
-
TomStorm #4288 Kicsit sok a munka napokban.Holnap este,szerdán+péntektől 3 napig mehet majd -
#4287 Ez drog
a BB egy drog nem lehet lejönni róla, max szüneteltetni
:D
-
SlickAdam #4286 azt hittem az 1 honap!!! kihagyas es kozben DaS 2 elfeledtette velem a vér-technikat, de ugy tunik megsem. NG+++ -ban az atya elött hagytam abba, es most lement elsöre. atalakulas utan mindig feszultte valok nala.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.04. 22:25:34 -
#4285 türelem kérdédse :) -
#4284 pont olyat nézek most dark souls bow only xd tényleg amúgy beteg pajzsal is végigverte a bossokat már.nem normális :D és itt leszolták páran mikor torch onlyt nyomta,de azért megnézném hogy csinálják utána :D -
#4283 Néztem ennek a lobos jrnek pár videóját. Hát ez elmebeteg. Van DaS meg DeS részekből is rakat runja, BBből is van torch only, gun only, de van olyan is, hogy bossokat vial nélkül. -
#4282 Amy is elsőre ment, pedig nagyon gyengéket ütök, asszem 3-4es szintű vajazó, kb 20-as streght. :) Eltatott a harc pár percig. :) -
#4281 :P -
SlickAdam #4280 egy kibaszott allat vagy dark! pusztito gepezet.