9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#4360 Ja vágom, nekem 2 gem magas sebzést ad, de csökken az életem tőle. :D -
#4359 Az egy dolog de vannak statok amire hiába raksz már nem emel semmit így értelmetlen... -
#4358 Gondolom mindenki vágja hogy 544 a maximum level! -
#4357 prószálok Tomstorm-al ha lesz és utána feltornászhatom magam, mert a Profil 1 nekem már 179.
Amúgy most megyek UPPER-ba :D
Day 32
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.06. 20:09:50 -
#4356 Kéne, de még messze vagyunk egymástól. 122-es vagyok egyelőre. Majd kiderül hogy zárok. -
#4355 Gondolom coopot nem akarsz próbálni a peccs után? upperban lehetne. :D -
#4354 Nem tudod. Nem fix helyen van.
Viszont ha ez még nem lenne elég baj, tegnap rájöttem, hogy az elsőköri felszippantásból egy gecifontos dolog kimaradt: a cosmic eye wtacher badge, így nem tudom megvenni azt a kibaszott rosmarinust. Most még majd mehetek upper cathedralba, ahova be se akartam tenni a lábam -
#4353 Most nézem nekem van 17-es Gem-em. Csak szart sem ér. -
#4352 Most nézem nekem van 17-es Gem-em. Csak szart sem ér. -
#4351 mi a franc van a szerverekkel? -
#4350 :D Ezt szeretem, lehet veled viccelődni. :D
Bár elismerem szarvicc volt.
Na mond milyen item kell, van pontos neve? megnézem hol van ilyen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.06. 17:37:36 -
#4349 Nemtudnám megmondani. A vége könnyebben behatárolható :) -
#4348 :) -
#4347 Mikor kezddött ez az illűzió hogy számít? -
#4346 A vicc az, hogy duplája discoveryvel futok mint a másik profilban, ahol simán beadta ailingben a 15-ös gemet a parasztra. Néha úgy látom, a számok a statomban a világon semmit nem jelentenek. -
ppista #4345 Akár az összeset megkaphatod tök ingyen. :)
Isz legelső termében vannak azok a vízfejű UFO szerű lények tucatszám. A töltény mellett, ritkán ugyan, de dobnak 15+ kavicsot. Pár kör és a gem mellett lesz vagy félmillió blood is. Persze nem hátrány olyan cucc se a fegyóba, ami az Arcane-t feltuningolja, mert akkor nagyobb a dobási esély. -
#4344 eladsz egyet? :) -
ppista #4343 Isz CD-ben a sima ellenfelek is dobálják mint az állat., de a királynős kazamatában is két kézzel szórják, plusz az egyik boss, meg nem mondom melyik, is azt dob, Nekem huszasból is van már egy raklappal, de tudom ez téged nem vígasztal. -
#4342 Még megpróbálok egy-két dolgot beast-possessed soulal, hátha valahogy hatással tudok lenni a fákin randomgenerátorra -
#4341 +1 -
SlickAdam #4340 de fogod. -
#4339 Nem csak ott van. Így viszont túrhatnám végig hátha alapon centinként defileded meg az utolsót. Hát nem fogom. Ha dobja boss dobja, ha nem, hát ennyi.
Fasszopó randomgenerátoros kurvaanyja... -
SlickAdam #4338 francokat. ki mondta, hogy csak ott van? -
#4337 Megyek tovább ez nem kérdés, csak a gemet szoptam. -
#4336 Vagy ailing dobja, vagy nemtudni.hát most van ez. -
#4335 Én mindig ha kell valami akkor youtube-ról lenézem ha éppen nem találom.
És sok item így is ritkán esik azoktól a bizonyos ellenfelektől, de esik. -
#4334 Ezzel mit tudok kezdeni?? -
SlickAdam #4333 nem kell lesni semmit. menni kell tovabb. pl defiled-be, az melyebb szint. vagy az utolsoba. -
#4332 Item neveket nem tuom. :D
Gondolkodni? :D Az mi? :) -
SlickAdam #4331 Dark! gondolkodunk, mielött irunk! -
#4330 Szokásos duzzogás. :)
Mondtam hogy megváltoztatták az itemek helyét. :)
Youtube-ról kell lesni mi hol van, minnél frisebb leírást. -
#4329 ez az item neve hogy Gem (15) ? -
SlickAdam #4328 mar megint elment? örület... -
#4327 Na emberek, az ên platinám elment. Ailing Loran nem dobja a 15-ös gemet. 2x nyomtam le, 1x sajátot, 1x yt glyphest. Eye rúna, red brooch...és semmi. Biztos nem fogok hátha alapon dungeonokat tologatni, szóval ennyi. -
#4326 Jah gyanítottam..:S -
#4325 csá, most nézem mert játszottam, még mindig a játékban vagy?
Vagy twitch-en vagy pm-be irj, mert itt sg-re akkor nézek be ha éppen nem harcolok ellenfél ellen a játékban. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.05. 21:33:06 -
TomStorm #4324 Csengettem,jelszót beírtam a multkorit -
#4323 Nem minden mob ellen jó. Vannak olyan mobok/bossok akik meg épp bolt ellen geci védettek. -
#4322 akkor ezért sebzek keveset, mindegy majd ha nehézzé válik a játék használom. :) -
#4321 az hiba. Egyetlen bolt gem többet ér ellenük mint bármi. Anélkül simában sebeztem rajtuk valami 280-at, bolt gemmel 630-at egyetlen sima ütésre.