9653

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
GIGALOL. Addig ment a baszakodés az ailingek nyitásával a gemért, hogy nem is néztem, és elfogyott a ritualblood, ami a defiled nyitáshoz kéne, nem is kevés, 9 db. Ami volt a dungeonokoban dobozos azokat összeszedtem mind, azok lettek elbaszva. Megnéztem egy halom farming videót, de ahol másnak ezt dob, nekem egész másokat. Most még ezért is vissza kéne mennem az egész gecin hátha találok valahol, ahol egyesével össze tudok szedni eleget.
Hát nem, ennyit már tényleg nem ér a platina. Üvöltve-hányva nem fogok moslék dungeonokat túrni hol ezért hol azért. Ennyi volt, bezár a mókagyár.
Szép volt, jó volt, jöhet a második rész.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.06. 21:32:36 -
Bedobott egy dual-ost Mensis-be , 3-4 ütésembe került a srác. :) -
Ebrietas NG++++ ban 3.-ra menetben letérdelt és lézerezett is. :D. :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nagyon sok itemem maximumon van. :D
Darabszám.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.06. 20:52:46 -
Ja vágom, nekem 2 gem magas sebzést ad, de csökken az életem tőle. :D -
Az egy dolog de vannak statok amire hiába raksz már nem emel semmit így értelmetlen... -
Gondolom mindenki vágja hogy 544 a maximum level! -
prószálok Tomstorm-al ha lesz és utána feltornászhatom magam, mert a Profil 1 nekem már 179.
Amúgy most megyek UPPER-ba :D
Day 32
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.06. 20:09:50 -
Kéne, de még messze vagyunk egymástól. 122-es vagyok egyelőre. Majd kiderül hogy zárok. -
Gondolom coopot nem akarsz próbálni a peccs után? upperban lehetne. :D -
Nem tudod. Nem fix helyen van.
Viszont ha ez még nem lenne elég baj, tegnap rájöttem, hogy az elsőköri felszippantásból egy gecifontos dolog kimaradt: a cosmic eye wtacher badge, így nem tudom megvenni azt a kibaszott rosmarinust. Most még majd mehetek upper cathedralba, ahova be se akartam tenni a lábam
-
Most nézem nekem van 17-es Gem-em. Csak szart sem ér. -
Most nézem nekem van 17-es Gem-em. Csak szart sem ér. -
mi a franc van a szerverekkel? -
:D Ezt szeretem, lehet veled viccelődni. :D
Bár elismerem szarvicc volt.
Na mond milyen item kell, van pontos neve? megnézem hol van ilyen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.06. 17:37:36 -
Nemtudnám megmondani. A vége könnyebben behatárolható :) -
:) -
Mikor kezddött ez az illűzió hogy számít? -
A vicc az, hogy duplája discoveryvel futok mint a másik profilban, ahol simán beadta ailingben a 15-ös gemet a parasztra. Néha úgy látom, a számok a statomban a világon semmit nem jelentenek. -
ppista #4345 Akár az összeset megkaphatod tök ingyen. :)
Isz legelső termében vannak azok a vízfejű UFO szerű lények tucatszám. A töltény mellett, ritkán ugyan, de dobnak 15+ kavicsot. Pár kör és a gem mellett lesz vagy félmillió blood is. Persze nem hátrány olyan cucc se a fegyóba, ami az Arcane-t feltuningolja, mert akkor nagyobb a dobási esély. -
eladsz egyet? :) -
ppista #4343 Isz CD-ben a sima ellenfelek is dobálják mint az állat., de a királynős kazamatában is két kézzel szórják, plusz az egyik boss, meg nem mondom melyik, is azt dob, Nekem huszasból is van már egy raklappal, de tudom ez téged nem vígasztal. -
Még megpróbálok egy-két dolgot beast-possessed soulal, hátha valahogy hatással tudok lenni a fákin randomgenerátorra
-
+1 -
SlickAdam #4340 de fogod. -
Nem csak ott van. Így viszont túrhatnám végig hátha alapon centinként defileded meg az utolsót. Hát nem fogom. Ha dobja boss dobja, ha nem, hát ennyi.
Fasszopó randomgenerátoros kurvaanyja... -
SlickAdam #4338 francokat. ki mondta, hogy csak ott van? -
Megyek tovább ez nem kérdés, csak a gemet szoptam. -
Vagy ailing dobja, vagy nemtudni.hát most van ez. -
Én mindig ha kell valami akkor youtube-ról lenézem ha éppen nem találom.
És sok item így is ritkán esik azoktól a bizonyos ellenfelektől, de esik. -
Ezzel mit tudok kezdeni?? -
SlickAdam #4333 nem kell lesni semmit. menni kell tovabb. pl defiled-be, az melyebb szint. vagy az utolsoba. -
Item neveket nem tuom. :D
Gondolkodni? :D Az mi? :) -
SlickAdam #4331 Dark! gondolkodunk, mielött irunk!
-
Szokásos duzzogás. :)
Mondtam hogy megváltoztatták az itemek helyét. :)
Youtube-ról kell lesni mi hol van, minnél frisebb leírást. -
ez az item neve hogy Gem (15) ? -
SlickAdam #4328 mar megint elment?
örület...
-
Na emberek, az ên platinám elment. Ailing Loran nem dobja a 15-ös gemet. 2x nyomtam le, 1x sajátot, 1x yt glyphest. Eye rúna, red brooch...és semmi. Biztos nem fogok hátha alapon dungeonokat tologatni, szóval ennyi. -
Jah gyanítottam..:S -
csá, most nézem mert játszottam, még mindig a játékban vagy?
Vagy twitch-en vagy pm-be irj, mert itt sg-re akkor nézek be ha éppen nem harcolok ellenfél ellen a játékban. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.05. 21:33:06 -
TomStorm #4324 Csengettem,jelszót beírtam a multkorit