Bloodborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Amúgy a beast roar nem haszontalan, de már nincs rá szükségem, így nem is tanultam meg, nem vált a részemmé a használata. Így utólag kidobott pont lett minden, ami az arcane-re ment. Mondjuk eleve a vitality+endurance hardcapesek, strength is minnyá az, szóval már csak a fegyversebzést tudom tornázni ilyen gyökkettőkkel(skill is softcapes).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.19. 18:53:29

Adversus solem ne loquitor

Moby
_ÉN_ nem dobtam arra sem. 15-ig elvittem, hogy a beast roart, meg a empty phantasm shellt tudjam használni, de a gyakorlatban egyiket sem vetettem be. Lehet, hogy a summonok tényleg érnének valamit, de a tököm sem fog 40 pontot elbaszni ilyenekre. Majd egyszer, ha már csak funból nyomom, és nem lényeg az eredmény.

TDC Geronimo
Okádmány defiled amygdalahoz behívtam havert coopba. 70% körül meghalt, de szerencsére lement így is a mögéfutkosós technikával, de soha többet nem akarom ezt se látni. Utolsó chalicehez kell a mother brainből az item, az elmaradt első végigjátszásra, majd most NG+ban megszerzem.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Arcane-t használsz?Vagy az is felejtős mint Bloodtinge?
darkSectorxxx
Lőfegyverek fejlesztését én sem fejtettem még meg.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Sokat elmond, hogy lvl131-en 8-as bloodtinge-el futok...LOL
Én semmiféle rációt nem látok a lőfegyver fejlesztésben. Az egy rendkívül korlátozott spéci célszerszám. Amire van, azt meg ugyanúgy tudja alapon is. Az én kéziszerszámaim meg nem is skálázzák a bloodtinge-t.
L'sHB: a penge ritmusa tökéletes, miközben alig eszik staminát. A hüvelyben meg a mostani setupomban 550-et üt...puszi innen is annak, aki beletervezte!😊

darkSectorxxx
Elegem van a baszakodásból. 😄

Figy tesvírem, várj egy csöppet, jövök! 😄
Csak neked csak most. 😊

Elviszem a 2. mentésemet addig ahol te vagy, ha ráér egy pár órát. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Nem nagy szám sebzésben DE ami most mégjobban felbosszantott,hogy ugye mentem Bloodtinge-re is,pisztolyom már üt szép nagyot viszont dual blade mellett kiba.felejtős😄
De ez my fault..

Ezt a holy blade-t még ma kipróbálom
Moby
Mert nagyobbat is sebez (gondolom). Skálázástól függetlenül az az ökölszabály, hogy minél többet sebez(default), annál több staminát eszik, de nem feltétlenül van hatással a sebességére, bár az is valamennyire "IRLlogikus". Aztán ezt lehet összeborogatni a bloodgemekkel. Én nem próbáltam ki túl sokat: első kör csíterfegyverrel ment le (axe), illetve végig kísért a játék alatt. Mentem még kirkhammerrel is, az is tetszett, illetve az spécifegyó volt nekem a zsákosok ellen az első körben.
próbáltam még:
Saw Cleaver, nem jött be, Dark azzal hentelte végig az egészet
Logarius wheel, fos, de vicces 😊
Rifle Spear, nem jött be, n000rbi meg ezzel arat
Tonitrus, nem rossz, de nem nekem való
A többit ki sem próbáltam, pedig a Chikage érdekelt volna, de valahogy nem jutott el oda, hogy kirpóbáljam.
És az ultimate fegyver, a csodaszerszám amivel szinte kizárólagosként aprítok NG+ óta:
Ludwig's Holy Blade.

Tatyla
Minden fegyver mutatja mit rak pluszba (az kék) és mit mínuszba (az piros) ez alapján és a stílusod alapján válassz fegyvert

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

De mi a francért húzza le staminát dual blade pár csapásra azt nem értem.A kezdő bottal többet támadtam mint ezzel.

Használja valaki közületek egyáltalán a könnyebb fegyvereket A-B-C Skill besorolással vagy mindenki a hagyományos Stenght+kalapáccsal megy?
Myselor
az biztos.a dark soulsokat is ezért imádjuk 😄 sokadik végigvitel után is most vagyok túl egy olyan bosszon ami közben majd kiugrott a szívem és mikor sikerült olyan mosoly ült ki az arcomra és olyan jó érzés volt hogy hihetetlen 😄
TDC Geronimo
Viszont, 1-1 rövidítés megtalálása és vért izzasztó bosskil után meg olyat ad, amit más játék nem.

Moby
Most van/lett defaulton. Eddig át volt állítva nem-defaultra(mittudomén melyik-melyik)/

Tatyla
Őőőőő ezt nem értem, hogy van most neked a kamera?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Jaj azt nem is mondtam, hogy nemcsak a szaggatás múlt el a kamerakezelés visszaállításával, hanem hihetetlen mennvel jobban működik így a kamerakezelés. Őrület, hogy én ezt így szoptam végig 3 végigjátszást...azt sem nagyon értem mi a gecinek van benne ez az opció, meg hogy mikor állíthattam el. Hogy nem szándékos volt, az egészen biztos.

Moby
Nekem is kb ennyi van, csak most volt több, hogy szabin voltam. Így is lehet tolni, lassabban fogsz haladni, de ennyi.
És igen, lesz egy csomó negatív élményed az elején. Csakhogy a from játékoknak van egy zseniális tulajdonságuk. Ha az élményt mondjuk valamailyen ÉlményIndexben fejezzük ki, akkor mondjuk 3 óra játékkal szépen felszippantasz mínusz 500ÉI-t, lassan adagolva, hogy nagyon fájjon aztán a sikeres bossfight végén belédinjektál plusz 15000-et. Olyan adrenalinlöket, amit csak nagyon-nagyon kevés videójáték tud kifejteni. EZ AZ, ami miatt mindenki játssza ezeket a játékokat.

A legtöbb játék azt akarja elhitetni veled, hogy TE vagy a legjobb a világon. A szuperhíró, akire mindenki várt, hogy megmentsd a vliágot a gonoszoktól. Nos, a from játékok nem. Azok az elején percenként dörgölik az orrod alá, hogy mekkora rakás szar vagy. Nem geciznek, nem finomkodnak, nem udvariaskodnak, és meg merik mondani. És tényleg az vagy. Ezt láttad most meg. Aztán valahol a huszadik óra után elkezded meglátni mennyire jó is lehetnél, ha visszavennél az arcból, és elkezdenél tanulni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.19. 16:32:31

Moby
Sem különösebb ügyességet, sem jártasságot nem igényel, semmi olyan kompetencia nem szükséges a végigjátszáshoz, amivel a random átlag gamer ne rendelkezne.

kirol
Ezt értem, viszont az a baj, hogy én nem úgy játszok, hogy napi 3-4 órát, hanem mondjuk hétvégenként 2-3 órát.
Na így ha van időm, csak negatív élményt tudok szerezni magamnak, ahelyett, hogy szórakoznék.

Moby
Ez csak az elején tűnik ennyire borzalmasnak. Szépen lassan megtanít a játék túlélni. Nem a játékkal van baj, hanem avval, hogy úgy akarod játszani ahogy a többi játékot, pedig ennek nagyon más a szabályrendszere. Abban kell döntened, hogy elfogadod-e tőle, hogy egy nagyon más szabályrendszer alapján működjél. Ha erre a kérdésre igen a válasz folytasd! Ha képes vagy elfogadni a játék szabályait, képes leszel legyőzni is. Semmi más nem kello hozzá, csak nagyon-nagyon, NAGYON sok tolerancia.

AntiHero
zért ne add fel ilyen könnyen. :9 Nyisd meg a rövidítéseket és akkor nem kell mindig ugyan ott menned.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

kirol
Szerintem sem. Eladom. Ha érdekel valakit szóljon.

Myselor
ez nem a te játékod lesz. a lámpáknál ment a játék ezek amolyan checkpointok.egyébként mindig ment ha felveszel valami itemet vagy ölsz valamit viszont ha meghalsz a legutolsó begyújtott lámpához rak vissza és amit megöltél minden újra éled kivéve a bossokat 😊 ezzel barátkozz meg vagy hagyd a francba D:
kirol
Na most egészen jól haladtam. Legyőztem az a csapatot, ahol vagy 10 -en voltak szépen szétválasztva.
Viszont utána még mentem egy darabog, majd elhaláloztam és ugrott a 30 perc játékom, mert a mentést onnan kezdte. 😞
Hogy van ebben a mentés, mentési pont???
Ezt nem hiszem el, hogy átküzdöm magam , erre kezdhetem elölről.

Moby
Én meg elbutulok már a végére. NG++ -ban ez a semmise One Reborn kb tizedikre ment csak le...Oké, abból vagy 6 remoteplay szopás volt, ami valamiért nagyon szar lett.
Apropó remoteplay, szépen megette a 7 gigás mobilnet korlátomat. Most felemeltettem 12-re, de azért vicc, hogy a legjobb minőség és latency mobilnettel van...

Ez a blade of mercy tényleg ilyen egy fos??
Ez a nagy dual blade?Semmit nem ér eddig a kezében..
n000rbi
Szépen lassan haladok én is a platina felé. (Eileen-es küldik ma lettek meg) Chalice dungeont szinte még nem is csináltam. Hát nem leszek meg 100 óra alatt, de nem bánom, mert mocskosul élvezem még mindig 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

AntiHero
Igaz 😄 Minden esetre kellene már ide egy FAQ. Akkor elkerülhetnénk a kezdők kérdéseit.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.19. 14:35:52

Moby
Nekem? Nekem ne is tanuljon meg senki. Tanuljon meg magának.

AntiHero
Jó, de nem mindenki fog neked megtanulni angolul. 😄

en kislany koromban letoltam a Resident Evil 3-at japanul. lerajzoltam azokat a krikszkrakszokat, hogy beazonositsam melyik item kell eppen. meg jo, hogy zölddel jelöltek az ilyesmit.😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Meg kell tanulni angolul legalább alapszinten. Az lényegesen hasznosabb. Videójátékot nyelvtudás nélkül játszani annyira szórakoztató, mint teniszmérkőzést rádióban leadni.

AntiHero
Hmmm.. le kéne szinkronizálnom. <#nezze> nem kis meló lenne 😄

TDC Geronimo
Ez az egyik legjobb guide kezdőknek csak hát ugye ez is angol...

kirol
Oké, megpróbálom, köszi. 😊

Hogy hogy választok? Hát ha lenne demo, mondjuk kipróbálnám.
Itt annyi jót olvastam róla, hogy gondoltam ki kell próbálnom. Nem veszek meg amúgy bármit csak úgy.

TDC Geronimo
The patch for loading times reduction should be on its way soon. #Bloodborne

Továbbra is 23ra tippelek, amikor a karbantartás lesz. Remélem szerver patch is lesz, mert launch óta nem volt és hát ráfér a matchmakingre egy kis update

Moby
Egen, csak én arra sem emlékszem, hogy valaha beléptem volna oda. Dusztom sincs mit csinál az a kapcsoló, szal azt sem értem miért állítottam volna el. Rejtélyes.

TDC Geronimo
Ezt írtam tegnap. Az okozz a bugot

Moby
Én nem akartam a lelki világába gázolni, de hogy emberek milyen szempontok szerint választanak játékot meg szórakozást, az rejtély 😊

Csalogasd őket pl.kettesével.Ahogy észrevesznek fuss vissza,húzd őket.Ha egyszerre rádtámadnak akkor véged,gondolj bele 5 mobcsapás egyszerre,kinyír.

Targeteld őket,jobb analog lenyomása így a kamera rajtuk lesz.
Akkor üsd őket mikor semmit nem csinálnak.
Mikor fogy a HP-d akkor háromszög és feltölti Vial-al amit tudsz venni bath messengernél álomban vagy mobokbol esik.
Amelyik mob világít azt kutasd át!

Lényeg,hogy húzd a mobokat mindig vissza és az R1-el támadj eleinte!
Moby
Az, hogyaz auto adjust nem defaulton volt 😄

az mit jelent, hogy elallitottad? 😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Na visszaállítottam a kamerakezelést (fog sincs mikor állíthattam el), és megszűnt a szaggatás...

nezhettel volt YT videot / twitch kozvetitest / teszteket / ...

vial ott van a kepernyön a hud-on basszus...
5-6 ellenfelre meg nyilvan nem egyszerre ront ra az ember. ez nem Devil May Cry. de ez nem lenne szabad, hogy meglepeteskent erjen...

hogy vasarolsz jatekot? hallod valahol, hogy iszonyat kircsi, vagy meglatsz egy jo pontszamot barmi egyeb info nelkul es hopp! 12K?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.19. 11:48:16

kirol
Ott pl. azt nem értem (vial), hogy felveszem, de utána nem látom sehol az inventoryban, hogy használhatnám.

Aztán van olyan rész még a legelején, hogy 5-6 ellenfél bóklászik az utcán és rám rontanak. Na ott esélyem nincs és elpatkolok. Aztán nézem a Bloodborne feliratot 30 mp-ig és újra kezdődik a dolog.
Na ez így kicsit frusztráló. Viszont ha már kiadtam 12k-t, akkor adnék neki esélyt, meg magamnak is, mielőtt eladom.

Moby
Értem. Hát biztos vmi összefüggés okozza. De tele a youtube ilyen videókkal.

mindenesetre ha mar a vial-al is gondok vannak / voltak, erösen ketlem, hogy sikerelmenyed lesz. valamennyi videojatekos ismeretet / nyelvtudast elvarnak ezek a programok. bar Dark is belejött rendesen... igaz vial-t ö tudta hasznalni ha jol emlekszem. de R3-at nem ismerte pl.😄 LOL

kirol
Azt megköszönném, ha leírnád.
Chat -en nem szoktam lenni, szóval inkább ide írd. 😊

kirol
Uncharted, God of War, Heavy Rain, Last of Us, Beyond stb.
Egyik se ilyen jellegű.

Kandurex
Mondom, nem volt még ilyen!<#whatever>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯