9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#4480 Jó csak ott van hogy "kié" , azt hittem arra érti amikor a search-ban nézed a listát, az más nekem a sajátom kell, na ha hazaértem meglesem.
Párszor nyitottam chalice-t valszeg elkerülhette a figyelmem a kod.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.09. 12:00:57 -
#4479 Vagy értsem ezt úgy hogy aki olnline van bárki, és megnyit egy chalice-t amire rákeresek, az a tagnak kijelzi a listán a nevét és aszerint keressem meg moby-t? erre értetted? mert ott nem néztem a kodot hogy van-e, én kódot netről lestem csak. :) -
#4478 Előbb írtam le -
#4477 sírkőnél jobb sarokban lenn
-
#4476 Várj, várj, most a sajátomra gondolok, megnyitok magamnak egyet akkor én a saját kódomat hol látom? mert sehol nem láttam, vagy csak figyelmetlen voltam? -
#4475 Odamész a sírkőhöz és mielőtt bemész írja jobb alsó sarokba azt hogy kié, open vagy closed és a kódot is. -
#4474 Rendes profilommal már kb 206-207 vagyok mert azt hittem nem játszol már. :D Azt mondom akkor megyek előre. -
#4473 Na ezt a kódot hol lehet amúgy megleni? mert erre voltam kíváncsi én is, mert láttam hogy vannak ilyenek emberek van amiben 3-an 4-en.
Tudtommal keresni koddal is akkor enged ha már te végigvitted azt a chalice-t.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.09. 11:44:21 -
#4472 Ha tudsz hívj segítséget, de egyedül ne nagyon szenvedj szerintem mert ez télleg kibaszott idegölő és itt télleg elhinném ha befejeznéd a bloodborne-ozást.
Szóval vagy Slick segítsen vagy majd én ha addig ő nem. -
#4471 ugyanabban a dungeonban kell lennetek. Magyarul a glyph kódját el kell kérned mobinak és odáig neked is le kell tolnod ahol tart. -
#4470 Megmondtam basszameg :)
A leggecibb boss a világon.
De azt mondtad 1x már voltál a királynőnél. Amúgy meg nem könnyű, de egy fontos dolog. Parry parry parry. Lődd ahogy hátrahúzza az első alakjában a kaszát , 2mp után üt na neked 1 mp után lőni kell garantáltan megy, és ha rádmenne csakis vele szemben szabad kitérni!
Második alakban csak vele szembe és minnél messzebb hogy ugorjon, ilyenkor rákombzhatsz, ha meg távol vagy és vagdalkozik lőjj mint az állat vaktában a csapások közt parry az egyetlen esélyed. Illetve még annyi ha távol vagy főleg ha nem látod az oszlopoktól, szökkenj ballra a frizbi miatt.
Nagyon geci ellenfél. Ha hazaértem asszek kelleni fog az a level húz)s, szóval jövök. -
SlickAdam #4469 ok. ird le, mit kell tennem. korabban irtatok valamit, hogy dungeon eseten a jeleknek stimmelni kell, a csillagoknak is egyutt kell allniuk es csak hajnalhasadas elött mukodik a dolog. -
#4468 Ja. Asszem 152 vagyok. -
SlickAdam #4467 szintkulonbseg rendben van? szazhetvenvalahany vagyok. -
#4466 Gyere inkább be este segíteni :) -
SlickAdam #4465 kezdödik! :D -
#4464 Minden elismerésem azoké, akik egyedül lenyomták a Pthumerian Descendantot. Nekem egyelőre coopban sem sikerült, és csak egyszer adott be partnert, az sem jött vissza :(
Egyedül meg esélytelen vagyok. A 2. fázis brutálkombójával előbb-utóbb elkap. Ez egy vadállat. -
#4463 Lol NG+++++ Amelia halt elsőre ahogy a többiek és nem volt ideje regenerálodni. :D -
#4462 Megnéztem 500-600 körül sebeznek 1 ütéssel, 3-4-ből meghalok. -
#4461 Basszameg NG+++++ ban kibaszottnagyot sebeznek még a parasztok is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.08. 22:07:46 -
#4460 776k echo jött a bossfight-ra NG++++ ban. :) -
#4459 Faszom kivan. -
#4458 NG+++++++++++++++ okban a főboss-t SOHA TÖBBET! -
#4457 Merbalkán! :) -
SlickAdam #4456 3 fontert senki nem fog UK-bol DOBOZban kuldeni.:D -
#4455 duel bocs. -
#4454 az még mindig pvp.és max duel nem dual :"D -
#4453 Tudod mi stabil? A doboz. Amire lett volna még egy fontom, hamár huszat kidobtam az ablakon.
Az ember azt gondolná UK már nem a balkán. -
#4452 Szuper, 4x insightoltam a csengővel 4 x írta ki keresés alatt 10 másodperc alatt kb hogy lost connection.
4 insight elbaszott, nem mintha nehéz lenne szerezni, oks asszem ma pihenő lesz. -
#4451 én 200 akkor beleférsz....egy dualba. :D -
SlickAdam #4450 enyim belelt bubisban volt. vagy regebbi guide-okat papirba tettek, de olyanba ami stabilan tartott.
-
#4449 174 -
#4448 Az 1 dolláros usb-s basznál még elfogadoma foscsomagolást. A 20fontos könyvnêl ez azért elég erős. -
#4447 Hát ki az isten tette papírborítékba a könyvet??? -
#4446 hanyas vagy? -
#4445 Kár volt így túlszinteznem magam, mert 15 perc volt mire talált pvps partnert :(
Olyan jó lehetne a coop meg a pvp része, ha nem ilyen ökör módon lenne megoldva. Patchel igazán behozhatnának valami arénát, mint DSbe ahol heal nélkül lehetne pvpni.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.08. 17:09:10 -
SlickAdam #4444 pontosabban elso es utolso rendelesed kulfoldrol? konkretan game-nek ehhez nem sok koze van. -
#4443 Megjött a guidebookom. Nem tudom hol járt eddig, de széjjel van baszva az egész. Nem csak a sarkai, hanem az egész teteje be van nyomva, +az egész könyv el van hajolva.
Első és utoksó rendelésem a gametől. -
#4442 Semmi köze hozzá.
Ez kell hogy az ember ne szarja le a coop részét mert egy haverral sem jön ki ha csak 10 level a különbség, az a 20-25 sem sok aki coopozik eddig is könnyen ment, ez arra van hogy könnyeben találj magadnak. -
#4441 Szerintem meg halál bugos az a trófea rarity rendszer.