9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#4400 Peccs óta másképpen dobál, szerintem még akkori emlékezetből írta.
Hol vagy éppen? NG++ ? -
#4399 A játékoskarrierem egyik legértékesebb darabja ez a játék. Az a minimum, hogy tisztességesen bánok vele. Ez nekem fontosabb, mint a platina. -
#4398 Én nem wikiztem, segítettek innen -2 dologban. Upper kulcsát nem találtam, az youtube.
Ebrietasnál. Rájöttem hogy kell kikerülni a lézereket.
Meg a peccs óta Nicolas is lézerezik gyakran de ott is van trükk.
Vagy gyors meglövöd mikor felemeli a kezeit, vagy mács l és ahogy rádesne a lézer előre szökkenés. -
#4397 >Amúgy a királynős dungeon-ban az egyik boss dob egy 15+ követ
Nincs ilyen, felejtsétek el. Egy csomót kísérleteztem ezzel ailingben. Nem teljesen random, de pl az, hogy mit dob egy nagymob még azon is múlik, hogy kiket öltél meg előtte (nem vicc). És az sem működik, hogy bemész ,áshoz a glyphjével. Neked más fog dobni. Egy csomó időt basztam ezzel el. -
#4396 Én nem wikiztem, segítettek innen -2 dologban. Upper kulcsát nem találtam, az youtube. -
#4395 Mindent lehet csak Moby nem ilyen. :) -
#4394 Ezekben nem szabad nyilatkozni. :) -
#4393 Nem hajtok platinára, sosem voltam öcsi meg egyéb vadász, nem érdekel, nem ezért játszom :)
Ettől függetlenül mindent átkutatok és igyekszem magamtól rájönni, megtalálni.
Igazából csak az Upper Chatedral Ward-hoz nézem wikit-, azt is csak azért, hogy hol van az ajtó a kulcshoz, már full elfelejtettem hogy otthagytam, pedig fel szoktam írni az ilyeneket :)
Aztán most a boss-t hagytam volna ott ha nem szólsz, de megtaláltam, harmadikra meglett. Első két alkalommal lelézerezett, de harmadikra kétszer is túléltem a lézert, szóval onnantól egyszerű volt :)
Aztán látom van még itt vmi, az itt lévő üzenetek chalice-re utalnak, szóval megyek pucolom azokat is :) -
ppista #4392 Azért írtam idézőjelben. Attól hogy nem fair, még meg lehet csinálni egyszeri nekifutásból, míg a többi Souls-t nem. -
SlickAdam #4391 nem eleg egyszer vegigmenni. ujratoltos ciganykodas termeszetesen nem er. olyat max az alja trofea vadaszok csinalnak. -
ppista #4390 Jól döntöttél. Bárcsak a Demon's-nál én is így gondolkodtam volna mint te, akkor nem basztam volna el az életemből huszonsok órát arra a baromságra. Én több mint száz játékot nyomtam végig a PS3 korszakban, de csak a Jak1, Sly 1. és a három Souls a platina. A DeS-et kivéve egyiknél sem hajtottam rá, hanem egyszer csak megkaptam a rengeteg belefeccölt óra közben.
Mondjuka BB-ben messze a legkönnyebb összeszedni a platinát, mert elég csak "egyszer" odafigyelve végigmenni rajta, no meg behúzni pár CD-t.
Amúgy a királynős dungeon-ban az egyik boss dob egy 15+ követ, szóval ha azt vetted volna előre már is meglenne a trófea. :)
-
#4389 Nicolas-ért 500k echo-t kaptam. :) Nem rossz. -
#4388 Na az összes dfegyverem legalább 6-os szinten van és most lesz az 5. +10- es. :) -
#4387 Neeem. i bin hungrish. :D
A lényeg hogy ne hagyd abba, vagy mi a gond még? mond el. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.06. 22:12:34 -
#4386 Néha az az érzésem, hogy valójában külföldi vagy, és a googletranslate fordít neked :D -
#4385 Tudod mit kell tenned hogy továbbmenj, ez percek kérdése, hajrá....:D -
#4384 HE?:) -
#4383 Ezért mondom hajrá. :)
Minden adott, pár perc és meglesz az item.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.06. 22:01:18 -
#4382 defiled nélkül nem tudsz bemenni a queenhez. -
#4381 Jah nem kell ez a defiled a tropy-hoz?
Engem most Nicolas szopat a lézereivel.
De egy végigjátszást sem csinálom annélkül végig hogy ne halna meg az összes boss....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.06. 21:55:41 -
#4380 Igen van egy varázsa, még ha sok cél nincs is, de itt abbahagyni ez miatt....pffff :D
te nem ilyen apa vagy. :D -
#4379 Fogalmam sincs abban mit dobott, akkor nem is néztem, mert beadta a gemet ailingben, így le is szartam minden mást, mentem a kötelező úton. -
#4378 Van....:D
Lehet nem próbáltad ugyanazoknál az enemy-knél ujra és újra. :)
De lényegtelen, a dagik dobnak ilyen cuccot, nekem elhiheted! :)
Mondjuk nem értem én miért tudok venni a boltban is ilyleneket. :D -
#4377 Az mindig ragequitból volt, teli elkeseredéssel. Nincs bennem semmi ilyen. Gecijól szórakoztam, még ebben a előről indított profilban is, még úgy is, hogy nagy titkok már nem maradtak benne. Meg volt ennek is a szórakoztatási faktora azáltal, hogy expertként hengereltem végig. Jó volt na. Nem is akarom ezt az élményt már szétcsapni evvel a dungeonos faszkodással, mer ez maga a kénköves pokol. Jó volt ez így, na. -
#4376 Semmi köze, csak a peccs előtt 3 végigjátszásig 99%-ban dobta azoktól amiket néztél régi videókat a neten, most azok 99%-ban fegyver cuccot adtak, ezzel a videóval érdekes összeszedtem én is a defiled-hez, kár hogy mivel 1x már elkezdtem ezért kiderült hogy már csak keresni kell, elég 1x összeszedni a chalice-hoz a cuccokat. :) -
#4375 Néztem DS2be jött ilyen pvps areana, ahol nem lehet healelni, BBbe is berakhatnának valami hasonlót. -
SlickAdam #4374 ilyet is hallottunk mar. ebböl tenyleg ivos jatek lesz.:D -
#4373 Azzal futok NG-s ROM óta óta :) Leírtam azt is, hogy semmi hatása semmire. -
#4372 Dark, te megőrültél. Ennek semmi köze a peccshez. SEMMI :DDD
Sose volt :) -
#4371 Van asszem egy MOON nevű item amit ha beraksz gyakrabban dob ilyet a dagiktól. -
#4370 Neeeem, mostmár harag nélkül válok el tőle. Nincs ragequit, semmi ilyesmi. Nincs már ehhez kedvem. Ez a része már nem szórakoztat...vagyis a dungeon sosem szórakoztatott, de muszájból a kötelező részeket még vállaltam volna. Így most már sokkal-sokkal több kellene, mint a kötelező, na azt meg már nem vállalom. -
#4369 Sokszor. Egyszer tuti nem lesz tovább, de amíg van segítség addig nem akarok tőle ilyet hallani! :D -
#4368 Majd ha én nem tudok segíteni akkor.
Amúgy ilyen ritual Blood 4 nekem már a boltban is vehető. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.06. 21:39:45 -
SlickAdam #4367 +1 -
#4366 Figy, még 1x leírom haver. MÁSHOL VANNAK A PECCS ÓTA.
Baj van, elsőnek kérdezz meg engem és majd utána pánikolj.
TESSÉK nehogy abbahagyd mert Slick-el seggberúgunk, van amúgy tovább még 1 ilyen dagi, hamar meglesz a 9....
Még 1x meghallom hogy feladod, nem sajnálom a benzint. :D -
#4365 Ennyi volt, bezár a mókagyár.
Szép volt, jó volt, jöhet a második rész.
Hányszor hallottam ezt már. hamarosan indíthatunk egy mobys ivógémet :D -
#4364 Remélem abból ezt a retket kihagyják. -
#4363 GIGALOL. Addig ment a baszakodés az ailingek nyitásával a gemért, hogy nem is néztem, és elfogyott a ritualblood, ami a defiled nyitáshoz kéne, nem is kevés, 9 db. Ami volt a dungeonokoban dobozos azokat összeszedtem mind, azok lettek elbaszva. Megnéztem egy halom farming videót, de ahol másnak ezt dob, nekem egész másokat. Most még ezért is vissza kéne mennem az egész gecin hátha találok valahol, ahol egyesével össze tudok szedni eleget.
Hát nem, ennyit már tényleg nem ér a platina. Üvöltve-hányva nem fogok moslék dungeonokat túrni hol ezért hol azért. Ennyi volt, bezár a mókagyár.
Szép volt, jó volt, jöhet a második rész.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.06. 21:32:36 -
#4362 Bedobott egy dual-ost Mensis-be , 3-4 ütésembe került a srác. :) -
#4361 Ebrietas NG++++ ban 3.-ra menetben letérdelt és lézerezett is. :D. :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nagyon sok itemem maximumon van. :D
Darabszám.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.06. 20:52:46