9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#4520 Szerintem rázd újra mer kivágott lost connectionnel amikor összerakott volna(lelövöd silencing blankel, és újrarázod) -
SlickAdam #4519 razom -
#4518 Beckoning bellt nyomasd majd (nemtudom szerkeszteni a hszeimet, mert szétesetta fejlécem az sg-n....) -
#4517 Viszont most akkor neked kell csengessél a másikkal, stbstb -
SlickAdam #4516 mit is kell raznom?
par perc meg amugy. renderelem az epik csatankat.:D -
#4515 Ouch :) No problémó, megyek! :D -
SlickAdam #4514 nalam ilyenkor nem hal meg a boss.:) ugyhogy forditott felallasban is le kell nyomni, ha igenyt tartasz ram a kovetkezonel is.:) -
#4513 Grat, persze 2-en könnyü :) -
SlickAdam #4512 2-szer meghaltam, de utana szetvagtuk. -
#4511 na sikerült? :)
Mondom én hogy a peccs javított a coop-on.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.09. 23:35:51 -
#4510 Nyomassuk tovább? :) -
#4509 WOOOOOOT!!!! -
SlickAdam #4508 eeees ennyi.:D -
#4507 nemtom :) -
SlickAdam #4506 na ez meg mi volt? :-O -
SlickAdam #4505 komolyan... egek :D
csengot nyomom "egyböl" halal utan.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.09. 23:26:05 -
#4504 Nyomtál csengőt? -
SlickAdam #4503 szorrrri -
SlickAdam #4502 ujrainditottam a jatekot, ahogy irtad. mar csengetek. -
#4501 Itt állok azóta is mint egy fasz :) De szólja megint csengetsz, mer hivatalosan asszem neked kell előbb, tehát nekem újra kell indítanom a csengetést nálam is. -
#4500 Ezt időnként nekem is csinálja. Olyankor bezárom a játékot, nyomok egy testet a networkben, elindítom és jó. -
SlickAdam #4499 naaaaa, razzad meg kicsit
-
#4498 Hát ez asszem így ennyi. Ugyanez volt Darkkal. Azé köszi! :) -
SlickAdam #4497 lost connection asszondja es kilep. hat ez buzzancs -
SlickAdam #4496 mar razom -
#4495 jah és fontos: hunter caryll rúnád legyen!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.09. 23:03:14 -
SlickAdam #4494 mehhh -
#4493 Az nem fér ki, szal maradjunk a glyphnél :D
-
SlickAdam #4492 perceken belül inditom. veszek gyorsan rezonancia belloát. az mindegy hogy hol allok? ajto elött okes?
ja es a jelszo: "csakseggbe" -
#4491 Közben a főjátékban azért még maradt egy wetnurseom, ugyanis még vissza kellett caplassak egy BSB-hez, meehogy itt ebben a körben le sem mentem már old yharnamba, de most meg még fel kellett menjek upper wardba a kikúrt rosmarinus végett, amit elfelejtettem, oda meg csak BSB után nyílik az ajtó...szóval még krúzoltam egyet. Namost a vicc: megveszem a rosamarinus és...SEMMI. 5x átnéztem a listát, minden megvan. Há mondom ez nem adja be a trofit!
Aha, na vajon mi hiányzott? NA MI? A TORCH!!!!! ROLSDSDFDSHFJGSDHGFH
/nem a hunter, a sima :DDDD -
#4490 Neked a small resonant bellt (alapból nincs olyanod, meg kell venni a kútnál)
Jelszónak állíitsuk be a dungeon glyphjét. Legyen worldwideon, és ott várlak :)
/ha nem mozdulnék, akkor wc-n vagyok :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.09. 22:38:30 -
SlickAdam #4489 Moby pappa!
kinyitottam a "egn5rrdj" chalice-t es ott az elsö boss-hoz vezetö ajtot. töltenyek & vial-ok maxon, felturtam a sima pisztolyt +7-esre (amugy soretest hasznalok).
gyorsan megyek kutyival, addig ird le hogy melyik bizbazt kell majd raznom + online beallitasok, jelszo (ha kell).
seggbepörköljük a disznot!!!!
...
bar inditas utan egyböl vedekezni akartam (Dark Souls...) plusz elkezdtem forgatni a kontrollert (giroszkop... Splatoon...), de sebaj! max lesz egy par probakor. -
#4488 Jó de értesz mire céloztam, maga a játék az akadály. :D -
#4487 Nem azt írtam, hogy menni fog, csak azt, hogy akadálya nincs (matematikailag). -
#4486 "így tutira nincs akadálya"
Blood-al kapcsolatban ilyet írnod..... :D -
#4485 A 23 az fasza. Addig letolom a főjátékot. Elaludt a fiam az állatkertből hazafelé, így lett egy lukas félórám, felbasztam magam 160-ig, így tutira nincs akadálya. -
SlickAdam #4484 mikor lenne jo? 21:00-tol indul a Splatoon 3. teszt-menet (most probaltam a 2.-at, odabasz! :D), utana esti kutyiseta, ugyhogy... kb. 23:00-tol hajnalig rendelkezesedre allok. -
#4483 A fextralifeosban tolom én is, de lófasz haszna sincs. -
#4482 Nyitsz egy dungeon ezzel a glyphel:egn5rrdj
Ês rázzuk a csengőt :) -