Bloodborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Hogy mit tud?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Bloodborne a 60 fp2s-t tudja PS4-en.
Pro patch jó lenne, de nem nagyon hiszek benne. Talán, mivel exkluzív, mégis lesz. Én még nem döntöttem el, mi lesz az első pro-játékom, de elképzelhető, hogy az új TR lesz az.
Vagy valamelyik már meglévőbe kuzkkantok bele, csak hogy teszteljem kicsit a különbséget. Bár ünnepibb lenne valami újba belevágni, ami már eleve Pro-ra van kalibrálva.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Adversus solem ne loquitor
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Am Xboxra visszatérve, ezt egy baromi jó dolognak tartom, hamarosan jön pl. a forza horizon 3 és a gow 4 is pc-re, instant buy lesz mindkettő. Nem értem, most mi ez, hogy az MS-nek megéri PC-re is kiadni a játékokat, de a SONY-nak meg nem. Biztos meglehetne oldani, hogy ne töltögessék le torrentről, hanem megvegyék, akár úgy, hogy online profilt igényeljen a játék stb. Ha az ms megtudja ezt oldani ezentúl akkor a sonynak is lépni kell.
Ne idegeljetek ilyen vadmarhaságokkal <#nevetes1>#nevetes1> Sokszor a 30 sincs meg. Ennyit tud a from a ezen a vason. A DaS3 pont ilyen fosul megy rajta. Nálam meg négymillió fps-el. Szal a DaS3-ra nehéz ráhaluzni, hogy 30fps-re tervezték 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.20. 19:58:08
Annyi, hogy a from kurvajó játékokat készít, de a programszintű optimalizáláshoz viszont nem értenek úgy, mint egyes nagy studiók, pl. Insomniac Games, Naughty Dog szóval hiába lenne több a PS-ben és a pro hiába még erősebb, ők nem tudják ezt úgy megcsinálni. Meg hát olyat egyik studió sem fog olyat csinálni, hogy sima ps4-en 30fps, pron meg 60fps a multiplayer miatt. Szóval sima meg pro között max felbontásbeli vagy részletességbeli különbségek lesznek, egyik játék sem fog jobban futni az újabb konzolon. Ami azt jelenti, hogy 30fps lesz többnyire továbbra is, max a remastered címek jönnek majd 60fps-el, ilyen a konzol.
Én PC-n 144Hz-es monitoron játszok, tehát effektíven kihajtja 144fps-el a játékokat, hát had ne mondjam, hogy sokszor - akármilyen jó is legyen egy ps exkluzív játék - felüdülés az a sima játékélmény amit a PC hoz 144hz-en. Utána bizony kemény órákig kell szokni a konzolos 30-at, mire a szememnek nem kellemetlen.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Csak nem értem, ha nem képes a pro 60fps-t 1080p mellett, akkor miről beszélünk akkor nem értem mi a pro ebben, a sima ps4 is 1080p, itt eleve az lenne az érdekes hogy nem 30 fps lenne hanem 60...nem értem.
Érdekes bolt oldalán azt írják minden tuti 1080p 60fps-el fog menni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.20. 18:00:16
Úgy legyen...BB2-re én is váltok akkor.
Na jó..., ha kedveskedni akarnak akkor részletesebb karekterek is jöhetnek.
Én is nemrég kezdtem újra, első 4 boss van leütve. Kipróbáltam az ostor kezdőfegyót, de ez nem az én világom 😊 Viszont most, hogy nem a vajazóval megyek, hanem a baltával azt kell mondanom baromi op a balta. A charge attack igazából a játék minden szituációjában hasznos tud lenni, bossoknál is kifejezetten jó. Clericet pl. only charge attackokkal ütöttem le, folyamatosan staggerelve volt, nem tudott csinálni semmit. Ebből balta +10 lesz úgy érzem 😊
Csak újból ki akarom élvezni az egészet úgy, hogy lófaszjóskaként indulok. Már úgyis csomó mindent elfelejtettem belőle, mit hol találsz, merre menj, stb.
Haveromat rácsaltam 5+ ra, mondtam neki na ez már kihívás, Ludwig-nál szenved több mint 20 órája 😊
Mondtam neki hiába van gigasok vial, itt nem sokszor lesz esélye használni is. És hol van még Morpheus? 😊
Moby: ott a kedvenc kártyád: Ebrietas! <#banplz>#banplz>
Pont tegnap gondoltam rá, hogy lehet, hogy indítok egy tök új menetet a játékkal, 0. szintről..
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.16. 22:25:42
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Ha én kiplatináztam, te is kifogod, a fegyverek összeszedése tök hamar megy. YouTube-videok alapján csináltam, az egész nincs fél óra, ha a legtöbb fegyvered megvan már.
A legszopóbb része a csaliszolás volt, ha azon túl vagy, akkor már gyerekjáték.
No, ess neki szépen, aztán kérjük a screenshotot, ha megvan!
A csaliszok közül ezeket kell megcsinálni csak:
- Pthumeru Chalice (3 layers)
- Central Pthumeru Chalice (3 layers)
- Lower Pthumeru Chalice (4 layers)
- Ailing Loren Chalice (you need to find two "Bastard or Loran" items, needed to create the next dungeon - you could find these as early as the first layer, or much later, but play at least until you find the Beast Claw weapon in Layer 2)
- Defiled Chalice (3 layers - you have half HP throughout this dungeon, which makes the bosses *brutal*)
- Pthumeru Ihyll Chalice (3 layers, Yharnam, Blood Queen of the Old Labyrinth is at the bottom)
Nézz meg egy platina guide-ot a neten, most már ne add fel!
Azért ha legközelebb Gherman-nél jársz, vágd le azért a kaszáért. :-D
Mondjuk lehet nekem se lenne már erőm erre a helyedben.
Inkább megyek majd egy solo boss runt, kirkhammer runt stb. ezeknek több értelmét látom mostmár.
Ezért kb. 😄
Régen amúgy kevesebb fegyver volt mint most. 😊
Nem a legegyszerűbb azért a BB platina, míg pl. egy TellTale-féle Walking Dead S01 platinát semmiképpen nem tudsz elbukni, csak ha nem játszod végig a játékot.
Nem is értem, amikor sokan meg irják, hogy kb semmit nem csináltak csak végigvitték a játékot, megölték a queent és beúszott a platina... koránt sem ilyen egyszerű azért. Nekem pl. tök nem volt természetes az hogy minden a játékban található fegyvert megvásároljak és ne adjak el közülük semmit.
Nem tudom, hogy mindennek nálad (vagy a tárolódban) kell-e lennie, de érdemes a netről leszedni és csekkolni egy fegyverlistát, hátha valami kimaradt.
Ha megvan minden, de menet közben valamit eladtál, akkor érdemes megnézni, hátha visszavásárolhatod, máskülönben marad a NG+...