9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • LBandi77
    Nézz meg videót hol van a következő bonfire mert el van dugva,és ezen a pályán ez veszélyes a berendezésre nézve.
    Illetve itt már vannak chunkok is.
  • n000rbi
    Nem értem miért dől, meg mocorog az egész hud a karakterrel együtt. Ez valami új feature? (minek?)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.09.27. 09:27:20
  • darkSectorxxx #9168
    Grat. Én mondtam :)
  • Amiga
    Ha már szurkoltatok tegnap, itt van a Blood-starved Beast legyőzéséről a videó. :-)

• Ulthane
    Igen, rájöttem, de legalább levágtam. :) Viszont ez a mostani pálya nagyon nem szimpatikus, ezek a kígyófejű faszkalapok utálatosak.
  • darkSectorxxx #9165
    Nem hát, mert gonosz vagy és abbahagyod és elmegyünk a stream-ről, látod ha maradtál volna, FK is élne még. :)
  • LBandi77
    Még nem volt szükséges,egyenlőre zsákutca van arra.
  • Ulthane
    Na, legyoztem a Ceasless-t. :) Kar, hogy nem lattatok. Van egy jo taktika, yt-rol neztem. Be kell allni a szuk folyosoba, s a fal ved a csapjatol, s amikor lecsap, utni. :)

Sima hot ugy, majdnem no damage kett. :)

Most is megy a stream.
  • darkSectorxxx #9162
    Na ha van Twitch, akkor mostantól stream....:)

PS4->játék indit->PSD GOMB->Broadcast Gameplay-> leokézod és ennyi. :)
  • darkSectorxxx #9161
    Ja vágesz, nembaj, soha nem késő.
    Amúgy nem fogok hazudni, én 7x kinyírtam, tudom mit kell csinálni, mégis megbasz, nem fogom irigyelni ha nekiáll. :D
  • Ulthane
    Ő volt az egyetlen boss, akit nem tudott egyedül lenyomni.
  • darkSectorxxx #9159
    Ezt nem értem, tudtommal te régen legyőzted, nem elég 1x megölni?

///faszomba hogy magamat hozom kellemetlen (", ezt nem értem....") helyzetbe mindig.... :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.26. 11:03:29
  • Moby
    Kéne egyszer. Csak annyi minden mást is kéne, hogy nemigaz...
  • Ulthane
    Téged még ráveszünk ám egy Ebrietas-gyilokra, úgy készülj!
  • Moby
    Nem kell velük foglalkozni, át kell csak futni a tetőn.
  • n000rbi
    Na igen, az már más kérdés, hogy Logarius felé könnyebb útközben rossz helyre lépni :D
  • Amiga
    Néhol oda kell figyelni, én már a tetőn estem le a vízköpődenevéremberek miatt. :-D
  • n000rbi
    Logariusnál meg fel a lifttel, majd a könyvtárban fel a létrán, ki a tetőre, hídon át és megint fel --> ott is vagy. Nem hosszabb az, legalábbis nem rémlik iszonyatosan hosszúnak a hozzá vezető út.
  • Amiga
    Mondjuk szerintem Logarius nem azért nehezebb a többinél, mert tényleg nehezebb, hanem azért, mert nagyon messze van a lámpástól, ezért sokkal jobban fáj, ha meghalsz nála, messziről kell visszajönni. Míg pl. Amáliánál csak felrohansz a lépcsőn és ott vagy megint.
  • darkSectorxxx #9151
    Jah hogy úgy...az más. :)

Várj nem elvárás, direkt írtam hogy nem lényeges.
    Ezt mindenki magának játsza nem másoknak.
    Kivéve Lobos-t. :D
  • Amiga
    :-D
    Izé, online segítség alaptt arra gondoltam, hogy beidézek játékos huntert. :S

Persze egyedül is mennie kéne, de elszoktam kicsit a játéktól. De oké, Logariust leverem majd egyedül a kedvedért. :-D
  • darkSectorxxx #9149
    "hogy online segítség nélkül végigtolom"

Seggbe rúgnálak ha már 1 végigjáték után neten nézegetnél youtube-on tippeket. :D
    Ez alap, úgy érzem. :)
    Viszont azt be kell látni, hogy ha nem is gond az npc, a végigtolom, meg veterán vagy miatt, egyedül is lazán kéne megruháznod mindenkit.

Ha netán a Logarius-t npc-vel verted, nem tudom, akkor sem gáz, csak így értem miért lettél túl rajta ilyen hamar. :)
    Még csodálkoztam is, nem mintha nem lenne ellene biztos taktika, de azért hamar lement neked. :)
  • Amiga
    Ne felejtsük el, hogy már kitoltam a játékot körülbelül tízszer. Már nem célom a nettó szopás vele, csak visszahoztátok a kedvem a játékhoz.
    Még én is ahhoz a generációhoz tartozom, akik a defiledet is egyedül csinálták végig, és nem volt segítség soha sehol, mert a matchmaking akkor is keresztbetett, amikor szükség lett volna rá. :-D

Szóval én annyit vállaltam be, hogy online segítség nélkül végigtolom, de elmenni egy hívogató NPC-s idézőhely mellett... öreg vagyok én már ahhoz. :-D
  • darkSectorxxx #9147
    Természetesen a játék része...elvileg a dlc-be rakták nem véletlen, aztán a többi egyéni nehezítés már csak plusz. :)
  • Ulthane
    Hát, nem tudom. Azért mégis csak egyedül az igazi. Fingom nem volt, hogy az alapjátékban lehet NPC huntert hívni. Soha nem is hívtam. Egyetlen boss volt, akit nem egyedül toltam le, a három turha. Valamiért azokat annyira utáltam, hogy koopban toltam le. Ráadásul Amelia leverhető, én ugyan sokat szenvedtem vele, de iszonyat örültem, amikor meglett! :)
  • Amiga
    Nekem az NPC-hunter olyan, mint egy molotov. A játék természetes erőforrása, miért ne használjam ki? :-)
    Így is marad elég boss, akihez magányosan kell mennem.
  • Ulthane
    Nem, mar pihi van. :)
  • darkSectorxxx #9143
    Ja. :)
  • darkSectorxxx #9142
    Ja a Beast-t Defiledben, nekem volt hogy no damage közeli állapotba ment. :) imádom, elég buta lény. :)
  • Ulthane
    Ehh, miert nem egyedul?
  • darkSectorxxx #9140
    fasza, most is nyomod? :)
  • Amiga
    A Logarius-t már levertem azért párszor. Nekem ő nem egy nagy szám. Az én mumusom az Abhorrent Beast. :-D
  • Ulthane
    Azzal szivni fog. :)

Szerintem az egyik legnehezebb az alapjatekban.
  • Amiga
    Gratula! :-)
  • Ulthane
    Amig(a) hentelt BB-ben, addig en elinteztem csocsost, meg valami nagy sarkanyt, meg nem is tudom kit. :)
  • darkSectorxxx #9135
    A király az finom boss. :D
  • Amiga
    :-) Megvan azóta Hemwick boszorkánya is, a csatornámra kitettem. :-D Most Cainhurst-be mentem szerezni pár dögös rucit, amihez passzol majd Arianna cipellője.
  • darkSectorxxx #9133
    Grat. :)
  • Amiga
    Hunter axe + Henrietta. :-D

Jó, tudom, tudom, Henrietta... de akkor is. :-)

• darkSectorxxx #9131
    Majd visszatérünk rá délután, mert így önnmagában nem mond semmit, én ha 4 boss-t ismerek a játékból, sokat mondtam. :D