9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
LBandi77 #9210 From játék lesz csak nem soulsborn-nak fogják hívni. -
#9209 Ú ez mán nagyon off, de hátha ez kicsit segít:
-
Ulthane #9208 Én nem, totál hülye vagyok ehhez. De még elolvasom párszor. :) -
#9207 Ezugye majdnem egyidős a youtube-al. És nem is igazán erre van, hanem a shaky mobilos felvételek miatt, de ez most itt tök jó hatást váltott ki. Amúgy lehet, hogy csak nézni jobb így, és játszani szarabb lenne. Nemtudom, de kipróbálnám ha lenne ilyen opció a fromjátékokban. -
Ulthane #9206 S mi lesz veled, ha nem lesz több From-játék? :) -
#9205 Mondjuk az nagyon durva szerintem, hogy a youtube ilyet tud. -
#9204 Igen, tudom :)
Ulthannek, és Norbinak írtam, de Norbinak közben már leesett. -
#9203 :-DDD
Én értettem! -
#9202 Azokban a harc kurvaszar, de nem is azért szeretem én sem :) -
LBandi77 #9201 Én csak from meg gt,az asszony tombraider meg assassins.
A többi játékban nem érzem a balanszot from játékok után bármilyen csihi- puhi számomra szar.Pl assasins nem szeretem hogy nyomkodok 1 gombot aztán fél perc alatt levágok 1 hadsereget. -
#9200 Bazzeg nem a HUD-nak kéne ilyennek lennie, és ezt mostmár másodszor írom le, de kb mintha száraz faleveleknek olvasnék fel versválogatást, vagy én beszélnék klingoni dialektusban :D A yt videó azért imbolyog, mert a youtube motorja a környezethez(pályához) stabilizálja a képet. A játék meg a karakterhez stabilizálja a képet(=ha megnézitek a karakter helyzete a hudhoz viszonyítva kb konstans). Emiatt kell rángatnia a youtube motornak az egészet, amiből ti annyit érzékeltek, hogy a hud csúszkál.
Megvagyunk?
Na, SZERINTEM sokkal jobb lenne, ha a játék is a pályához stabilizálná a képet (és a hud közben nem imbolyogna TERMÉSZETESEN :DD).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.28. 09:51:30 -
#9199 Ja, hogy pl. sidestepnél a karakter megy a képernyő széléhez és nem középen marad mozgó háttérrel? Az nem rossz, ja. -
#9198 Jó, én feladtam... :DDD -
Ulthane #9197 Nekem nem tetszik ez az imbolygás. A HUD tudju, hogy nem a játék történéseinek a része, tehát legyen statikus. Ami meg történik, az mozogjon. -
#9196 - Bíró úr, öt év?
- Mondom KÖTÉL!
- Doktor úr, elmehetek?
- Mondom ELMEBETEG!
-
#9195 Mondom a KAMERAKEZELÉS :D Nem a hud, meg ilyenek :) A HUD azér imbolyog, mert a yt megoldotta, hogy a környezet ne mozogjon. És pont így kellene a játékban is. -
Ulthane #9194 Te amúgy a From-játékokon kívül játszol még valami mással is? :) -
Ulthane #9193 20k soul az önfejlesztő kit. Az elég sok farmolás, és azt utálom. :( -
LBandi77 #9192 Hát elsőre persze, de mostmár okosabb vagyok. -
LBandi77 #9191 Mondtam hogy vedd meg a kovácstól az itemeket amivel minden bonfire- nél tudsz fegyvert javítani és fejleszteni.Ha ez megvan már csak akkor mész a kovácsokhoz ha lighting fire stb.fegyvert akarsz csinálni.De mivel annak csak alacsony szinten van értelme ez téged nem érint. -
LBandi77 #9190 Onnan már nagyon közel van és ha anor londo kész akkor már nem fogod abbahagyni ezt garantálom.De addig még megizzaszt egy kicsit. -
Ulthane #9189 De elsőre azért nem... -
LBandi77 #9188 Pellet, tűz ,véres flaska max.1,5 perc. -
Ulthane #9187 De kurva jó játék ez a BB, anyám, ha végzek a DaS-sal, tuti tolom tovább. -
#9186 Általában gyanús, ha egy boss felé sokat találsz valamelyik itemből, igen. :-) Pl. most az Abhorrent Beast felé a Forbidden Woods-ban hogy-hogynem találtam egy csomó mérgezett tőrt. Véletlen volna? :-D
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.09.27. 15:44:58 -
Ulthane #9185 Soakdik alkalommal rájöttem, hogy BSB ellen a legfőbb trükk, hogy legyen nálad pellet. Semmi más nem számít. -
Ulthane #9184 De fogja. Ha egyáltalán eljut odáig. -
#9183 Még megnézem a videómat, hogy ez tényleg a youtube trükkje-e, de nekem is tetszik. :-D -
#9182 Lement elsőre, az a lényeg. :-) Ráadásul egy közönséges hunter axe-al, és még azt se mondhatom, hogy a build túl erős lett volna, mert abban a cainhurst-i ruhában voltam, aminek egyedül a blood ellenállása magas, a többi sebzés ellen mit sem ér.
Szóval nincs miért szégyenkeznem szerintem, na. :-) -
#9181 úgyse fogja -
LBandi77 #9180 Majd anor londo-t csináld videó nélkül. -
Ulthane #9179 Ha Estus lenne ebben is, a végén kifingtál volna. :) -
Ulthane #9178 Azt mondtad, ne nézegessek videókat. :) Egy chunk megvan már. Bár nem értem, hogy az inventoryban amúgy miért nem látszik a használt fegyverem pusztán azért, mert nincs elég chunkom. Attól még látnom kéne, és nincs ott. -
#9177 Hát még ha opcionális lenne :D Mi tetszik azon, hogy a hud ide-oda mászkál és az egész hullámzik hála a yt stabilizálásának? -
#9176 Úristen mennyivel jobb lenne ha ilyen lenne a kamerakezelés a játékban
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.27. 10:48:02 -
#9175 Alap esetben nincs, érdekes nekem nem tűnt furának a stream :) -
#9174 Mert fosol, velem is ez volt, ha félsz, elbuksz, lazán tegyél be zenét és sétálj be úgy hogy te vagy a jani, kenyérre vele. Sokat számít a hozzáállás, magabiztosság. Szarj bele. Meghalsz? És? Megyek tovább go. Mit vesztesz? Semmit.
A jani te vagy, nem a játék. :) -
#9173 Ötletem sincs. :-DDD
Youtube mondjuk mondta, hogy van egy kis remegés, csináljon-e képkorrekciót, talán attól lehet.
Majd megnézem este az eredeti lementett felvételt, hogy ott is ilyen-e.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.09.27. 09:44:23 -
#9172 Épp most néztem és hud on/off van, hogy csináltad ezt? :D
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.09.27. 09:36:55 -
#9171 :-)
Nem voltam rossz formában, odafelé a kutyákat se szoktam ilyen könnyen leverni...
A HUD-ot csak most vettem észre, érdekes. Otthon majd megnézem, van-e rá valami az opcióknál. :-D Streameltem közben és nem teljes képernyőn futott a játék, nem tudom, ez számított-e.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.09.27. 09:31:17