9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
LBandi77 #9130 A blue smeltert ki ne hagyd. -
#9129 Ja nem, pc-n kértem mentést, a Boss-hoz, Knight mindenképpen kipróbálom...:)
De most nem lenne kedvem végigunatkozni a mobok leölését...így a boss-ok érdekelnek, nem fogok visszaélni vel hogy úgy veszem majd mintha én is végigvinném ez inkább magam hülyesége miatta van
semmi bizonygatás, csak az tény hogy a Boss-ok szórakoztatóak.
Ha így nézzük akkor igen, azt a Szamurájt is megölném, akivel megküzdöttél, ha ugy vesszük azt töled láttam, ahoz tőled kaptam kedvet. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.25. 13:09:56 -
LBandi77 #9128 Mi történt Darky?Csak nem meghoztam a kedved? -
#9127 Nembaj Ulthane délután is fogja tólni, persze hagyok neki pihenőt, mert én kora délután DS2 promozok, ha adig akar pihenni egyet. :D
Csak valaki legyen kb 16:00 felé ma mert leprobáltam pc stream-et, mükszik, csak vezessen el valaki a boss-okig majd.
Köcce. -
LBandi77 #9126 De még látható lesz bot formában csapatostul,úgyhogy no para. -
LBandi77 #9125 Ja mondjuk én is megnéztem volna. -
#9124 Mert LEMARADTUNK róla! :D -
Ulthane #9123 Miert Darky? -
LBandi77 #9122 Miért is? -
#9121 Ő ez rossz ötlet volt ám, ugye tudod. :D
///amúgy Grat. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.25. 09:39:54 -
Ulthane #9120 Capra meghalt. Feltoltam a seggebe a ket pallosat. -
#9119 :) -
#9118 Father Gascoigne megfeküdt... Béke poraira! Azért ez talán negyedszerre, ha megvolt...
-
LBandi77 #9117 De ez még a régi séma.itt nem olyan egyszerű a dolog de majd meglátod,kb.a játék felétől tudsz majd telaportálni és lesz olyan rész hogy megkérdezed hogy ezt komolyan gondolták? -
#9116 Bazki nem jött meg semmi email-re. :( -
#9115 Ez a beszéd, ne légy puhány mint én. :D -
#9114 hát reméljük is hogy nem adod fel :D -
Ulthane #9113 Na jo, bekapcsolom egy kicsit most.gyertek twitchre.:)
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.09.24. 20:23:43 -
Ulthane #9112 Akkor is. Eddig mindegyik dast utaltam, megis vegogtoltam. Ezzel is igy lesz :) -
#9111 Bazz te gógyi, facebook-ra adtam én meg ott vártalak bazze. :D
nembaj, csak kicsit félrertettelek akkor. :D
THX amúgy. :) -
#9110 hát akkor lemaradtam kár hogy nem toltál linket időben ide.a csöcsös pókot szeretem az nem egy nehéz rész.baszki hogy nem szóltál .folytasd már még .:D szeretnénk nézni -
#9109 de de valami szar emailt küldtél.de elküldtem :D nem vágom -
LBandi77 #9108 Pedig ez a játék a BB nagymamája. -
#9107 Jövök!
Előtte kettvágom sg motort, mert felbasz milyen otromba szar most...semmi nem működik. -
Ulthane #9106 Ebben a postban van video? Mert csak nagy feherseget latok. -
Ulthane #9105 Mar tolom. DaS1. Negy boss fekszik mar, most szopok valami csocsos csajnal, egy pokon lovagol. :) undorito az a palya, meg az egesz jatek. Gyulolom. -
#9104 Bazz nem te igértél facebook-on das 2 save-t? :D -
#9103 nem.miért?:) -
#9102 Csá megsértődtél rám vagy mivan? :D -
#9101 ulthane papa mikor lesz das folytatás?:) -
#9100 Köszi! :-)
Igen, amikor elkapott, mondtam is a feleségemnek, hogy ez ennyi volt. Én csodálkoztam a legjobban, hogy ez nem lett instakill... -
#9099 Mármint újrakezdés alatt azt értem, hogy indítottam egy új karaktert. :-) Van másik négy is, különböző NG-ben. :-) -
#9098 a végén azért mákod volt hogy full hp-n kezdett el földhöz csapkodni meg hogy csak 3x csap földhöz de am nemn volt ez rossz:) GG ízi -
#9097 Kitaláltuk mert Ulthane elkezdte és BSB-re panaszkodott, mondom azt elsőre kéne csukott szemmel, én mondom megmutatom, sikerült, aztán most mindenki teszteli magát sorban. :) -
#9096 Újrakezdted? Miért meddig jutottál elsőre? -
#9095 Újrakezdtem a Bloodborne-t... a ti inspirálásotokra, sok-sok hónap után.
Eddig sikerült halál nélkül. Az elején elrohantam a farkas mellett, a létráról majdnem levertek, mert az asszony kérte, hogy nézzük meg a Napot. :-) Aztán, már a csata közben addig dobáltam a molotovval a Clericet, amíg az elfogyott. Egy ponton szólt az asszony, hogy már kővel dobálom. :-DDD
Kicsit nyögvenyelősen ugyan, de csak lement elsőre. :-)
-
Ulthane #9094 Szinte elsore vertem mindet, a princenel volt szopo sokaig csak. Meg masodik Gundyrnal Dancer, sullyvan es tarsai hullottak par perc alatt. Uccso boss is lement vagy harmadikra. Xd xd -
#9093 Jer ide Amelia, avagy Ulthane Challange 2 :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.23. 19:30:25 -
#9092 Íme ugye a vidi amit láttál már. :)
-
#9091 pont ezért vagy te aki a legtöbbet szopott a das3ban is a bossoknál xd