9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#4640 Majd 3 év múlva megkérdezem :) -
#4639 Fiad mit szólt a Platinához? :D -
#4638 Ja dejó nem tudtam hogy le lehet lőni őket. :) -
#4637 Dehogynem, "taktika" mindehez kell :) Én inkább koreográfiának hívom, mert összes bossfight kicsit olyan, mint egy tánc :) Mindnek van egy kicsit eltérő ritmusa, jól meghatározható mozdulatokból áll, és a másik mozdulataira kell valamilyen mozdulattal válaszolnod. Nagyjából ennyit is kell ismerned, emellett a megfelelő eszközökkel tudsz valamit könnyíteni rajta (queennél nekem a megoldókulcs a pisztoly volt, azzal kilődöztem a másolatokat messziről, onnantól egyszerű volt minden). -
#4636 Taktika nemtudom kell-e, mert azt mondják páran ha én megölöm őket az nem taktika. :D
Ha hazaértem delfinezek egyet. -
#4635 Én is Gherman is kikerülhető, csak sok idő, annyit nem ér. Defi viszont mehet. -
#4634 Nekem amy ;) -
Dinnyusz #4633 Nekem meg az a bajom hogy nagyon türelmetlen vagyok a bossharcoknál és gyakran bocsátkozok nyílt sisakos küzdelembe ami persze nem az én malmomra hajtja a vizet :D
Gehrman-t is kb az utolsó harmadát 3 lead elixirrel beleálltam és csak violt nyomtam meg attackot :P
Bár már most is látszik hogy NG+-ban meg defitől kezdve el kell kezdenem kicsit jobban taktikázni, Amelia is bekaszált vagy 3-4 szer mert nekimentem mint bolond az ajtónak :D -
#4632 mostmár nem abygél?Xd -
#4631 Lol viccelsz? Defiledet, bárhol bármikor. No damageban de nem amy-t hanem mindhármat ha kell ;) -
#4630 Gehrman, lvl4-en, parry nélkül.
Ufo a srác... -
#4629 Dark: kitaláltam neked a testhezálló kihívást: told végig ruha nélkül, fegyver nélkül, lvl4-en, minden boss no damage-el :DDDDDDDD -
#4628 Igazából én valahogy nem vagyok túl ügyes a boss-harcokban, tegnap az Undead Giant is csak kb hatodszorra ment le a level 3-as Lower P. Chalice Dungeon-ban (egy bunkó, meg egy sarló volt nála). Mondjuk, miután a wiki-n olvastam a stratégiáról, már elég könnyen lement. -
#4627 Attól EZ sokkal brutálabb. Defiled bossok, lvl4-en, no damage-el... ÁLLAT!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.11. 13:08:50 -
#4626 730-as fegyóval felesleges bármit tenni :)
Dungeonban egy gecibb ellenfél van: a pthumerian descendant. Ilyen fegyóval viszont az sem lesz gond, pláne, hogy addig még dobnak a dungeonok egy halom kavicsot bele. -
#4625 a lényege az hogy lvl4en alap dolgokkal öli meg a királynőt :D -
#4624 Nem jelenik meg mobilon :( -
#4623 Mondtamén. -
Dinnyusz #4622 Szerintem erre próbálsz rávilágítani!?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Dinnyusz #4621 Én is az SKL-re gondoltam hogy pakolok még kicsit (VIT 35+ END 30+ SKL 20+ Arcane közel 40)
Most szereztem meg a defi serleget eddig nem volt nagy kihívás egyik boss se. Gehrman is feküd harmadikra :) -
#4620 Semmihez nem kell semmi. Elég ha kiismered az ellenfeleket. Hiába huztam magam lv 200 fölé nincs jelentősége ilyen elementálokat sem használtam még, max egy ideig volt áramos vagy tüzes sebzésem de nem értem vele semmit. -
#4619 Ennyi nem kell tovább farmolnod már bőven erős vagy mindenhez skillben max még fejlődhetsz. :) -
Dinnyusz #4618 Helló!
Egy ideje olvasgatom a fórumot és lenne pár kérdésem.
93-as vagyok most léptem át NG+-ba egy Cruel Fate karival! Érdemes SKL-re pakolni és Burial blade-el kaszabolni mert láttam hogy ahoz SKL meg arcane kell?
Most a tonitrussal ha felpattintom a villámokat rá akkor 730-as ATK-ja van amivel igén szépeket üt nem tudom hogy ez elég lenne e a labirintusokba vagy fejlesszem még kicsit?
Válaszokat előre is köszönöm -
#4617 Hát a többihez is elég a skill. :) -
#4616 Most kb. 130-ik szinten vagyok, health és str van felhúzva 50 körül, a többi 30, az alsó kettővel valóban nem foglalkoztam. :-)
NG +-ban tartok és talán 3-4 achi hiányzik, egy a fegyver (onnan valami beast claw), természetesen a Queen, a feladós megnyerés (eddig a Moon P. leverése és a Gherman leverése van meg).
Az elmúlt napokban leginkább co-opoztam Frontier Woods-ban a farmoláshoz. Ha jól értem, lassan a dungeonokra kellene gyúrnom, hogy eljussak a királynőig. -
#4615 Azért írtam mindenhol, hogy _általában_. És nem csak a bossokra igaz, hanem az egész játékra. De nem lesz igaz mindenre, és mindenhol. Gehrman egy geci, ellene egy dologra van szükség nagy dózisban: skillre. Azaz érteni köll hozzá. De amit mondok az teljesen értehtő, és elfogadható, hisz valahogy ellensúlyozni kell, hogy viszont a skilled(továbbra is IRL) folyamatosan növekszik, és nem tudja elvenni tőled a játék :) -
#4614 Ha bárkinek kell help most járok lv103 akkor szóljatok. :) -
#4613 Nem kell elnézést kérni bár kemény volt rávenni téged Ebrietas-ra :) -
#4612 Kicsit másképpen vélekednék, a peccs előtt lehet ez így volt, de most nem. A végén FH ugyanolyan geci volt mint NG++++ ban.
Fejlődésnek max annyi értelme van hogy időben rövidebb 1-1 harc.
Dungeonhoz akkor kell táp ha szöszmötölsz, ha célirányosan mész akkor max életcsík.
Én most magasabb szinten fejeztem be mint első profilnál, és hiába tólták ugyanúgy arányos sebzéssel, rutinnal levágtam őket, Ebrietas elsőre ment.
Most NG+ és a 3 muskétás van, addig mindenki halott. De ez is azért szar mert 3an jönnek egyszerre. -
#4611 Köszi! :) Az volt. Főleg én tehetek róla, nagyon kiakartam kutatni mindent elsőre a játékból. Fordítva kellett volna csinálni: elsőre lenyomni ezt a rapidplatinázást 70 órában, amit itt a mostani profillal adtam elő (így nyilván nem tudtam volna, de ha hagyom a sidequesteket, és mindent akkor meglehetett volna), és utána kizsigerelni. Nem baj, jó volt ez így is, az elmúlt 10 évem legnagyobb gamerkihívása lett :D
És ezúton is bocs a sok rinya miatt a totyiktól -
ppista #4610 Hatalmas gratuláció a kitartásodért! Nehéz szűlés volt. :) -
#4609 Ahogy azt korábban írtam, valójában alacsonyabb szinten könnyebb a játék, mert a weapon_ATK/boss_DMG arány ált magasabb. Persze ez akkor igaz, ha gyúrsz a fegyóra, és a dungeonokban nem igaz, mert az nem skáláz, és a defiledben amúgy is kell a HP, de azt meg simán a végére kell hagyni, vagy legalábbis Ailingtől érdemes inkább a végére hagyni.
Ökölszabályként az mindenestre alkalmazható, hogy a főjáték első körében érdemes mindenkit legyakni, és a leghosszabb vágjátékot ott lenyomni. Ez a leghatékonyabb, legkönnyebb, és legygorsabb is, mert később már szabadon választott szinte minden. A főjátékhoz tápolni nem kell. A dungeonokhoz viszont érdemes.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.11. 10:32:41 -
#4608 Hányon vagy mert 100-120 körül elboldogulsz mindenkivel én most a 2.profilommal lv 103 vagyok és szinte mindenki elsőre döglik, életcsíkra elég tenni 40-45 ig , a többinél 30-30-30 az uccsó 2 nem kell. Vajazót vagy egy fegyvert +10-re, ehhez jó ha megnyitod Upper Ward-ot és Nightmare Mensis-t. -
#4607 Na ez a beszéd. :)
Hát közössen összehoztuk a Platinát :) -
#4606 Gratulálok! :-)))
Lehet, hogy eljön a napja, amikor én is kérnék majd egy kis segítséget a platinához, de addig van pár(száz) órám még, hogy kicsit feljebb húzzam a karakteremet. -
#4605 2 nagyonmély pont volt. És 500-nál is több kicsitmély :) -
#4604 Grat, látod és nem írtad hogy 500 feletti panaszkodás? :D -
#4603 :) -
#4602 sokszor én nagyon sajnálom hogy ennyire elvétve vannak csak a karakterekről leírások és nincs jobban kidolgozott hosszabb története midnenkinek és midnennek a from játékokban :) -
#4601 Mélységeiben érdekelt, és érdekel a sztori és a karakterek, erről szól a rengeteg idő. Sokkal szélesebb-színesebb világ épült fel bennem a játék kapcsán, mint amennyit a mechnakiai működése jelent, bár az is zseniális. Messze-messze a legszebb/legérdekesebb/leglegleg karakterem a játékban Vicar Amelia, akinek nagyban köszönhető a játék oldaláról, hogy nem hagytam abba. Kicsit sajnálom, hogy ebben a sztorivezetésben nem jutott neki erősebb szerep, nagyon szívesen vennék egy vagy több játékot, amiben újraláthatom. Az a karakter a viselkedésével, a mozgásával, a amegjelensévéel maga a videójáték művészete. Egy nagyon finom szövedéke a valóságnak, és a mesének egyszerre. Csodálatos, imádom. Ezekről valahogy sosem volt idő írni, mert a mechanikai küzdelem magasabb prioritáson volt.