9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#4600 De még nem végeztem vele, csak most megpihenek picit :D -
#4599 A játék az nem. A felszínen maradni...az volt gecinehéz sokszor. Attól sokkal többször húzott a mélység, ahányszor beposztoltam ide. Volt sokszor, amikor nem a játék rántott fel, az baszott reám mereven, hanem tik.
Szal kösziek! :) -
#4598 Grat, na ugye nem volt annyira nehéz -
SlickAdam #4597 -
SlickAdam #4596 na vegre! örülök, hogy visszatancoltal tobbszor is a szakadek szeleröl.:) nem kis teljesitmeny, hiszen csak laza 3-szor annyit toltal bele, mint en. ehhez kell am a kitartas. de en ereztem, hogy meglesz az a semmiresemnem jo trofea. -
#4595 Nembaj, megvárunk :) -
#4594 grat
/nekem most a géming összességében eléggé parkolópályára került egyéb tennivalók miatt... -
#4593 Ja és köszi Slick többszörösen, nélküled _SOKKAL_ nagyobb szopás lett volna (nem csak a coop miatt). -
#4592 230 óra
2 profil
6 végigjátszás
100 feletti bossharc
300 feletti szintlépés
sidequestek kétszer kizsigerlve
Ennyike :)
/de ez még nem a vége
-
#4591 Láttam most, érdekes. :-D -
#4590 Ja, nagyon elkapott kétszer, vissza kellett vonulnom. Aztán láttam, hogy kened, meg hogy nem érek oda, szóval lövöldöztem hátha bedja, és egy viscerall kivégzed, de így is szép volt :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.10. 13:54:48 -
SlickAdam #4589 elsö ket nekifutas rossz volt (miattam), de ez jol sikerult. elejen te voltal aktivabb, aztan en elinteztem. bar rizikos volt nekiallni csapkodnom, rosszul is elsulhetett volna. -
SlickAdam #4588 olvass vissza! itt beszeltunk meg mindent. -
#4587 Ó bazmeg ezt most vettem észre
lLOLDDDGGFDADSAD -
#4586 Hali hogy kapcsolódtatok?
NG++ ban volt mindkettőtök? -
SlickAdam #4585 akkor ma nehany proba utan meglesz.:) -
#4584 MOST? -
#4583 Nem fog hipp-hopp menni ez sem be kell gyakorolni a hogy a többit de sokkkal hamarabb mint Des. -
#4582 Nem tudom feltölteni sajnos rest mód után, de nagyon közel voltam, hogy darabokra törjem a kontrollert. Egyetlen ütésnyi hp-ja volt, amikor elkapott... -
#4581 Mit találtál? Nem jön be a video... :-) -
#4580 Yééééé mit találtam kb 200+ óra után! :D
-
#4579 Moby-nak pontosan akartam elmondani. :) Nem elég csak hogy kerüld ki. :D
Mert nem mindegy hogyan. -
SlickAdam #4578 tul sok a beszed. ezt irtam en is reszletezes nelkul. a "move bics" boven eleg tippnek. nem fogom tan leirni, hogy "ha tuske jon, akkor jobbra szokkenj tücsök" es hasonlok.:D -
#4577 A főboss-t (first hunter-t) itt ahol voltam NG++++ ban még 2-en is nehezen tudtuk legyűrni sokszor olyanokat üt, ilyen 1500-at simán leüt 1-2 hit-el. -
#4576 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elsőre lő és fröcskől vért, majd ha megütöd gömböt tól.
Na ilyenkor előre ütés max 2 és azonnal vissza, mikor kardol akkor csak kitérni és üt.
Ha osztódik akkor igen van 1 sötétebb színű queen, a világosakat ovatosan meg kell ütni, úgy hogy lehetőleg aközépső fal takarjon a rendes királynő elől.
Majd többféle támadásaal jön, van amikor suhintgat, és jönnek a tüskék, itt mindig más-más irányba kell szökkenni, ha meg elkezdi azt a véres szart ami köralakban körbeveszi csak annyi távolságban hátra kell gyors menni, és érzkre ahogy vége lenne egy fél másodperccel előtte beugrani hozzá és megint osztani....a szúrásnál meg lehetőleg oldalirányban vagy részben vele szembe kell kitérni. -
SlickAdam #4575 nem tudom mifele trükkökröl beszeltek. amikor klonozza magat, meg kell bökdösni mind. a klon olyankor eltunik azonnal. annyi, hogy figyelni kell tamad-e valamelyik a kozelben es akkor mooooove bics! repeat.
ha rendes kiralynenit utod es meghallod a csecsemöt sirni, akkor azonnal visszakoz, kulonben elkap anyu.
ja es pro (de lassu) tipp: mergezett tör (kell bele vagy 4 db) hatekony ellene, de lassan veszi az eletet es nem sokaig. addig is tul kell elni a tamadasokat. en hasznaltam ezt, de anelkul is ment volna. -
#4574 Nyugi ráérsz a nehezén túlvagy már. :) -
#4573 Najó, ezt a trükköt már csak holnap találom ki. -
#4572 Ja értem, de majd elhiheted én is pár halál után jöttem rá mi a fránya, de az első 2-nél hiába találod ki mit kéne azokkal szemben itt tudod is tartani magad otta másik 2 azért nehezebb mert tudatosan nem tudsz szinte fellépni ellenük iszonyatosan gyorsak és kiszámíthatatlanok mint a kiirálynő. :)
Amúgy Nicolas-hoz is kitaláltam egy jó kis trükköt.
Meg a defiled első boss-át imádom. :D -
#4571 Elfogy az is. Nem tudok eleget sebezni. -
SlickAdam #4570 "ez a királynő gecire nem könnyű"
no shit! -
#4569 Igen majd leírom azt is ha kell, és neked több is az életed mint nekem volt. -
#4568 Nem az "őt"-nél van a gond, hanem az "őket"-nél, főleg amikor 4 királynő van, és kettő mindig ottvan az eredeti közelében. -
#4567 Elsőre nem ellenben az.:)
Majd ha nem sikerül leírom. :) Őt könnyű kikerülni
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.10. 01:14:19 -
#4566 Na, hát ez a királynő gecire nem könnyű. Ezt majd holnap. Amikor már sokan van, nagyon megcsinálnak, az igazinak a közelébe se tudok kerülni. -
SlickAdam #4565
-
#4564 Hát majdnem. :D
Max 2-őt kapsz be, ha vele szembe szökkensz akkor max 2-őt bead a 3.-nál mát hirtelen el tudsz ugrani, nem mintha sokat számítana mikor körbepörög a kamera és agyfaszt kapok tőle és belezavarodok és nekimegyek 1-2 oszlopnak vagy köcsögnek és beragadok... -
#4563 Desnek van egy olyan kombója a 2. fézisában, ahol ha az 1. ütés bekapod, beszopod a többit is, bármit csinálsz. Valahogy olyan a ritmusa, hogy lebénulsz tőle. -
SlickAdam #4562 na jo. inkabb leölTEM ezt is.:D
de nem segitek ribinel. meg ma le kell ölnöd Mob. lenduletben vagy! -
#4561 Hát akkor ezekszerint neked más a nehéz, én szoptam mert nem hagy tölteni életet ahogy Des is, ez a nagy baj vele, nem az hogy hogy harcol hanem nem engedi hogy regenerálódj. vagy rádfut vagy frizbi, brutális.