9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Moby
    Nemtudom hanyas vagy most, vagy hogy hol tartasz a játékban, de most vagy a 60-as szintűben. Ami mondju annyit tesz, hogy az alapjáték fele, tehát olyan 4-5 legyakott boss után van elég skilled hozzá, hogy simán menjen.
  • Moby
    20,40,60,80,100+ (az utolsót már nem számítja, ha defiled megvan, megvan az is).
    Így vannak az ajánlott szintek. Persze tudjuk/látjuk, hogy ez nem jelent semmit, de ha ezt megszerzett skillre vetítem, akkor eléggé okés is lehet a számítás.
  • Amiga
    Akkor nagy bajban vagyok. :-D
  • Moby
    Még a nagyon könnyű részében vagy :D A meg kell legyenek az összesre vonatkozott. Az alső 3 pthumeru az ilyen walkinthepark. Ailing már picit nehezebb, de nem vészes az sem. Defiled. Na az odabasz :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.12. 08:58:01
  • Amiga
    Én a dungeonban épp este vertem le Rom-ot, meghökkentően könnyű volt. A távolsági támadások elől behúzódtam az oszlopok mögé, közben szeleteltem a kis pókokat. A végén mindig ott maradt egyedül. Könnyű volt agyonverni így visszatekintve.

Aztán lent, a negyedik szinten jött valami Bloodletting Beast, na az jól megszopatott párszor, úgyhogy utánaolvastam, aztán rámentem a vajazókéssel és kifiléztem azt is.

Félelmetes, mennyit számít a mentális állapot. Tegnap mondtátok, hogy az én szintemen már meg kell legyenek a dungeonok, és így, hogy ezzel a tudattal álltam neki, nem ismertem lehetetlent.
  • darkSectorxxx #4675
    Fegyver nélkül majd utána esetleg, mert azzal 1 baj van, a kutyánál necces hogy nem érem el a kutyát kézzel, amúgy a többinél nem hinném hogy akadálya lenne. :)
    Csak tudni kéne meddig kell normál story-ban mennem hogy megnyiljanak a chalice-ok....:)

Mindegy elkezdtem azért. :)

Amúgy a második boss-nál a zenedobozt ha használom nem történik semmi.
  • Moby
    Mondtam, legyél kemény: te menj fegyver NÉLKÜL :D
  • darkSectorxxx #4673
    Amúgy a karakter lehet lv4-en volt a videóban de a fegyver tuti nem alap és itt a fegyveren is hangsúly van. :D

Mindegy én alapon fogom ugyanezt megcsinálni.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.11. 23:31:59
  • darkSectorxxx #4672
    :D jó ezt elkönyvelem mentségnek. :DD
  • SlickAdam
    aaa, ezt lattam. csak Gero-nek tulajdonitottam ezt a hsz-t. az ö logo-ja is fekete(böl indul).
  • darkSectorxxx #4670
    Sokszor előfordul már nem te vagy az első aki félreért, nem para. :)

amúgy #4143

ja és látom a Waste of Skin ez a lv4-es amit moby-val beszéltem...na megnézem.
  • SlickAdam
    jovan, azt hittem ott a chalice-rol beszelsz valamit. nalad sose tudni.:D
  • darkSectorxxx #4668
    Már az elsőben írtam hogy linkeltem képeket....most erre mit mondjak? :)

"Mérges is vagyok hogy belinkeltem anno 2 képet és rákérdezel. :DDDDDDDDDDD"
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.11. 23:21:02
  • SlickAdam
    ennyit szerettem volna tudni. de igyis elment 3 hsz a felrebeszelessel.:)
  • darkSectorxxx #4666
    Hát tuti van mert régebben linkeltem be képet róla. :) De a bossok kinyirásában nincs szerepe. :)
  • darkSectorxxx #4665
    What, azt hittem csak kinézetet lehet kreálni...bazze. :D
    melyik ez a class? :D

Meg nem tudom mivel lehetne megnyitni a leghamarabb hogy legyen chalice....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.11. 23:20:35
  • SlickAdam
    ez meg en nem ertem. van platina vagy nincs? ha nincs, miert nincs?
  • Myselor
    van amelyik lvl4en kezd :D
  • Moby
    Baze Dark, neked 250 órád van ebben a játékban úgy, hogy az ölésen kívül nem tudsz róla SEMMIT :DD

/a csávókámnak ki is van írva melyik classban van
  • darkSectorxxx #4661
    Bazze én azt hittem hogy a faszi lv 4-es azt közben most nézem lv 10-en kezdesz. :D
    (csak most tudtam meglesni a videót, most értem haza)
    Most akkor mi ez a LV 4? :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.11. 23:03:06
  • darkSectorxxx #4660
    Most ezt nem értem....

A taktika sem a platina függvénye. Nem tudom kinek milyen sorrendben volt meg a Platina, nekem amikor képet küldtem róla, de a bossok legyilkolsa és annak módszere nem Platina meg szekérkerék meg dungeon kérdése. :)

Én leírom hogy én ha 10x megöltem egy Boss-t mely taktika jött be jobban aztán más is leírja, és a néző meg levonja magának a tanulságokat.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.11. 22:59:13
  • SlickAdam
    kesön... de az a kesö is mar vagy minimum 3 hete volt, joval azelött, hogy Moby egyaltalan betette oda a labat. osztod a taktikakat meg minden, televagod a topikot a tanitassal, de meg thomasfinal is hamarabb ki fogja platinazni, mint te. HAT NEM SZEGYELLED MAGAD??!!!? queen is halott mar reges reg. mi hianyzik meg? a szekérnek a kereke?
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.11. 22:51:02
  • darkSectorxxx #4658
    Ajjaj már meglett volna rég, cska a chalice-okat későn kezdtem, amikor te úgymond "szóba hoztad", addig nem is érdekelt hogy platina legyek :D
    Mérges is vagyok hogy belinkeltem anno 2 képet és rákérdezel. :DDDDDDDDDDD

~250 óra de lesz az 1000 is mire minden lv10-es lesz. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.11. 22:38:07
  • darkSectorxxx #4657
    Pont hogy ha futsz az a baj hátrálni vagy hátraugrálni kell.
  • SlickAdam
    neked amugy megvan mar a platina 1000 oraval a hatad mogott, topik gyilkologepekent?
  • darkSectorxxx #4655
    Nekem nem mert a sok kis pokok közé sokszor beragadtam. :D
  • darkSectorxxx #4654
    Egyetértek hanyagoljuk ezeket a sületlen elementálokat. :D
  • darkSectorxxx #4653
    Igen ha tudod megállás nélkül ötni amikor el akar tünni meg lehet akadályozni, de akkor körben bekapod a pokoktól a sebzést elvileg.
  • Moby
    A helyzet az, hogy a coopos bossfigtoktól nem fejlődsz semmit. De ahhoz nem ilyen ROM meg hemwick boszikat kell nyomni, mer ezek ilyen mozgásképtelen noskill nemisbossok. Őket pont le is lehet coopozni. BSB-t, Ameliát, Fatert, nameg Gehrmant kell nyomkodni. Mechanikailag egyértelműen Gehrman a legjobb része a játéknak: magasan szofitsztikált mozgáskészlete van, az egyik legjobb szórakozás az ellene nyomatott harc. Szörnyű lehet coopozni ellene, egyetlen játékosra van kitalálva, mint szinte minden boss.
  • Dinnyusz
    Ha van rajtad arcane védelem is megöl a távolságia ezért nem érdemes ezzel foglalkozni. Ha távol vagy és látod hogy "felágaskodik" akkor RUN mert jön az áldás! Ha közel vagy akkor csak közeliket nyom (álltalában). Kicsikkel ne is foglalkozz csak maradj mozgásban!
  • thomasfinal
    Igazából mindenkinek megvan az a boss, aki az őrületbe kergeti. Nálam ő az, bár csak az első 2 bosst vágtam le egyedül (4-4 próbálkozás volt mindkett), a többit már coop segítséggel, de úgy elsőre mindet.
    Ugyanúgy vagyok ezzel, mint a DS2-vel, az alap ellenségekkel elbánok relatív könnyen, a bossok széttépnek. :)
  • Moby
    Nekem.pl ő mindig ilyen supereasy win volt. Csak a dungeonban szopattak a kispókok a szűk teremben.
  • Moby
    Hagyd ezt az arcanes dolgot. Térj ki előlük. Simán csak futni kell.
  • thomasfinal
    Érdekes amúgy, mert több videót megnéztem a harcról különféle stratégiákkal. Volt, aki simán melléfutott és addig lőtte flame sprayerrel amíg meg nem döglött, el se teleportált neki.
    Azt mondják azok a jégkristályok főleg arcane sebzést okoznak, ezért vettem fel ezt a ruhát. Amúgy ez az empty shell a jobbkezes fegyveremre húz rá valami varázslatot, talán az is hatásos ellene, de csak az alap fegyveremre jó. Ma már nincs türelmem szenvedni vele, elég volt ez a 2,5 óra farmolás, de holnap megpróbálom. Első körben 2 segítőt próbálok hívni, hátha hárman lenyomjuk. Ha az nem megy, akkor nekiesek egymagam.

Ja és felszedtem még egy olyan tárgyat, amit ha beteszek akkor marha gyorsan dodgolok, kb láthatatlanul ez olyan 5-6 másodpercig tart. Talán ez is hasznos..
    Utoljára szerkesztette: thomasfinal, 2015.05.11. 20:18:53
  • darkSectorxxx #4646
    Nekemis okozott néha meglepit nem mindig egyszerű. :D
  • Moby
    Semmi extra nem kell hozzá. A kispókokat hagyd is. Ne a fejét üsd, mert azt csontpáncél védi. Simán melléfutsz, az oldalán vágsz rajta 2-3-at, majd otthagyod, hogy a kispókok ne bombázzanak le. Ha felemi a fejét csak futsz körülötte, az arcanebombák nem találnak el, ha oldalra gurul csak menj el a közeléböl.
    Nagyon egyszerű őt kinyírni.
  • Dinnyusz
    Rom-hoz nem igazán kell sok minden... a villanyt nem szereti meg figyelni kell a támadásaira amik kimerülnek pár közelibe meg a "jégsziklák" távoliba, azok ellen el kell ugrálni nincs mese az ellen nem igazán vég meg az arcane-es cucc. Remélem tudtam segíteni!

Erre én is kíváncsi vagyok hogy a co-opba becsatlakozó emberek miért nem használnak violt? Én feladtam a 5-6. után amikor még a boss legkönnyebb részénél elestek. Nekem is az a kérdésem hogy miért jó ez nekik?
  • darkSectorxxx #4643
    Uh nincs profilom akörül, de tippeket tudok adni instant.

2 módszer létezik.

1 megölöd a kicsiket és nekimész, vagy kerülgeted őket, és csak a rom oldalához mész, majd amikor felszökken 1-2 pók csak arrébbgurulsz néha nehogy a fejedre essenek.

Mindegy hogy döntesz, kb 4 támadása van asszem.
    Van mikor felemeli magát, a fejét, ekkor kilő ilyen jeges lófaszokat, ilyenkor CSAK HÁÁTRAFELÉ MENJ, ne előre és ne oldalra, csak hátra.....
    Van amikor közel vagy, itt 3 is van.
    Amikor gurul a hátán és visszagurul akkor csak kerüld ki, ha felelmeli a seggét és hátát is akkor lecsap ilyenkor menj olyan távolságra legalább tőle mint maga a kukac hossza.
    és van mikor a fejéhez érsz, ilyenkor a fejével csapdos, ezt nem ajánlom, szóval nagy ívbe kerüld el a fejét.

Ennyi lenne.
    De ha nagyon-nagyon nem megy akkor vagy 103-as szinten vagyok és felhuzod magad vagy én elkezdek egyet és azt felhúzom. :D
  • thomasfinal
    Hali! Épp Rommal szenvedek. Valaki nagyon penge tudna segíteni? kb 50-55 szinten vagyok.
    Felhúztam az arcanet, hogy tudjam használni ezt az empty shellt, meg szereztem papi gúnyát ami arcane ellen véd, plusz felhúztam +5ig a flamesprayert, remélem így már le tudom gyakni, eddig kb. 10x ölt meg (ebből 5 coop harc volt, ahol a segítő fél kinyúlt az első fázis elején..mindig)
  • darkSectorxxx #4641
    Ja bocs. :D
    Egy mosoly mindent elárul, nem kellenek ide szavak. :D