9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#4720 15K az drága próba. -
#4719 az nem jó viszont egy próbát megér akkor is.lehet hogy neked jobban bejön a 2 :) -
#4718 hát én is örülnék nagyon imádom azt a játékot.most is épp azzal játszom még :D -
#4717 Akkor ez el is dőlt, mivel arra is ráuntam. -
#4716 Igazán kiadhatták volna azt is ps4-re... az elődre megvan, de nem biztos, hogy el akarom indítani. -
#4715 nem szar de az első rész sokkal jobb :) -
SlickAdam #4714 alap jatekot mar igen, irtam is. 1 boss kimaradt sajnos. -
#4713 Befejezted már? -
SlickAdam #4712 dehogy.:) -
#4711 Szóval szar a das2?:) -
#4710 :D -
SlickAdam #4709 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#4708 Viszont most, hogy a Witcher3-at projekt törlődött, lett egy halom szabad kapacitásom. Mit kezdjek vele? DaS2? :D -
#4707 Nekem postával nem volt még vámolásom, dhl-el viszont sűrűn van, rengeteg ilyen adatlapot töltöttem már. A pontos leírás a nagyon fontos, mer ki kell derüljön belőle, jár-e valakinek jogdíj, vagy egyéb fee. Majd írd meg mennyi lett a járulékos költséged ezek a kecik miatt :)
/amúgy nem tudták volna feladni giftnek? -
SlickAdam #4706 ez meg a jobbik verzio. nalam amikor elkapjak a fritz-ek a csomit, mehetek erte ki a picsaba szemelyesen vagy 20km-re, vagy baszhatom. term. 5-6-ig vannak csak ott, pont raer az ember, nem? foleg auto nelkul? buszocska errefele nem nagyon van... :D
ugyhogy örüjjé inkabb! -
#4705 Ne is mondd. Mindezt megfejelik még a jó magyar módszerrel: küldjem vissza a kitöltött űrlapot, mellékeljem a paypalos számlát, megrendelést, majd ha megkapták, akkor küldik gondolom a befizetéshez megint a papírt és kb. két héten belül nálam is lesz a cucc :D -
#4704 Fasza... -
#4703 Jött postától az értesítő a japó Bloodborne-ról, hogy náluk van... és vámköteles.
Sokba lesz ez a móka a polcra -
#4702 Van valami item erre amivel meg kell dobni őket nem? -
#4701 Azzal a bucival igencsak megszenvedett maga is
/sajna nem az első impulzusvásárlásom, hegyekben állnak az olyan játékok a polcon különböző platformokra, amik még szinte gépben sem voltak -
#4700 Hát most az a vicc jutott eszembe, hogy
"BUCI?Minek neked buci? Még ezt se nyelted le!" :D -
#4699 Ez így hogy??? :O -
#4698 -
#4697 lol
-
#4696 Inkább mondjuk úgy, hogy a közelében van :) -
#4695 Meg 60fps -
#4694 Tegnap belenéztem a DaS2-be és tetszett mennyire éles, tiszta a kép BB-hez képest. (persze gyengébb graf, de jó lesz ez :)) Hát persze, hogy az erőltetett chromatic aberration a ludas -
#4693 Alacsony szinteken nehéz, mert vagy kevesen vannak vagy ott még nem igényelnek segítséget. -
#4692 Ó ezt a bájos pillanatot tegnap kaptam le: a csajom amúgy végzős állatdoki is. Itt épp koszorúér műtétet végez egy disznón, végbélnyíláson keresztül
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.12. 19:20:47 -
#4691 Oda szvsz nagyon kevesen mennek small resonant bellt rázni. Ráadásul nem mindegy melyik covenantban vagy. Nameg a szint ugye. Továbbá ha alacsony szinten nyomatjátok a coopot gyakorlatilag ki vagytok szolgáltatva a partnernek (aki alacsony szinten sokszor nem túl ügyes), mert ha egyedül nem megy le, másfélszeres szorzóval mégannyira sem fog, ha megpandel idő előtt a partner.
Hagyjátok a coopot a végére, amikor már inkább kedv nincs szívni. NG-ben ne coopozzatok. -
thomasfinal #4690 Amúgy a coop másnak is ilyen rossz nem csak nekem? Pont most várok már kb 30 perce Romnál partnerre, de semmi. Hétvégén majdnem 45 percet vártam mielőtt meguntam és nekimentem. Ez mennyivel jobb volt DS2-ben, ahol láttad a sárga írást ott jöttek azonnal. -
#4689 Írtam ilyet? -
#4688 Coop-ot nem szabad ha sokat akarsz elérni. -
#4687 Persze Des könnyű :) -
#4686 Oszlopok, miről beszélünk? :) -
#4685 /mobilneten szoktam tolni, azzal faszául megy, de már megint felzabáltam vele a 12 gigás keretemet :( -
#4684 Nem vagyok normális :D
Irodai foshálózaton, szaggató, széteső képpel nekimentem BSB-nek remoteplayel. Első pár próbálkozásra ledobott a hálózat, aztán végigengedett egyet, de sokszor azt sem láttam mi a fasz van a képernyőn :DDD
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.12. 11:03:32 -
SlickAdam #4683 en a kúpot elsö körben (NG) be is tiltanam.
-
#4682 A statod bőven elég hozzá. Skillt kell megszerezni.
Azért az látszik mennyire torzító ez a nagy coopozgatás. -
#4681 Nagyjából 135-ös szinten állok, a játékot kétszer végigjátszottam (más-más karakterrel) és nemrég álltam neki a dungeonöknek.
Viszont sok szörnyet csak co-opban öltem le, csak nemrég kezdtem egyedül is vadászni rájuk.