9653
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • darkSectorxxx #4763
    Kössz ba+ :D
  • SlickAdam
    nem kell video. aki tenyleg a jatek ura, annak mindegy mi a szint, max tovabb tart a harc.
    te nem vagy az.
    es en se.
    söt senki a topikbol.

de nyomjad csak, addig is csendben vagy a masik topikban.:D
  • Moby
    Egyedül én sem használom :)
    Coopban viszont nagyon lol :)
  • SlickAdam
    szerintem a doboz hulyeseg. egyszer probaltam, de rohadt lassan lehet megszolaltatni. ha kijon a "lepes", akkor hasznos, de en inkabb felesleges kockazatkent tekintek ra. dodge bitch!
  • darkSectorxxx #4759
    Jah mert a speed-esek elsőre kinyírják lv4-en gondolom. :D
    Mutass videót róla. :) De ne dobozzal hanem annélkül.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.17. 12:48:37
  • darkSectorxxx #4758
    Na teszek pár próbát, ha nem jön össze hagyom a gecibe. :D

Te tudnál tenni nekem egy szívességet?
    Nyomnál a ps4-en egy internet tesztet?
    Nekem failed-et ír ki most, annak ellenére hogy a store megy és a haverlista meg ilyenek is.
  • SlickAdam
    mindent jol nyomkodsz.
    csak sehol se vagy az ilyen low level-en ugykodo speedrun-os zsenikhez kepest. hiaba gyozted le a kutyust, a descendant-ot (nala rinyaltal is, pedig egy igazi harcos nem rinyal...), a queen-t, ... azzal meg nem kvalifikalod magad egyböl a top ligaba.:)
  • Moby
    Annyira közel nem kell. Azonnal meghülyül ahogy tekered.
  • darkSectorxxx #4755
    De akkor megüt basszameg.
    Úgy gondolod hogy van időm csengetni neki közelről 2 ütés közt? :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.17. 12:43:40
  • Moby
    Nem, lehet nyomni neki feszt. Legyél közel hozzá, különben nem hallja.

Bár sokszor nem kelk, kétszer megtekered-szétütöd, és fekszik.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.17. 12:43:03
  • Myselor
    működnie kell useold addig szarrá vered xd
  • darkSectorxxx #4752
    Vagy egyszer használatos?
  • darkSectorxxx #4751
    Hahaha. :D
    Jó vicc na segíts már mi a baj mit nyomkodok rosszul? :)
  • Moby
    Nem is zenél?
    Biztos nem a szalmakalap van rajtad, azé :D
  • darkSectorxxx #4749
    Tekerni? mégis hogyan faszomat, mondtátok, előveszem a négyzettel azt lófasz nem történik.
    Próbáltam, írtam ide hogy miért nem müködik, senki nem válaszolt.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.17. 12:32:16
  • Moby
    Tekerni kéne a zenedobozt expertkém :)
  • darkSectorxxx #4747
    Nem mert amikor átváltozik 2 ütésbe halok, ami valjuk be elég sok. :D És már csak nevetni tudok azon hogy beakadok minden lófaszba, ennyirt nem ér hogy idegosztályra kerüljek, ez nem csak lv4-en irritáló pálya és bossz, hanem alapon is, mert nem tudsz tölteni életet, Itt meg pláne szar, szóval részemrőll ennyi. :)

Minden menne csak ehhez már nincs türelmem, a fegyvert is alapon hagytam, ha így nem megy akkor inkább semmit.
    Most kb 200adszorra maradt 2-3 ütésnyi élete, azaz értsd a 42 colos tv-n 1-1.5 cm és pont akkor öl meg.
    Az első alakja nem probléma.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.17. 12:31:12
  • Moby
    Nem megy level4-en?
  • darkSectorxxx #4745
    Eskü fogom Father-t meg a szarkibaszott temetőjét feldugom neki oszlopostól és a száján át húzom ki, majd vissza, mindezt 2x.
    Hogy a szájbakurt keresztannya kisöccsét már.
  • Moby
    Amúgy itt már ne állj meg, mert a wet nurse már sokkal normálisabb bosfight, és azután jön a játék magasan legjobb, legszórakoztatóbb, leglegleg része: Gehrman. Attól még az is jobb, ha hívsz be segítséget ide, vagy megcsinálod csalással (sajnos még a patch után is működik, dobtam róla anno feedbacket is).
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.16. 19:15:29
  • darkSectorxxx #4743
    Legelső részhez a térkép:

A smile vagy te ahonnan bemész, az X Mikulás pozíciója, a háromszög az ahová be kéne futnia, és a bal felső a lépcső a második szinthez. :D
    Tehát allulról mész vele szembe. És neki jobbra kéne átfutnia középen, ha csak körbe megy akkor nem fog befutni, csak a mostani poziciójáról megy át az arénába. :P

• darkSectorxxx #4742
    +

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha már bement edlsőnek a 2 csontit ölje majd ráér a gyíkarc, amúgy vicces a csóka mert ütöd majd ha elfogy a stamina nyugiba sétálsz jobbra vagy balra, és csápolás után megint te csápolod és az unalomig ezt ismételd, a másodikra max a lézere lephet meg ha sokáig hagyod magába sétálni messziről...néha lödd meg pisztollyal és meny közel azt ismételgetve amit írtam az első részhez.

Amikor első menetnek vége, akkor kimész, majd jobbra egyenesen fel a lépcsőn ha ott bekergetted az ajtó mögé, megfordulsz, majd balra fel a lépcsőn , megint balra, egyenesen 2 lépcsőt majd jobbra.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.16. 18:14:11
  • Moby
    1. Hagyd a csontikat. Fuss el mellettük.
    2. Ne kergesd. Ne arra menj, amerre ő szeretné, hanem kerülj elé. akkor egyenest befut az "arénába".
  • darkSectorxxx #4740
    Jah van amikor kéreti magát, de ez van, a második menetnél van kavar ha nem ismered a járást, ha kell leírom merre kell futni. Az első nem nehéz mert csak kis területen tudsz kavarodni. :)
  • SlickAdam
    ÖRÜLET!!!
    H
    Á
    R
    O
    M
    !
    !
    nekifutas hiaba...!
  • thomasfinal
    A gond nem az, hogy 3x ölt meg, a gond az, hogy legalább 15 percig kergetőzik velem, és már totál kész vagyok tőle. Akkor vágjon le 2 perc után, hogy kezdhessem megint. Utóbb úgy felment az agyvizem, hogy szó szerint a fejem is belefájdult, és ha egy játék már fizikai fájdalmat tud okozni azt nem biztos, hogy erőltetni kell...
  • Moby
    Harmadjára???
    Szörnyűborzasztó...:D
  • darkSectorxxx #4736
    Lol.
    Ne légy már Moby, kérdezz-felellünk, annyian tudnánk segíteni hogy úgy csapj a fejedhez mint a média markt reklámban. :D
  • thomasfinal
    Már kezdem feladni, Rom megvolt pár napja, de azóta valahogy leült a játék, számomra már közel sem olyan izgalmas és feszült.
    Ráadásul már harmadjára ölt meg Mikolash iszonyat olcsó módon, kezd csömöröm lenni a játéktól, ha ma lenne rá vevő egy tizesért már dobnám is elfelé. :D
  • darkSectorxxx #4734
    néhány szinten tudok jönni. :)
  • Seth
    Na én is beszálltam a buliba, majd szólok ,ha kell segítség
  • darkSectorxxx #4732
    Minden tökéletesen világos. :D
  • SlickAdam
    jo nagy kesessel (megjelenes napjan irtak, hogy "boccccs de nem lesz ma"), de megjött ez is:
  • Dinnyusz
    A szivatás még a platina előtt volt amikor meg akartam nyitni az utolsó labirintust.

Nem a mentéssel szórakoztam csak ez a második karakterem volt. Az elsővel meg egyszer végigtoltam így csak 2 végigjátszás kellett (volna) ezzel, de így majdnem 3 lett.

Remélem most már érthetőbb voltam :)
  • darkSectorxxx #4729
    Nem feltétlen ha szórakozott régen a mentéssel.
  • Moby
    egyébként is végig kellett verned NG++ -ban a harmadik befejezéshez(bármi is volt az).. Nem értem amit írsz,.
  • darkSectorxxx #4727
    Grat.
    Az utolsó labirintus? de akkor nem kell már ha megvan a Platina nem?
  • Dinnyusz
    Végre nekem is meglett a platina egy kis szivatással: Mikor átléptem NG++-ba akkor láttam hogy kell egy item az utolsó labirintushoz, amit Mikulás után lehet megszerezni.... szóval megint verhettem végig a bandát :P

Így most mellék pályára állítom és majd előveszem valamikor később, mert így összeségében is azt mondom hogy nagyon jó játék!
  • darkSectorxxx #4725
    Anti-val ezért nem vettük meg, monodm talán egyszer maximum ennek a feéért, talán, énnekem megvolt pc-n mindkettő meg xboxon is, aztatat nem tetszett.
  • Myselor
    ja értem.hát akkor nemtudom.ha a gameplay videók mondjuk nem győznek meg.akkor tényleg ne vedd meg :)