Bloodborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Main points of UPDATE 1.03
- Reduced loading times (approx. 5-15 seconds; may vary by circumstance)
- Fixed bug that left certain lifts and elevators inoperable
- Fixed bug that resulted in bosses becoming immobilized
- Fixed bug that left players unable to advance NPC events during multi-play
- When the PS4 is put into Rest Mode during online play, the game will now return to the main title screen upon resuming play
This will resolve matchmaking issues related to Suspend/Resume.
- Other various bug fixes

legalabb a frame pacing dolgot javitottak volna, ahhoz valszeg nem kell ujrairni a kurrrristent is...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.23. 11:49:40

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Agyadra ment a remoteplay 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Cuki az olvasnivaló, meghát nem mértem le, de hogy az gyorsabb nem lett, az kurvaélet 😄D

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Matchmaking fix is jött? Majd ma kipróbálom

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Elég régóta így szedi. incremental patchelés van már PSen. 2.6gb a teljes patch 1.0ról. Előtte ellenőrzi mennyi van fent és a maradékot szedi. Tehát a patch kb 300 mega csak.

TDC Geronimo

n000rbi
Észrevehetően gyorsult (amihez azért hozzátesz az is érzésben, hogy immár olvasgatni is lehet a töltőképernyőn 😊)

ehhh, performansz marad is ezek szerint. nem ertenek hozza, meg amugy se kis feladat az ilyesmi... 😞

töltes mennyivel gyorsabb?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

lenyeg, hogy magasabb vitality-val magasabb lesz a felezett HP csik.😊

n000rbi
Nekem is fura volt, hogy először preparing-elt vagy 2 percig, aztán meg már 2.3 gigánál tartott hirtelen a 2.6-ból. Viszont leszedte, feltette gond nélkül.

Lecture Building farmoló hely mintha kevésbé menne át diavetítésbe.
Szerk.: vagy mégse... 😊
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.04.23. 11:26:21

Moby
Nálam gond van a patch letöltésével. Eleve 50%-ról indul, és a végén megáll...

n000rbi
ÁÁÁÁ szöveges töltőképernyő a BB logo helyett!!! Gyorsabb is a töltés <#eljen>

A pörformansz viszont nem sokat változott, Old Yharnam szinte ugyanúgy akadozik 😛
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.04.23. 11:18:42

Moby
Gyön az update. Mondjuk remoteplayen szopok ezzel a tetűvel 😄

Myselor
simán lehet róla szó nem ez lenne az első ilyen eset a játékaikban 😄
Moby
Hát én ennek a Keeper of the Old Lordsnak tegnap nekiugrottam vagy 4x, aztán beájultam az ágyba. Nem tűnik kivitelezhetetlennek, csak gecinehéz 😄

AntiHero
Én is. 😄 jelenleg még mindig defiled amygdalanal vagyok. Hetente 1 boss jelenleg nekem defiled. Mert ha nem sikerül 5 próbálkozasra napokog be se lépek. 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Lehet mégis, mert From <#eljen>
n000rbi
>Persze még lehet egy jövőbeli tartalomnak a bejárata.

?? Bemennél rajta Chatedral Ward-ban, kijönnél Central Yharnam-ban a hídon. Nincs.mögötte.semmi.

Kösz. Agyaltam rajta mikor megtaláltam, hogy vajon milyen kulcs kell hozzá, de akkor sztornó. Persze még lehet egy jövőbeli tartalomnak a bejárata.
Moby
Ja amúgy kérdés: a defiled a HP-t felezi le, vagy a vitalityt? Ugye azért nem mindegy, mert a hardcapes viatlityt érdemes-e vajon továbbvinni (nem mintha ezen a ponton már érdemben lenne ráhatásom, inkább csak elméleti a kérdés)

Moby
A vicc az, hogy így már tök egyértelmű, de soha nem jöttem volna rá.
Nameghát pályadesign FTW

n000rbi
A zárt ajtó egy végül nem implementált shortcut-nak tűnik (az első bosshoz vezetne a hídra), ez a lényeg. Mindenesetre mindenkinek az agyára ment, hogy vajon mi lehet mögötte. From <#eljen>

Nem indul el itt a melóhelyen. Sajnos.
n000rbi
Megnézted a videót?

Lehet egy későbbi dlc tartalom lapul az ajtó mögött?
n000rbi
Ha nem tudod mit akar ezzel, akkor nem is játszottál a játékkal 😊

Myselor
ezzel nem értem mit akar.amúgy csodálkozom hogy ebben kimaradtak az illusionary wallok.se megütni se benyomni nem lehet őket .nincsenek rejtett tárgyak.ládából is csak 1 féle az is kevés
Moby
eeeeeeekkk....😊

n000rbi
<#taps>

<#lama>

TDC Geronimo

Moby
Fincsi ez a defiled<#wow3>

darkSectorxxx
A boss előtti unalmas, sok dungeon centire ismétlődik.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Hogy mennyit változott a játékhoz való viszonomy a végére...megláttam a BSB-t itt az Ailingben, és megörültem neki, az egyik legkönnyebb bossom lett evör 😊

unalmas??? azoknal a boss-oknal szoptal a legtobbet.

darkSectorxxx
Hosszú és unalmas nem nehéz mert végig lehetne rohanni, csak ugye mivel végigverekeded azért tünik hosszúnak.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Nem maga a queen, hanem az odavezető út. Még Ailinget túrom, de már ez is elmebeteg nehéz.

Moby
1 trofira vagyok a platinától, de az az 1 lesz a legnehezebb, és leghosszabb: a queen...

darkSectorxxx
😊

az kurvaisten, hogy alapvetöen nem nezek sose stream-eket, de csak Dark-ot siman neztem mar vagy 10+ oran keresztul.😊

#3498 : ha csak egy peldanyt vettunk volna... 😄 de mar ott tartunk, hogy sima + japan + collector + guide, meg a lonak a f... 😄

n000rbi
A jobb felső Slick, nem kérdés. <#idiota>

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Egy valamit megfigyeltem. Jó véres a játék, de nerfelték a vért ehhez képest 😞

Jó mondjuk ez talán már a ló túloldala 😄

TDC Geronimo
Nem is tudom, hogy vettem-e valaha olyan játékot, ami ennyire megérte volna a kiadott pénzt.

Myselor
ah bocsi igazatok van a 3 shadow .a bosziból 2 lesz.de másra nem emlékszem 😊
n000rbi
Vagyunk ezzel még így páran 😊

TDC Geronimo
Miért van az, hogy amikor épp nem játszom, még így 1 hónappal a megjelenés után és majdnem 2 végigjátszás után is vagy a játékról olvasok, vagy videókat nézegetek? 😊
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.22. 21:21:45

darkSectorxxx
Nekem ez az 5 dungeon is sok hogy a kapcsolokért mentem nemhogy mindet, csak elsőre azt hittem kicsit változatosabbak.
Szerintem mindenki ráun erre, ez full monoton, max a titkos itemek ösztönözhetnek valakit, vagy hogy lássák a Boss-okat, de a gyilkolás maga nem hinném.

darkSectorxxx
Nem, én mindet meg akartam csinálni, csak beleuntam és utána mondta Slick hogy a kutya így meg úgy, és akkor mentem a királynőre, csak hogy pontosítsunk.

darkSectorxxx
Én nem ezt mondtam csak hogy okozhatnak meglepit....