9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#4800 Mindkettőt meg tudom mutatni ha érdekel.
Csak szólj rám.
Beast-es chalice és a kutyus is kb 20-30 perc. (mármint elmennem odáig meg kinyírni) -
#4799 Hát tegnap a Beast-et levertem 1 HP-ra, de aztán meghaltam és ez kicsit elvette a kedvem az újabb negyed órás tánctól. A kutyával szórakoztam, ütöm a meghosszabbított fejszével a buksiját, majd este kipróbálom újra, lehet hogy most könnyebben lemegy majd.
NG+-ban Martyr Logarius könnyen megvolt és Rom-ot is kívül-belül agyonvertem, azért minden session-ra jut egy-két levert boss. :-)
De most a Witcher 3 is beszáll a mókába, megy a preorder visszaszámláló a menüben. Azért kiváncsi vagyok, Bloodborne után marad-e még kihívás a harcban. :-D -
#4798 Pedig mindkettő könnyű boss. Watchdogs körüli dolgot sosem értettem, a könnyü bossok közé tartozik. Lasssú, nagyon kiszámítható, és szinte csak a fejét mozgatja. Két harapás között meg lehet ütni egyszer(ha nem rázza meg egyszetlr, akkor kombózik). Meg ha parazsat hány, akkor lehet kenni. -
#4797 Na eljutottam Nightmare of Mensis-be, és meglett a precisious gem achi is végre a Great Isz chalice-ben.
Két helyen szívok most, az egyik az Abhorrent Beast az A-betűs chalice végén, a másik a Watchdog a defiled-ben.
A Great Isz ehhez képest sétagalopp. -
#4796 Csak ennyi, az szép rá nem jöttem volna a gyüjtögető életmódommal. -
#4795 Feltörtem egy koponyát. -
#4794 Jé igen?
elárulod nekem is, hogy ne 500 óra után tudjam meg? :) -
#4793 lál :p -
#4792 Nabazmeg...230 óra után jövök rá, hogy nem kell kényszeresen megpandelni, van más mód is, hogy a baba felébredjen...LOL -
#4791 Neeeeeeeeeeee
Meghalt! :D
Na gooo tovább. :)
76. probálkozásra :P
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.17. 16:34:28 -
#4790 Gondolkoztam rajta, de két nappal a w3 megjelenése előtt már ökörség lenne belevágni. -
#4789 télleg nem mutatod meg hogy kell? :) -
#4788 Nem, jah azt el felejtettem, nem próbáltam még. :) -
#4787 Trükk??
Mwg kell visceralozni azt kész :D -
#4786 De van egy trükk ami elvileg még müködhet.
Azt próbálom most. -
#4785 Igen ezek szotak gondot okozni ha nincs semmi baj akkor valóban én izgulom túl, de gecire buzi ez a nagy melák eddig is utáltam, csak nem mindegy itt hogy mész nekije.
Itt sokkal előbb átváltozik.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.17. 15:26:32 -
#4784 mindig az fps és a beragadásra vagy a kamerára fogsz mindent
elbaszni is el lehet,saját hibából is.de ezt tőled még nem hallottuk :D -
#4783 nem, főleg ha ilyen ökörgeci hibák vannak. -
#4782 nem megy ez neked.a türelem nem az erősséged xd vagyis a nyugodtság -
#4781 Estére vért fogok okádni! -
#4780 nem kell doboz. :) -
#4779 előbb mikor meghaltál én nem azt láttam hogy az fps miatt lett volna :D és a dobozt megint ne mhasználtad -
#4778 mi pfff, ha ez megvan meglesz a chalice nézel nagyokat majd. -
SlickAdam #4777 pfff -
#4776 A 3 chalice boss-t nem ezt. te. :D -
#4775 S -
#4774 Amúgy ja, semmilyen 2 ütés nincs. Szimplán csak elbaszod :) -
SlickAdam #4773 1. nem halsz 2 utesbol atvaltozas utan. miket beszelsz? ha meg elkap, akkor elkap level 200-on is, olyan mindegy
2. mit akarsz a tetön? mifele youtube-rol ellesett taktikat probalgatsz? :D LOL
3. ha teljesen ures lenne a terem, akkor is fenyevekre lennel a no damage-tol. LOL 2
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.17. 13:01:55 -
#4772 Jönnêk, de nem vagyok otthon :)
/illetve még ez sem lenne akadály, csak a lemezt nem tudom betenni innen :D -
SlickAdam #4771 rendben.
keszits legyszives videot BARMELYIK boss-rol, hogy no damage-el leölöd! nem kell lvl 4, felölem nyomhatod 200-on is.
csak hogy megbizonyosodjunk rola, hogy realis-e level 4-en ilyenre utaznod.:) -
#4770 Popcorn mozi -
#4769 Nem tudom, talán ezt?
Mi olyan furcsa? :D -
#4768 Te kezdted. :) -
SlickAdam #4767 csak a pussy-k magyarazkodnak.
no damage... tudod mit jelent az? :D LOL
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.17. 12:53:31 -
#4766 Coop valaki LV4-en? -
#4765 :D -
#4764 Mondom elsőre, elsőre nem, kizárt, mert lofaszgeci beragadós a játék, ha beszorít valakit elakad elég 1 hiba, kérdezd a fáklyást hányszor indult neki. :)
De nem is azt mondtam hogy pro vagyok, hanem hogy a 3 ellenfelet megenném no damage-ban.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.17. 12:52:22 -
#4763 Kössz ba+ :D -
SlickAdam #4762 nem kell video. aki tenyleg a jatek ura, annak mindegy mi a szint, max tovabb tart a harc.
te nem vagy az.
es en se.
söt senki a topikbol.
de nyomjad csak, addig is csendben vagy a masik topikban.:D -
#4761 Egyedül én sem használom :)
Coopban viszont nagyon lol :)