9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Moby
    Eddig is gecikönnyűvolt coopban, legalább nem lesz mindenféle akadály előtte.
  • darkSectorxxx #4839
    Hát ez kurvajó, a coop miatt sokaknak könnyű lesz a játék, de no problem. :D
    Ezekszerint nincsen lv limit a peccs után. :D
  • TDC Geronimo
    wow. Hétfőn jön elvileg, de ezek csak a tegnapi streamből kivett infók, lesz még más is. Coopra fel! :D

Patch info from dual shockers citing the Bloodborne japanese page
    Password matching can now be done regardless of level.
    Password matching can now be done even if registered to a different oath.
    Quicksilver bullets and blood vials can now be stored up to 600 (the previous limit was 99) in the storage in Hunter’s Dream.
    Weapons and hunter tools have been tweaked, it will be mostly buffs.
    A bug of the Rifle Spear has been fixed.
    A bug with Blood Gem Imprints has been fixed.
    Boss rewards in the Chalice Dungeons will be improved, they will now drop blood gems randomly.
    Chalice dungeons will now include Blood Stone Shards at Depth 1, Twin Blood Stone Shards at Depth 2, Twin Blood Stone Shards and Blood Stone Chunks at Depth 3, Blood Stone Chunks at Depth 4 and Blood Stone Chunks and Blood Rocks at Depth 5.
    Other bugs have been fixed.
  • Moby
    GG
  • darkSectorxxx #4836
    Gratula. :D
  • SlickAdam
    grat!
  • Amiga
    Ma délután meglett az én platinám is. :-) 182 óra játék, két karakter (a második a végére a 184. szinten). Sokat fejlődtek a skilljeim, a dungeonökben mindenkit egyedül vertem le és a kontroller is túlélte hirtlen dührohamaimat. :-)
    A világ egyik legjobb játéka.
  • TDC Geronimo
  • partizan182
    Hehe, Souls-szűz.

A legroszabb mikor ott figyel az item a sarokban, gyökkettővel közeledsz, ujjad a dodge-on, hisz úgyis lesz egy rohadék aki betámad (ezek a játékok "ingyen" semmit se adnak). Odaérsz, semmi, na majd biztos az triggereli ha felveszem. Felvesz, dodge-dodge-dodge, fülelés, sehol senki. Pulzus az egekben, mivel nincs release, úgy is marad...

Rendesen van hogy néha le kell tennem a kontrollert és ki kell fújnom magam annyira intense :)
  • TDC Geronimo
    :DD
  • Moby
    ROFL
  • n000rbi
    Surprise :D
  • n000rbi
    (és amúgy igen :D)
  • Moby
    n000rbinak még jó lesz... LOL
  • darkSectorxxx #4826
    :)
  • TDC Geronimo
    Hétfőn jön új patch is
  • Zavarodott
    Nice... q;)
  • darkSectorxxx #4823
    Lesz az is. :)
  • TDC Geronimo

expansion, akkor lehet nem mostanában jön viszont sokkal nagyobb volumenű lesz. FÁKKJE.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.21. 12:40:45
  • Moby
    Term jöhet, és azonnal, ésminden, de inkább a kettőt reszeljék :)
  • Amiga
    Ez jó hír. :-)
  • darkSectorxxx #4819
    fukkjee. :)

hol kell előrendelni?
  • SlickAdam
    nekem egyik boss utan felcsuszott veletlenul a kontroller egyik vege a popomba.
  • Amiga
    Tegnap este csoda történt, levertem Abhorrent Beast-et, Watchdog-ot és Amygdalát a defiledben.
    És megtudtam, hogy a kontroller elbírja a súlyomat, mert Amygdala közben ugráltam kicsit rajta. Nektek van hasonló élményetek? :-D
  • n000rbi
  • darkSectorxxx #4815
    Nem nehéz. :) egyben van még a kontroller. :)
  • partizan182
    Na, lassan én is haladgatok, kicsit közbeszólt az élet az elmúlt hónapokban, itt-ott volt csak egy-egy órám vinni. ROM tegnap este megfeküdt elsőre (!!!!), most csak nézek ki a fejemből mert nemkicsit változott ez-az.

Vicces hogy márciusban még én húztam Darkot hogy csíra lesz a BB-hez, erre ő már NG+5 -ön tolja a LVL4 naked runjait :)

10/10, DaS1 óta messze a legnagyobb élményem.
  • Moby
    Így sem volt drága, te is tudod, csak így nem jártál "annyira" jól, viszont a szívem szakad meg olyan szép az a cucc. Irigyellek, frankón.
  • n000rbi
    Megjött a japó BB-m, a drágák dobtak rá 27% áfát (nem vám, de áfaköteles - 4500Ft) plusz a posta is kért még kétezret ezért a hatalmas akcióért. Gratulálok

Az némileg vigasztal, hogy tényleg szép darab és legalább sértetlen.
  • Amiga
    Jaja, a fegyó tele van a level 5-ös chalice-kből potyogó rúnákkal, szépeket ütök vele. :-)

Este még a Witcher előtt levertem a Blood Starved Beast-et, hogy megnyíljon NG+-ban az Upper Cathedral Ward, korábban a Gyula miatt nem vertem le, hogy barátságos legyen velem az a hunter, ezt is ki akartam próbálni. Meg levertem azt a nagy vízfejű ufót Isz második szintján, így ott is lejutottam a gödör aljára. Ezidőtájt asszem 3 chalice főboss vár engem kezeit (fogait, csápjait, stb.) dörzsölgetve. :-)
  • darkSectorxxx #4810
    Mondja hogy a ritmussal van a problem, az meg mint megdumáltuk skill fejlesztél lesz. :)
  • Moby
    Ha nagyon nem megy szóljál, ott vagyok látótávban, de 170-en már meg kéne tudni oldani ezeket. Fegyód be van tápolva kellően?
  • darkSectorxxx #4808
    Jah nagyon fasza, a dupla suhintással, de nekem a vajazó az alapfegyverem mert elég hatásos, gyors és ha kell nagy is. :)
  • Amiga
    Én a hunter axe-t használom általában, azt szoktam meg a legjobban.
  • darkSectorxxx #4806
    Bocs most nézem 209 vagyok, de nem vágom már mennyi a határ, de ha 20, akkor 190-en próbálhatunk akár majd. :)
    Gondolom lechterezel...:) Holy-val szoktam NG sok pluszban a nyomikat ütni mert a vajazóm oda már nem elég. :)
  • Amiga
    Oké, felhúzom 200-ra, aztán jelentkezem. :-D
  • darkSectorxxx #4804
    Ajjajaj befigyelek akkor én 203 vagy hol vagyok, akkor közel vagy. :)
    171-nél már nagyon nem számít a stat tunning, de azért ha lesz zseton probálj fejlődni, cska a coop miatt mert én már vissza nem tudok. :D
  • Amiga
    Nagyon kedves tőled, köszi szépen. :-)
    Lehet, hogy élek majd a co-oppal, most már bejött Ebritas is Isz legalján. :-D
    Amúgy a karakterem most 171. szintű... Tudom, ezzel egy fogpiszkálóval is végig kéne hentelnem a játékot, de nekem nem olyan jó a ritmusérzékem. :-D
    Caesarea-Hun a nickem a PSN-en amúgy.
  • darkSectorxxx #4802
    Oks, egyeztetünk lv szintet és meoldjuk ha coop kell van 4 profilom, akár lv1-en is lehetsz. :D
  • Amiga
    Köszi szépen, szólok ha végképp nem megy. :-)