9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • TDC Geronimo
    peccsnót

By using password matching, you can now be matched regardless of level difference, and even with a hostile oath.
    Conditions for the appearance of the insight store changed: it will appear when the player has one or more insight instead of 10 (Once unlocked, it will now remain unlocked for the rest of the game, even if you have zero insight).
    Added a “blood chunk” item to the insight store (it will appear after playing the game up to a point). It costs 30 Insight.
    Up to 600 Blood vials and quicksilver bullets can now be stored in the storage.
    Adjusted the strength of some enemies in some areas in new game plus.
    Adjusted the resistance and vulnerability of some enemies to bolt and arcane attacks.
    Changes made to how Beasthood accumulates. This increases duration and attack improvement by beasts.
    Adjusted the effect of Beast Blood Pellet item.
    Fixed a bug of the attack force of the Rifle Spear. In particular, it was fixed a problem with the use of Blood Gems.
    Reduced the stamina use of the Kirkhammer.
    Reduced the stamina use of the Logarius’ Wheel.
    Increased the duration of Old Hunter Bone and reduced the use of Quicksilver Bullets (reduced from 5 to 4).
    Increased the duration of the effect of Tiny Tonitrus. Increased attack force. Attack force with low arcane will be higher.
    Increased the duration of the effect of Augur of Ebrietas. Attack force with low arcane will be higher.
    Reduced the Quicksilver Bullet cost for use of A Call Beyond (reduced from 8 to 7).
    Reduced the Quicksilver Bullet cost for use of Choir Bell (reduced from 8 to 7).
    Added Short Ritual Root Chalice to the insight store after completing the Pthumeru Chalice dungeon. It costs 10 Insight.
    It’s possible to take advantage of the Short Ritual Root Chalice from an earlier stage of the game.
    Added a random rewards when killing a Chalice dungeon boss. They will now drop a random Blood Gem in addition to weapon enhancement materials.
    Different depths of Chalice Dungeons will now drop different Blood Stones
    Depth 1: Blood Stone Shard
    Depth 2: Twin Blood Stone Shard
    Depth 3: Twin Blood Stone Shard and Blood Stone Chunk (Rare)
    Depth 4: Blood Stone Chunk
    Depth 5: Blood Stone Chunk and Blood Rock (Rare)
    Increased the level of Blood Gems available in Depth 1-3 Dungeons.
    Increased the amount of Blood Echoes dropped in Chalice Dungeons.
    Co-op partners joining a cursed dungeon will only see their HP reduced by 50%, and not by 65% as before.
    When starting co-op in a chalice dungeon, you will now spawn in the lamp room.
    Weapons with special names like “uncanny” and so forth can now be purchased from the Bath Messengers once found.
    Adjusted the brightness of the screen when finding a pool of Blood Echoes on the ground.
    Corrected the bug that disconnect you from online mode when in stand-by.
    Corrected a bug that caused enemies not to be displayed correctly for co-op guests when moving fast.
    Further tweaks and bug fixes.
  • Moby
    Ott kvázi indokolatlan lassulások vannak. De fix30 az sem lesz sosem.
  • SlickAdam
    pedig tegnap meg biztos voltal benne, hogy a Witcher rendbe lesz teve.:)
  • TDC Geronimo
    én most witcher után próbáltam, lassan forgattam kamerát és tükörsimán ment. Lehet csak azért tűnt jobbnak, mert witcherbe okádék :D
  • darkSectorxxx #4876
    Túl könnyű lenne a játék. :)
    Én is ezen szo..am, hogy próbál az ember tartani lépést, belasdsul a játék harc közben, próbálsz tartani ütemet, vársz a csapásra hogy kitérj, ekkor begyorsul megint és kapod a nyakadba a levest, miszter temetőőr második alakja.

Vagy levették volna azt hogy Harvest úgy tudjon mérgezni, hogy elég csak a közelébe sétálnod a háta mögött!!!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.25. 12:20:29
  • Moby
    Nah...hát ez nem így működik :)
  • SlickAdam
    elöturnak nehany plusz fremet + frame pacing issue kigyomlalasa?

tegnap linkeltem Borderlands patch-röl, nem lehet kifogas. csak leszaras, magasrol...
  • Moby
    Hát izé...mit tudnának vele csinálni? :)
  • SlickAdam
    changelog alapjan jol erzekelem, hogy semmit nem csinaltak (tehat mar nem is fognak) a performanssszal...?
  • darkSectorxxx #4871
    Ja úgy akarok énis, idegeneknél nincs is jelentősége, hiszen úgyis talál, meg ott csak idióták vannak akik nem tudnak játszani. :D, van együttműködés , de mostanában inkább nem sok, csak normálisak, köszönnek, stb, de amikor verekedni kell....:S
  • Moby
    Csak a jelszavasnál nincs lvl limit.
  • darkSectorxxx #4869
    Hát gyors mondom lv4 megvan azt most fontolóra vettem a dolgot hogy megint szedegessem-e össze az itemeket egy defiledhez....:S
    Főleg így hogy a lv limit eltünt a coop-ból. :) /állítólag
  • Moby
    Mimim???
  • darkSectorxxx #4867
    Gondolom az itemek mostantól tök véletlenszerűen esnek, nem adott ellenfelektől....? :S

Coopra leszek kíváncsi hogy valóban tökmindegy-e kivel kerülsz össze.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.25. 11:13:40
  • TDC Geronimo
    Ami elsőre feltűnt hogy ha felveszed blood echod és kiírja akkor nem sötétedik el mögötte a kép már így nem zavaró.
  • darkSectorxxx #4865
    fasza chalice-nak lőttek!
  • TDC Geronimo
    Kint a patch
  • darkSectorxxx #4863
    Miből?
  • Moby
    Kiszálltam.
  • darkSectorxxx #4861
    Ki írta hogy stabilan dobra minden alkalommal?
    Én azt mondtam hogy eddig is dobta végtelen mennyiségben, nem kell ehhez chalice. :)
    A 100%-os gyakoriságot nem említettem 1x sem. :)

Maga a szörny és helyszín az fix.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.24. 17:36:55
  • Moby
    Tehát akkor maradjunk annyiban, hogynincs. Farmolgatni lehet, de nincs olyan, ahol stabilan dobja. Most írom le harmadszor.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.24. 17:32:53
  • darkSectorxxx #4859
    Nekem asszem 30 perc alatt adott 8 darabot.
  • darkSectorxxx #4858
    DE VAN.
    Most maradjunk annyiban hogy van. Mert ott farmoltam össze én is.

Nightmare Mensis.
    Kinyitod a kaput az elején hogy a nagy terembe egyenesen be tudj menni, és öldösd a kék szemű dfarkasdokat, adni fog.

szekr:

Igen nem dobja 100%, de sürün, mint amikor te keresel blood gem-et a chalice-ban.

Van 5 farkas, abból 1 chunk szokott lenni, 2-3 körből.
    A többinl összevissza ad mindent, magyarul ha fegyverhez kell bármi, a Rock kivételével mind a farkasoknál van.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.24. 17:29:10
  • Moby
    Nincs olyan hely a játékban, ami fixen dobja. Olyan helyek vannak, amik N próbálkozásra dobálják.

Mármint van kb fix 40db, de azok egyszer érhetőek el.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.24. 17:27:20
  • darkSectorxxx #4856
    A chunk? ahol dobálják az ellenfelek. 2 helyről van infóm, abból az egyik nagyon gyorsan cirkulálható.
    Kék szemű farkasok.

Chunk LV 7 vagy 8 után kell, és azon van nekem már az összes fegyver, vagyis magyarul nekem csak chunk meg rock kell....kivéve hogy 1-2 lőfegyverem asszem még hiányzik.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.24. 17:25:49
  • Moby
    Má honnan nem fogy ki???
  • darkSectorxxx #4854
    Bameg ja végülis igazad van a tárolóba, de amúgy nem fogy ki arra értettem. :D
    Elasz százat akkor megint szerezhetel 100-at csak türelem játék. :)
  • Moby
    Százat.
  • darkSectorxxx #4852
    Mindegy. :)
    Legalább gond nélkül fejlődhetek. :)

Valaki egy coop peccs után? :D
  • darkSectorxxx #4851
    Blood Chunk végtelen.....mennyit farmoljak neked össze? :)
  • Moby
    Ezt nem tudod. Azt nem írják melyik playerhez skálázzák a bosst :)
  • Moby
    Nincs belőle végtelen. Sőt.
  • darkSectorxxx #4848
    Blood Stone Chunk az volt eddig is simán a játék végén végtelen.
    Rock-ból volt csak 1 darab. :)
  • darkSectorxxx #4847
    Még 1x mondom KÖNNYEBB lesz a játék mint volt.. :)
    Ha bejön egy LV4-hez egy LV 544-es. :)
  • Moby
    Remépem tényleg így van :) egy plusz 15 órás gigadlc úgy épült volna a 250 órámba, hogy alig tett volna hozzá, aztán min 2 év éhezés. Ez így most 3 csepp csodás ízű víz(vér) lesz félúto(remélem) a szomjazóknak :)
  • TDC Geronimo
    Hát E3 után lesz csak infó róla és szerintem év végén jön csak úgyhogy van idejük rajta dolgozni
  • SlickAdam
    tehat SZEJJELHASITOTTAK JOELÖRE A DISZNOK!!!6!!!!

...

jöhet! 2 peldanyban.:)
  • TDC Geronimo
    BB DLCről

"They also apparently said on the SCEJ stream that 'the Expansion/DLC will be big, bigger than what people probably expect."

• Amiga
    Blood stone chunk és blood rock... :-))) kimaxolom az összes fegyverem. Visszacsaltak a chalice-okba, bakker. :-)))

Kell is a motiváció, mert nagyon rágyógyultam a Witcherre. Annyira szép! Az arcok kidolgozása meg csúcs. Le nem tudom venni a szemem a varázslónőről. Most megyek Fyke-szigetére, hátha valami woohoo lesz a jutalom. :-D

De ezzel párhuzamosan tolom a BB-t is. Most NG+-ban az első két boss-t azonnal levertem és kipucoltam Yharnam-ot, lehetetlen megunni ezt a játékot.
  • Moby
    De láthatóan minden ponton könnyítés lesz.