9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#4920 Folytatni? Te már szerintem mindent láttál :) -
#4919 Én pihentettem kicsit, de lassan folytatni kénye. :) -
#4918 Játszik még valaki vele?
Nekem most a W3 és a TESO betette a kaput, de a minap visszatértem kicsit pofozkodni. Remélem, ha jön majd a kieg, alaposan tele lesz új tartalommal.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2015.06.17. 10:53:14 -
#4917 Ez jópofa. :D -
SlickAdam #4916 suhejj
felsö komment: "and phil spencer can't even beat fruit ninja kinect"
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.09. 13:14:44 -
#4915 Bloodborne PSN-en 11.990 Ft.- -
#4914 Jól elvagytok. :-) -
#4913 -
#4912 Nem ígértem választ. -
#4911 Ha kérdezek akkor is van kifogás. -
#4910 Nem kell azt neked érteni. Ha viszont szeretnéd mégis, akkor legközelebb kérdezel. Kultúrkörökben ezt így szokás. -
#4909 Na mindegy, a kötekedést én kérdezhetném néha napján tőled, tőlem távol áll az ilyesmi, csak mondom hogy nem értettem a sok pedálozást. -
#4908 >Max rákérdeztem valamire.
Mire is?
>Tedd hozzá hogy ezt hiszed te, ami alapvetően semmit nem jelent. :)
Ezzel jöttél te. Hol van ebben kérdés? Akkor kimondhatjuk, hogy ez csak színtiszta kötekedés volt, igaz?
>Semmit, mert nem érdekel.
Mivel kezd elszaladni veled a ló, most még barátilag kapod a virtuális taslit. A köv. élesben megy. -
#4907 De a probléma okát nem értem, hogy mit szakértettem a Blood story-val kapcsolatban? Semmit, mert nem érdekel.
Szóval még mindig ködös hogy te melyik játék történetére gondolsz amiben érdekelt voltam és szakértettem.
Max rákérdeztem valamire.
Van másis vagy skip? :) -
#4906 >Miért ne ismerném
Mert
1. Semmit nem olvastál el
2. Ami nem baj, mert szart se értenél belőle, hisz nem tudsz angolul
Hát ezért. Nemhogy azt nem értetted, amit én leírtam, de a posztod sem szól semmiről. Semmiről. Mármint a kötekedésen kívül.
Mi az én rögeszmém? Meg tudod fogalmazni egyáltalán, amivel abból a posztból nem értesz egyet? Konkrétmumokat.
Olyan formában, hogy nem értek egyet azzal, hogy... mert az én véleményem erről az hogy... Vilinger? -
#4905 Miért ne ismerném, csak nem tudom megjegyezni mindenki nevét, nem mintha érdekelne, annyira semmitmondó karakterek, ha a bloodborne-ról van szó.
Egyszerűen nem érdekel. Ez nem azt jelenti hogy általánosíthatsz. Ezügyben.
Tökéletesen értettem amit egyben megfogalmaztál, ezért mondtam hogy ez a te rögeszméd. :) -
#4904 hát név szerint hogy nem tudja ki az biztos xd -
#4903 Őszintén szólva komolyan hiszek benne, hogy a posztból, amire ismét kényszeresen beböfögtél nem értettél meg egyetlen mondatot sem :D -
#4902 Te itt ne véleményezzél a sztorit illetően. Asse tudod ki kicsda, vagy hogy itt most miről beszélünk. Google nélkül nemtudod ki az a master willem, szóval az egyetlen, ami itt semmit nem jelent, az a véleményed. -
#4901 Tedd hozzá hogy ezt hiszed te, ami alapvetően semmit nem jelent. :) -
Olvasnám! :) -
#4899 Igen. :-)
Én gondolkoztam rajta, hogy írok erről egy könyvet a főszereplő (hunter) szemszögéből. Nagyon tetszik az egész. -
#4898 >A chalice dungeonök megtalálása, ami beindította a kutatásokat és a Healing Church-re meg Master Willem tevékenységére is adott azért ésszerű koncepciót.
Persze, de ehhez minden információ adott. Master Willem szerepe sosem volt kérdés, "belőle" hullik a szem (amivel aztán te nem sokatz tudsz kezdeni :D ez is kicsit meh), stbstb. De ezek is olyanok, amiben sokkal-sokkal több lehetett volna. Őbelőle is simán lehetett volna egy Boss, mert mindene adott, nála van rneg a tudás, van motiváció, stb, de nem hogy nem védelmezi ROM-ot, hanem kvázi le sem szarja, és csak egy szobor. Ez is eléggé ambivalens a sztorit illetően.
De mindez egyeltalán nem baj, mert így nyitott az út több, további részhez is :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.29. 11:06:35 -
#4897 Direkt van most nagy arcom, mert épp üresjárat van kicsit és unatkozom. Amúgy nyilván az én sztorim sem teljesen kerek, és nem tudom a válaszokat. :-)
Szerintem az Abandoned Workshop sok mindent megmagyaráz, hiszen az volt Gehrman eredeti otthona (ott van az eredeti baba is), így a Hunter's Dream az, amit már a neve is mutat. Ugyanakkor nem egyszerűen álom, hanem alternatív valóság is egyben.
Nem tudom, ki a baba, erről tényleg csak találgatni lehet. Amúgy a baba a játék legnagyobb kihagyott ziccere. Amikor legutóbb végeztem, már csak a "felajánlom az életem" verzió volt hátra. A baba ruháiba öltözve mentem ki. Úgy reméltem, hogy ettől Gehrman megrendül! Ez érhetett volna egy negyedik befejezést. De nem reagálta le sajnos.
Szerintem a transzfúziót egy orvostól kapod, elvégre a Clinic-en vagy. De aztán elkapja a dokit a bestia a bejáratnál. Noname NPC.
Sok minden volt azért az írásban, amivel egyetértettem. A chalice dungeonök megtalálása, ami beindította a kutatásokat és a Healing Church-re meg Master Willem tevékenységére is adott azért ésszerű koncepciót.
Zseniális a játék mitológiája, nagyon remélem, hogy a DLC-k majd adnak hozzá rendesen. -
#4896 Kicsit átmentél "hátrakötöttkézzelvakonkontrollernélküllevelnégyenhalálnélkülbármikorbárkit" darksectorba :D Tökmindegy, hogy megválaszolod-e, válaszokkal van tele az internet, a probléma az, hogy minden válasz pusztán elképzelés, azokra a dologkra, amikre nincs egyértelmű, kézzelfogható, megbízható magyarázat. Azaz van egy sztorid, amit te szültél, és nincs rá cáfolat, tehát igaz :)
Mindenkinek van egy sztorija...
Alapvető kérdések:
-A BB az álom, vagy a "Valóság"? (Gehrman ajánlata).
-Ki a baba? Kinek a lelke? (emlékszik...)
-Kitől kapod a transzfúziót?
Ezzel a sztorival is az a kurvanagy gondom, hogyha Gehrman tényleg "tesztel", akkor tudja-e hogy nem halsz meg? Ha nem halsz meg az álomban(?), miért van sírokkal teli a mező? Egy vagon a paradoxon van, és nyilván van a tiedben is, szal inkább le se írd :D -
#4895 Tedd fel őket és megválaszolom mindet, ha ráérek. -
#4894 ROFL
Jajdehogytudszmindent :DD Alapvető kérdésekre nincs válasz a játékban, vagy paradoxon. Ez nem egy olyan sztori, amit logikával meg lehet fejteni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.29. 08:44:49 -
#4893 Én összeraktam az egészet, már mindent tudok. -
#4892 Szörnyű fordítások okozta ködös elképzelések+zagyvalék. Ilyenekkel van tele a net, mióta a játék megjelent. Ha ezt ember elolvassa, egyrészt agyfasz kap, másrészt szart sem fog az egészből érteni, harmadrészt master willem ill. a choir szerepe sokkal világosabb amúgy a játékban, mint amit ez a szókirakó összedadog. A gehrmanra vonatkozó rész meg puszta totál alaptalan képzelgés (nem, nincs jobb sztorim, semmim nincs, senkinek nincs semmije, békén kell hagyni ezt a vonalat jobbhíján).
Értem én , hogy mindenki meg akarja érteni a játékot, engem is foglalkoztat sok kérdés, de ez nekem csak 1 fokkal jobb, mint a mensis-menses LOLság. Legalábbis tartalmaz tényeket, meg jó sok színesceruzát. -
#4891 Jól van na. :-) A híd végében a clericnél... -
#4890 Az ki? A cleric emissary tesója? :D -
Ez mennyire beteg! :-D -
#4888 Bloodborne háttérsztori fordítás
Ebben a bejegyzésben lefordítottak egy cikket, ami a BB hátterét taglalja. -
#4887 Tegnap este indítottam egy új karaktert, hogy a patchelés után azzal vágjak neki. Central Yharnam-ot egy pillanat alatt söpörtem ki. Eljutottam a celestial Beast-ig, egyből le is vertem. Félelmetes, talán a Mass Effecten és az Arx Fatalison kívül nincs is játék, amit ennyire megismertem volna kívül-belül. -
#4886 Nem lesz -
steweee #4885 pc re is lesz ?
ja, és tökre olyannak tűnik mint a dark souls. van köze egymáshoz, ugyanaz a fejlesztőcsapat ? -
#4884 Index BB cikk. -
#4883 Kösz hogy másra is gondolsz. :D -
#4882 Elértéktelenítik a platinámat! :) -
#4881 Kizárólag könnyítések???