Bloodborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Rendben , most nem vagyok jó állapotban, történt egysmás dolog, de a kedvedért bemegyek a defi-be még1x elmegyek és leölöm, és felveszem videóra.
Kinyírtam, hacsaknem történt csoda a játékban a frissítések miatt, akkor el kell hidd amit mondok, itt az a baj hogy a többiek is azt látták hogy játszom, nem mondtam el szavakkal , hogy hogyan, tudatosan ki lehet kerülni a gyagyás szörnyet.

Remélem egyről beszélünk, Def utolsója, amit én úgy győztem le 4.-re hogy elsőnél Slick kutyát sétáltatott és direkt haltam meg mert akkor jutott eszembe hogy nem ért vissza és csak 3-4 ütés hiányzott volna neki, utána 2x bulira vettem ettem közbe és 4.-re mikor tényleg nekimentem azonnal halt, vagyis a 4 próbából 3 bohóckodás volt, vagyis elsőre halt meg ha így nézzük.

Mielőtt kamuznék kérdezd Slick-et ő nézte stream-ben

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Gyere be, öld meg. Végignézem a sarokból.

Adversus solem ne loquitor

LOL
ennyire azert nem vagy jo, vegyel vissza! <#mf2>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Várni kell 😞 csak az egyhelyben állásomról van felvétel.

darkSectorxxx
Bárhogy gondolod , bármikor bárhol bármilyen karakterrel, bármilyen kontrollerrel....elsőre megölöm!
Mert tudatosan nem képes ellenem fellépni. Gyenge, a legkönynebb ellenfél , talán a Starvest is erősebb ettől.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
3x öltem meg odafent.
Ennek itt csak a neve ugyanaz.

muti hát!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Nem. Áll. Meg. Amíg előtte vagyok jön. Mindegy menbyire vagyok távol vagy közel. Az egyetlen, amivel meg tudom állítani, ha mellémegyek, mer lassan fordul. Onnan viszont a feje nem érhető el.

igen, ezert sikerult neked, mert nyugodt voltal es jol tudtad olvasni a kezdö animacioit KOZELROL, szar kamera poziciobol is. ez nem egyszeru, kockazatos.

darkSectorxxx
Én nyugodt vagyok és semmi kockázatot nem vállalok, hiszen tudom a korlátait, még idegbetegnek sem kell lenni, hiszen semmi hirtelen támadása nincs, előtte mindenről jelez neked hogy mit mikor csinál...csak meg kell mutatotnom.

SlickAdam #3730

mondom nalam is volt olyan. de ezt fejben kell lerendezni. ha meg is indul feled, tavolsagtartassal le lehet "nyugtatni".
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.24. 18:59:31

Amygdala-t te baromi kockazatos stilussal gyözted le. ugy nem javaslom senkinek (bar 1-2 probat megerhet, hatha befigyel kis szerencse). ha messze vagy, akkor több idöd van, jobban ralatsz az esemenyekre. Moby is szerintem azert erzi idegbetegebbnek az övet, mert... ö az "idegbeteg". ez minden boss-nal igy van, en is igy ereztem mindig a mozgasok kiismerese elött. egyszerüen nem lehetnek gyorsabbak az animaciok, az mindig fix. pl amikor kifele sepreget, aztan lecsap egyet, annak van egy lecsengese is (olyankor kell beszaladni). utana több-kevesebb gondolkodas es indul a kovetkezö. attol fuggöen, hogy milyen messze vagy es HOL. kozeleben nyilvan a gyorsabb cuccokat tolja. ugral pl (mint nalad is).
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.24. 18:57:36

Moby
Oké, minnyá töltök fel videót...
Nálad nem megáll, hanem NEM MEGY SEMMIT. Én ahogy átmegyek a ködön menekülnöm kell, mer jön mint a félnyócas expressz, tol át a falon. Olyan, hogy szembe, olyan NINÖCSÖ.
De majd perceken belül meglátod.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.24. 18:57:23

darkSectorxxx
Amygadala, most ugye viccősz velem.
Ebrietas-t még megértettem, de az a nyomorék, mutassam meg vagy mi? Simaliba el lehet kerülni....kérdezd Slick-et ő látta, vagy Anti, vagy Myselor.
Nevetséges, és rajta az sem segít ha kisebb területen van.

Csak egy szavadba kerül
....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.24. 18:50:33

ebihal es watchdog videodon is ugyanugy viselkedtek a boss-ok, mint nalam ill. a videok 99,9%-aban. ketlem, hogy oriasi lenne a kulonbseg. de meg ha meg is all nalam picit gondolkodni, az nem jelent semmit, csak kis szusszanast nekem. amikor jon, akkor jon rendesen. amikor odamennek utni, akkor csapkod rendesen. ja es ez a nyertes video, volt agyfasz probam nekem is. 2-3 oram rament az egeszre. a taktika a lenyeg. elöbb-utobb bejön.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.24. 18:42:31

Moby
Nekem az alapjátêkban volt ilyen szerencsétlen mamlasz.

Moby
Ja segít. Azt meg tudom állapítani, hogy tök jó lenne nekem is egy ilyen verza belőle, amelyik egy helyben áll ha előtte állok. Az enyêm viszont jön rám feszt mint a kurristen.

Moby
Máhogy ..felhívod? Tudod a mobilszámát?
Amygdala az 😄

darkSectorxxx
Ki a probléma? Segítek.

Amiga
ŐŐŐ... miért? 😊

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Moby
BEHÍVNI??!!
LOLASDFDDFSAASASSA

feldobtam gyorsan, hatha latsz benne valami ujat:

uj vagy errefele, mi? 😄

Amiga
Neked nincsenek ismerőseid PSN-en, akiket behívhatsz? Én egy havewromat hívom mindig, ha segítség kell. De amúgy is szoktak csatlakozni mások.

Moby
Amíg ki voltam lépve a remoteplayből bejött hozzám koopra valaki...
Tényleg nem tudok mit mindani. 130 órában bejön egyszer valaki véletlenül, akkor sem vagyok a gépnél.

TDC Geronimo
Asszem strategy guidhez is ez a téma jár. Kéne 😞

szerk: Mégse, más jár hozzá
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.24. 15:07:42

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
A letöltéshez igen, de utána megy a szokásos megosztás az accok között.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Sokkal-sokkal szebb, mint a mienk. De ehhez gondolom japó account kellene.

n000rbi

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Amiga
Ha Ebrietas szopat, miért Myselorral meccselsz? Nyomás vissza, vágd le a dögöt! :-)

Moby
Jaj jut eszembe: a videón a japo verzáról, van benne egy theme, ami NEM a sztórból letölthető. Az valami exkluzív kontent a first press ed-hez?

Moby
A játék legnagyobb nehezítése továbbra is a szörnyű kamerakezelés. Egyszerűen nem fér a fejembe miért nincs olyan nézet, ami kb konstans távolságból mutatja scene-t. Ha a feje alatt állok, akkor a kamera a két lábam között van a földön és felfelé néz, és még forog is, biztos ami biztos...

Moby
Visszatértem ahhoz. Nekem ez a hátulról vakon csapkodás ez nagyon-nagyon nem jön be. Szemből is horror, valami iszonyatos hosszú fegyver kellene. Ludvig pengéjét el is tettem, ide nekem az nem jó. Visszavettem a jó öreg fejszét. Az nagy, de így is szerintem 20% alatti hatékonysággal csapkodom a...nos a levegőt leginkább. A feje jó lehetne, ott nagyot sérül, de nem érek oda sohasem. Egy pillanat alatt 3 emelet magasban van, már a fejszével sem érem el.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.24. 14:37:53

Myselor
nem igazán stílusnak veszem ha valaki beleütközik egy nehezebb bossba akkor szar fos gecizi a játékot és a japánokat,meg mindig elmondja mennyire unja és már nem élvezi a játékot,aztán meg csak folytatja.igazából te dolgod nem fogok többet beleszólni ^^"
Moby
Mindenkinek megvan egy stílusa. Darknak is, Adamnak is, Geronak is, mindenkinek. Nem basztatjuk ezért egymást. Még Darknak az agymenését is elviseljük ,kicsit két nap után már hiányzik is.
Százszor leírtam már, és unom, nagyon: ha az enyém nem tetszik, nem olvasod. játékszabályokat minden körülmények között betartom. Innentől fogva minden csipogás maximum a stílisomnak szól. Amellett meg vagy elhaladsz, vagy beleálsz a dologba, de ilyenkor már nem finomkodom.

leirtam hogy kell. mar nem jo ha korulotted van. SZEMBEN, mint a kutya. majd lehet feltoltom ha meg megvan a video.

Myselor
attól hogy ezzel nem játszottam még elég sokat tudok róla.és soulsokhoz hasonlóan itt is megvan a szopatás meg ott is.én is tudom milyen a játék nem vagyok tudatlan hozzá 😊 nincs jogod kussoltatni én se azt mondtam neked
Moby
Nem lesz elég az outsider beleugatásból? Van géped? Nincs. Van játékod? Nincs.
Ülsz a helyeden, és kussolsz.
Mondtammá, a lelátóról nem köpködünk szotyihéjat a pályára. Ha nem tetszik a meccs, hazamész. Ennyit tehetsz.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.24. 14:29:09

Myselor
nem lesz még elég a hisztiből? már annyiszor mondtad ezt és -favoltad is a topikot már vagyis írtad.hányszor nyafogsz még hogy szar fos lehetetlen szopatás a játék?kurva nehéz biztos vagyok benne de nem lehetetlen,eddig is ebből állt a játék ha nincs kedved hozzá akkor ne csináld senki nem kényszerít .ha meg mégis folytatod akkor ne sírj állandóan 😄<#banplz>
TDC Geronimo
Az is lement :p

Moby
De igen, de kikúrt módon nem azon múlik. Nincs ellene működő stratégiám. Ebrietas 2.
Feladtam. Belefáradtam. Elég volt.

TDC Geronimo
Remélem ezek nem a remote playes tapasztalatok 😊

Moby
Ahhoz át kéne mennem ezen. Gyakorlatilag kilátástalan. Azt sem látom hol van körülöttem, és mit csinál. Nincs az egészhez különösebben kedvem sem. Nem élvezem egy cseppet, sőt. 15 másodperc alatt meghalok nála, vagy csak ugrálok körülötte, de megsebezni nem tudom, nem érem el.
Nemtudom ki találta ki, hogy a kutya nehéz. A kutya egy lófasz. EZ nehéz. Vagyis nem nehéz...ez kivitelezhetetlen. A kutya csak akkor sebez meg, ha ÉN elbaszom. Ez úgy sebez meg, hogy nem is látom hol van/volt, és nem tudok belőle mozdulatokat kifacsarni sem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.24. 13:48:28

TDC Geronimo
Pedig defiled után kész felüdülés lesz az utolsó. Furcsa lesz, hogy nem fognak egyhitelni 😄

Moby
Egy vicc az egész. Kezdem kibaszottul únni. És még ezen a tetven kívül van 3 bossom, a hátam közepére nem hiányzik már.
Asszem ennyi, én ezt most egy időre félreteszem. Kezdek elfáradni ettől a végeláthatatlan szopatástengertől.

TDC Geronimo
Ugyanígy vertem le én is

TDC Geronimo

Moby
Igen, aztán felugrik, és én a lábai között leszek...

TDC Geronimo
Nem a lábai közé kell beállni, hanem a farka mögé

Moby
Ezt én próbáltam, mert láttam korábban. Rohadtul nem jön be. Megszuúrni nagynehezen még meg tudnám, de agyon is basz a lábai között.