9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#9250 Tuti....nem.... :D -
#9249 nem akarod ma meglesni?:)
-
#9248 Aha, így azért nehezebben értem, de kb sejtem mire gondolsz. :D -
LBandi77 #9247 A fogpiszkáló egyformán skálázódik str.dex.tehát az a jó ha a két értéket egyformán fejleszted.Hozzáteszem jó szarul mert a stat bónusz c c,és ugye az lenne a cél ha valamelyik tulajdonságot fejleszted akkor a fegyver A vagy S legyen mert így kapsz statbonuszt a fizikai sebzésre. -
#9246 ja akkor jo ha a kard meg a ability egy vonalon vannak akkor nincs baj. :D
Most már értem Lbandi mire mondta, hogy a szamcsikardhoz kell dex, de ugye most a medium fegyóval szeretném a fightot. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.30. 19:44:04 -
#9245 neem.van str meg dex alapú fegyver is.a szamuráj kard pl dex a te kis fogpiszkád az meg strenght. ennyi :) -
#9244 Kurvajó, akkor benéztem, azt hittem a str a sebzés. :D csak simán a sebzés. :D
Mindegy akkor ez lehet 2x nehezebb lesz mint terveztem. :D -
LBandi77 #9243 Általában a dex.fegyverek a gyorsak és ugye dex-re skálázódnak str. csak annyi kell hogy a karakter elbírja. -
#9242 Várj, nem str kell a kardokhoz?
Bár nem is baj hogy lomhább lesz, kutya harapás szőrével. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.30. 19:20:04 -
LBandi77 #9241 Miért jó neked a str.karakter?A dex. fegyverek sokkal gyorsabbak ha meg tényleg csak egyet- kettőt ütsz akkor meg valami baszom nagy fegyver kéne. -
#9240 fasza. :) -
#9239 hp strenght meg stamina nincs eltúlozva pont jó most minden :) -
#9238 Mondtam neki semmi fejlesztés, csak menjen el stamina, str és némi hp-val...más nem kell.
De úgy igazságos ha előtte a das2 boss hal meg.
Szombat. -
#9237 szívesen ^^ -
#9236 54es nincs túl tápolva.nyugi megfog izzadni nem lesz easy :)
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.09.30. 15:06:07 -
#9235 Köcce. :) -
LBandi77 #9234 De remélem 35-40-nél nem magasabb a szint.Mert úgy túl easy. -
#9233 És tényleg... Valamiért azt hittem eddig, hogy az fps-nézetet használ, mint az Iron Lord. :) -
#9232 Az third-person nézetű.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.09.30. 14:25:40 -
#9231 Most jön az a belsőnézetes UBI-játék is... For Honor vagy mi. -
#9230 Ezért lenne jó egy új King's Field, azok fps-ek is, meg Souls-ok is :D -
#9229 darky megvan a save Orstein and Smough előtt pc-re szólj és adom.az ajtó előtt csináltam mentést.amúgy lenyomtam én is ha már elvittem neked oda first try volt igaz megettem 2 humanity de marad egy flaskám a 10ből :) na hajrá kiváncsi leszek hogy tolod húztam neked egy fogpiszkát amivel a 3ban nyomtad:) -
#9228 Mivel TPS -re lett kitalálva, valszeg szar :/ -
#9227 Én egy Souls játékra VR alatt is kiváncsi lennék... milyen lehet vajon, amikor a szörny négy emeletnyit föléd magasodik. :-D -
#9226 +1, Souls Collection új motorral. -
SlickAdam #9225 +1 -
#9224 NAGYON kellene egy DeS remaster. NAGYON. -
Was #9223 De mondják, én DaS1 után vágtam bele, és nekem ugyanakkorát "ütött". A DeS miatt nem tudom eladni a PS3-mat, jöhetne már belőle egy remaster, vagy egy PS3 emu. -
#9222 Minden esetre jó ötlet volt felmelegíteni a BB-t, ez még mindig elképesztően üt.
Most jutottam el Byrgenwerth-be, a játéknak ebbe a különleges hangulatú kis szegletébe.
Nincsenek szavak erre a mesterműre, na. :-) -
SlickAdam #9221 A kemény! -
Ulthane #9220 Kicsit ide toljuk a DaS1-es élményeimet, a kemény mag itt tud rá reflektálni. :) -
Ulthane #9219 Nyilván, ízléseken nincs mit vitatkozni. De pl. Moby nem a DaS1-gyel kezdte, mégis azt mondja, az a legjobb. Amúgy a Demon's Souls ugye az első, arra mégsem mondják, hogy az a legjobb. Vagy biztos van olyan.
-
SlickAdam #9218 mi törtent? visszaolvassak 70+ hsz-t vagy csak darky kezdett a 32. vegigjatszasba?
egyet görgettem le: anor londo? -
Yodamest12 #9217 Azért nem érzed az 1 erősségét mert a BB a legnehezebb és már megszoktad a stílust. A legjobb résznek mindenki 90%-ban azt tartja amelyikkel kezdte. A legtöbben az 1. résszel kezdték ezért náluk az a legjobb. Én pl. a 2-vel indítottam ámokfutásomat és nálam az az etalon. Ott van valahogy a legnagyobb súlya a harcnak, minden mintha súlyosabb lenne. A bukfencezés pl. egyszerűen nevetséges a 3-ban a 2 után játszva, olyan mintha papírból lenne a karakter. -
#9216 lényegében azért tartják annyira nehéznek az elsőt mert akkor az új volt sosem játszott senki olyannal előtte és csak is azoknak annyira nehéz.a legendás páros sem annyira kemény mint sokan mondták én is meglepődtem.én is ugye a das2vel kezdtem aztán az első aztán a 3 nemvoltak nehezek annyira a második is csak addig amég beletanultam.hogy küllemre hangulatra kinek melyik tetszik az megint ízlés kérdése.neked a bb a favorit nekünk a das ennyi az egész :) te se vagy már kezdő játékos a from játékok világában sem persze hogy nem olyan nehéz így -
Ulthane #9215 /OFF
Egy kis interim értékelés a DaS1-ről. Szóval megérkeztem Anor Londoba, kb. 20 óra játék után. Az, hogy ez kevés vagy sok, nem érdekel. Egyelőre azért nem érzem az átütő erejét a játéknak, se az átötő nehézséget. Magamnak generáltam egy kis problémát, így többelt játékidőt, de ha nem balfaszkodom el, akkor eddig a mérleg az, hogy minden boss 3-4 próbán belül feküdt (csöcsösnél és tegnap este a böszménél azért nem, mert a fegyverem nem volt felhúzva a sajtá faszságom miatt), a mobokat meg kis idő után ki tudtam játszani.
Nyilván a neheze most jön még majd a játéknak, de eddig nem értem, miért ezt tartjátok a legjobb résznek, nekem pl. a harmadik jobban tetszett eddig, ha másért nem, a külleme miatt. Tartalomra totál egyformának érzem a három részt, talán legerősebbnek a másodikat.
Még mindig a Bloodborne a király számomra.
/ON -
Ulthane #9214 Anor Londoban vagyok.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.09.28. 22:05:12 -
#9213 "mondjuk így elnézve semennyire" -
Ulthane #9212 Szerintem baromira nem! :-D -
#9211 Tudod, min gondolkoztam végig, miközben ezt néztem?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hogy mennyire hasonlít a srác John Cusack-ra.
Szerk: mondjuk így elnézve semennyire, de mégis...
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.09.28. 10:55:53