9653

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
A Hunter's dreamben ha balra kijössz az épületből, ott lesz egy másik "merchant", akiktől insight-ért tudsz venni ezt-azt ;) -
LOL. SOkan így nyirják ki :)
Nemsokára BSB-nél vagy. -
Erre majd még térjünk vissza később. :-) -
Szerintem ez csak egy anekdota. Semmivel nem lesz erősebb semmi, én nem látok különbséget a 0 meg a 99 insight között. Pusztán csak 20 felett meglátod az álom azon aspektusát, amit el fog hozni a vérhold. Ebből következően miután beköszönt a vérhold, már gecire mindegy mennyi insigthod van. De ha nem akarsz ebbe sem belelátni, csengesd el passworddel. -
Ulthane #4959 Még csak az első harmadában bolyongok, annak valahol a közepén. Most vagyok a 3-4. szinten, geszkony fater után még nem volt boss, de véletlenül megtaláltam, merre kell menni a "4. pályán", ahol az az alattomos geci lő géppuskával a tetőről. Húúú, az milyen egy kis agresszív szemétláda! Miután párszor kinyírt, rájöttem, hogy a legegyszerűbb mód, ha lelököm a tetőről. Igaz, én is zuhantam vele, de legközelebb már nem volt ott! :)
-
Ulthane #4958 Mi a fenét csináljak, ha kezd túl sok Insight-om lenni? Azt olvastam este, hogy ha elérem a 15-öt, utána erősebb ellenfelek jönnek, ezért érdemes 15 alatt tartanii. Mivel csengetni nem akarok soha, gyakorlatilag tök mindegy, hogy mennyi van belőle, nem? Ha van 5 darab, bőven elég. -
Semmi nagy dologra nem kell gondolni, egyszerűen csak hozzád lesznek skálázva. Így is sokkal-sokkal könnyeb lesz minden további kört, mert a tapasztalatot nem lehet elvenni tőled.NG++ -ban már olyan leszel, mint valami halálosztó isten. A legnehezebb az első végigjátszás. Pontosabban annak is az első fele.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.10. 08:23:20 -
Ulthane #4956 Az az igazság, hogy azt nem akarom. Nekem kurva nagy élmény lenne, ha elsőre tök egyedül végig tudnám vinni a játékot. Ha segítséget kérek, olyan, mintha feladnám. Nem lehet, na! :) -
NG+ egyáltalán nem húzós, attól ne félj. Azért hagytam abba, mert a chalice dungeon-okat egyben akartam letolni, ami úgy kissé unalmas (és azok nem skálázódnak ng+-nál, így lehet haladni mint kés a vajban -> pont ezért untam rá) -
Ulthane #4954 Dehogy is! Bármikor abbahagyom! :) -
Szólj, ha segítség kell, megyünk.
Azonnal ott vagyunk, ahogy nekünk harangoznak. -
Ulthane #4952 Muszáj lesz, tegnap utánaolvastam. Azt írták, hogy az NG+-ban minden ellenfél erősebb, gondolom a harmadik kiörben még erősebb. Kizárt, hogy azt meg tudjam csinálni, örülök, ha az első sikerül. -
Úgy látom kezd letelni az az 1 hét amit mondtam. :) -
Platináig meg se állj :) Én most kezdtem folytatni az ng+ kört, bementem pár embernek segíteni bossoknál, meg egy kis pvp is volt, jó móka ez még mindig :)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.07.09. 22:58:56 -
Ulthane #4949 Dehogynem! -
Ulthane #4948 Annyira atereztem minden szavat, amit irt!
Imadom ezt a jatekot! Hogy kibaszom konzolostol a faszba, az egyszer biztos! :)
De mist mar csak azert is vegigtolom! Ha bele doglok is! :) -
Dehogy halott. -
partizan182 #4946 Aki komolyabban tolta: a pvp mint olyan kb halott? Vagy vannak preferált fight club helyek?
Néha visszasírom a Township-et meg a Painted World-öt, hosszú száz órákat töltöttünk ott. -
Jaja. :-) -
Neki inkább taktikája van, mint fegyvere. Azzal viszont simaliba :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
el kell törni a lábát a gecibe :)
-
Na jó, akkor kicsit kísérletezem azzal a bökővel. Úgyis van ez a Darkbeast gyerek most...
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2015.07.08. 15:34:13 -
partizan182 #4942 Ja, szinte a BB Drake Sword-ja, kb mindenkit stunlock-olok énis és a minimál Stamina cost miatt vagy fél percig ott is tartom őket. A Hunter Axe szoros második hely nálam, dat reach!! -
Hát hogy nincs attól jobb a játékban. Nyilván azt :D -
Legjobb scaling és legjobb moveset. Csupán csak azt :) -
Nekem a hunter axe jött be, én nem tudok a karddal csapkodni valamiért. Ellenben az axe jó hosszú, a pörgő támadásától repülnek az ellenfelek, és jó horizontális és vertikális suhintásai vannak.
Mit eszik mindenki azon a kardon? -
:-DDD -
A platinához mindenképp, de amúgy egyszer sem használtam (Szerintem nem valami jó :D) -
Én is azt vártam nagyon, de gyenge fegyver sajnos. Lehet azóta balanceolgatták nem tudom, de ludwig pengéjénél nincs jobb fegyver. -
partizan182 #4935 Én Gherman bácsival szívok, pedig a játék utolsó harmada sétagalopp volt. De KELL a fegyója! -
AMúgy ja. Mindenki átjött, csak az nem, aki játszik is
-
Hát kb... LOL -
jó, +fav...és akkor...őő...
mizu?
...őőő
-fav
-
TGSen lesz biztos DLC bejelentés, de lehet már csak jövőre jön. Azért remélem még DS3 előtt :y -
SlickAdam #4930 BB rájzin bicsiz -
Legyenhát, visszafav... :D -
Ez az a topik. :-D -
A das3 bejelentés óta erősen megcsappant az érdeklődésem a bb dlc iránt. Persze behúzom meg minden, de inkább a das3 készüljön. -
Már régóta tudni, hogy E3 után lesz róla csak infó. Én nem is vártam. -
SlickAdam #4925 milyen "biztosak" voltunk az E3-as DLC bejelentesben... :( -
TomStorm #4924 Witchert fogja visszaváltani és folytatom.TESO mellett ugyanúgy:)
Ez a game nem érdemli a feledést!