9653
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • n000rbi
    A Hunter's dreamben ha balra kijössz az épületből, ott lesz egy másik "merchant", akiktől insight-ért tudsz venni ezt-azt ;)
  • Moby
    LOL. SOkan így nyirják ki :)
    Nemsokára BSB-nél vagy.
  • Amiga
    Erre majd még térjünk vissza később. :-)
  • Moby
    Szerintem ez csak egy anekdota. Semmivel nem lesz erősebb semmi, én nem látok különbséget a 0 meg a 99 insight között. Pusztán csak 20 felett meglátod az álom azon aspektusát, amit el fog hozni a vérhold. Ebből következően miután beköszönt a vérhold, már gecire mindegy mennyi insigthod van. De ha nem akarsz ebbe sem belelátni, csengesd el passworddel.
  • Ulthane
    Még csak az első harmadában bolyongok, annak valahol a közepén. Most vagyok a 3-4. szinten, geszkony fater után még nem volt boss, de véletlenül megtaláltam, merre kell menni a "4. pályán", ahol az az alattomos geci lő géppuskával a tetőről. Húúú, az milyen egy kis agresszív szemétláda! Miután párszor kinyírt, rájöttem, hogy a legegyszerűbb mód, ha lelököm a tetőről. Igaz, én is zuhantam vele, de legközelebb már nem volt ott! :)

• Ulthane
    Mi a fenét csináljak, ha kezd túl sok Insight-om lenni? Azt olvastam este, hogy ha elérem a 15-öt, utána erősebb ellenfelek jönnek, ezért érdemes 15 alatt tartanii. Mivel csengetni nem akarok soha, gyakorlatilag tök mindegy, hogy mennyi van belőle, nem? Ha van 5 darab, bőven elég.
  • Moby
    Semmi nagy dologra nem kell gondolni, egyszerűen csak hozzád lesznek skálázva. Így is sokkal-sokkal könnyeb lesz minden további kört, mert a tapasztalatot nem lehet elvenni tőled.NG++ -ban már olyan leszel, mint valami halálosztó isten. A legnehezebb az első végigjátszás. Pontosabban annak is az első fele.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.10. 08:23:20
  • Ulthane
    Az az igazság, hogy azt nem akarom. Nekem kurva nagy élmény lenne, ha elsőre tök egyedül végig tudnám vinni a játékot. Ha segítséget kérek, olyan, mintha feladnám. Nem lehet, na! :)
  • n000rbi
    NG+ egyáltalán nem húzós, attól ne félj. Azért hagytam abba, mert a chalice dungeon-okat egyben akartam letolni, ami úgy kissé unalmas (és azok nem skálázódnak ng+-nál, így lehet haladni mint kés a vajban -> pont ezért untam rá)
  • Ulthane
    Dehogy is! Bármikor abbahagyom! :)
  • Amiga
    Szólj, ha segítség kell, megyünk.

Azonnal ott vagyunk, ahogy nekünk harangoznak.
  • Ulthane
    Muszáj lesz, tegnap utánaolvastam. Azt írták, hogy az NG+-ban minden ellenfél erősebb, gondolom a harmadik kiörben még erősebb. Kizárt, hogy azt meg tudjam csinálni, örülök, ha az első sikerül.
  • darkSectorxxx #4951
    Úgy látom kezd letelni az az 1 hét amit mondtam. :)
  • n000rbi
    Platináig meg se állj :) Én most kezdtem folytatni az ng+ kört, bementem pár embernek segíteni bossoknál, meg egy kis pvp is volt, jó móka ez még mindig :)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.07.09. 22:58:56
  • Ulthane
    Dehogynem!
  • Ulthane
    Annyira atereztem minden szavat, amit irt!

Imadom ezt a jatekot! Hogy kibaszom konzolostol a faszba, az egyszer biztos! :)

De mist mar csak azert is vegigtolom! Ha bele doglok is! :)
  • darkSectorxxx #4947
    Dehogy halott.
  • partizan182
    Aki komolyabban tolta: a pvp mint olyan kb halott? Vagy vannak preferált fight club helyek?

Néha visszasírom a Township-et meg a Painted World-öt, hosszú száz órákat töltöttünk ott.
  • Amiga
    Jaja. :-)
  • Moby
    Neki inkább taktikája van, mint fegyvere. Azzal viszont simaliba :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

el kell törni a lábát a gecibe :)

• Amiga
    Na jó, akkor kicsit kísérletezem azzal a bökővel. Úgyis van ez a Darkbeast gyerek most...
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2015.07.08. 15:34:13
  • partizan182
    Ja, szinte a BB Drake Sword-ja, kb mindenkit stunlock-olok énis és a minimál Stamina cost miatt vagy fél percig ott is tartom őket. A Hunter Axe szoros második hely nálam, dat reach!!
  • Moby
    Hát hogy nincs attól jobb a játékban. Nyilván azt :D
  • TDC Geronimo
    Legjobb scaling és legjobb moveset. Csupán csak azt :)
  • Amiga
    Nekem a hunter axe jött be, én nem tudok a karddal csapkodni valamiért. Ellenben az axe jó hosszú, a pörgő támadásától repülnek az ellenfelek, és jó horizontális és vertikális suhintásai vannak.

Mit eszik mindenki azon a kardon?
  • Amiga
    :-DDD
  • Moby
    A platinához mindenképp, de amúgy egyszer sem használtam (Szerintem nem valami jó :D)
  • TDC Geronimo
    Én is azt vártam nagyon, de gyenge fegyver sajnos. Lehet azóta balanceolgatták nem tudom, de ludwig pengéjénél nincs jobb fegyver.
  • partizan182
    Én Gherman bácsival szívok, pedig a játék utolsó harmada sétagalopp volt. De KELL a fegyója!
  • Moby
    AMúgy ja. Mindenki átjött, csak az nem, aki játszik is
  • Moby
    Hát kb... LOL
  • Kandurex
    jó, +fav...és akkor...őő...

mizu?

...őőő

-fav
  • TDC Geronimo
    TGSen lesz biztos DLC bejelentés, de lehet már csak jövőre jön. Azért remélem még DS3 előtt :y
  • SlickAdam
    BB rájzin bicsiz
  • Moby
    Legyenhát, visszafav... :D
  • Amiga
    Ez az a topik. :-D
  • Moby
    A das3 bejelentés óta erősen megcsappant az érdeklődésem a bb dlc iránt. Persze behúzom meg minden, de inkább a das3 készüljön.
  • TDC Geronimo
    Már régóta tudni, hogy E3 után lesz róla csak infó. Én nem is vártam.
  • SlickAdam
    milyen "biztosak" voltunk az E3-as DLC bejelentesben... :(
  • TomStorm
    Witchert fogja visszaváltani és folytatom.TESO mellett ugyanúgy:)
    Ez a game nem érdemli a feledést!