Bloodborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kb. 520 oldal, képekkel, statokkal, mindennel. Atom.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...de már mindegy 😊
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Loot-olni engedte a hunters bandage-t adta.
Ennyit tudott a nagy vadászok vadásza..
Akkor itt vége is a küldetésnek?
Meg ezt a hülye pókot se találtam meg😞
Talán egyszer cseréltem TLOU-ra ki,tényleg azért azt is kellene már játszam de BB nem engedi😊)
/pusztán annyit, hogy az nem egyeghatározott pont a továbbhaladásban, mint mondjuk a fater
Adversus solem ne loquitor
"Nekem is kb ennyi van, csak most volt több, hogy szabin voltam. Így is lehet tolni, lassabban fogsz haladni, de ennyi.
És igen, lesz egy csomó negatív élményed az elején. Csakhogy a from játékoknak van egy zseniális tulajdonságuk. Ha az élményt mondjuk valamailyen ÉlményIndexben fejezzük ki, akkor mondjuk 3 óra játékkal szépen felszippantasz mínusz 500ÉI-t, lassan adagolva, hogy nagyon fájjon aztán a sikeres bossfight végén belédinjektál plusz 15000-et. Olyan adrenalinlöket, amit csak nagyon-nagyon kevés videójáték tud kifejteni. EZ AZ, ami miatt mindenki játssza ezeket a játékokat.
A legtöbb játék azt akarja elhitetni veled, hogy TE vagy a legjobb a világon. A szuperhíró, akire mindenki várt, hogy megmentsd a vliágot a gonoszoktól. Nos, a from játékok nem. Azok az elején percenként dörgölik az orrod alá, hogy mekkora rakás szar vagy. Nem geciznek, nem finomkodnak, nem udvariaskodnak, és meg merik mondani. És tényleg az vagy. Ezt láttad most meg. Aztán valahol a huszadik óra után elkezded meglátni mennyire jó is lehetnél, ha visszavennél az arcból, és elkezdenél tanulni."
Ez a fórum és az egységesen pozitív értékelések tengere győzött meg, hogy megvegyem a Bloodborne-t. Az elmúlt öt év egyik legjobb játékának tartom. Már nem is emlékszem, mikor volt utoljára olyan játékom, amivel egyhuzamban ennyit játszottam volna, aminek minden méterét, minden sarkát megismertem volna, ahol csukott szemmel is meg tudtam volna mondani, mi merre van. Talán az Arx Fatalis még közel 15 éve...
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Megtanultam pár trükköt vele és persze Skillre megyek,brutál mit sebez már.Tetszik
Meg az is, hogy egyszer sem tettem volna meg, ha tudom előre mennyit fogok szívni benne. Nem azért töröltem a karaktert, mer haragudtam a játékra. MOST sokkal jobban haragszom rá. Pusztán azért, mert semmit nem jelenetett, visszagondolva nem emlékeztem másra, csak a végtelen szopástengerre. Pont ennyire nem érdekeltek a véletlenül, így-úgy összeverbuvált trofik sem, le sem szarom őket. A vakon végivitt questekre pont egyet sem adott, meglehettek volna bárhogy, taknyolva-gányolva. Amikor rájöttem erre, már azok sem érdekeltek. Semmilyen kapcsolatom nem maradt azzal a 130 órával, és mivel ez az acc amúgy is gyalura kerül, nagyon könnyen engedtem el.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.27. 13:19:05
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
tehat feladtad Amydala-nal "vegleg". es el is adod. hogy aztan 2 het mulva vagy legkesöbb DLC-nel ujra megvedd (eletemet tennem ra). akkor inkabb tartsd polcon! minek tologatni azt a par ezer forintot?
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
ugy jatszva, ahogy az meg lett tervezve, viszonylag konnyu. pont.
DS3ra mennyi az esély?
Kontrollere viszont kölcsönbe van adva 😞
Megy a DS4 már PS3on?
a BB az pajzs nelkul jatszando, a Dark Souls-ok nem. ez a TE nehezitesed. tudod hogy lenne meg nehezebb? gyuruk es oltozek nelkul. söt, a fegyvert is elhagyhatod...
Dark Souls1 lement, nehez volt. utana jon BB, aztan jooooooooo messzire toluk a DaS2. persze ez csak Souls jatekokon belül, nyilvan nem walk in the park.