9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#5000 Az könnyű naon. Én abba már sokszor időre mentem hogy minnél hamarabb végigérjek. Asszem 30-40 perc szokott lenni. :) -
#4999 Ne fogadj olyat amit nem tartasz be. 4x fogod végigvinni majd meglátod. :) -
#4998 Pontosan, a Defiled-be másért végigmenni, mint a platináért... csak mazohistáknak. .-) -
Ulthane #4997 Így lesz! -
#4996 >csak a platina miatt tették.
Nem. Viszont a dungeon csak amiatt csináltuk meg :D -
#4995 Nevezd ahogy akarod, csak csináld :) -
Ulthane #4994 Oké, de ez mitől kérés, és miért nem tanács? :) -
Ulthane #4993 Na, erre kíváncsi leszek.
De mi lenne rá a motiváció? A trófeák soha nem érdekeltek, egy platinám sincs, még az ordert sem tudtam kiplatinázni, pedig 2szer letoltam. Úgy érzem, hogy akik itt háromszor lenyomták ,csak a platina miatt tették. -
#4992 Rögtön indítod majd az NG+-t, nem kérdés. -
SlickAdam #4991 AZONNAL ujra fogod kezdeni. -
#4990 Accepted, viszont lenne 2 kérés, hamár csak egyszer tolnád le:
- szerezz be hármat a "one third of umbilical cord"-ból, és törd is fel őket (fextralifeon találsz guideot)
- ha gehrman egyszer majd felajánl valami, azt _NE_ fogadd el
-
Ulthane #4989 Szerencse, hogy a csajom elutazik két hét múlva egy hétre, bakker, állandóan BB-zni fogok. :-)
Itt és most ünnepélyesen megfogadom, hogy ha egyszer sikerül végigmenni valahogy, pokoli kínok és gyötrelmek árán, akkor NEM (NEM, NEM, NEM) fogom újra kezdeni soha többet.
Ámen. -
#4988 Mondtam már , annyi ideig nem maradt talpon hogy elolvassam végig a nevét. :) -
#4987 Kis tipp, nem árulok el nagy titkot , ha annyit mondok, hogy ha harcolsz, a védekezés a legjobb támadás. Első eseteknél tuti halál, ne is erőlködj, használd ki az első 10 halált hogy kifigyeled az ellenfelet, mik a határai.
Majd ha megvan, lockolsz egyet, hogy ráfókuszáljon az ellenfélre, ilyenkor ne magadat figyeld, hiszen az auto célzás segít, haném lesz időd figyelni folyamatosan az ellenfelet, és amikor egy adott mozgásnak ahogy észreveszed a jelét, rögtön tudsz rá reagálni, ettől lesz könnyebb és tudatosabb a harc. Az élet lőszer és mérgezés elleni szeren kívül más nem is fog kelleni ;) -
#4986 Jól van miszter terminátor, csak a nevét nehéz megjegyezni, ugye? :D -
#4985 Pusztakézzel is könnyű :) -
#4984 Pár napot adj neki és a fejéhez csap, hogy hú, ez de könnyű. :) mint a mm reklámba. ;D -
#4983 >Hint: gyűjts/vásárolj antidote-ot
...és rifle spear-t -
#4982 Kibaszottronda egy dög, de nem lesz nehéz dolgod vele. A lecke neve: learn to dodge evade* (using iframes).
Hint: gyűjts/vásárolj antidote-ot
/*szerk: dogde lockoff-ban van. lockon-ban evade van.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.10. 08:46:49 -
#4981 Na elmész te a picsába. Elkapott a láz platina előtt te semmit nem hagysz abba. :)
Annyi hogy gyötrelmes napjaid és heteid lesznek. Majd fogsz kérni segítséget is mert kétségbe leszel esve hogy ezt hogy lehet megcsinálni, és mi itt leszünk, segítünk, na nem helyetted, neked kell megcsinálni, mi csak tippekkel fogunk segíteni ha szükséged lesz rá. :)
És majd együtt koccintunk a platinádra, ahogy történt ez a többiekkel meg velem is.
Már megfertőződtél, nincs visszaút. :D -
#4980 A "host" még gyilkolhatja, ha a guest megpandel. Ha a host megpandel, gameover mindenkinek (guestből lehet 3 is). -
Ulthane #4979 S a help csak az első halálig tart, ha jól gondolom. Ha én halok meg előbb, akkor még haver gyilkolhatja a bosst? Vagy ott game over? -
#4978 Pontosan. Ha beteszel passwordot, senki nem fog tudni bejönni. Csengetni bárhol lehet, kivétel a "ködön" belül (bossnál). -
Ulthane #4977 Már a nevétől is felmegy a vérnyomásom! -
#4976 Jóvan, én ezt a lekönnyített baszt má nem toltam :D -
Ulthane #4975 Kaptam egy kis vérátömlesztést, álmodtam szörnyeket, majd felébredtem, és Józsika klinikáján voltam. Aztán kezdődött a szopás. Még most is tart. :)
Gecijó ez a játék, na.
Egy fegyverrel tolom csak, a hunter axe-szel. Mindenki valami kardra esküszik, de én nem hiszem, hogy valaha is váltok fegyót. Rosszul teszem? -
#4974 Blood Starved Beast. A hozzávezető utad egy templomon keresztül fog vezetni. Ki lesz feszítve belőle egy példány a templom menyezetére, nézd majd meg -
Ulthane #4973 "csengesd el passworddel."
Na, ez nekem kínai. Bár, ha logikusan gondolkodom, ha lepassozom a csengetést, akkor nem fog tudni csatlakozni senki, mert nem tudja a jelszót, right? :)
Amúgy csengetés után mennyi idő múlva jön a haver? Ha elkezdek egy bosst, akkor esélyem sincs közben csengetni, ezek szerint még azelőtt kell, mielőtt belépsz a fogba? -
Ulthane #4972 Dehogy nincs! A játék legelejétől van. Kellett hozzá egy Insight. Azt is tudom, hogy azt a babát is ki lehet nyírni. De nem akarom. :) -
#4971 Szerintem is, viszont a látomásokon túl azért van amelyik ellenfél erősödik:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lamp enemies in Cathedral Ward will shoot projectiles. Scythe and Cross enemies' weapons have buffs -
Ulthane #4970 Who the fuck is BSB? -
#4969 Lemaradtál a játék első 3 percéről? :D -
Ulthane #4968 Így nyomod fejből? :) -
#4967 Hogyne lenne, 1.04 óta már 1-es insight-nál van :P (eddig 10 kellett hozzá ugye) -
Ulthane #4966 "meglátod az álom azon aspektusát"
SPOILER! -
#4965 Az neki még nincs.
/vagy mégis?Kezdenek kiesni a dolgok :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.10. 08:32:26 -
#4964 Az kellemesen ronda kis ganyé. :-) -
#4963 A Hunter's dreamben ha balra kijössz az épületből, ott lesz egy másik "merchant", akiktől insight-ért tudsz venni ezt-azt ;) -
#4962 LOL. SOkan így nyirják ki :)
Nemsokára BSB-nél vagy. -
#4961 Erre majd még térjünk vissza később. :-)