9653

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
Ulthane #5043 Pálinkás jó reggelt! Mobynak még csorog a nyála álmában, Amelia-val sétál kézenfogva egy szép virágos réten! :)
Ma kinyírom BSB-t, az tuti. Megnéztem, rohadt drága az Antidote, 600 echo, miközben 360-ért veszek 20 vérfiolát.
Este néztem a streamet, de már nem volt semmi látnivaló. :) -
Ennyin múlott, na majd holnap. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.10. 22:45:36 -
Mindegyik tud geci lenni ám. :D -
Ulthane #5040 En semmi szepseget nem latok benne. :) szerintem nehezebb mint Cleric. No de nekem ott van Bsb elobb. -
Egyébként ő a kedvencem a játékban. A szívem csücske. Ahogy megformálták őt, a mozgása a törött karjával, ahogy a szörny mozgása mégis nőiesen kecses. A kicsit hisztérikus dühe....fantasztikus. Korábban már írtam róla.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.10. 21:06:59 -
Majd mondom arra is a napi leckét, nyugi, de még nem állsz készen rá. Amelia kemény, mindenkinek az. De meglesz ő is.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.10. 21:02:28 -
Amelia erősebb, de hidd el, a nehézsége mindegyiknek abban van hogy nincs még meg amozgása, ha megtanulod, akkor ki tudod szine 100%-ra kerülni. :) -
Csak 1 centi, az nem könnyű, ha könnyű lenne 1 élettel megölhetnéd. :D
Nekem nem megy mesztelenül lv4-en mert a poisonját nem lehet kivédeni, ha meg akarod ütni a 3. alakban, de így télleg kihívás hogy ruciban alap fegyver és lv 4....a többi ellenfél ami nem mérgez azonnal hal, ez nem. :D
Én is BSB-nél vagyok. :D MOST.
Nézd meg ha akarod, nálam még nehezebb mert alig sebzek és gyengusz vak.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.10. 20:59:52 -
Ulthane #5035 Jelentem, BSB holnap meghal. Eddig ez a legkönnyebb boss. Már kétszer is volt, hogy vagy egy kétcentis csíkja maradt csak. Nem kell más ide, csak dodge,, nyelni a fiolát, mint kacsa a nokedlit, meg jól időzített visceral a kinyitott hunter axe-szel. Antideote-om elfogyott sajna, de egyébként is utálom, mert olyan kurva lassú, amíg "beveszem".
Ez menni fog, ez tuti. Eddig kb. 10szer próbáltam csak.
De az Amelia az nagyon gáz lesz. -
Persze meztelenül az igazi! :D -
Miért? :D de mindegy ahogy neked jobb, nekem meg a stream megszakadt, valamiért nem értem mivan, most megint jó, baszakodik a psn? -
Ulthane #5032 Moby tanacsat megfogadtam, es hagytam Ameliat. Mentem Bsb-re. Aztan vacsoraztam. Most megint megyek. :) -
Na ha már ennyit beszélek róla, folytatnám a küldetésemet, hogy elérjek végre a Defiled-ig. :)
Slick-nek tartozom még. :D
Aki bírja gyomorral és unatkozik éppen: BB stream.....LV4 -
Ajjaj, annyi hogy még osztogatom is. :D -
Este van:bogyó! :D -
Igen, de azért kérdezem hogy ha az nincsen akkor ez az útvonal előtte zárva van, de a kulcs mellé más is kell. :) Egy "amolyan eldugodt útvonalon kell kapukat kinyitni." :) -
Nameg mintha egy kulcs is kellene hozzá az árusoktól, nem? -
Viszonyít hogy itt kurvanehéz, és mondja hogy bezzeg a BSB meg alig halt, akkor is elnyomás miatt, én így értelmeztem. :)
Vagy nem értem akkor arról volt szó, hogy BSB megvan már. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.10. 19:36:42 -
Nemhiszem. Bsb-ről, és antidoteról ír. -
Nehéz eztet leírni fejből de ha kell szólj, felmegyek és megmutatom.
De ha ez az útvonal nyitvavan, most fejből írom, lehet centire nem jól, akkor más rövidítés nincs!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ward-nál egyenesen előre, jobbra fel a lépcsőn, 2 kalaposon átfutsz, szemben fent egy erkélyke egy ládával, még nem tudod elérni innen, előre a kicsi erkély mellett balra (mindjárt is mehetsz lent balra, de akkor a főőőőőlépcső aljára jutsz, nem a közepéhez) mellette fel a lépcsőn, majd a másik kalapost kikerülve a nagy főőőőőlépcsőhöz érve jobbra fel!
ha ezen mész, akkor ennyi ettől nincs rövidebb. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.10. 19:34:58 -
Amelia rövidítése hiányzik neki szerintem. :D -
Ahol a farkas áttörte a kaput... -
Ulthane #5021 Bakker, bsbnek elsore levettem a fele eletet, es csak azert haltam meg, mert molotov koktel volt a gyorsbillentyun es nem az antidote, es valtani akartam. :(
A masik gond, higy ehhez a templomhoz nincs meg a shortcut. :( -
Melyik támadása okoz gondot? :)
Amúgy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha szemben állsz vele, akkor a jobb oldalára menj inkább.
duplakedzesd lecsapásakor ahogy felemeli a kezét veled szembe fordul, ekkor menj hátra tőle messze, lecsap és elkezd feléd menni az a földből kicsapó valami, itt simán mielőtt neked menne vetődj el jobbra vagy balra, ned hátrafelé, hanem egyenesen jobbra vagy ballra. -
A lecsapása akár egyből is medgölhet. :) -
Ulthane #5018 Lehet, hogy pihentetem, es visszamegyek a bsbhez, addig tapolom magam. Az elobb majdnem levettem a fele erejet. -
Nemértem hogy :D 3 méterre voltál bsb-től.
Amelia még nagy falat lesz. Őt még ne piszkáld szerintem :) -
Ulthane #5016 Konkretan most harom pofonbol vert le. -
Ulthane #5015 Nem, az meg nem volt meg. Elobb lyukadtam ki ide. :) -
Ulthane #5014 EgYelore azt nezem, ugysm tudom pufolni. Moge lehet kerulni, mint a cleric moge, es labon nyomni. Nagyon nehez dodgeolni elole, mert sokszor felszantja az egesz padlot. Kuzdok :) -
Nem olyan puhány mint mi, neki már könnyebb minden. :D -
Mimimi? BSB meg is volt? -
Nagyon gáz igen, most álj meg 10 percre, és nézd meg a mozgását, ne erőlködj , ne siess, szépen lassan üsd, és figyelj.
Miket csinál, és a támadásokat mielőtt csinálja a mozgásából tanuld meg mikor merre támad, mindig lesz kitérésre helyed, ha nem jobra vagy balra vagy hátra, akkor azt megcsinálhatod hogy pont a karlenditéskor gurulsz, ekkor a "fejed felett suhan el a keze, lába, csápja".
Hiába vagy közel a támadáshoz, adott pillanatban ha gurulsz akkor a gurulás miatt a fejed felett ugye nem tud megütni.
Remélem jól írtam le és érted mit akartam mondani.
Ha úgy sem, akkor szólj és megmutatom stream-ben, és "megpróbálod leutánozni".
A lényeg hogy ne siess! -
Ulthane #5010 Amelia ribanccal van randim. Eddig ot halal, total eselytelen. -
Ulthane #5009 Oh, thanks. -
Nem kell discardolni semmit, megnyitod a menüt és a ruha képére kattintva a felugró menüből a helyére teszed a másikat.
Az inventory-ba nem kell bemenned hozzá, elég lemenned a ruhadarabokig. -
Ulthane #5007 Az könnyen lehet. Lehet, hogy előbb discardolni kell a meglévő cuccot. Na, munka után kipróbálom. Már számolom a perceket. :( -
Valamit nem jól csinálsz. -
Hát nem emlékszem van-e ruha amit ne engedne, én fegyverbe látta ilyet, van 1-2 ability allul a listán azokra kell rágyúrni.
Item jelzi is hogy mely érték szükséges neki. -
Ulthane #5004 Van két szett ruhám, és mégsem engedi felvenni az újat, erősebbet. Miért?