Bloodborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Erdő megvolt?

Adversus solem ne loquitor

Mondjuk grand cathedral mellett ha lemegyek egy nagy teremben zárt ajtó majd egy láthatatlan valaki magasba emel és eldob de ott ennyi
Meg igen.Elektromos kutya is kész
amelia megvolt?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Boszorkányok,Hamwick
ki volt az utolso boss?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Na hamarabb mint gondoltam... hihetetlen vagy 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Az igen😊
Én 46 vagyok 16 óra és rohadtul nem tudom merre kell most menni:/

Runákat bepakoltam szépen,fegyverem +6os van 31 insight.
Tudomásom szerint minden Boss eddig leölve.
Most megakadtam
Majd megnézem köszi
Moby
Na, 5 óra alatt ott vagyok, ahol most Te. Csak nem 50-es szinten, hanem 25-ösön 😊

/illetve kinyírtam a kapitányt a temetőben, szal megyek megint crow hunter badge-re.

Myselor
a boss közelében található jel a földön aminél csengetni kell.
Igen egyszer felajánlotta de hogyan hívjam?
Moby
Egen, és mást nem is 😄

Moby
Most sem vagyok sokkal ügyesebb, azthittem, hogy a tudásommal sokkal gyorsabban fogok haladni. 4 óra alatt ment le cleric+fater+bsb+némi farmolgatás. BSB-vel számomra is döbbenetes módon szoptam, talán ötödikre jött össze, viszont az ötödik remoteplayen ment (LOL). ELső körben bizony nem könnyű a játék.

Myselor
lehet amúgy gépi npcket is beidézni pl alfredet😊
Moby
Az "új" (faszt, hónapok óta ezen van psplus) accountommal.
Ez az account mizéria egyébként nagyrészt a pstv miatt csúcsosodott ki, ahol ügye nem lehet több profilt használni. A probléma gyökere régi, de ps4-en ez nem jgazán firstworldproblem.

<#bdead><#taps>

n000rbi
LOL

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
A tisztesség úgy kívánja, hogy ha eddig is minden leírtam, most sem lesz másképp: nekiáltam újra csajszival...<#miaz>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.28. 09:55:15

Ilyen korán reggel fél másnaposan,mindenképpen😄
Memory oltárt még mindig nem használhatom??Ismerős azt mondta Hamwick után lehet de semmi
proba elött segitseget akarsz hivni? 😄

Ja megvan közben elsőre lement,nem is volt boss-.-
Másra számítottam😊
Moby
Minek? A boszik? A legnyomorultabb bossfight az egész játékban.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hagyd a bánatba a megidézett mobokat. A két vége között szaladgálj a pallókon. Hallod a csoszogásukat, ha közel vagy megjelennek, és bumm a fejbe.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.28. 09:31:23

L50-ig tudna valaki jönni Hemwick lámpához?
Nem is issza vialt.Máshogy adja be.
Ja és sz.tem vial abból a tartályból van ami az introba legelején amit megfestett a vér/valakinek a vére és abból lett széthordva szerte a vidéken úgy került mobokhoz
Moby
Totális idiótabaromság 😄DDD
A mensis-menses résznél már sikítottam a röhöggéstől 😄 Mensis...az is latin. Hónap, vagyis holdfordulat.
Menses...az LOLASADSGaDFGFDSAKAJSGASDCJFGCFGSAdsaD

BARMOK

n000rbi

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo

a lejaratnal kell talalkozni, de csakis ejjel. a jelszo: "fekete bajusz".<#nezze>

Dungeon-ba hiába csengetek?Vagy oda szervezetten kell lemenni?Hogy működik ott a coop?
Moby
Összefutsz vele. Az összes tolókocsis az.

Akkora mestermű ez a játék,hogy hihetetlen.Én teljesen ráragadtam és egyre jobb ahogy fejlődök
Még nem találtam meg de közben megvettem Crowfeather szettet ami frenzy és golyók ellen profi.Most abba vagyok és jó
Myselor
sokan találgatták már ,van aki szerint gehrmanra hasonlít de a baba is megerősíti hogy nem ő volt,father gascione-ra is tippeltek leginkább rá hasonlít de elvileg csak egy random karakter.igazán jó lett volna mondjuk később összefutni vele.pontos választ nem találsz erre szerintem 😊
TDC Geronimo
Azt mondja meg nekem valaki, hogy ki az isten nyila az, aki az intróban hozzád beszél és feléd hajol. Sehol se kaptam rá választ.

Eszméletlen hogy bánik karakterem Soft Cap Skillen a két pengével😮
Tatyla
Amygdala kábé 30.probára lement már annyira begyakoroltam hogy nyomattam a viscerálokat a fejébe, greater chalice első boss down, de mára ennyi mert kikészültem...
Két boss választ el a platinától...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Az erdőben találsz pont egy egész jót belőle. Ha alaposan körülnézel.

Meg kell tartsam a ruhákat és gyakrabban kell átöltöznöm.Az erdőbe rendes golyózápor van és pont ebben a ruhában legkisebb a Blood DEF:/
Moby
Az első körben nekem sem jött össze, mert elfelejtettem menni hozzá (vagyis úgy emlékeztem, hogy jártam nála, ami igaz is volt, csak nem azzal a karakterrel...), én is NG+-ban csináltam meg a questeket.

Moby
Nem.
Melóhyelet találsz másikat. Tudok esetleg valamiben segíteni? Komolyan kérdem.

Aaaa zsír ennek örülök.Köszi az infot!
darkSectorxxx
a melóhelyemnek annyi meg más személyes dolgokban is elvágtak, de kérdem én hogy kiváncsiságképpen már nincs meg a játék?
Nem gond csak kérdem.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Hali komolyan eladtad a játékodat? be vagyok baszva de télleg kérdem?
Nem sértésképpen de eladtad?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Ng+-ban megcsinálod.

Szerencsétlen Ameliára 3-an mentünk rá.Meg se tudott mozdulni szegény😊
TDC Geronimo
Sehol. Vagy gem adja vagy rúna. Azokat nézd meg

Szerintem Buffok lehetnek rajtam na de azt hol írja,hogy mi/milyen?
Most már mindegy.Később visszamegyek és megölöm Eileen késével mert még mindig ott van temetőben az axe-os hunter.
Csak az emlékére😊