9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Moby
    Mielőtt felmennél a lépcsőn ameliához, van a két kereszttel hadonászó pöcsköszörű. Ott letöltöd balra... :)
  • Ulthane
    Ennyire ne szaladj előre! :) Ez még csak a harmadik boss volt, van még annyi, mint a rohadás, addig ezersze feladom a játékot! :)
  • Ulthane
    Az utolsó körben semmi mást nem csináltam, csak figyeltem a mpzgását, és csak szemből mentem rá Sokszor a fejem fölött csapott el, gyakorlatilag nem sokszor talált el a harc során, a vial csak a méreg miatt kellett.

BRING IT ON! :)
  • TDC Geronimo
    Én is levertem 4* már, egyszer ugye chaliceban. Ott volt a legnagyobb szopás bár asszem 4. vagy 5. alkalommal ott is lement
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.07.11. 21:18:36
  • Moby
    Az a másik, amit nem értem miért nem megy sokanak. Az nekem az egyik legkönyebb bososm (mondjuk én meg ugye ebrietassal vagyok inkompatibilis)
  • Ulthane
    Kösz! :) Ma már nem játszom, majd holnap délután.

Igazából a Cathedral már ki van pucolva, megvan a shortcut, bármelyik pillanatban ott vagyok Ameliánál. Másmerre már nem is nagyon tudok menni, azért meg felfedezek.

Nem tudom hol vannak azok a hnwick boszik, amit Moby mondott.
  • Moby
    Minden mob/boxx/player/bármi támadásában van egy nagyon rövid időablak, amikor ha evadelsz nem tud sebezni akkor sem, ha a támadás már mozgásban van. Enélkül egy vagon vialba kerül minden boss. Ha ezt tudod használni, akkor pont annyi, ahányszor majd elbaszod :) Kár, hogy nem tanultál most bele, BSB jó alaplanyag erre, de lesz még rá alkamad éppen elég gyakorolni..
  • Ulthane
    Vicces volt, mert megfeküdt, kidobta a két trófeát, de abban a pillanatban én is megfeküdtem a méregtől. :) Beszartam, hogy újra kell csinálni, de gondoltam, trófea után már csak nem. S tényleg nem. :)

Amúgy, miután beírtam, hogy nem megy a dög, megvacsoráztam, ittam hozzá egy pohár fehér bort, leültem, és elsőre, mondhatni játsznyi könnyedséggel nyírtam ki lockon-nal. Összesen 3 fiolát használtam fel, 0 antidote.

Jöhet a kedvenc kurvád!
  • darkSectorxxx #5072
    Rögtön Amelia!!!!
  • TDC Geronimo
    Romra leszek majd kíváncsi

Bár annyira random, hogy lehet bemákolja elején
  • darkSectorxxx #5070
    Te puhány, erről van szó, gó tovább. :D

Gratula. :D
  • Moby
    Akkor gyúrjál még egyet a henwick bosziknál, az walkinthepark, aztán jöhet amelia :)
  • Ulthane
    Mi a rák az az iframe?
  • Moby
    Nem szabadon kell dashelni, hanem iframe-ben evadelni. A dash lassú mint a kurvaélet. Értelme sincs. Hova akarnál kerülni, ha nem az ellenfél mögé? A lockon-nak pont az az értelme, hogy bármi mögé evadelsz, és a mögékerülés pillanatbáan rá nézel (meee lockon van). A lockont egy esetben kell kikapcsolni, ha menekülés van. De BSB elől nem szabad menekülni. Ahogy mondtam: csak szemből.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.11. 21:12:15
  • Ulthane
    Szomorú kötelességemnek teszek eleget azzal, hogy tájékoztatlak benneteket, hogy ma este, 21.02 perckor Blood Starved Beast elhalálozott.

May he rest in peace!
  • darkSectorxxx #5065
    Így nem fog.

Elcsúsztam a BB-vel este stream-elek, nálam kéne meghalnia BSB-nek végre. :D
    22:00 körül.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.11. 21:03:00
  • darkSectorxxx #5064
    Axe, rosszul hangzik. :D
    Kinyitva? Horror. :D
  • SlickAdam
    pedig ma meg kell pusztulnia.
  • Ulthane
    Na, elmondom én hogy csinálom.

Először is, hunter axe-szel tolom, bossok ellen kinyitva, és csak charged attack-et használva. Már azt em tudom, hogy érdemes-e a lock on-t használni. Ha használom, "kötött a pályám", ha nem, sokkal szabadabban tudok dashelni, mint egyébként. Kipróbáltam mindkettővel, egyelőre egyikkel sem jutok közelebb a megoldáshoz.

Van, hogy szó szerint elkap, és felzabál, na, akkor esélyem sincs. Ha eljutok a harmadik fázisba, ott a méreg öl meg, vagy a tombolása amit csinál. Nem tudom ott már magam távol tartani tőle.

Leírva biztos könnyen hangzik a megoldás, de egyelőre én képtelen vagyok megcsinálni.
  • darkSectorxxx #5061
    Ja ügyes vagy akkor. :)
  • Moby
    Senki. Ezt nyomom nála az első találkozás óta.
  • darkSectorxxx #5059
    Ki mutatta? :)
  • Moby
    Ittvan videón ugyanez:

Annyita hülyebiztos taktika ez, hogy itt félig vakon, lepukkant nettel nyomtam le, remoteplayen. Néha csak sejtettem mi történik a képernyőn :) (csak annyira kiszámítható dög ez, hogy nagyon nem is érdekes). Le lehet nyomni sokkal hatékonyabban is, csak ez eléggé vialbarát megoldás :)
  • darkSectorxxx #5057
    Én szobafeső vagyok, szólhattál volna. :)
    Amúgy részvétem. :)
  • Moby
    Moby reggel 7 óta festi a lakást :D (és a festékbolt előtt darabokratörtem a nexus5-öm. De még a keret is eltört, akkor csattant a flaszteren). LOL

BSB:
    Hint Evade, és türelem. Ha a hosszú támadását csinálja, amivel elliben a gecibe, hagyd, ne fuss utána. Várd meg, mig visszajön. Mindig szemből menj neki, az evade úgy működik a legjobban. Ha bekúsztál mögé iframen, ne akard rögtön kivégezni. Légy türelmes. Csapj rajta kettőt. Hátrálsz. Hagyol neki helyet, hogy jöhessen megint szemből. Így átvedlésig nem kapsz be marást. A 2. fázisában ugyanez. Ha elkezd örjöngeni, és savat okádni, nézd végig a műsort messziről. Nem támad, csak a standupot nyomja olyankor. Hagyd, hadd csinálja végig.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.11. 16:28:03
  • darkSectorxxx #5055
    :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Legelső farm hely a BSB előtt a farkasok, azok ezresével adnak echo-t, ha antidote kell, életet ott ahol csinálod a 2 pupos, vagy veszel a farkas árából 1 farkas majdnem 3-at ad

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.11. 13:57:28
  • darkSectorxxx #5054
    Igen sajnos ez van csak, de mondok jobbat!
    Ha uncsi, menj el a könyvtárig, annak az első emeletére, és ott tudsz farmolni rendesen, ott nem lesz gondod, ne idegesítsd magad ezen, 2-3 főboss és eljutsz oda, onnantól nem lesz gondod zsetonra. :D

Ezt bírd csak ki. :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyik boss-t ha megölöd lesz egy hátsó teremben egy székben egy sisakos ember hullája, az visz téged oda....nem tudom kapásból a nevét. :)
  • Ulthane
    Tudom persze, de egy bossnal akkotnis elfogy annyi. Egy bossnak nehez counterezni, az eletemert kuzdok olyankor.
  • n000rbi
    Azt ugye tudod, hogy egy elszenvedett találat után még nem egyből vesztesz hp-t? Ha elég gyorsan visszatámadsz, akkor visszanyerhetsz belőle (akár az összes sebzés előttit) és nem kell annyi vial. Figyeld a hp-csíkot bekapott sebzésnél, a kis fehér vonal jelzi mennyi hp-t szerezhetsz vissza.
  • Ulthane
    Rajottem, nem 20-at kapok annyiert,, hanem egyet. :(
  • Ulthane
    Most blood vialt kell gyujtenem. Central yarnemben a bal kapu utan van a ket puposgeci, mindketto kettot kop ki. Felveszem, utana agyonvagatom magam a kovetkezo faszkalappal. Ha tizszer megcsinalom ezt, az 40 fiola.

BSB ker maganak ebbol vagy 6-8at koronkent, igy negy-ot probalkozas, es megint farmolhatok. Kurva unalmas. Jo lenne, ha raktaron lennr vagy 200.
  • darkSectorxxx #5049
    Én most azt mondom max augusztus végére meglesz a platina és nem is kell neked úgy segíteni hogy coop-al, hanem ha minden kötél szakad, max 1 taktik és te is hero leszel, én is az a 5-7 végigjátszás alatt néha néha sikerült mindig finomítani és finomítani, annyira, hogy pl a két ucsó előtti dungeont amit most is majd szépen megcsinálok szinte annélkül hogy megsérüljek, már sppedrunba tolom lassacskán.

Volt hogy ezt a 2 dungeon-t 2xis lenyomtam egyhuzamra, mert twitch-en írtak hogy mutassam meg. Vagy csak unatkoztam.
  • darkSectorxxx #5048
    Kiacsizod a játékot ez nem is kérdés. :)

Rossz emberekkel kezdtél ki, átrugdoslak, rugdosunk, legalább egy platináig ahogy Moby-t is többekközt annó.

Te még most sem tudod hogy lesz platinád, én meg páran már egy hete tudjuk, amióta lekakiztad a játékot és eldöntötted hogy kipróbálod. :)
  • Ulthane
    BSB-t tuti kinyírom, nem is kérdés.
  • darkSectorxxx #5046
    Ja amúgy én is szurkolok. :)
  • darkSectorxxx #5045
    Még nem, majd ha tulléptem ezen a BSB-n én is akkor lessz nemulass, most is csak mérgezés miatt szarakodok. :)

Én ha jól emlékszem lv4-en is már megakasztottam, Amelia-t.
    Ha nem , csak idő kérdése. :)

Ha hazaértem tolom én is.
  • n000rbi
    Szurkolunk! :)
  • Ulthane
    Pálinkás jó reggelt! Mobynak még csorog a nyála álmában, Amelia-val sétál kézenfogva egy szép virágos réten! :)

Ma kinyírom BSB-t, az tuti. Megnéztem, rohadt drága az Antidote, 600 echo, miközben 360-ért veszek 20 vérfiolát.

Este néztem a streamet, de már nem volt semmi látnivaló. :)
  • darkSectorxxx #5042
    Ennyin múlott, na majd holnap. :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.10. 22:45:36
  • darkSectorxxx #5041
    Mindegyik tud geci lenni ám. :D