9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#5120 Azért nem megy és nehéz mert nem tudod a taktikát, nem figyelted ki a mozgását eléggé, és nem nézted meg hogy kerüld el könynen, ezen múlik a dolog. :) -
#5119 Nebasszfel. :D
Figy most jövünk mi, sedgítünk nyugi, neked mennie kell, az még egy normál balfasz ellenfél. :)
Szólj és megmutatom .:)
Buzifasz axe-al nehéz lesz...azt a vajazókést kéne fejlesztened, hidj nekem.
Amivel énis megyek. Nyitva én 1 max 2 ellenfélnél szoktam használni, amik lassúak....
Lehet axe-al is csak nehezebb.
Kéne pár adat, hányas szintű vagy?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.12. 18:18:45 -
Ulthane #5118 Azt hiszem itt lesz ahol abbahagyom a jatekot. Teljesen eselytelen. A negyed eleterejet sem tudom levenni. Lock on lock off tok mindegy. Axe kinyitva bezarva, az is. -
Ulthane #5117 Kozel nem tudok menni, mert legyalul, tavolrol meg bedaral. Eddig ezellen a dog ellen vagyok a legbenabb -
Ulthane #5116 Hat ez ugy letakarit h rossz nezni. -
Ulthane #5115 Elkezdtem Amalkat, eddig harom gyors halal, csak a mozgasat figyelem. -
#5114 Az amiből a forbidden erdőben is van egy eldugva. :P
tudod far-kas :P
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.12. 13:11:31 -
SlickAdam #5113 kija tököm az a farkas?
-
#5112 Na megeszem a ebédem és akkor kinyirom ezt a dögöt... :D
Ja és nem is mere már említeni az örökös elakadást kiszögelésekbe, hálisten itt ennél annyira nem para. -
#5111 Dehogynem volt, ha visszaolvasol nem gyengén panaszkodtam hogy annyira belassul, főleg ezeknél:
Rom
Giant (összes)
Aby
Farkas
Tűzkutya
ilyenek, csak annyi a szerencse hogy ebből az Aby és a kutyánál nem oszt nem szoroz a mozgásuk miatt, de a farkasnál pl rettenetesen sokszor ez adja a hibalehetőséget....majd ha odaértem meglátod.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.12. 12:33:18 -
#5110 Bocs hogy ezt mondom , nem tudom te hol jártál az elmúlt pár héten, arról beszéltem régen Slick-nek hogy a defiled-et, talán még az Ailing-et is megcsinálom neki bugyiban fejlesztés nélkül no damage-al.
Senki nem mondta hogy én végigmegyek lv4-en, mert lehetséges, sok pro megcsinálta, én csak odáig szeretnék elmenni amíg beadja azt a 2 chalice-t, ez is most cska funolás, semmit nem akarok ezzel bizonyítani, magamnak csinálom.
csak Slick-nek amit mondtam kinevetett, és azt akarom megmutatni, 3-6 főboss, a Defiledet 100% hogy lenyomom, az Ailing-nél a farkasnál lesznek gondok szerinte, ott is béka segge alatt az fps, és akkor gyorsul be a játék, amikor pont suhint a kezeivel, így neház kiszámolni. :D
Sebaj....
Mondtam régen hogy grat aki leszenvedi pl a főboss-t lv4-en, most olyan idióta boss-okat mint pl a rom meg 1-2 másik, azokat könnyebb lv4-en, mert nem tudom nézted-e de nekik van ruha és fegyver, egyedül LV4 ami megkötött, de én alap fegyverrel és ruha nélkül megyek majd, ezért akarom megmutatni egyrészt, mert amit hangsúlyoztam régen hogy lófaszt nem jelent a fejlődés, nem szükségeltetik egyik boss-hoz sem....kislányok is megcsinálják a játékot, csak abból a 10 millióból kérdezd meg a videót hány próbálkozásból sikerült elkészíteniük... :)
Az oké hogy pár nap után feltesznek egy videót.
:)
Magyarul ne azt nézd hogy a full játékot én majd végigtolom lv4-en szart...nem akarok ennyit nyomorogni, mert sok idő lenen pár boss, most csak amit régen slick-nek irtam az lesz, cskhogy ahoz ennek is meg kell halni... :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.12. 12:35:19 -
SlickAdam #5109 hmm, eddig nem volt gondod a fremmel... -
#5108 ŐŐŐŐ hátizé, majd meglátod. :D csak probálgatok közbe meg ugye szerencse is kell, kiszámithatatlan a dög. :) -
#5107 Nem, majd meglátod, csak mivel hálisten az fps kb sokszor 15 nem bezsélhetünk reakcióidőről....sok esetben a belassulások zavarnak meg hogy reagáljak a mozdulataira, és nem beszélve hogy ezt megfejeli hogy én hiába nyomok elkerülést ha be kell fejeznie az utolsó csapást és közben nem szakítja meg, és gurul el, ezért nagyon nehéz, ha gurulás megszakítaná az ütést nem lenne a játék ám ennyire nehéz. :)
Sebaj, ráérek, addig sem unatkozom, mai napomat erre szántam. :D
Kis kaja közbe meg megy zene meg tv... :D
Meglesz ez ma még. :D
Igaz én saját magammal baszok ki, hogy meztelenül megyek, különben több ütést bírnék stb...dehát ez van...minek mennyek könnyün ha abban nincsen kihívás? :D -
#5106 És BB-ben. Már atele van a youtube olyanokkal, hogy 12 éves kislányok lenyomták lvl4-en, vial nélkül, kormánnyal, stbstbstb
Mit szeretnél még? -
#5105 LOL -
#5104 Elmondanád, hogy mi az? Néztem a streamet, de nem tudtam megfejteni :) -
SlickAdam #5103 vagy meghalsz vagy nem? :D -
#5102 50%-os taktik megvan. -
#5101 Ugyesebbek angol tudásban ezt nem mondtam soha. :) Hogy nem. :D -
#5100 >Mondom nem az angol a baj
De igen, az a baj :) Ha jelentene valamit a szó, akkor nem egy fonetikusan hasonló szóval helyettesítenéd. Viszont azt érdekes módon konzekvensen, tehát szó sincs itt memóriazavarról.
Tanulj nyelvet. Pl ez a totálfelesleges arconpörgés helyett. Fogadd el: négy billiószor ügyesebbek vannak nálad, és nem kevesen. -
#5099 kabbe. :D nem mutatom a kukimat. :D -
SlickAdam #5098 nem is vagy meztelen. amatör... -
#5097 Mondom nem az angol a baj, mert nem tudok ennyi nevet megjegyezni. :D
Nem is érdekelnek nagyon hogy melyiket hogy hívják. :) -
#5096 Én tudom az okát: nem tudsz angolul :D (nem, még csak nem is starvest :D) -
#5095 ja mert a Starvest-et Harvest-nek írom mindig, de nem tudom miért. :D
Na irány az Undead Giant. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.12. 09:54:24 -
#5094 Neki a BSB a mai napig harvest :D -
#5093 Bocs ja szarul irtam fejbű...elkapkodtam idegembe. :D
-
#5092 Ezen a "duration"-ön már a stream alatt is szakadtam, mikor kiírtad :D
DURABILITY-nek híjják :) -
#5091 BSB-t 58-as durationnal nyirtam ki. :D -
#5090 BSB halott, kezdődnek a rituűlok!!!!!!!!!!!!!!! -
#5089 Indul a menet. :D -
#5088 A behemót oda nem jön fel. A két faszkalappal meg ne is foglalkozz, fuss el mellettük, bármerre is mész -
#5087 :D -
Ulthane #5086 Az felérne a mohácsi vésszel! :) -
#5085 Utálja? Szeretnie kéne és azt mondani, hogy "játsz velem" :D
Oks akkor majd legközelebb. :)
Alig várod, küld el a barátnődet. :D -
Ulthane #5084 Már nem leszek, a csajom így is utálja már a játékot! :) Holnap lesz folyt, köv. Már alig várom. :) -
#5083 :D majd megmutizom hogy szaladj fel ha leszel még este. :) -
Ulthane #5082 Köszi! Ott mindig skerázok fel a lépcsőn, hogy mehessek a kurvához, s ne érjen utól a nagy behemót, meg a két keresztes geci. -
#5081 SPOILER!!!!!!!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!