9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Ulthane
    Augusztus végére nem lesz platina, nyarlani is megyek, most hétvégén sem leszek itthoin, szóval az odébb van. Nekem nem a platina a cél, hanem az, hogy egyszer végigjátszam.
  • darkSectorxxx #5159
    Fog segíteni, csak szerény kicsit. :D

Bármikor mély ponton vagy mi kihúzunk a szarból. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.13. 22:26:46
  • darkSectorxxx #5158
    ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ
    izé mivan, van kb 30 nap és platina. :D mondtam augusztusban platina leszel :D

Én majd akkor gratulálok ha elérsz egy igencsak nehéz ellenfélhez és legyőzöd, ezt ki kell érdemelni! :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.13. 22:24:19
  • Ulthane
    Maris megfutamodsz? :) mar a kovetkezo bossnal el fogok akadni. :)
  • Moby
    Mindent tudsz a játékról, semmit nem tudok már elmondani :) Tudok ebben-abban tippeket adni, de innentől egyedül is végigszántod a játékot.
    Na platinára fel! :DDD
  • Ulthane
    Nem ártott az, hogy előtte léptem négy szintet strength-ben. Kicsit farmoltam. Koncentráltam, jellemzően csak közel voltam hozzá, figyeltem a mozgását, dash és kész. Se molotov, se semmi, csak kb. 4 vial ment el.

Ide nekem a következőt! :)
  • n000rbi
    yeah
  • Moby
    Ennyi.
  • Ulthane
    Tisztelettel jelentem, hogy Moby bálványozott szerelme, gurulásban alulról puncinyalós Vicar Amelia az imént csúfos halált halt.
  • Ulthane
    thx
  • darkSectorxxx #5150
    Exit-nél abban a szent helyen és minutumban térsz vissza a játékba ujrakezdéskor!!!
    Ha kinyomod a gépet, akkor viszont arra hivatkozva hogy "bocs megszünt a kapcsolat, kibaszlak a menübe" felirat megy, ott asszem a legucsó checkpointon leszel, vagyis lámpa, de ha te mész rá hogy exit game, akkor ahol éppen állsz oda basz vissza.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.13. 17:29:31
  • darkSectorxxx #5149
    Tegnal az Undead Giant (a kardkezű)-nél összesen 10 órát nyomtam ellene, és nem sikerült megölni. :D Mindig valami becsúszott. :D
    Érzem hogy meglesz ma még ha hazaérek. :D
  • Ulthane
    Hadd kérdezzek egy hülyét. Amióta megy a BB, még soha nem állítottam le, mindig rest módba baszom a konzolt. Viszont rájöttem, hogy offline módban tolom, s megnézném az online-t is. A settings-exittel ha kilépek, el fogja menteni, ahol tartok? Mert mentést sehol nem találok a játékban.

Azt viszont nem akarom, hogy újra kezdenem kelljen, egy rossz kilépés miatt.
  • Amiga
    Javít mást is a patch?
    Jöhetne a DLC. :-)
  • Amiga
    Javít mást is a patch?
    Jöhetne a DLC. :-)
  • n000rbi
    Lent is van, de még tart a maintenance...
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.07.13. 12:55:55
  • TDC Geronimo
    Na mivan patchel? Elvileg megjött. Használod csengőt nem vesz el insightot, ha nem talál senkit. Ideje
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.07.13. 12:54:43
  • SlickAdam
    igen. s ha mar ott vagy, meg is nyalhatod a nunijat.:)
  • darkSectorxxx #5142
    Amelia lábai közt át lehet menni?
  • Amiga
    "Viszonylag könnyű betérdeltetni charged attackkal. A lábai között akár mögé lehet kerülni"

Te most valami szexuális felvilágosítást tartasz? Annyira nem jó bige azért ez az Amelie. :-)
  • darkSectorxxx #5140
    Hajrá. :)
  • Ulthane
    Nahh, egyelőre ennyi, megpróbáltam vagy 6-8-szor a ribancot, egyelőre nem megy. Utána kicsit farmoltam, megint vitality-re és strengthre gy
    rúrok rá, van egy tök jó módszer a Cathedralban, az ráadásul tápolja a vialokat is. Lépek vagy 5-5 szintet mindkettőben, s utána megyek majd vissza a ribanchoz.
  • Seth
    Részemről axe-al indultam, majd Ludwig's holy blade-re cseréltem. Jó cucc
  • darkSectorxxx #5137
    Figy ha eljutsz Lecture-ba 1 vagy 2 emeletre, ott van farming, és fejlődhetsz, fejleszheted a fegyvert, ez neked még jól jönne a sebzés végett.
  • darkSectorxxx #5136
    kabbe. :D
  • SlickAdam
    barmi (inkl. fáklya) >>>>>>>>>>>>>>> vajazókés
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.12. 19:16:52
  • darkSectorxxx #5134
    erősebb de lassú, ami hátrány. :D
  • TDC Geronimo
    axe >>>>>>>>>>>>>>>>>> vajazókés
  • darkSectorxxx #5132
    Nem számít, ellenben meg tudom mutatni ha végső esetben nem sikerül, hogy merrefelé mozogj kb harc közben, majd szlj, addig kimegyek a dungeon-ból és megmutatom. Mindegy melyik boss.
    Aztán abból látod kb , tuti mindig minden támadásnak van előjele, ezeket kell megtanulnod, és akkor tudod merre mozogj hogy biztosan legyél....

Illetev nagyon nagyon lényeges a kitérésnél az időzítés, mert mint említettem nem el kell ugrani szó szerint az ütés vonalából hiszen ha időbe gurulsz mielőtt elérne az ütés "a keze alatt is mondjuk el tudsz gurulni". Persze ez kockázatos.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.12. 18:38:10
  • darkSectorxxx #5131
    Hát mindenki másképpen csinálja, vagy közel maradsz, de akkor kizárólag a háta mögött szabad lenni, mert oldalt karmol, vagy én pl azt szoktam elfutok és megvárom mig rám ugrik, könynen el lehet gurulni, akkor kell közel menni, és ütni kemányen, ha hátraugrik egy picités elkezd meditálni, márha Amelia-ról beszélünk.
  • Ulthane
    Lvl 32. De ez semmit nem szamit. :)
  • Ulthane
    Na, alakul. Mar csak az egyotod elete maradt. Kozel kell maradni hozza, es fontos a dash, vagy mi a tokomnek hivod. Kicsit gyurom meg a karaktert kis vitalityvel es strengthszel, aztan megyek neki megint.
  • darkSectorxxx #5128
    :)

Volt mikor 3 szor kicsaptam a kezét, amúgy az áramos csontváznál az 5 végigjátszásnál vettem észre hogy azért volt nekem nehéz mert a hátsó lábait ütöttem, ott meg az elsőket kell, egyből könnyebb volt. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.12. 18:33:22
  • darkSectorxxx #5127
    Ja bocs, azt hittem már ment ellene régebben, az nem Amelia akart lenni?
    "Amalkat"
  • Moby
    Ja igen, nagyon fontos: a bal(?erre nem biztos, hogy jól emlékszem) keze sérült. Látod, mert feltartja. Onnan érdemes őt piszkálni :)
  • Moby
    Először van nála...
  • darkSectorxxx #5124
    Én messze is szoktam lenni, mindig ugrasztom, hogy ugorjon rám, elgurulok, kiütöm a kezeit, és néha megrogyik tőle, és akkor lehet a fejébe mártani a pengét. :)
  • Moby
    1. Ne tarts tőle túl nagy távolságot, ha nem feltételnül fontos
    2. Égnek a rongyai mint a zsír. Legyen nálad olaj, dobáld meg, majd fáklyával vagy bombával be tudod gyújtani.
    3. Viszonylag könnyű betérdeltetni charged attackkal. A lábai között akár mögé lehet kerülni...(de sokszor mögé lehet futni)
    4. Még nem gyaktad le annyira, de az utolsó fázisában healeli magát, méghozzá gecigyorsan. legyen nálad numbing mist.
  • darkSectorxxx #5122
    az szar fegyver. :D
    Lehet mindennel harcolni csak kurva lassu, nem kezdőfegyver, neki a kés kéne az gyors.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.12. 18:28:56
  • SlickAdam
    miket beszelsz, jesszusisten...