9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • SlickAdam
    en öt meg se talaltam elöször. vegjatek kornyeken kerestem fel celiranyosan. hat... nem örült neki.:D
  • Ulthane
    Elérkeztem elektromos kutyagecihez. Még csak kóstolgatom a parasztot, párat már rábasztam a fejére. Nagyon nem lehet előle dashelni, ha közeljön, mert kurva nagy keze van.
  • darkSectorxxx #5198
    DLC tudtommal évvégefelé, azé zajlik ja, újabb játékosok fertőződnek meg. :D
  • Dinnyusz
    Látom itt újra beindult az élet! Valami nagyobb változás történt az elmúlt 1 hónapban? DLC-ről valami infó?

(Most DS - Sotfs-t tolom az is elég jó lett. )
  • darkSectorxxx #5196
    Persze nem azért hogy másképpen csináld, csak a nehézség az nézőpont kérdése, de amúgy ja, a csengettyűs asszonyok ha nem lennének sétagalopp lenne, mivel azok az ujratermelődő gecikkel van gond mindig. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.14. 21:52:06
  • n000rbi
    Ne okoskodj már megint. Tudom mit csinálok.
  • darkSectorxxx #5194
    Ja kipucolni nehéz, mert azt hiszed mindenkit le kell ölni. :D
  • n000rbi
    Izzasztó ez a defiled. Az első két layer kipucolva.
  • darkSectorxxx #5192
  • Ulthane
    Na, hagytam, hogy megegyen valami Abductor, s most valami titkos palya jon majd. Holnap. :)

yahar Gul unseen village
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.14. 20:33:08
  • Moby
    Pedig muszáj lesz. Egyrész vár a négyszögletű kerekerdő. Másrész elmehetsz kicsit felfedezgetni (BSB óta nyitva egy ajtó cathedral wardban, ami eddig nem volt nyitva )
  • SlickAdam
    pedig muszaj lesz. söt meg tovabb is.

hint: password
  • Ulthane
    Elsore azert nem halt, mert nem ertettem h mi van, h elfogyott a csikja es meg mindig el. :)

Innen viszont nem tudom merre az arra, vissza nem akarok menni egesz Ameliaig.
  • darkSectorxxx #5187
    Hááát ja, de GRATULA, hiszen ez is durvaságosság, és őt át kell rúgni a platináig a kerítésen, szóval hajrá, csak így tovább. :D
  • SlickAdam
    neki elsö vagy max masodik probara halnia kene... föleg amelia utan.
  • Ulthane
    Az bizony, nyelvészprofesszor! :)
  • Ulthane
    Tisztelettel jelentem, hogy a varacskosgeci eastwicki boszorkány az imént förtelmes halált halt, ráadásul harmadik próbálkozásra! :)
  • Amiga
    Chalice-ben volt olyan dög, ami megölt engem százszor is.
    De így csak értékesebb lett a platina.
  • SlickAdam
    nem, nalad azert mas, mert teged nyelvi hianyossagok korlatoznak.

Ulthane allitolag nyelvprofesszor, te meg annyit tudsz angolul, hogy "banana".:D
  • darkSectorxxx #5181
    Ne is...majd ha Moby meghalt. :D
  • darkSectorxxx #5180
    Én is így vagyok, voltam, a többiek ezért hülyének néztek. :D
  • Ulthane
    Egyelőre mind a négy boss relatíve könnyen ment, itt persze értsd azt, hogy szoptam velük vagy 20-25 halált, mire sikerült lenyomni. Ha nagyon nem lesz nehezebb a játékban, akkor elégedett leszek. :)
  • Ulthane
    Nem nyitom ki. :)
  • Ulthane
    Nos, a helyzet az, hogy egyelőre nekem a BB annyi, hogy "menj előre, ölj meg mindekit, aki az utadba kerül, majd a végén öld meg a boss-t". Nem olvasok semmit, nem érdekel a háttérsztori, annyit tudok, hogy az egész város fertőzött valamiért, s az emberek bezárkóznak a házaikba. Az én dolgom az, hogy megállítsam valahogy ezt a dolgot. Ennyi. :)

Több őszintén nem is érdekel belőle, sztoriorientált játékból van vagy egy fél tucat jó.
  • darkSectorxxx #5176
  • darkSectorxxx #5175
    Ja a PQ. :D
    Értem most már, ja így akkor 3. :)
  • Moby
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Gehrman, Moon Presence, Pthumerian Queen
  • Amiga
    Ebben a játékban mindenkinek más a mumusa. Aki neked nehéz, az másnak épp csak ujjgyakorlat - és viszont.

dark az egyetlen kivétel, neki nincs mumusa, ő alsógatyában rohangálva a körme alá szorult szálkával darál le mindenkit. :-)
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2015.07.14. 14:13:16
  • Amiga
    Az az igazság, hogy ha tényleg végig akarod játszani, akkor Yharnam-ig el kell jutnod, hiszen ő is a szerves része. De nehéz elképzelni, hogy ne ő legyen az utolsó trófeád a platinához, lévén, hogy az odavezető úton gyakorlatilag az összes maradék achi-t kipattinthatod.
    A 3 végigjátszást pedig érdemes természetesen megcsinálni és mind a 3 befejezést megnézni. Sok titok és rejtett apróság úgysem mutatja meg magát elsőre, és a Bloodborne az a játék, aminek a mitológiáját, a teljes lore-t érdemes kikutatni.
  • darkSectorxxx #5171
    Platina magában foglalja hogy minden végét lásd a játéknak. :)
    Szóva, igen. :D
  • darkSectorxxx #5170
    Spoiler-be: ki a 3.? :D
  • Ulthane
    S akkor is jár a platina? :)
  • Moby
    Tonképp van, és van kettő is (vagy ha úgy nézem három), de ez a te döntésed lesz. A játékot befejezheted úgy is, hogy egyiket sem fogod látni.
  • Ulthane
    Azt hittem, hogy van egy tényleg final final boss.
  • darkSectorxxx #5166
    Ugyanolyan bután?
    Mit takar ez a buta jelző?
    Ő a legnehezebb talán 2 másik opcionális boss van akivel többet lehet szopni.

Persze ez annak is a kérdése milyen hamar tapasztalod ki és jössz rá mi hatásos ellene.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.14. 11:20:26
  • Moby
    Attól függ mit tekintünk final bossnak...De a kérdésedre egy válasz van: NEM.
  • Ulthane
    A picsába! :)

A final boss ugyanolyan bután van megcsinálva, mint az összes bossos játék? Hogy az szándékosan még sokkal nehezebb?
  • Amiga
    Majd térjünk vissza erre, ha végeztél.
  • Moby
    Ne nyomd melószerűen, csak ahogy kínálja magát. Sokat fogsz még harcolni, oszd be:)
  • darkSectorxxx #5161
    Muhahahahaha. :D Oksi. :D