9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • SlickAdam
    hat ha te nem segitenel, akkor 2. probara ölne, az tuti.:D
  • darkSectorxxx #5239
    Mondom ha rájössz mi az ellenszer akkor csak 2-3 geci boss van aki ennek ellenére is meg tud szivatni.

Persze ha nem segítünk, lehet nem 3.ra ölöd meg. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.16. 18:39:17
  • Ulthane
    Jelentem a nekem drukkoló siserehadnak, hogy elektromos kutyageci a mai harmadik próbálkozásra, mondhatni játsznyi könnyedséggel elhalálozott.

Gyakorlatilag meg sem tudott sebezni se.
  • n000rbi
    Köszi! 2 hónapot pihent a dungeonok (és egy DaS végigjátszás) miatt, de most felszívtam magam :D
  • TDC Geronimo
    na grat végre! :)
  • Moby
    Köszike!
  • n000rbi
  • Amiga
    Mert egy anyának nem tudsz nagyobb szenvedést okozni, mint amikor elpusztítod a gyermekeit. ROM-ot pedig alaposan meg kell kínozni, mielőtt tapicskolni kezdesz a beleiben.
  • n000rbi
    Danke Kollegen! :D

@Moby: ha már aktuális:
  • SlickAdam
    kis pokokat utni? MINEK?
  • Amiga
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A kis pókok csak szemből erősek, hátulról üsd őket. Érdemes kiiktatni mindet és aztán menni ROM-ra.
  • Amiga
  • Ulthane
  • Moby
  • n000rbi
    Kling!!
    megvan a platina :)
  • n000rbi
    Követte Rom és One Reborn. Ez utóbbin valamit tweakeltek, mert rohadt agresszív volt, még a csengettyűsöknél is támadt fent.
  • n000rbi
    A három muskétás szintén.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.07.16. 01:40:27
  • n000rbi
    Drága Amélia már szunyókál ng++-ban is :)
  • SlickAdam
  • n000rbi
    a köldökzsinóros kész

NG++
  • SlickAdam
    a ribanc utan az kabe 2-3 oradba kerulhet.:D
  • n000rbi
    Köszi, még 2 befejezés hátravan
    a köldökzsinórevős jön nemsoká és még a nemharcolós...
    , de közeledek :)
  • Moby
    Húhúúúú! :) Grat! Akkor a platina becsengetett? :)
  • SlickAdam
  • n000rbi
    No,
    a pthumeriai királynő
    halott.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.07.15. 21:45:34
  • darkSectorxxx #5215
    1 ütésre? what, az érdekes. :D
  • Dinnyusz
    Azok a kis pókok engem is 1 ütésre öltek NG++-ban... de sok mozgással elkerülve őket (meg még egy kis szerencsével) azért nem olyan nehéz lenyomni.
  • darkSectorxxx #5213
    What?
    165? :D
    És első round? :D
  • Moby
    De az a pondró hogy tud kemény lenni? :) Nem csinál semmit, csak nyomja ezeket az arcane bombáit, amit még evadelni sem nagyon kell, ki is lehet futni simán. Semmi más nem kell hozzá, csak önuralom, mert 2-3-nál többet nem lehet vágni rajta egyszerre, különben bekapsz valamit. Türelem. Ennyi kell hozzá, semmi egyéb. Gyakorlatilag nem mozog.
    De van egy rossz hírem, ha paltinára hajtasz:

Fogsz még vele talizni, csak jóóóval szopóbb helyen.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.15. 21:13:54
  • joss68
    Hát kössz a tippeket!
    Ezeket probálgatom, valszeg tul tápos már a karakterem és ezzel az ellenség is sokkal keményebb..
    165-ön vagyok már...
    De nyomom tovább, csak leverem végre újra :)
  • darkSectorxxx #5210
    Hát én:

2 megoldás van:

-Kinyírod a kis pókokat, és közben kerülgeted a nagynak a lövéseit vagy támadásait
    vagy
    -Kinyírod a nagyot, kerülgetve a kicsiket

Én a kicsikkel nem szoktam foglalkozni. Legelőször futok felé az oldalát megélozva, és az oldalát ütöm középtájt, kb 3-4 csapás egy gyors fegyverrel és legalább 2 gurulás (mert a pókok esnek lefelé a fejedre , 2 darab pók)
    és ha elkerülted őket, kb 2 másodperc szünettel esnek egymás után, megint üsd a rom-ot, de maradj az oldalánál, mert a fejénél veszélyesebb

ha jól emlékszem 4 támaddása van

- kilő messziről ilyen kék kristályokat, ezeknél én legutoljára azt vettem észre hogy hátrafelé kell szögdelni, mert máskülönben bekapsz legalább 1-2 őt.
    - van mikor elgurul oldalra a hátára, ekkor vigyázni kell ne légy az útjába
    -van mikor felemeli a fejét és lecsap, ekkor kb 3 póknyi távol kell menned, mert valami szarok jönnnek fel a földből
    -és van mikor a fejével csap a földön jobbra - ballra, ehhez csak maradj az oldalánál

HA KURVAJÓ vagy és tudod ütni amikor elkezd elteleportálni, van egy ütésmennyiség amit ha beadsz nem tud elteleportálni, nekem ez csak mindössze a kb 2x jött össze. :D
  • Moby
    Ellenük(na meg a legyek miatt) tartok a kezem ügyében kavicsot (kirkhammer) az elején. Amíg nincs ludwig beretvája, addig ellenük az naggyon hatásos. csak kicsit pakolj rá, initial elég nyamvadt. Nem kell túltolni, kicsit metunnyantod, és ezek a zsákosbilbótetvek meg sem bírnak mozdulni a súlya alatt. Egy sorozattal megküldöd, hátrálsz. Repeat. Meg sem tudnak sebezni.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.15. 21:01:57
  • Moby
    Rom az egyik legkönnyebb boss. Az egyetlen titka, hogy a kis pókokkal nem viaskodsz. Elfutsz köztük, kikerülöd őket és enyi.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.15. 21:05:14
  • joss68
    NG++ -ban tudtok jó tippet adni Rom-hoz?
    A kis pókok valami brutál erősek és az alkalmi coop társak is mindig elhullanak már a küzdelem elején...
  • darkSectorxxx #5206
    :)

Persze nem kell elkapkodni, ha lenyugszol utána kevesebbet fogsz hibázni, én is hallgatni szoktam zenét, meg tv-zek közbe, mert ha ideges vagyok , stresszelek, akkor "félni fogok a harctól", rettegni hogy na itt elbaszom, és akkor leblokkolok és tuti elbaszom, pedig fejben kurvára tudom mit és hogy kéne.

Jó most eltekintek a technikai akadályoktól, mert van 1-2 dolog ami közbe szokott szólni....

És muszáj úgy játszani, hogy ne fusztráld magad , úgy játsz, hogy jó én már eddig eljutottam megcsináltam, vagy nyerek vagy nem , nem érdekel.
    Mert ha az van benned hogy, na gyerünk még visszavan 10 boss, akkor elbaszod, mert görcsölsz rajta. :)
    Látod leírom és mégsem egyszerű ezt kivitelezni a gyakorlatban és bárki bármit mond a legtöbb Boss-hoz kell szerencse is, mert nem úgy megy hogy azt teszek amit akarok, mint egy qte átvezető hogy betanulom a soban lenyomandó gombokat és akkor utána menni fog.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.15. 20:56:13
  • Ulthane
    Nem olvastam el. Csak háromszor próbáltam meg, mára enniy volt, holnap tolom tovább.
  • Ulthane
    Jobban, mint Amelia szerelmedé? :)

Amúgy már bánom, hogy bejöttem erre a pályára Mit össze szenvedtem a templom melletti buzi Abductorral, akinek két kutyája van!!!? Besírtam már, hogy nem tudom megölni. Aztán ment, mire rájöttem, hogy arra nem is kell menni ahhoz, hogy kutyagecihez eljussak. :-(

Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.15. 20:49:48
  • darkSectorxxx #5203
    csak akkor olvasd el ha nagyon szenvedsz vele:

Célozd be, menj közel hozzá, de figyeld a két első mancsát, mert nagyon gyors, és ahogy megpróbálja őket megemeln azonnal gurulj, de felé gurulj, úgy hogy a 2 első lábát ütni tudd, attól összerogyik, és csak ha elkezd világítani a hasa akkor kapcsold ki a célzást és menekülj ahogy tudsz.

elvileg 3x kell leütni a földre

Utána elveszti egy ideig ezt az áramos képességét, és lehetőleg akkor probáld meg bombázni és ne hagyd visszahúzódni a sarokba mert visszatölti magát

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.15. 20:40:42
  • Moby
    Hint:
    a lába könnyen törik...
  • Ulthane
    Az a baj, hogy nekem egyelőre örül a szemét.

Na majd jön Moby, és elhinti a tanácsot.