9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#5321 Rúzsa Magdival nekem csak addig volt gondom, amíg nem volt helyem. Aztán rájöttem, hogy ki tudom magammal vinni Master Willem színe elé, ahol van hely is (csak vigyázni kell a széleken), és ott nagyon-nagyon csúnyán megcsinálgattam őt hegesztőpisztollyal, meg feszítővassal
De amúgy ja, az itemek jól jönnek. Olvasgasd a leírásokat. Így utólag jól jött volna még idejében a guidebook, sok gecijó tipp van benne ki-mire érzékeny.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.23. 22:22:43 -
partizan182 #5320 Na, lepergett a credits nagyvégre valahára. Jo volt nagyon. -
#5319 Hát ismerek olyat, aki Lead elixir-rel 3 perc, anélkül 3 óra. De te tudod. :-) -
Ulthane #5318 Ha a jatek feleig eljutottam igy is, csak atragom magam a masik felen. :) -
Ulthane #5317 Egy az keves neki. 5-6 olyan kell neki. Addig mrg eszrevesz :) -
#5316 Az nem Rúzsa Sándor, hanem Rúzsa Magdi!
Amúgy az inventory-ban levő cuccaidat nem jófejségből kapod, hanem hogy - esetleg - esélyed legyen legyőzni az ellenfeleket.
Lehet, hogy csak egyszer kellett eddig csengetned, de ha nem használod helyesen a tárgyaidat, akkor viszont neked még sokszor fognak csengetni! -
#5315 Ha nem elefántcsorda módjára zúzol be az épületbe, odamész a lépcső aljához, hogy elinduljon lefelé, majd halkan bebújsz a lépcső alá, akkor szépen visszasétál és hátat fordítva fogja várni a visceral attackodat. -
Ulthane #5314 Az, akinek olyan a kardja, hogy ostorként is funkcionál, kurva gyors, még lő is, a csigalépcsőn van fent az első szinten. -
Ulthane #5313 Mit bánom én, hogy pőcse van van punája, nehézség szempontjából mindegy. -
Ulthane #5312 Az az igazság, hogy az inventroyban nem szoktam nézelődni. Eddig semmi mást nem használtam a játékban onnan, csak a vialt, a ruhákat, meg a csengőt egyszer. Meg a Molotovot.
Tele van még cumókkal, de azok nem érdekelnek. :) Nincs türelmem ilyeneket olvasgatni. A töltőképernyő is idegesít, hogy mindig telehányja szöveggel, játszani akarok, nem olvasgatni. :) -
SlickAdam #5311 angol professzorkam olvasd el azt a 3 sornyi item description-t! :) -
#5310 Ha megmondom, hogy az a rúzsa sándor egy nő, könnyebben levered? :D -
#5309 Melyik a Rúzsa Sándor? A hunter Byrgenwerth-ben? -
Ulthane #5308 Érdekes amúgy, s ezt most figyeltem meg Romnál, hogy van egy pont a bossoknál, hogy ha addig nem tudod legyőzni, akkor ha még 100szor próbálod sem fogod tudni. Egyszerűen valami átbillen, és beszűkülsz a saját csapdádba. Hiába próbálod, nem megy. Még idegesebb leszel, nem megy. Úgy akarod, hogy majd beszarsz. Nem megy. Ha a fejed tetejére állsz, akkor sem fog menni. Ilyenkor abba kell hagyni a játékot, és másnap folytatni. Egész más lesz. Akkor rájössz, hogy jééé, mit nem tudtam ezen legyőzni, nem is volt olyan nehéz. Pedig ugyanaz a boss volt tegnap is, ma is.
Tegnap velem ez történt. Rúzsa Sándor úgy befrusztrált azzal, hogy vagy 20-szor kinyírt, és én nem tudtam, hogy utána, amikor lepottyantam Romhoz, már eleve vesztesként álltam elé. -
Ulthane #5307 Mentsegemre legyen mondva azt hittem, hogy a papir arra kell, higy a geci jobban egjen, nem a fegyverhez. -
#5306 #5299 -
Ulthane #5305 Ahha! Köszi. Olyanom van. :) -
SlickAdam #5304 fire paper / bolt paper / ...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.23. 09:27:50 -
Ulthane #5303 Hogy kell "meggyújtani" a Huinter Axe-t? Egy videón láttam, hogy valakinek ilyen kékes-lilás fényben izzott. -
Ulthane #5302 A büdös görény.
Igazából pont úgy csináltam mindent, mint eddig, szóval nem értem. Úgy vettem észre, hogy a mázli faktor ennél a bossnál a legerősebb. Ma reggel, amikor először mentem neki, úgy haltam meg, hogy három kölyök a fejemre ugrott egymás után a semmiből, esélyem sem volt megmozdulni, még csak meg sem tudtam sebezni a pondró testét.
Így az, hogy a kis gecikkel nem kell foglalkozni, az hülyeség, nagyon is kell, mert savat köpnek, rád ugranak, megmarnak, szóval rohadtul észnél kell ám lenni! -
#5301 -
Ulthane #5300 Moby véres kardjàra feltűzve rohad Rom levágott, legyektől beköpködött, bűzlő feje, torz grimaszba fagyva. -
#5299 1. Fire paper
2. Folyamatos irányváltoztatásos futásban légy. A kispókok ugrás közben már nem változtatnak irányt. És nem ugranak gyorsan. Ergo csak arról kell gondoskodnod, hogy egy elugrás-leérkezés időtávban soha ne tartózkodj ugyanott. Tudom, leírni könnyű...de tényleg csak ennyi. -
#5298 L1.
Ha van stream, szólj megnézem hogy csinálod úgy könnyeb kitalálni mi a hiba, amúgy leírni könnyebb mint gyakorlatban. Ha közel vagy remélem nem ütsz többet 2-3 nál egymás után.
Tudom mindenki azt monja 2 alakban használjad a fegyvert, de ha rám hallgatsz ne, nem sebez annyival többet hogy megérje. -
Ulthane #5297 Igy csinalom pont. De vagy a fejemre ugrik egy kis pok, vagy ramhempereg a nagy, vagy elkap a lila jegeso. :( kb. A negyotodet megcsinalom, es ott murdalok meg.
Pedig videon megnezve olyan egyszeru. Nem tudom h kell meggyujtami a penget. :)
Odamegyek, ket charged attack hunter axe-szel, teleportal, elfutok. Vissza, ugyanez. A harmadik ilyennel,szoktam elhullani.
A vicc az, hogy legelso probalkozasra, amikor meg azt sem tudtam miket csinal, majdnem kinyirtam. Bar majdnem a kutya se szarik.
A legszebb az, hogy elfogyott a blood vialom, megyek vissza az elso,palyara farmolni. Olyan geci unalmas az is.
Amugy az egesz estem ugy indult, hogy Rom elott a Rozsa Sandor bent a kastelyban vagy husz alkalommal kinyirt, nem tudtam megolni. Ekkor jottem ra, h nem is kell. Mert van ott egy letra, ami a kulcshoz visz fel. Mar majdnem besirtam, hogy szetbaszom a komtrollert a konzollal egyutt, hogy nem birom kinyirni azt a kis gecit.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.22. 22:28:16 -
#5296 Nyugi. Minden boss ilyen amíg nem szokod meg.
Először megszopod aztán megszokod, nem akarsz twitchen stream-elni nekem? -
#5295 Nyugi. Egyszerű mint a faék, csak türelem kell hozzá, írtam már korábban. Hagy a pókokat, fuss el köztük, vágsz a pondrót kettőt, max hármat, majd otthagyod tombolni. Megvárod a jégesőt, majd vissza, és repeat. Sokat ütni nem lehet rajta, mert nyomja az arcane blastot, amivel megcsinál. A jégeső kibírható. Mindig az oldalát vagy a farkát vágd, a fejét csont védi, ott nem sebződik.. A tüzet sem bírja, szal ha meggyújtod a beretvád, hamarabb végzel vele. -
Ulthane #5294 Hogy a tetves geci ég bassza meg ezt a szájbakúrt Romot azt! Meg azt is, aki kitalálta ezt a szájbabaszott fostarisznya játékot, azt! -
#5293 Nem egészen a legkönnyebb. -
#5292 Oké, már azt hittem kinézed belőlem, hogy saját kútfőből nem menne. (azzal csak az adrenalintól remegős megdöglöttélvaze-érzést vonnám meg magamtól, dehát pont ezért játszunk a from-játékokkal, nem?:D) -
SlickAdam #5291 felreerthetö volt. -
#5290 Hogy mi?
Azt írtam, hogy ezzel a stratégiával nem volt gondom, mert mással meg igen, de elég hamar leesett, hogy ez a járható út. Vagy nem tudom mire akarsz kilyukadni :)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.07.22. 11:18:17 -
SlickAdam #5289 es honnan volt a strategia, hogy - ha jol ertem - mar elsöre is beadta? :D
-
#5288 Egyik végigjátszásnál se volt gondom ezzel a stratégiával, defiledban sem, de persze közbeszólhat a random boss behavior :D -
SlickAdam #5287 jo azert ez csak papiron jon be MINDIG.:D mert a kis szarosok meg tudnak lepni. a varazslas elöl elszaladni se mindig egyszeru, mert vagy nem vagy eleg messze (elkap a medzsik), vagy tul messze vagy es akkor jegesö, amit szvsz baromira nehez elkerülni.
szal vagy rohadt könnyen leveri az ember, vagy szopoág. -
#5286 Rom az egyik legegyszerűbb boss a játékban. Rárohansz, futás közben R2-vel rácsapsz, ha varázsol ismét fuss el, repeat. A kis pókokat meg simán kerüld ki. -
Ulthane #5285 Azt nem tudtam. :)
Kicsit azért csalódott vagyok, bár túlteszem magam rajta. Ha egyszer befejezem a játékot, akkor bennem lesz az, hogy oké, de segítség nélkül nem biztos, hogy idejutottam volna.
Én is azzal vígasztalom magam, hogy ez egy bulti-in feature, és nem trükközés, de akkor is, na.
Dögöljek meg, hogy ezt a Romot egyedül fogom lenyomni, és a fejét ünnepélyesen feltűzöm Moby véres kardjára!!! -
SlickAdam #5284 "A segítség a játék természetes és szerves része, nem csalás. Ha szövetségesek kellettek, hát ne érezd rosszul magad vele."
igen, ezzel nyugtatjak magukat a csirak.:D -
#5283 A segítség a játék természetes és szerves része, nem csalás. Ha szövetségesek kellettek, hát ne érezd rosszul magad vele.
Biztos tudod azt is, minél több co-operator van, annál keményebb a boss is. -
Ulthane #5282 Nahh, a három geci elpusztult. Igaz, hogy csengettem hozzá, annyira elegem lett belőlük, hogy két este után sem ment. Igazából azt untam meg, amíg eljutottam a ködig, már az undorig untam azt a kétperces futást, ami oda vezetett.
Háát, a sikerélmény és az öröm nem akkora, mintha egyedül toltam volna le. :(
Átmentem a következő pályára, ott geci kövér legyek fogadtak, meg Rúzsa Sándor. Párszor kinyírtak, aztán gondoltam, mára enniy elég. :)