9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#5281 Az egyiket arcba rúgod. Miközben hátratántorodik, a másik nyelőcsövét kitéped, a harmadiknak pedig gerincét töröd. Ezután foglalkozhatsz újra az elsővel. -
#5280 Illetve mégegy tipp, ami hasznos lehet ilyen tömegbunyónál: a parry olyan mint az ajtónyitás, vagy a lámpagyújtás: ha már elkezdődött az anim, nem tudnak közben sebezni. Ergo nemcsakhogy nem kell félni a használatától tömegben, hanem kvázi védelmet nyújt, ami előnyként is használható. -
#5279 Jó tipp? Hát nemtudom. Azt mondom, amit én szoktam náluk tenni: én nem bujkálok. Szétszedem őket amennyire lehet. Kezd a leggyorsabbal (nem emlékszem melyik az). Azt viheted magaddal bárhova. Egyesével hihetetlenül szarok, merthogy lassúak, és a támadástól sokáig kábáig, tehát viszonylak hosszú támadások bevihetők, és nagyon könnyű kievadelni a támadásaikat. Ebből következően én mindig lockont használok ellenük. Pontosítok: én mindig mindenki ellen evadelek. gyorsabb, mint a dodge, és egyből támadáskész vagy az evade utolsó nanoszekundumában. Egyébként nem könnyűek. Azthiszem soha nem nyomtam le őket elsőre. De nem is olyan durvák. Meg nem is olyan jó a harc ellenük, bénák mint az állat, csak sokan vannak. -
#5278 Írtam még tévessen nemrég slick-nek. :)
Megoldás, 1 van, ahogy a táblánál mész jól csinálod, légy takarásba, és a kettő közül a másik 2 közül mindig akkor csapd a kardosat mikor megállsz egy másodpercre és a második tüzet akar fújni rád, ekkor támadj!!! :) -
#5277 Igen írtam hogy azok kemények. :D -
Ulthane #5276 Okés, ajtó megvan. Addig eljutottam, hogy a kardos geci már meghalt, az egyik tüzesnek fele életereje lement.
Megvárjuk Mobyt, csak lesz valami jó tanácsa.
Arra már rájöttem, hogy a nagy sírkő jó védelmet nyújt, mögötte viszonylag jól lehet csapkodni. Úgy vélem, ide nem kell lock on. -
Ulthane #5275 Rogton a lampasnal van jobbra egy ajto. Azt honnan kell kinyitni? Meg a liftes roviditessel is kurva hosszu a bosshoz jutni. -
Ulthane #5274 Na, megvan a boss. Hat, elso kettore meg csak sebezni se tudtam :) 3 lofaszjoska, meg tuzet is kopnek. -
#5273 Neked te mafla :) -
SlickAdam #5272 kinek igerted? :D -
#5271 Most is szobát festettem, és pakoltam, 20perce végeztem.... De megéri majd a végeredmény miatt. -
#5270 Most sem figyeltél, elmondtam hogy ígértem valamit félig megcsináltam de pause volt sok a meló.
Most is nyomom ahogy lesz időm de lesz új szobám, most ez végett legalább 1 hét kiesik. -
#5269 3. Végigjàtszásra :) -
#5268 A főstory ~30-40óra -
SlickAdam #5267 -
#5266 >Mennyi van még hátra?
Mivel nem tudjuk mit csináltál eddig, illetve hogy mit fogsz csinálni a jövőben, ezt nem tudjuk.
/kivétel darksector, ő ezt is tudja, vagy ha nem, hát majd rábeszél, hogy akármennyi is, ő majd lenyomja őket, csak hozd ki a kontrollert a kertkapuba, tévé neki amúgy sem kell hozzá. -
#5265 Mennyi van még hátra? Most vertem le a One Reborn nevezetű bosst. Amilyen hatásos belépője volt, olyan gyenge ellenfél, elsőre levágtam :) Az odavezető út keményebb volt. Az újratermelődő ellenfeleket aki kitalálta .... a harangozókat meg nem lehet mindig könnyen megtalálni
Chalice dungeonoknak is neki kellene akkor állnom. Ott mit jelent a sima chalice meg a root chalice? -
SlickAdam #5264 - jo
- igen, lesz -
#5263 Rom második próbálkozásra meglett, elsőre is csak a kis pókok sebzése okozta meglepődésem miatt csesztem el :D
Ez most jó? Mert csak mindenhol azt olvasom,hogy ez a Rom milyen nehéz egy dög
Vagy a chalice dungeonba is lesz belőle ,ami a húzósabb? -
SlickAdam #5262 mar senki nem jatssza a jatekot regota. dark is csak azert lendult bele megint, mert latta, hogy mocorgas van es tudja magat produkalni ismet.:D -
Ulthane #5261 Ha en nem jatszom, semki sem? :) meg hosszu hetvegezem, konzol nelkul, majd csak holnap delutan kezdem megint azt a kurva erdot. Mar az elso,alkalommal,is utaltam. :( -
#5260 Ja oks, de ha rám hallgatsz először magadd fedezd fel, és amikor 1 napja kullogsz , étlen szomjan akkor majd előlapozod a leírást. :) -
Ulthane #5259 Most szamuzom magam ket napra, vasarnap leszk konzolkozelben, akkor kovetem az instrukciokat. :) -
#5258 Ja bocs....."CSAK a bosshoz vezető utat".....:D sorry. -
SlickAdam #5256 köszönöm 2
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#5255 Parádés
#5254 Oks dobok videót. :D
Közben twitchen is lehet nézni
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.16. 21:29:53 -
SlickAdam #5253 köszönöm
#5252 Én igen....:D Valakinek mutattam is, de ő sem értette, mindent tudok kívülről a rövidítést és a boss-t is. :D
Ha van kis vizualitás::
Erdő:
le balra a lámpához: Innen egyenesen előre, kicsit jobbra, majd a kis faluba be, jobbra menj ahol az ágyú van, az mögött van az a malom, lemész, és ballra lesz egy kijárat, itt egyenesen és jobbra le, majd egy lejtő lesz jobbkézfelől itt menj fel, mindjárt ott a lift (rövidítés!),
BOSS ->
Innen jobbra le egészen egyenesen és végig kövesd az utat, majd lesz egy nagy PIROS kristály jobbkézfelől, ez után jobbra kerüld meg a szemközti sziklát vagy mi, és tovább egyenesen enyhén ballra le a ködbe, a ködben balra lent kövesd az utat, kb balra 90 fokra.
Menj amíg jobbra nem találsz egy lefelé vezető utat, aszsem a második ilyen beugrás, itt menj és jobbra tarts, egy nagy fa gyökkeréhez érsz ami a vízben van, itt menj át a gyokerek közt, egyenesen a vaddisznót kikerüllve fel, és itt lesz a nagy kapu, a 2. rövidítéés!!!!
Majd ezután a kapuval szemben TÖK egyenesen előre! ITT a boss.
Ha a 2 rövidítés nyitva akkor Lámpa, jobbra kapu->LIDFT->jobbra ki le követ az út-> jobbra PIROS kőnél a szembeni sziklát kerüld a jobb oldalán, és megint mögötte enyhén balra előre a KÖDBE, le a bal kéz felőli kerítéssel egy vonalba fuss, és kicsit enyhén balra egyenesen le tudsz ugrani a körben a nagy kapuhoz!-> kapun be-> egyenesen előre!!!!!!!!!! :D
Ennyi ellenőrizd le majd, hogy jól mondtam-e, most nem tudtam ps4 közelébe jutni ezért fejből ennyit tudok, persze ha látom a helyszínt tudom alapon merre hol kanyarodjak , kiismertem az erdőt már, de fejből így tudom kb leírni. :D
Ha nem megy csinálok egy gyors videót, erről amit leírtam, ha valaki gyorsan szeretné ezt megcsinálni. :) -
#5251 Mármint lantern, abból csak egy van. (meg persze a boss után majd megjelenik még egy) -
SlickAdam #5250 lesz majd shortcut, de teny, hogy az erdö a legkemenyebb terület, ha minden sarkaba be akarsz nezni. elegge el lehet tevedni. en mai napig nem tudom pontosan fejböl, csak a bosshoz vezetö utat. -
Ulthane #5249 Van elég sok lámpa! :) -
#5248 Pedig lesz két shortcut is, az egyik egyből a lámpásnál. -
Ulthane #5247 Megvan. Forbidden woods. Hát ezt a pályát már most gyűlölöm, pedig csak egyszer haltam most meg. Igaz, buktam 33 ezer echot. :(
Ez kurva hosszú pálya, már eleve odaérni is sok Amelia templomától. S hol a rákban van itt a boss? Még csak shortcutokat se nagyon tudok elképzelni, mert nincsenek ajtók az erdőben. :) -
SlickAdam #5246 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#5245 A nagy téren,ahol a behemótok vannak, ott (ha szembe van veled Ameliás templom)menj balra, ott lesz majd egy ajtó ami jelszót kér.Amelia legyőzése után megérintetted azt a koponyát, már tudod a jelszót -
Ulthane #5244 Most viszont el vagyok akadva. Már bejártam egy csomó területet újra, és nem tudom, hogy merre tovább. Az Amelia templommal ha szembe állok, és a keresztes faszok mellett jobbra elmegyek, akkor egy lépcső levezet egy alsóbb szintre, ami bevezet egy kör alakú csarnokba, ahol van egy nagy ajtó. Ha odaállok az ajtó elé, akkor felkap egy frenzy szellem, és kinyír. Akárhányyszor állok oda, mindig.
Ott hogy lehet továbbjutni? S amúgy, elektromos kutyageci (vagy a boszorkányboss) után merre kell menni? -
#5243 Igazi klasszikus, a kedvencem. :D
De bocs elírtam, lehet 45 lesz de még csak 25, csak félrenyomtam! :DDDD
De a 25 is kurvasok!Đ :D (ebből kb 20-22 órát stream-eltem is)
Szóval elnyomtam, nem 45, hanem 25!!!!!! Sorry, a lényegen nem változtat, mert még él. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.16. 19:16:22 -
SlickAdam #5242 -
#5241 Ne sértegess, elsőre. :D
A mostani boss, az Undead Giant-a, még mindig küzdök!
már ~45 ÓRÁJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ennyi ideje harcolok 1 tetves kibaszott Boss-al. :DDDDDDDDDDDDDD
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.16. 19:02:52