9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Moby
    Mondjuk azért lenne jó, ha őt is levernéd rendesen, mert az opcinális bossok között van még igazán nehézfiú. És lány :D. Micholaus Marty Logariushoz képest egy pondró. Egy féreg. Egy senki. Sőt. Talán az eddigiek körül ő lesz alegnehezebb. Ebrietas....nos ő meg vagy simaliba, vagy vérthánysz. Őt nem tudtam 100+ próbálkozásból leverni. És végül csak segítséggel sikerült*.

*Sikerült= lófasz közöm volt hozzá. Bejött valaki, aki ügyesebb volt nálam, és gyak leverte nekem. Lófaszt nem tettem az egészhez. Máig nem vagyok benne biztos, hogy jár-e nekem az a platina úgy igazából.
  • Moby
    Hát...eléggé semmilyen boss a mikulás, ha nincs kedved vele szopni, tőlem el is csalhatod. Ráadásul legalább 5 emailt írtam a Fromnak, és basznak kijavítani (és biztos vagyok benne, hogy a mai napig működik) lehet mondani, hogy kvázi offisül glitch. A második fázishoz kell sok tőr, a többit megtalálod youtubon.
    Simán le lehet őt verni rendesen is, gondolom a második fázisban szopsz az arcane esőjétől. Nos, annyi a lényeg, hogy maradj a közelében. Gyors fegyó legyen nálad, le lehet lassítani, amíg ütöd, ne tudja elkezdeni a "varázslást", vagy csak lassabban.
  • Ulthane
    A jó büdös geciszaros kurva ég bassza meg ezt a szájbakúrt tetüfolyásos retek szar japán Micholaus kurva aberrált anyját!
  • Ulthane
    Most vagyok Mikulasnal. Fasznak van kedve ezutan rohangalni.
  • Ulthane
    Taktika: lockolva a mocskos pofájával szemben, amikor ledobta a földre, suhintás Mindez addig, amíg leszakította a karjait, utána lock off, segge mögé, alá, és Lead Elixír-rel megtámogatva ütöttem a lábát, ahol értem. Miközben nyakaltam a blood vialt. :)
  • Moby
    Zsír!
  • Ulthane
    Mostantol Amygdala legrosszabb remalmaiban tunok fel.
  • Moby
    A legelső találkozásunkkor olyan topa volt az akkor még létező random boss behavior miatt, hogy levágtam elsőre. Utoljára meg a dungeonban véreset szartam miatta.
  • SlickAdam
    nemtom, nekem elsöre valami 2-3 perc volt. azt se tudtam mit csinalok, csak ugy meghalt. vegefele lattam csak, hogy a karjat erdemes utni.
    valszeg tul erös voltam mar.
  • n000rbi
    Vagy az, vagy szintén kikényszerített támadás után egy nem letépett karjára rohansz rá.
  • Moby
    Na onnantól szoktam cigányolni. Elunod az életed, használj papirt, még úgy sem gyors. Meglehet csinálni rendesen is, de az rizikós, ez meg csak unalmas :)
  • n000rbi
    Az utolsó fázisban valóban, de előtte egy-egy támadása után rá lehet szaladni a kobakjára, ott a legérzékenyebb. Na mindegy, Ulthane majd mond egy harmadik verziót :)
  • Ulthane
    Odaig gyonyoruen megy a szembol lockolt taktika, amig letepi a karjait. Na, utana vagyok szarban. Gondolom utana mar a picsaja felol kene menni.
  • Moby
    Bocs, igen, a fején is, de ahhoz a patchek óta alig lehet hozzáférni :)

/ vagyis amikor én utoljára taliztam vele, egyszer láttam csak savat hányni.
  • SlickAdam
    buksija is serul. chalice-ban en csak azt tamadtam
  • n000rbi
    Amy csak a kezén sérül? Az utolsó fázisáig én a fejét ütöttem, egy-egy visceral is összejön belőle. Vagy most akkor kiről van szó?
  • Moby
    A jobb vagy a bal oldalán, ahol lelóg az egyik keze, ott van neki blindspotja. Vagy ott birizgálod, vagy támadásra készteted, és a lecsapások után támadod a kezét. Csak a kezén sérül. Az utolsó fázisa meg szopás, azt le szoktam cigányolni én is: A farkát szoktam csapkodni.
  • SlickAdam
    jaja, meghulyulok lassan
  • Ulthane
    Ezzel elleszek egy ideig :)
  • Moby
    DarkAdam...LOL
  • SlickAdam
    jajjj teljesen hulye vagyok. a kozmik girl-el kevertem hirtelen Amy-t (az elött van a nagyfejü).:D
    latszik, hogy marciusban letudtam mar az egeszet.:)
  • Ulthane
    Nem tudom ki az az emissary. Azzal meg nem talalkoztam.
  • SlickAdam
    emissary lement elsöre gondolom.
    jo szorakozast amy-hez!
  • Ulthane
    Na, megjottem Amygdalahoz.
  • Ulthane
    De a platinához kell az optional boss is az összes, nem?
  • Moby
    Martyr Logarius, Amygdala, Celestial Emissary, Ebrietas, Mikolash, Wet Nurse, ....., .....
    Ja. 8. Deeee van akihez sidequestet is kell csinálni, nem fogja csak úgy a szél elédsodorni őket. Kötelezőben már csak 2-4 van, és ha ezen a pályán haladsz, már csak velük fogsz találkozni.
  • Ulthane
    Meg 8 boss van, ez volt a 9.

Nem rovid jatek. :)
  • Moby
  • Moby
    Érdekes technika :)
    Én egyszerűen ledaráltam őt lentről. Az oldala simán csépelhető volt, csak amikor sikított akkor kellett kifutni a medencéből.
  • Ulthane
    Koszi a videot, igy csinaltam en is. Enelkul meg szivnek.

Most viszont valami ritka randa vilagba kerultem.
  • SlickAdam
  • Ulthane
    The One Reborn elment maganak cipot venni. S soha tobbet nem ter vissza!
  • SlickAdam
    csengettyüs lanyok nevetsegesek.
    en igy öltem le mindig (altalaban nem igy szoktak, szal egy probat talan meger):

fentröl racuppanni, aztan ha elkezded egyböl daralni, be is sokkol egy par pillanatra (videoban elsö 2 ugrasnal meg nem ugy csinaltam, de ez volt a masodik probam összvissz, feltem kicsit). elszaladsz, ujra fel, jump. repeat.

erdekes amugy. sokaknak összejön siman lentröl daralva. nalam az a modszer takonytengert es instant halalt eredmenyezett.:)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.25. 18:20:12
  • Ulthane
    The One Reborn. A pálya, amíg idáig eljutok, valami hányás undorító. Ha nem lenne a liftes dupla shortcut, itt tuti abbahagynám a játékot. De az, hogy a boss előtt az emeleten még a hat csengettyűs pinát is nyírjam ki, baszki, mire oda jutok, hogy ezt a polilábú faszt lenyomjam, elunom az életem.

Háromszor próbáltam meg eddig, nagyjából kapisgálom, hogy a lelógó seggét kell csapkodni, de időnként bedurvul, s olyankor kampec. :)

Az eddigi leghányásabb pálya.
  • Amiga
    Legutóbb Logariust nagyon keményen levertem. Utólag magam is csodálkoztam a higgadtságomon.
  • partizan182
    Kérlek az öreget ne emlegesd, komoly pánikbetegséget idéz elő nálam. :)
  • n000rbi
    Cainhurst-ben voltál már? Az öreg Logarius se lesz rossz.
  • Ulthane
    Visszagondolva az eddig lenyomott 7-8 bossra, talán Gaszkony fatert utáltam a legjobban. Csoda, hogy meg tudtam csinálni, de kurvára remegett utána a kezem. :)
  • partizan182
    Már Old Yarhnam-ban tartok :)

Új élmény, emlékszem anno 5 teljes órát próbáltuk Gascoine-t haverral, végül csak idézéssel sikerült. Most persze elsőre kifeküdt röhögve. Nyilván lesz ez még jóval nehezebb, DS-ekben is így volt (NG+ eleje könnyű).
  • Ulthane
    Na, akkor jisoraz. NG+