9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#5361 Mondjuk azért lenne jó, ha őt is levernéd rendesen, mert az opcinális bossok között van még igazán nehézfiú. És lány :D. Micholaus Marty Logariushoz képest egy pondró. Egy féreg. Egy senki. Sőt. Talán az eddigiek körül ő lesz alegnehezebb. Ebrietas....nos ő meg vagy simaliba, vagy vérthánysz. Őt nem tudtam 100+ próbálkozásból leverni. És végül csak segítséggel sikerült*.
*Sikerült= lófasz közöm volt hozzá. Bejött valaki, aki ügyesebb volt nálam, és gyak leverte nekem. Lófaszt nem tettem az egészhez. Máig nem vagyok benne biztos, hogy jár-e nekem az a platina úgy igazából. -
#5360 Hát...eléggé semmilyen boss a mikulás, ha nincs kedved vele szopni, tőlem el is csalhatod. Ráadásul legalább 5 emailt írtam a Fromnak, és basznak kijavítani (és biztos vagyok benne, hogy a mai napig működik) lehet mondani, hogy kvázi offisül glitch. A második fázishoz kell sok tőr, a többit megtalálod youtubon.
Simán le lehet őt verni rendesen is, gondolom a második fázisban szopsz az arcane esőjétől. Nos, annyi a lényeg, hogy maradj a közelében. Gyors fegyó legyen nálad, le lehet lassítani, amíg ütöd, ne tudja elkezdeni a "varázslást", vagy csak lassabban. -
Ulthane #5359 A jó büdös geciszaros kurva ég bassza meg ezt a szájbakúrt tetüfolyásos retek szar japán Micholaus kurva aberrált anyját! -
Ulthane #5358 Most vagyok Mikulasnal. Fasznak van kedve ezutan rohangalni. -
Ulthane #5357 Taktika: lockolva a mocskos pofájával szemben, amikor ledobta a földre, suhintás Mindez addig, amíg leszakította a karjait, utána lock off, segge mögé, alá, és Lead Elixír-rel megtámogatva ütöttem a lábát, ahol értem. Miközben nyakaltam a blood vialt. :) -
#5356 Zsír! -
Ulthane #5355 Mostantol Amygdala legrosszabb remalmaiban tunok fel. -
#5354 A legelső találkozásunkkor olyan topa volt az akkor még létező random boss behavior miatt, hogy levágtam elsőre. Utoljára meg a dungeonban véreset szartam miatta. -
SlickAdam #5353 nemtom, nekem elsöre valami 2-3 perc volt. azt se tudtam mit csinalok, csak ugy meghalt. vegefele lattam csak, hogy a karjat erdemes utni.
valszeg tul erös voltam mar.
-
#5352 Vagy az, vagy szintén kikényszerített támadás után egy nem letépett karjára rohansz rá. -
#5351 Na onnantól szoktam cigányolni. Elunod az életed, használj papirt, még úgy sem gyors. Meglehet csinálni rendesen is, de az rizikós, ez meg csak unalmas :) -
#5350 Az utolsó fázisban valóban, de előtte egy-egy támadása után rá lehet szaladni a kobakjára, ott a legérzékenyebb. Na mindegy, Ulthane majd mond egy harmadik verziót :) -
Ulthane #5349 Odaig gyonyoruen megy a szembol lockolt taktika, amig letepi a karjait. Na, utana vagyok szarban. Gondolom utana mar a picsaja felol kene menni. -
#5348 Bocs, igen, a fején is, de ahhoz a patchek óta alig lehet hozzáférni :)
/ vagyis amikor én utoljára taliztam vele, egyszer láttam csak savat hányni. -
SlickAdam #5347 buksija is serul. chalice-ban en csak azt tamadtam -
#5346 Amy csak a kezén sérül? Az utolsó fázisáig én a fejét ütöttem, egy-egy visceral is összejön belőle. Vagy most akkor kiről van szó? -
#5345 A jobb vagy a bal oldalán, ahol lelóg az egyik keze, ott van neki blindspotja. Vagy ott birizgálod, vagy támadásra készteted, és a lecsapások után támadod a kezét. Csak a kezén sérül. Az utolsó fázisa meg szopás, azt le szoktam cigányolni én is: A farkát szoktam csapkodni. -
SlickAdam #5344 jaja, meghulyulok lassan -
Ulthane #5343 Ezzel elleszek egy ideig :) -
#5342 DarkAdam...LOL -
SlickAdam #5341 jajjj teljesen hulye vagyok. a kozmik girl-el kevertem hirtelen Amy-t (az elött van a nagyfejü).:D
latszik, hogy marciusban letudtam mar az egeszet.:) -
Ulthane #5340 Nem tudom ki az az emissary. Azzal meg nem talalkoztam. -
SlickAdam #5339 emissary lement elsöre gondolom.
jo szorakozast amy-hez! -
Ulthane #5338 Na, megjottem Amygdalahoz. -
Ulthane #5337 De a platinához kell az optional boss is az összes, nem? -
#5336 Martyr Logarius, Amygdala, Celestial Emissary, Ebrietas, Mikolash, Wet Nurse, ....., .....
Ja. 8. Deeee van akihez sidequestet is kell csinálni, nem fogja csak úgy a szél elédsodorni őket. Kötelezőben már csak 2-4 van, és ha ezen a pályán haladsz, már csak velük fogsz találkozni. -
Ulthane #5335 Meg 8 boss van, ez volt a 9.
Nem rovid jatek. :) -
#5334 -
#5333 Érdekes technika :)
Én egyszerűen ledaráltam őt lentről. Az oldala simán csépelhető volt, csak amikor sikított akkor kellett kifutni a medencéből. -
Ulthane #5332 Koszi a videot, igy csinaltam en is. Enelkul meg szivnek.
Most viszont valami ritka randa vilagba kerultem.
-
SlickAdam #5331 -
Ulthane #5330 The One Reborn elment maganak cipot venni. S soha tobbet nem ter vissza! -
SlickAdam #5329 csengettyüs lanyok nevetsegesek.
en igy öltem le mindig (altalaban nem igy szoktak, szal egy probat talan meger):
fentröl racuppanni, aztan ha elkezded egyböl daralni, be is sokkol egy par pillanatra (videoban elsö 2 ugrasnal meg nem ugy csinaltam, de ez volt a masodik probam összvissz, feltem kicsit). elszaladsz, ujra fel, jump. repeat.
erdekes amugy. sokaknak összejön siman lentröl daralva. nalam az a modszer takonytengert es instant halalt eredmenyezett.:)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.25. 18:20:12 -
Ulthane #5328 The One Reborn. A pálya, amíg idáig eljutok, valami hányás undorító. Ha nem lenne a liftes dupla shortcut, itt tuti abbahagynám a játékot. De az, hogy a boss előtt az emeleten még a hat csengettyűs pinát is nyírjam ki, baszki, mire oda jutok, hogy ezt a polilábú faszt lenyomjam, elunom az életem.
Háromszor próbáltam meg eddig, nagyjából kapisgálom, hogy a lelógó seggét kell csapkodni, de időnként bedurvul, s olyankor kampec. :)
Az eddigi leghányásabb pálya. -
#5327 Legutóbb Logariust nagyon keményen levertem. Utólag magam is csodálkoztam a higgadtságomon. -
partizan182 #5326 Kérlek az öreget ne emlegesd, komoly pánikbetegséget idéz elő nálam. :) -
#5325 Cainhurst-ben voltál már? Az öreg Logarius se lesz rossz. -
Ulthane #5324 Visszagondolva az eddig lenyomott 7-8 bossra, talán Gaszkony fatert utáltam a legjobban. Csoda, hogy meg tudtam csinálni, de kurvára remegett utána a kezem. :) -
partizan182 #5323 Már Old Yarhnam-ban tartok :)
Új élmény, emlékszem anno 5 teljes órát próbáltuk Gascoine-t haverral, végül csak idézéssel sikerült. Most persze elsőre kifeküdt röhögve. Nyilván lesz ez még jóval nehezebb, DS-ekben is így volt (NG+ eleje könnyű). -
Ulthane #5322 Na, akkor jisoraz. NG+