Bloodborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Tegnap már nem volt kedvem irogatni, átmentem NG++-ba. 6. véghigjátszás elkezdve. Vagyis inkább csak átléptem, aztán elkezdtem a dungeont, de hogy mennyire geciunalmas az már 😞 Blöe. Az alső hárman végigszaladtam, még az Ailing Lorant talán megcsinálom, aztán az alapjátékot elviszem legalább lectureig, betápolom magam vagy 60HP-ra defiled előtt. Felszippantottam alapjátékban mindhárom moonrúnát, egy merítéssel egész sokat farmoltam már most is lectureben, ha bebaszom mindet 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.05. 10:48:55

Adversus solem ne loquitor

Moby
>kár hogy a boss nem méltó hozzá
Melyik? Kettő is van van ott.

>Amúgy a mocsok elektromos boss-t anno otthagytam, most visszamentem a +10-es, brutál kövekkel felturbózott fejszémmel, és kb 3 ütés volt 😊
Darkbeast Paarl-t legalapabb alapfegyverrel is ki lehet nyírni, a lányeg hogy gyors legyen, merha egyszer el tudod törni a lábát, és tudod csépelni többet nem képes felállni. Egy útszéli kaviccsal is ki lehet fektetni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.05. 10:52:21

Laza
Én a PC-s GTA5 megjelenésekor szüneteltettem kicsit, aztán egy hét után visszamentem, és most esténként mikor leülök és döntenem kell melyiket indítsam el, kapásból a BB nyer 😊 mondjuk a GTA5-öt anno PS3-on már végigjátszottam 😊

Amúgy még mindig az alapjátékban vagyok, nem mentem át NG-be. Tippem szerint most lehetne menni a végéhez, ahogy elnézem Hunter Dreamban a 'körülményeket' .... de még mindent átkutatok.

Az a durva, hogy a kutatásban olyan helyekre jutok el, amikor az ember már azt hinné mindent látott, leesik az állam és olyan hangulat üt meg, ami felülír mindent ... mint pl az Upper Catedral Ward hangulata valami beszarás (kár hogy a boss nem méltó hozzá) ... vagy még előtte a 'szemes' Nightmare rész meg az ott összehordott ötletek ... aztán a klinika eldugott része ... most meg keresem az ott talált 'meghívó' célját 😊

Amúgy a mocsok elektromos boss-t anno otthagytam, most visszamentem a +10-es, brutál kövekkel felturbózott fejszémmel, és kb 3 ütés volt 😊

És még a dungeonokból is csak az elsőt csináltam meg, a másodikat meg csak félig ... van még itt bőven tennivaló a főgenya előtt.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

darkSectorxxx
Oks felhuztam magam 65-re.addig nyomok NG+++++ 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kicsit sok a munka napokban.Holnap este,szerdán+péntektől 3 napig mehet majd
darkSectorxxx
Ez drog
a BB egy drog nem lehet lejönni róla, max szüneteltetni
😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

azt hittem az 1 honap!!! kihagyas es kozben DaS 2 elfeledtette velem a vér-technikat, de ugy tunik megsem. NG+++ -ban az atya elött hagytam abba, es most lement elsöre.<#violent> atalakulas utan mindig feszultte valok nala.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.04. 22:25:34

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
türelem kérdédse 😊

Myselor
pont olyat nézek most dark souls bow only xd tényleg amúgy beteg pajzsal is végigverte a bossokat már.nem normális 😄 és itt leszolták páran mikor torch onlyt nyomta,de azért megnézném hogy csinálják utána 😄
TDC Geronimo
Néztem ennek a lobos jrnek pár videóját. Hát ez elmebeteg. Van DaS meg DeS részekből is rakat runja, BBből is van torch only, gun only, de van olyan is, hogy bossokat vial nélkül.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Amy is elsőre ment, pedig nagyon gyengéket ütök, asszem 3-4es szintű vajazó, kb 20-as streght. 😊 Eltatott a harc pár percig. 😊

darkSectorxxx
😛

egy kibaszott allat vagy dark! pusztito gepezet.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Geci úgy megyek mint egy gép, Nightmare Frontiner-be vagyok, a Hunter mellé bejött egy dual-os.
És mind a 2-őt legyaktam. 😊

darkSectorxxx
:S

Moby
Nem hiszem. Most dobta vissza a googlemail a kedvesa hangú levelem, hogy kézbesíthetetlen a levés, már a domainük sem él. Ez valami fisemfos retek cég, amelyik gondolom most gondolta úgy, hogy felszámoltatja magát (tartozások valszeg).
Ha így van, akkor viszont fogsincs honnan lesz internetem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.04. 19:44:09

TDC Geronimo
egyszer már volt benne alaplap csere. Most bekapcsol, de nem ad ki képet és ki se lehet kapcsolni a power gombbal. Mindegy elment már nyugdíjba.

reseteljed a föbontást! az meg nem tud 4K-t! <#idiota> ( <#szomoru1> )

darkSectorxxx
:S

majd helyreáll nem?
Esdtére szerintem meglesz a 65-ös szint annyira sietek, onnantól meg vagy coop ha lesz Tom, vagy addig NG+++++

Eddig max olyan volt hogy 2x-ra halt egy boss, de amúgy minden elsőre.

Amelia volt most asszem 1x volt ideje tölteni és kapott 2 viseral-t
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.04. 19:41:41

Moby
Jah. Aztán nem is tudtam nézni. 5-15 percenként resetel az internetem...

darkSectorxxx
Kapott a gépfegyós Hunter mi??????????😛

Moby
😞

TDC Geronimo
na Demon souls project lefújva. Bekapcsoltam PS3at 1 év után kb és se kép se hang 😞

Myselor
folyamatosan annyi dolog van amibe belebotlok amit átemeltek szinte teljesen a dark soulsból a bloodborne-ba
2 érdekesség.

Elieen in dark souls xd

ha megnézitek a síron ugyanolyan kis cuci fekszik mint amikor megöljük a bb-ben a bloodmoon presence-t teljesen ugyanaz 😊
darkSectorxxx
PFFFFFFFF

a 2 főellenséget a temetőben úgy öltem meg most hogy nem tudott átváltozni....😄

darkSectorxxx
TomStorm majd írj rám ha vagy, mert akkor próbálunk, nem baj ha egyedül szeretnél valakit megölni, ha esetleg megy a coop, még mindig megölheted addig a háttérben maradok, és csak akkor ölök ha nagyon szarba leszel. 😄

Itt vagyok

darkSectorxxx
Uramisten mit csináltak ezzel a játékkal??????????????????????????

alig tudott megsebezni alapon a Criteric.
sima NG-ben ennyire könnyű lenne? NG++++ -ban kb 3-4 ütésből meghalnék....itt odaszaladtam és csak ütöttem és nem bírt úgy sebezni hogy lemennyen akár a felére az életem. 😄

Ebből is látszik mennyivel erősebbek minden újrakezdésnél.

darkSectorxxx
Mindjárt feljövök 65-re és próbálunk coop.

171 óránál vagyok (lv172) amúgy ha nem számolom a másik profilt 5 óra (lv53)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.04. 17:56:11

darkSectorxxx
Gratula, hallod én sem értem ezeket a kiegészítőket, nem látok nagy eltérést.
Vajazókés oszt ennyi, meg a legalapabb pisztoly.

Nem is használok mást, sokszor elgondolkodom minek akarom végigvinni ennyiszer, ugysem megyek a +10-es fegyókkal.

És rájöttem....újra és újra bossfightot akarok. 😄
Nem tudom mikor lesz vége és mikor unom meg.

"De azt egyszerűen én sem tudom mivel lesz kedvem játszani. Ebben a 200 órában megszámlálhatatlanszor átkoztam el a játékot, de ilyen jól mindemellett fogalmam sincs mikor szórakoztam utoljára."

+2

darkSectorxxx
Más után is olyan. 😄

Amiga
Igaz, lehet, hogy levezetek pár hét Alien: Isolationnal és Black Flaggal. :-D

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

BB utan valami meröben mast erdemes csak tolni (platformer, ótóka, logikai cumó, ...). kell valami ami "kimossa" a BB ószomnesszt az agybul.<#nezze> utana jöhet a trabi meg a traubi.😊
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.04. 16:21:53

Amiga
Oké, köszönöm a végső lökést. :-)

Amit sajnálok, hogy a BB után a Witcher számomra is kicsit kopott lesz, pedig imádom a Witchert. De ezt a harc-mechanizmust... Olyan lesz a Witcher a BB után, mint a Ferrariból visszaülni a Trabantba. :-(

Tatyla
Én is megfogom bár PC-n alapjáték megvolt így várok egy akciót

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

"így vonz, hogy legyen más is a From-tól"

más. de jo. mindenben elavultabb egyebkent. viszont tovabbra is junik és többnyire 60-al suhan, ami kiralysag. plusz ugye komplett csomag a 3 dlc-vel, igy tartalommal enyhen szolva nincs gond. sztem vedd!

Amiga
BB után meg merjem venni PS4-re ezt a remastered Souls játékot? Korábban kimaradt, a BB meg minden idők egyik legjobb játéka, így vonz, hogy legyen más is a From-tól... bár tudom, elavultabb grafikailag.

Én most felveszem a legszebb vasárnapi optimista ruhámat, és bizok egy lehetséges folytatásban. Az Univerzum, a harcrendszer adott, csak megfelelő tartalommal kell megtölteni. Lehetne több és változatosabb külső helyszín, dinamikus napszak és időjárás változással, a mágiára egy kicsit jobban ráfeszülni (persze akkor nagyon Souls lenne, de ez legyen a legnagyobb probléma), és egy alapos tuningon átesett operatőri munka is kellene. A horror hangulat fokozása sem tenne rosszat, valamint a titkos helyszínek száma is növekedhetne, akárcsak a fegyverek száma és főleg változatossága. Szóval bőven volna mit hegeszteni.
A Witcher 3. harcrát látva először röhögő, majd sírógörcs jött rám. Nagyon nem az én világom ez az AC-ba oltott nyugati rpg, ezzel a vérgáz emberi, és ultragáz szörny design-nal. A hideg kiráz.
200 óra körül vagyok én is. A Demon's-ba raktam ennél többet is, de azt csak az elbaltázott, idióta platina miatt, mert amúgy olyan 80 óránál már mindent megcsináltam. Viszont a BB-be nem a trófea miatt ment bele annyi idő, hanem mert élveztem minden percét. Persze lehet azt mondani a sok okosnak, hogy "Vakok között félszemű a király" és csak azért istenítjük mert nincs más PS4-re, no meg ráadásul EXKLUZÍV, ami felér a rajongóknál egy "rojálflössel", de ezen csak röhögni tudok.
A deep down eleinte tetszett, és úgy voltam vele, lehet ez lesz az új Souls verő cucc, de lehet az életben nem fog megjelenni, vagy egy összecsapott tákolmány lesz a FTP mivolta miatt. A DD online már nem mozgat meg, mert az eddigi video-k alapján csak a PS3 verzió felturbózott módja lesz online coop -pal megspékelve.
Ja, a DD az egyik legjobb játék volt PS3-on. A DA kiegészítőjével együtt simán 250 óra körül raktam bele, viszont technóban egy brutális fostalicska kórság. Jöhetne abból is egy teljesértékű folytatás.

n000rbi
Tesóm is hasonlóképpen volt ezzel, mint Te. Már vagy 2 éve odaadtam neki a Demon's Souls-t, akkor kipróbálta, vagy 30x megfingatták és kukázta. Most, hogy elkezdtem neki a BB-ről áradozni, megint kedvet kapott a DeS-hez. Azóta nem tud lejönni a szerről, szinte minden nap felhív, hogy elmondja mekkora királyság 😄😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Nekem BB volt az első olyan értelemben, amit tovább toltam 1 óránál 😄

Először demon soulsal toltam, aztán DS1 meg 2 is, de ezeket ilyen 1-2 órákat max. Nem éreztem akkor ezt még és időt se szántam rá, hogy megismerjem.

n000rbi
<#ticking> DeS-t kihagytad?? Mars játszani!

TDC Geronimo
Jelenleg ott tartok, hogy mindjárt beüzemelem PS3at és elkezdem a demon soulst, ami már ott figyel letöltve, de max 1 órát ha toltam :y

TDC Geronimo
NG+okat sokkal jobban is megcsinálhatták volna. Más enemy placement, más dropok, esetleg 1-2 titkos cucc és sokkal több ellenfél HP.

TDC Geronimo
Félek, hogy nem lesz BB 2 bármennyire is sikeres volt/lesz. Egyelőre a DLC se 100% pedig mindenki számít rá. Jó lenne valami konkrétat tudni, mert kell a következő adag 😞

Hát igen a BBhez való viszonyításhoz annyit, hogy minél több W3 videót nézek annál kiábrándítóbb a combat.

Moby
Jah, a dungeonok csak rövid ideig adnak szórakozást, a főjáték minden pixelét név szerint ismerem. Aztmondtam nem érdekel a platina, de igazság az, hogy már csak ezért nyomom: egyszerűen nevetséges, hogy ne legyen meg. Mindenki behúzta, vicces lenne, ha nekem ne lenne meg. Meg jól is mutat, hogy az új profilom első játéka a BB platina lesz. De lemegy a 6. végigjátszás+dungeonok és vége.
De azt egyszerűen én sem tudom mivel lesz kedvem játszani. Ebben a 200 órában megszámlálhatatlanszor átkoztam el a játékot, de ilyen jól mindemellett fogalmam sincs mikor szórakoztam utoljára.

Nálam már kezd kifújni a játék. A CD-be már csak ismétlődnek a főnökök (tegnap két órán belül belefutottam két Amygdala-ba, meg két Ebrietas-ba), úgyhogy most már tényleg ideje lejönni a szerről. 160-as szinten vagyok. Megvan az összes ruci, rúna, titkos CD fegyó, két stukker, és két gyilok maximumra húzva. A CD-ben csak két sinister-t nem jártam be, a többi mind letudva. A megjelenés napjától játszok vele. Az utóbbi évek legnagyszerűbb játékélményét nyújtotta, ezért legalázatosabb tisztelgésem mind a From-nak, mind a Sony-nak. Ezért az egy játékért már bőven megérte PS4-et venni. A gond az, hogy ezután minden elkövetkező játékot a BB-hez fogok mérni, és ahogy a jövőt látom, egy ideig nem kell mást vennem.
Witcher 3.? Az egy hahota lesz ehhez képest, már most látom. Nagyon remélem, már kalapálják a BB 2.-t, mert bőven van még benne lehetőség, és fejlődni való. Gyerünk japcsik!!!
ui: Mégegyszer nagyon köszönöm From.
gibson9
Köszi 😊

n000rbi
El kell "fogyasztani" a 3 cord-ot, mielőtt bemész hozzá.

gibson9
Ha megvan a 3 cord és megyek a főbosshoz nem kell tennem külön semmit? Azzal hogy nálam vannak automatikusan aktiválódik a secret ending?

Moby
Na, tegnap wet nursig meneteltem. Majdnem meglett egy nap alatt az NG+ (kb 5 óra gametime).Óriási könnyebbség, hogy az első kört tudatosan, mindent felszippantva mentem végig, így már ez a kör is csak bossfightról szól. De még mielőtt belekezdenék a 6. végigjátszásba, szerintem elmegyek dungeonozni. Kellenének valami fincsi gemek. Eye rúnával futok, ámbátor egyelőre nem tapasztalom a hatását...