9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
SlickAdam #5401 mondom, amikor egyedül van es vilagossag, akkor csira. csapkod teny, de nem allandoan. dodge, 1-2 betamadas, tobbnyira hatulrol es kesz. en ott nem haltam meg tan SOHA. sotetben shadowboxin' alatt csak. de ott meg csak futni kell.
ez az elsö vegigjatszasnal a 3. proba volt. latszik, hogy levegöbe csapkodok idegessegemben (elinditom a kombot, akkor vegig is megy... LOL), es sötetben se tudtam meg mi van.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.28. 09:07:34 -
Ulthane #5400 Türelemből van nálam a legkevesebb :) -
ppista #5399 Aki BB szűzként elsőre leveri, az általában hazudik. Ahogy írták a többiek, ki kell ismerni a mozgását, és birka türelem. De ez igaz az összes főnökre. -
Ulthane #5398 Nahh, már megvan a taktika. Az elején figyelni a csapásokat, holtidőben odaugrani, egy gyors csapás, skera. Aztán az első átváltozásnál a háta mögé, és ütni a ribancot charged attack-kel. Ekkorra lemegy az életereje fele.
Na, ezután vagyok bajban, amikor másodjára változik át, mert akkor már többen van a kurvaja, úgyhogy a hátuk mögé menni esélytelen. Marad a fal mellett futás, és imádkozás, hogy ne most vágjon agyon.
Eddig jutottam.
Azért azt valljuk be, hogy ezt lenyomni elsőre emberes. Úgy, hogy az ember nem is ismeri a mozgását, a csapásait stb. Ha ráront valaki az elején, márpedig mindenki ráront elsőre a bossra :), az instant halál. -
#5397 Legjobb esetben is utolsó előtti. -
#5396 Akkor menj mögé, ha már elkezdett "menetelni". Ő is (ahogy az összes boss) minden mozgást végigcsinál. Ha egyszer valamit elkezdenek, be is fejezik, akkor is ha közben nyomod rá a taslit. -
Ulthane #5395 Nem lehet h ezt a bosst megpeccseltek? Neztem youtube videot, es teljesen maskepp viselkedik. Ott a csavo mogemegy, az meg se mozdul vagy fel percig, csak csapkod maga ele. Nekem ilyet nem csinal. Porog egybol, ahogy mige megyek.
En ide tuti be fogok csengetni, ugyis az utolso boss vagy mi. -
#5394 Charged attack nála csak a varázslás elején, meg a végén megy, meg amikor elröpül. Minden más esetben gyors penge. Türelem kell hozzá, nem lehet agyonvágni két ütésből, volt, hogy háromszor is bevarázsolta az árnyékot, mire levágtam. Sok pengéje van, nem lehet csak úgy a közelében maradni, de topa, és kiszámítható, csak a kapkodásod miatt sebez meg. -
#5393 nála is van olyan fázis, amikor át lehet dodgeolni sértetlenül a pengéken. Mögé futsz, 1-2 alkalommal megütöd és, ha nem biztonságos kihátrálsz. 3* vertem már le, mindig lement elsőre csak türelmesnek kell lenni, de ezt eddigre megtanulhattad már. -
Ulthane #5392 Ne mondjatok mar faszom h ez konnyu. Egyreszt alig serul meg charged attack eseten is, masreszt nem konnyu moge kerulni. Harmadreszt, ha rosszul rohansz ra, egybol lekaszal egy sorozattal. Ez minden csak nem konnyu. -
Ulthane #5391 Bameg, nem megy. :) probaltam vagy otszor-hatszor. Charged attackkel nem jo, nincs ido ra. Forog, mint pina a rudon, ha mogemegyek. -
#5390 Lockon.nemlockon...bárhogy. Hátulról meg is csinálgathatod miközben levágod, annyira nem tudja mi történik mögötte. Lockonnal, anélkül, kézenálva...mostanra bárhogy meg kell már legyen :) -
#5389 Na ne bohóckodjál már. Vágd le, és menjünk tovább :) -
#5388 legjobb boss :) -
Ulthane #5387 Nem tudok kozelmenni hozza. Hogy ussem meg?
Lock on kell?
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.27. 20:08:16 -
SlickAdam #5386 ö baratsagos. amikor shadowboxin' time vanik, rohanj a falhoz kozel korbe es korbe, ugy altalaban nem ernek el lesböl. max ugorj is egyet neha-neha. amugy gyerekjatszma. -
Ulthane #5385 A penges kurvanal vagyok. -
Ulthane #5384 Ezt is megbassza a jo eg! -
#5383 Nem is most, hanem akkor kellett volna úgy harcolni. Mondjuk a többiek is nevettek azon amit írtam. :) -
Ulthane #5382 Ki emlékszik már arra, mi volt két hete!? :) -
#5381 Ja hogy amiről 2hete beszéltem neked hogy gyors és inkább kis sebzéssel csináld, mert az könnyebb. Értem. ;) -
Ulthane #5380 Nekem ez zavarosabb. :) -
#5379 Ha már olvasgatsz, akkor inkább ezt -
Ulthane #5378 Hát elég kellemetlen. :)
Olvasgattam tegnap az IGN wikit (persze nem a magyar verzióját, bár nincs is nekik), s abbgól úgy tűnt, hogy gyakorlatilag kötelező terület már nem is nagyon van a játékban, csak optional bossok. -
#5377 Mergo's Loft kellemetlen hely. Egyáltalán az egész játék kellemetlen a bloodmoon-tól. Ha eleget nyomod, és már godlike skilled van, már nincs különösebb kihívás a harcban, akkor elkezded majd újra felfedezni. Mergo's Loft amúgy gyönyörű. -
Ulthane #5376 Amúgy eljutottam a játékban arra a szintre, hogy egy új pálya már nem egy felfedeznivaló, érdekes dolog, hanem teljesítménytúra: lehetőség szerint mindenki mellett elrohanni, nem bántani senkit, gyorsan megtalálni a shortcut-ot, és irány a boss, hogy lenyomjam. -
#5375 Itt. -
Ulthane #5374 Az hol a pinában van? -
Mehetsz a bloodrockért, maxold ki a fegyód. -
Ulthane #5372 Hülye vagyok, mert amikor mentem fel a lépcsőre, mindig is gondoltam, hogy ott balra az a három sárga fénylő szar mi lehet, egyszer meg kéne nézni. De valahogy csak nem mentem oda. :) -
Ulthane #5371 Az, hogy a harc második szakaszában végig a charged attack-et nyomtam, és nem a gyors ütéseket. De aztán jött Moby, s reggel már a gyorssal mentem neki, és úgy elsőre sikerült. -
#5370 Nála mi volt ami gondot okozott? :)
Elvileg őt ki lehet úgy is nyírni, hogy egyetlen 1x sem használsz kitérést.
"Vagyis nem elvileg , hanem biztos."
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.27. 07:49:45 -
Ulthane #5369 Micholas legnagyobb problémája nem az, hogy ketrec van a fején, hanem az, hogy soha többet nem lát ki belőle... -
#5368 Nem. Még mindig körbemész. Van egy lift, ami az ajtajához visz fel. Ha felmentél hozzá, legközelebb menj le vele, onnantól használható (bejárati ajtótól balra). Onnan indul, ahol újraéledsz. A kapcsolója ottvan a bozótosban.
Ittene.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.27. 07:31:57 -
Ulthane #5367 Lampa-lifttel fel, setalo gyerekek mellett jobbra le a kanyargo lepcson-dagadt geci a fejszevel e lanccal, elfutni mellette balr hatra, dgadt geci mellett ujabb lift. Azzal megint fel, majd ki az epuletbol, jobbr ketszer, buzi madarak a foldon, ott fel a lepcson, majd jobbra be az epuletbe e egyenesen vegig.
Nem szamoltam, de ez kb. Masfel perc. -
SlickAdam #5366 -
#5365 Napitipp holnapra: ha lenyomtad, mielőtt bármit csinálsz, szaladj el a bloodrockért ;) -
#5364 Akkor ott szerintem mégsincs meg a shortcut, mert olybá rémlik, hozzá a respawn pointtól csak fel kell egyet menni a lifttel.
/csekkoltam. Igen, jól emlékszem. Szerintem te még mindig körbemész.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.26. 21:55:50 -
Ulthane #5363 Elcsalni nem fogom, az biztos. Ketszer is volt mar h vagy csak fel centi volt az eletebol. Vagy araketai olnek meg, vagy a harc heveben nem tudom eleg gyorsan nyelni a vialt. Alszom ra, aztan holnap kap a pofajara. A harc elso fele nevetseges. A masodik a neccesebb, de osszessegeben az is. :)
Meg a szokasos problemam: shortcutokkal is elunom az eletem, meg eljutok hozza. :( gyulolom ezt a jatekot! -
#5362 LOL