9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
Ulthane #5481 Az lehet, hogy a pengés ribanc után eltűnt minden insight-om? Mert utána egy sem volt! :( Amúgy meg 17 szépen ott figyelt készleten.
Most azóta van négy, de hová lett a többi? -
Ulthane #5480 Moby, üdvözöl a Kozmosz Lánya! Üzensz neki valamit? :) -
#5479 Most amúgyse kópolok amíg a szobám nincs meg. :D -
#5478 Ja nem a coop-ra értem a segítséget , azt bárki megcsinálja. :D -
SlickAdam #5477 mar mennel egyböl mi? -
#5476 Ulthane-nak nem részvét kell majd hanem segítség, mert vért fog hugyozni. :D -
SlickAdam #5475 mindenesetre nyugi, ha ö megvan, utana nagyon hamar jon a kovetkezö, akirol Moby rengeteget tudna neked meselni. legendas.
tipp ha nem tudnad magadtol merre (nem, nem kell visszamenni sehova):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ablakot üsd be!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.28. 22:29:59 -
#5474 Ajjaj hányszor lesz még ilyen....:D -
#5473 Meg tud az is ám lepni.
Sőtt még a legártalmatlanabb is, én annál haltam már a 4 vagy 5 végigjátszáskor, akkorát oda tud baszni (lézer), meg netán legyen körülötte pár kicsi. -
Ulthane #5472 Ezert anyaztam, mert elso alkalomra mar csak akkora csikja maradt, hogy mar nem latszott a csik! Azt hittem megdoglott, meg is alltam egy pillanatra, s akkor kaptam be egy lovedeket. Szurke volt a teljes csikja, szerintem gyakorlatilag millimeter hianyozhatott. -
SlickAdam #5471 pedig az TENYLEG elsöre halós. -
Ulthane #5470 És Hókuszpók veszettül kúrja épp seggbe a felfújt fejű hupikék törpillát.... -
#5469 Ja a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!törppapa
na itt kellSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azzal a fegyverrel és azt csinálni, amit nem én ajánlottam
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.28. 21:37:05 -
Ulthane #5468 Hogy a retkes tetves kurva ég bassza meg azt a véres rohadt hupikék törpikékes kurva anyját, azt! -
#5467 Ez csak egy lehetőség, ha lesz kedve harcolni nem fogja ezt tenni.
(igaziból a chalice-nél gondoltam használni ha végképp nem bír már másképpen velük)
SŐTT A CHALICE-OK NAGY RÉSZÉBEN MÉG SIMÁN FUTNI SEM LEHET HALÁL NÉLKÜL
Mert nem tudom a peccsek miatt vagy amúgy, de sok ellenfél mindenen át tud követni, nem olyanok mint a story modban, hogy csak egy adott területen mozoghatnak. :D
Pl az a ronda futó ellenfél, aminek a kezébenSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy kasza van és kurvagyorsan fut feléd mindig
Amúgy nálam télleg vannak helyek, zsákutcák, amikor beleszartam, felvettem az itemet, és mentem.
És csak mondjuk később vagy következő körben mentem oda a védővel szórakozni, ez volt aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!például, azt elsőre nem értettem hogy lehet elkerülni, mindig megütött, azt mondom kész megyek tovább.golyós óriás
És utána mikor pár boss-on túl voltam, odamentem leverni, de nem kellett már az item mögötte, csak hogy megöljek egy ilyet is. :)
Nálam kicsit bonyolultan megy mindez, lehet csak én játszom ilyen összevissza.
Az a jó a játékban hogy megvan a Trófí, mégsem 100%-os a játék......mert hiányoznak cuccok.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.28. 21:32:50 -
SlickAdam #5466 jo, de nem erröl irtal:
"Menj, fedezz fel! Majd ha meghalsz, másodszorra már tudod mit merre találsz, és mehet élesben!"
x. alkalommal term. rohan az ember. -
#5465 Az elején a 2 féle insight szívót is utáltam, most meg már ha a kékeket nem is könnyen de tudom, rájöttem hogy lehet kijátszani. -
#5464 Hát mit gondoltál, az eddigi kb 7 végigjátszásnál minden egyes boss-t 7x úgy öltem le hogy az össze ellenfelet lenyomtam a pályákon, fenét.
Chalice-oknál is egy ideig, amíg meg nem untam.
Maga a megnevezés pont helytálló, mert addig öltem minden élőlényt amíg élveztem, ahol fusztráló ott már tudom merre kell menni.
Meg ugye vial-ok is megmaradnak.
Például a legkedvencebbem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amelia előtt ha elmész balra, egy erdőbe érsz ahol sok puskás van, meg kutya meg kaszás démon....démonok lehet insight függők.
És rühellem ezt a részt, itt simán átfutok, egészen a lámpáig, a lámpa mögött, kb 2-3 méterre akik addig követtek, egyszerűen visszamennek, ott van egy láthatatlan határ nekik, én meg visszamegyek pár lépést, aktíválom a lámpát és ennyi, ezt szoktam, mert h leállok 3-4 kutyával baszakodni, meg lehet ölni őket, csak engem már nem tölt el élvezettel.
Persze van a másik véglet, mikor a chalice-okat ismátelgetem, ami meg lehet másnak unalmas és 1x is rossz szájízzel viszi végig, meg mindig rohanni szoktam pl aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Havas kastélyos résznél fent a könyvtárban vagy mi, az undorító, csak az elején szoktam max leállni a szellemcsajokkal, de az is unalmas egy idő után, max arra jó hogy 1-1 fajta lényt kinyírok mindegyikből a játékban, de van ami ellen élmény küzdeni, van ami ellen nem. :D -
SlickAdam #5463 biztos elvezetes lehet igy... -
#5462 Minden ellen van megoldás.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amivel tele a bögyöd, azt hagyd ki!
Mármint nem a pályát hanem azokon a részeken fuss át, csak felkapod az iitemeket, és ennyi, még ha meghalsz is, az itemeket megtartja agép. :)
Kár elhasználni mondjuk vialt csak mert hirtelen nem tudod merre, és először csak ízlelgetnéd az új helyszíneket.
Menj, fedezz fel! Majd ha meghalsz, másodszorra már tudod mit merre találsz, és mehet élesben! :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.28. 20:21:55 -
SlickAdam #5461 az adrenalinert.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.28. 20:18:11 -
Ulthane #5460 Faszom ezt a geci cathedral ward palyat. Mi a raknak szivatom magam? -
Ulthane #5459 Oké, megyek jahargulba a kulcsért. :( -
#5458 Mondtam én bármit? -
Ulthane #5457 Visszamentem Józsika klinikájára, nem találtam ott senkit.
Aztán próbáltam elmenni UCH-ba, de fent nem nyílt ki valami ajtó. Azt mondta locked.
Ehhh, nem az én játékom ez. :( -
SlickAdam #5456 persze tudjuk, teged nem erdekel az egesz sztori (~ nem erted), ugyhogy bizonyara mast se, mi? meg mar megjelent a cucc marciusban, mi az hogy nem tolta meg le mindenki??????!!!! felhaborito. -
#5455 Vagy mehetsz Logariushoz is, csak akkor előtte futás Iosefka klinikájára. Mindegy melyik veszed előre(asszem). -
#5454 Na akkor irány upper cathedral ward!
ja igen: megvan a második darab köldökzsinór is, ugye?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.28. 18:57:28 -
#5453 erre gondoltál? :D
-
SlickAdam #5452 elöszöris: SPOILER tag! use it, bitch!
vegen vagy tehat, mehetnel a boss-hoz. NE beszelj meg TUDJUKKIVEL! huzzal takaritani! -
#5451 IGN szavazás.
Gherman-al egyetértek, bár én Logaritmusra tettem szavazatot.
Legnehezebb bossz az odalt látogatók szerint:
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.28. 18:41:28 -
Ulthane #5450 Ja voll!
Ég a ház, ahol a baba van! Jesszum pepi! -
SlickAdam #5449 opcionalisakat is csinaljad megfele szepen, nem ciganykodunk! kozmik girl & co. -
Ulthane #5448 A késes ribanc mind a hét kését a segge lukába dugtam fel! -
#5447 Az első kör az többnyire ilyen :) Először mindenki megtanul túlélni ebben a világban, aztán ha az megvan, elkezd vele megismerkedni.
Najó, nem mindenki, van aki leszarja az egészet, de a legtöbbje így van vele. -
#5446 Mindenre van utalás. Akik a wikiket írják azok is onnan tudják amit tudnak hogy végigjátszották a játékot. Sokszor. Meg van guidebook, de abban messze nem annyira részletesen vannak a dolgok, mint a wikin (bár van amiben meg az részletesebb - bossfightok). -
Ulthane #5445 Dehogy vittem. Vele se beszélgettem,, mindig csak azt mondja, Welcome good Hunter. :) Aztán csenel blád ekó, és kész. -
Ulthane #5444 Én csak püfölni megyek, bossokat kiteríteni. Akkor ezek szerint csak van utalás a játékban. :) -
#5443 >Honnan tudtad volna?
Onnan, hogy jártam a kőnél, amikor még nem volt nálam. A követrkező kérdésedre a válasz: annál a kőnél, ahol már te is jártál, elmentél mellette, én meg pixelenként fésültem át a játékot, te meg bunyózni vagy ott :D
De ha a credits után nem tudod abbahagyni, akkor az azt jelenti, hogy előbb-utóbb elkezd érdekelni a lore, és akkor úgyis tudni/érteni fogsz sok mindent (meg legalább annyit nem, de legalább amibe belebotlasz azt tudod fogod miért van ott).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.28. 15:51:19 -
#5442 >Egy ilyen harmadot már kaptam valahol.
Akkor voltál az old workshopban. Elvitted a fésűt a babának?