9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Moby
    Ne szopjál vele. Csengessél.
  • darkSectorxxx #5520
    Ha csengetsz az sem gáz, saját magadnak játsz, ne másoknak, ha neked ennyi, és kell help, akkor használd, majd később vissza fogsz jönni NG+ -ban és lenyomod egyedül, ezt garantálom. :D
    Amíg csengetsz, itt láthatod az Undead Giant-ot, ha érdekel, meg a szenvedésemet, de érzem hogy ma a Colombo-ig még megcsinálom. :D
  • darkSectorxxx #5519
    Szerencse akkor ha valaki nem tudja a lézert kijátszani, mivel a lézer azonnal öl.
    Nehéz, nagyon nehéz kijátsdzani, de nekem sikerült. Másnak is, csak mások valszeg sokkal türelmetlenebbek és nem akarnak annyiszor elmenni az élete 1/3-ig hogy ezt teszteljék. :)

Amúgy egyetértek, ha ezt nem nézzük akkor a szerencse kell, de amúgy a lézert hogy ne csinálja, azt is meg lehet akadályozni, persze ahoz sok stamina is kell.
  • darkSectorxxx #5518
    Mondom vagy stream-elsz, és látom hol hibázol vagy itt más, itt van slick moby, sokkal joobb ha stream-ben látják mit csinálsz úgy tudnak segíteni.

Lehetséges, én 5x kinyírtam, és ebből kb 2x szoptam vele, amikor nehezen halt.
    Nem mondom, tény, nehéz, mert a 15 boss közül, nálam 3. helyen van, de olyan nincs hogy csal meg lehetetlen.
    1-etlen 1 nagy támadása van , a lézer, azt elhiszem ha nem tudod kikerülni, én is nagy nehezen jöttem rá hogy mi az ellenszer, megszenvedtem mire rájöttem, de ez a szép benne, elsőre mindegyik szinte olyan amire azt mondod, ez lehetetlen, nem igaz, és eltelik pár óra és azt mondod: "ja ez gyenge" :D
  • Ulthane
    Na, nekem annyi idom nincs erre. Me g vagy 10 proba, ha nem megy, csengetes.
  • SlickAdam
    kitartas + szerencse + kiserletezes. idovel beadja.
    nalam pl az "egy session alatt megvolt" nem 1-2 orat jelent. inkabb 6-7-et.:)
  • Ulthane
    Ezt nem lehet megcsinalni. Aki ezt megcsinalta, az csalt. Vagy bugos volt a jatek.
  • darkSectorxxx #5514
    Semmilyen változást nem fogsz látni, csak mert 2 szintet ugrik a fegyvered...majd meglátod. :)
    Ha ezelőtt szívtál, akkor most is sajna fogsz. :(

Amúgy hülyén hangozhat, de szarabbul fogsz teljesíteni, ha már rettegsz vagy félsz a boss-al való küzdelemtől, remélem érted mire célzok, vedd úgy, hogy nem kell görcsölni rajta, próbálkozol, és akkor jobban fog menni.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.29. 18:02:40
  • darkSectorxxx #5513
    Fegyvered és a statod mennyi? Mert egyik boss-hoz sincs olyan, hogy kevés, meg esélytelen, mindegyik boss minden formában kinyírható.

csak 2 dolog van:

- nem ismered még eléggé
    - vagy annyival kisebb a sebzés hogy annyi ideig nem sikerül kitartani a taktikáddal :)

Más változat nem létezik. :)
  • Ulthane
    Ok, kimaxolva.
  • darkSectorxxx #5511
    "Ezek a csaták voltaképpen ritmusjátékok. Hogyan tudunk igazodni a támadásaikhoz, a változásaikhoz. Talán ezért van, hogy mindenkinek más a könnyebb és a nehezebb.'"

Szebben én sem írhattam volna, Beast-nél ez tökéletesen igaz, annyira de annyira sok taktika van rá, vagy más más emberek másképpen ölik le, meg mindegyik boss-t.

Én Beast-nél mikor odaértem már keményen begyakoroltam a kitérést.
    és elhiheted nekem, hogy ha 2 ember kitér és télleg érzi mind2 ember a ritmust, akkor sem fognak egyforma eredményt elérni.
    Nem árulom el miért, erre jöjjön rá mindenki maga. :D

Én ezért van hogy párszor nem is akarok egy ellenfelet megölni mindjárt, hanem játszok vele először, nem ütöm meg, csak megfigyelem, nincs veszteni valóm, vial-t nem használok, meg lőszert, max egy halállal lesz több, meg egy töltőképernyővel.

Vannak boss-ok, ahol pl egy személy youtube-on lővöldözget, hogy beadjon egy blokkolást, én meg inkább meghaltam 10 de megfigyeltem ha csak 1 töltényem van, mikor lőjjem el, hogy tuti beadja.
    Ilyenek is vannak.

Ebrietas?

Van aki előről öli, van aki oldalról, van aki hátulról....mind3 pozició jó, csak tudni kell , hogy mik a határok, és elárulom, főleg Ulthane-nek szól, hogy az hogy háta mögött kell maradni, az nem orvosság, régen én is azt hittem , mikor Moby-nak akartam segíteni.....
    Sajnos régen a boss-ok viselkedése is kiszámíthatatlan volt, tudtommal most is minden végigjátszásnál is változik valamelyest.

Ja és van egy bug, nem tudom még megvan-e vagy javítva lett, ha lementek Ebriedtas-hoz a liftel (itt lehet úgy lecsúszni, hogy belevágod a fegyveredet a falba. :D) akkor lent mondjuk használsz egy (vissza a lámpához teleport) itemet, ebből 2 féle van, akkor a lift lent marad és nem tudtok visszamenni.
  • SlickAdam
    tudod jol, hogy nem a fegyvered erössegen mulik.:) sztem a többseg meg mikulas es baratai elött (azaz gyengebben / meggyengebb fegyoval) ölte le a kiscsajt.
  • Ulthane
    Megprobaltam parszor, eselytelen vagyok, gyenge a fegyverem. Meg csak 8-as. Elobb kimaxolom azt.
  • Amiga
    Más a ritmusérzékünk... Ezek a csaták voltaképpen ritmusjátékok. Hogyan tudunk igazodni a támadásaikhoz, a változásaikhoz. Talán ezért van, hogy mindenkinek más a könnyebb és a nehezebb.

Meg a pszichés ráhatás. Nekem eleve félelmetesebbek a torzonborz szörnyek. Ezek ellen könnyebben görcsölök.

Yharnam is egy leölt párszor, mégsem éreztem, hogy ne lenne esélyem ellene. Együltő helyemben letudtam. De a Beast-nál megtörtem.

Nagyon érdekes, hogy ez a játék így működik. :-)
  • Moby
    Na én meg őt öltem úgy minden formájában, hogy közben olvastam, és a másik kezemben a könyv volt :D Én nemtudom mitől vannak ezek az eltérések.
  • Amiga
    :-DDD
  • TDC Geronimo
    Itt az én killem. Kb 15. alkalommal jött össze, első pár próba után azt mondtam ez leverhetetlen, egyszerűen nincs gyengéje. Elején bénázgattam ashel hátha, aztán rájöttem mindenképp megüt akármit csinálok így inkább beleálltam

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.07.29. 14:57:14
  • SlickAdam
    "A kör alakúban dobáltam bele a mérgezett tőröket, meg futkostam körbe-körbe... egy óra alatt meg is pusztult. :-D "

jo tudni, hogy nem csak en öltem le ezzel a szanalmas technikaval. eddig be se mertem vallani.:D LOL
    ja, ellene nekem sincs semmim, csak 2 mareknyi szerencse + a ciganykodas.
  • Amiga
    Nekem ugyanez van az Abhorrent Beast-tel. Néha olyan szörnyeket ölök le könnyedén, hogy a fél internet zokogva fetreng a talpa alatt. Ez az Abhorrent gyerek meg aláz, ahogy akar. Még az erdőben nem is gond, de lent az egyik chalice-ben (nem a kör alakú teremben, hanem a téglalap-alapterületűben) nincs megoldásom ellene.
    A kör alakúban dobáltam bele a mérgezett tőröket, meg futkostam körbe-körbe... egy óra alatt meg is pusztult. :-D
  • Moby
    Higgadtan???
    Watchdoggal első talikor* 12 percet szkanderoztam. Nincs semmi gond a higgadtsággal :D

/első futamom defiledben. Nem ez volt az első tali, 3-4 próba kellett hozzá.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.29. 14:12:37
  • Ulthane
    Szerintem a pengést is ugyanúgy kellett. Tényleg fura, ha mind ment neki, ez miért nem. De abszolút el tudom képzelni, hogy bár mindent megtett, akkor sem ment. Szar érzés az, na!
  • Amiga
    Igen, de ezt a kutyát higgadtan és józanul kell megsétáltatni.
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2015.07.29. 11:35:46
  • Moby
    Szerinted hányszor láttam már ezt is, meg millió hasonlót? :)
  • Amiga
    Én néhányszor levertem egyedül, tényleg az a lényeg, hogy közel maradj hozzá hátulról a végén.
  • SlickAdam
    elejen idegböl nyomtam, azert alltam szemben vele neha. amugy mindig is a mögekerüles volt a tervem. ami eleinte meg okes is, csak kesöbb nehez, amikor elugral (es beveti a lezert...), meg fellökdös. ez mondjuk videoban annyira nem latszik, jol jott ki epp.:)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.29. 11:07:38
  • Ulthane
    Moby ezt nem nézi végig, mert elsírja magát! :)

Innen milyen könnyűnek látszik. Az első harmadban, amikor szemben álltál vele, szerintem felesleges kockázatot vállaltál, kaptál is két akkorát, az egyik le is vette HP-t szinte teljesen.

Úgy látszik tényleg a segge mögé taktika a jó, te is azt csináltad szinten végig.

Már most ráz a hideg tőle.

• SlickAdam
    nem nagyon volt taktika. szinte minden nekifutasnal mashogy probalkoztam. altalaban a legvege a szopo, amikor elkezd "zizegni", ugyhogy jo adag szerencse is kellett hozza.
    igazabol a videoim többsege gaz, mert ezek az elsö vegigjatszasos gyözelmek. vannehany chalice-os is, ott mar latszik, hogy sokat fejlödtem.
    youtube-on be tudsz allitani kepet thumbnail-nek.
  • Ulthane
    S neked mi volt a taktikád? Tuti erre is van egy videód.

Amúgy ezeket a képeket a videóid elé te teszed be? Te valami germán videovágó vagy?
  • SlickAdam
    barmikor... :D összetevesztesz Dark-al.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.29. 09:05:10
  • Ulthane
    Tököm, már előre utálom a ma estét. Szét fog vágni az ideg.

• SlickAdam
    en is nala szivtam a legtobbet, de lement egy session alatt. engem nem gyötört annyira, mint Moby-t, ö nagyon kesz volt.:D
  • Moby
    Slick simán levágja bármikor. Nekem nem ment csak.
  • Ulthane
    De utálom az ilyet. Ha már neked se megy, meg Slicknek se, akkor én mit fogok művelni ellene? :)

Majd megkérdem Darkot, mondja meg a tutit.
  • Moby
    Őrá nincs. Nem tudtam leölni. Millió-millió működő van a youtubeon, de egyiket sem tudtam adaptálni. Sosem tudtam kievadelni az öklelését, egyszer sem. Soha. Gyakorlatilag halálra voltam ítélve ellene.
    Egyébként igen, ha ment volna, az lett volna a taktika, hogy kikényszerítem, hogy letegye a fejét. De valahogy nem találtam ezt a távolságot, és állandóan öklelt. És azzal ki is nyírt.
    Úgy tudtam csak leölni, hogy valaki végre bejött, aki életben tudott maradni ellene, elvonta a figyelmét, én meg levágtam hátulról.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.29. 08:34:10
  • Ulthane
    Na, de mi a taktika? :) Neked mindig volt egy jó gondolatod.
  • Moby
    Igen, ez mostmár alternatíva. Amikor én nyomtam ez a csengetős lófasz még halott volt. Csengethettél napestig, nem jött senki(nem is működött, meg az akkori limitációk miatt sem). Szóval nekem 100+ próbálkozásom van ebrietasban. És ez nem vicc.
  • Ulthane
    Mindegy, úgyse kell. Van négy, az elég lesz kozmosz kurvához, ha esetleg befrusztrálódom.

Reggel nekimentem háromszor, elég nehezen sebződik, alig vesz le neki valamit. Tudom, hogy a segge mögé kell menni, kipróbáltam, nekem az annyira nem jött be. Az én taktikám az lesz, hogy totál szemből ütöm apránként, nagyon sokáig. Amikor leteszi a fejét a földre, mehet a charged.

Én nem fogom magam idegesíteni, ha nagyon úgy érzem, hogy sok próba után is esélytelen a dolog, úgy becsöngetek, mint a szar.
  • Moby
    Azt csak fel kell törni. Ott van az insight a koponyában. De elég sokat találni belőle mergo's loftban.
  • Ulthane
    A jó kurva anyját! Dehogynem! Már majdnem sírtam, mire meg tudtam csinálni azt a részt. A két csiganyelvű agyszívó. Elkaptak azok vagy 20-szor is, nem egyszer.

Mindegy, veszek Őrült Ember Tudásán, ha jól tudom, az pont arra van!
  • Moby
    Igen: lecidázhat :D Amúgy grat!

Insight: Nem kapott el agyelszívó upper wardban? Azok cumázzák ki belőled az insightot.