9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • darkSectorxxx #5602
    A kitartásban max lehetek mester, másban max átlagtól kicsit jobb. :D
    De ez is sikerült, amúgy a komolyabb videókat youtube-on sem 2-3 próba után teszik fel hogy lv4, meg no damage féle meccseket, azokat is sokadszorra, hiszen akkor ha könnyű lenne mindenkinek menne, és nem lenne tétje a dolognak.

Aki srác pl régen fáklyával lenyomta, oks az is kitartó, meg szupi, de látni lehetett, hogy annak ellenére hogy ügyes, még meghal néhányszor ő is, mert annyira kiszámíthatatlan lépések jöhetnek, hogy azt hinnéd ez nem.
    Akár valami glitch, hogy falon átszúrnak, vagy lépcsőn stb.
  • Ulthane
    20-30-ból majd ezt is levágom, mint mindet (majdnem). :)

Na, este megyek akkor Logaritmushoz, de előtte Józsik klinikájára. Ha azt levágom, akkor már csak egy opcionális boss van, vagy akkor elengedtek a végjátékra?
  • darkSectorxxx #5600
    200 annyi biztos, a 300-at nem merem megkockáztatni de az is lehet hogy a 300-at is túlléptem, de ~35 óra környékén volt....:)
  • n000rbi
    Darknagymester :D Iszonyat kitartó vagy, meg kell hagyni. Hány próbálkozás volt? 2-300?
  • darkSectorxxx #5598
    Hát ez az út vezet engemetet a Defiled-hez. :)
  • darkSectorxxx #5597
    Az nem akkora poén, lévén hogy a neten számtalan kép van róla, sőtt! Én emlékszem trailer-re is amiben bevillant ez a lángolós téma... :D
    De jó fogjuk rá. :)
  • SlickAdam

viszont nem ertem. miert chalice boss-t olsz? fentiek mar mind halottak?
  • SlickAdam
    mint a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    langolo hub, mi?...
  • darkSectorxxx #5594
    Tegnapi feltöltésem.
    Nesztek:

• darkSectorxxx #5592
    Inkább mondjuk azt , hogy meg kell próbálnod kinyírni. :)

Mik vannak még vissza?
    17 darab van összesen a story részben. (neked igazából egyelőre 15-be kell csak gondolkodnod, amíg freerun-ba vagy)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.30. 13:10:55
  • darkSectorxxx #5591
    Nagyon szépen fogalmaztad meg, úgy hogy ne lődd le a poént. :D
  • Ulthane
    Nem akarom, még pár bosst ki kell nyírnom.
  • ppista
    Ő lesz az egyik meglepi. :)
  • n000rbi
    Egy nagy fa alatt üldögél. A babától messze jobbra volt egy eddig zárt kapu, ami most már nyitva van, viszont NE menj oda, csak akkor, ha be akarod fejezni a játékot
  • Ulthane
    Elmentem Józsikához, de senkit nem találtam meg a klinikán. :( Nem találtam szerintem hátsó bejáratot, de akkor ma oda megyek, és Logariust vágom le.

Amúgy a tolókocsis vén szar hová tűnt az égő házból?
  • n000rbi
    Én sajnos csak utána kapcsolódtam be, de majdnem az egerem bánta, úgy szorítottam :D

Next?
    1. Logarius él még, ha jól tudom. Megtaláltad Józsika klinikájának hátsó bejáratát a Forbidden Woods felől?
    a kutyaketreces résznél van balra egy ösvény, ami egy barlangba vezet, ott kell leesni a jobboldali járatba (poison resist magas + antidote legyen nálad) és a nagy barlang jobb oldalán hátul lesz egy rohadt hosszú létra, az vezet a klinikába. Ott vedd fel a levelet (cainhurst summons), menj a hemwicki boszik felé

2. vagy mész a dungeon-ökbe (lejjebb le lett írva, melyeket kötelező megcsinálni a platinához) és ott lesznek még finom bossok (újak és visszatérők egyaránt)
    3. vagy most bekajálod a 3 umbilical cord-ot (remélem megvan 3, összesen 4 szerezhető a játékban, de 3 kell), majd utána elsétálsz Gehrmanhoz és REFUSE-t válaszolsz a kérdésére. Ekkor lesz még 2 boss-od, de utána vége a játéknak és csak ng+ jön.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.07.30. 08:02:17
  • Ulthane
    Jobb érzés így reggel túllenni a csigaszörnyön, mintha még mindig azon kéne gondolkodnom, hogy hogy a picsában vágjam le este. :)

Úgy 25-30-ra saccolom a próbálkozások számát, mire levágtam.

Agyhugykövet kaptam volna este, ha úgy fekszem le, hogy (dark látta élőben) egyszer gyakorlatilag már nem volt csíkja a gecinek, még egyet kellett volna csak suhintani, lehelni, fingani, és összeesik, és mégis kinyírt a lézerével. Abban a pillanatban azt gondoltam, hogy soha többet nem leszek ilyen közel a célhoz. És mégis. :)

Who's next? :)
  • darkSectorxxx #5584
    Köszönöm, azt most innék a mai izgalom után. :)

De , csak közbe részeg leszek. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.30. 00:02:11
  • SlickAdam
    inkabb vegyel belöle söriket!
    addig se akarod megrohamozni masok walkthrough-jat.:D
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.30. 00:01:23
  • darkSectorxxx #5582
    Megkapod, küld a számlaszámot. :)
    5. előtt kapok fizut. :)

Vicces a mai nap, nem csak Ulthane-nek hozott szerencsét ez az esős éjszaka. :Dtöltök fel videót, le kellett állítanom a stream-et, gondolhatod milyen videó. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.30. 00:01:19
  • SlickAdam
    LÒGSZ egy 1000-essel!

szerk.: vagy 2-vel? annal jobb.:)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.29. 23:57:23
  • darkSectorxxx #5580
    Ja elhiszem hogy más dolgod volt, nem is irtam mikor harcoltál, nehogy zavarjon. :)

Amúgy örülök hogy sikerült, megért 2k-t. :)
    Mész a kövihez, vagy mára ennyi?

Nekem is ennél a boss-nál ahol vagyok már sokszor volt olyan hogy egy cm sem hiányzott, de az a baj hogy ha 1 ütésen múlik akkor sem elég. :D

Sebaj, megoldom.
    Lehet nem ma de megoldom. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.29. 22:40:14
  • Ulthane
    Nem nagyon tudtam figyelni. Plane a vegen, se latok se hallok. :)

Hat, nem nyertel, mert osszejott. :)
  • darkSectorxxx #5578
    Fogadtam, 1.5 órán múlt. :D

Hogy ezzel a taktikáddal ma már nem lesz győzelem, de sikerült. :)
    Nem láttad amit irogattunk twitch-en? :)
  • Ulthane
    Kitol, miert, hogy?
  • darkSectorxxx #5576
    majdnem nyertem 2000ft-ot. :D
  • darkSectorxxx #5575
    :)
  • Ulthane
    Meg mindig remeg a kezem! :)

Koszonom a szurkolast! Pedig megfogadtam, hogy ez lesz ma az utolso proba, es utolsora jott ossze. :)
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.29. 22:24:09
  • darkSectorxxx #5573
    IGEN!
    Gratula!!!!!!!!!

A lézernél szerencséd volt!!! :)
    Szerencséd volt hogy a lézerek csak éppenhogy súroltak és nagyon kicsit sebeztek! :)

Mehet a következő!
    Kik vannak még vissza? Ettől szerintem csak 1 nehezebb van.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.29. 22:23:41
  • n000rbi
    Yiiiihaaaa :D Grat, ügyes vagy!
  • Ulthane
    Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!
  • darkSectorxxx #5570
    Basszameg, most nézem, hogy neked Ebrietas-nál a lift ha meghalsz mindig fent van, nekem meg a karral kellett régen mindig felhívni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OMG

Biztos valami peccs maitt van
  • darkSectorxxx #5569
    ahogy nézem twitchen nem kapod meg amiket írok, mert nálad nem jelzi ki ps-en...:S
  • darkSectorxxx #5568
    Egy csapás sem, mert nálam nem látszódott semmi már az életéből, rá kellett volna fújni egyet vagy megpöcizni max.
  • Ulthane
    BAsszus, szerintem egy csapas hianyzott. :(
  • darkSectorxxx #5566
    te figy, ha van időd és kedved, coopba benéznék, kipróbálnám, de nem ölném meg neked, csak megnézném kb a 3/4 életét le tudnám-e venni vial használat nélkül. :)
  • darkSectorxxx #5565
    A mostani körödre inkább no comment! :D
    Ez az igazán dühítő. :D
  • Ulthane
    Bazdmeg, ilyen nincs. Mennyi hianyzott? Fel centi se?
  • darkSectorxxx #5563
    na nézlek, addig én pihenek. :)

Amúgy ám mi már könnyen beszélünk neked, mert többször végigvittük, szóval nem lesz egyszerű ez tuti. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.29. 21:48:54
  • Ulthane
    Most tolom :)