9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • darkSectorxxx #5561
    szerintem izgalmas volt, én szorítottam. Mikor lesz continue?
  • n000rbi
    Öröm volt nézni, tényleg.
  • Ulthane
    Nem volt az olyan izgi :)
  • Moby
    Megnéztem volna, de sajnos napok óta nincs internetem itthon.
  • darkSectorxxx #5557
    "mozgasa kurva jo elsö vegigjatszashoz kepest. "

amúgy ezt nem vitatom, ahoz képest jó én is ezt mondom, de ehhez a boss-hoz szerintem most nem lesz elég, én erre akartam KITÉRNI. :D

Kitérés akkor jó, ha márnem kitérsz csak, hanem át is tudsz menni a támadáson.
    Persze nem egyszerű, mert ebben van hibalehetőség.

Baltát meg én a helyébe itt nem kinyitva használnám.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.29. 20:41:39
  • darkSectorxxx #5556
    Nem, van más is, de a vajazó a középkategória, ami ötvözi a 2 végletet, ezért jó.
    Írtam, hogy ez az én magán véleményem, nem kell megfogadnia, hanem mindenkit halgasson meg és saját maga ismerje fel a megoldást!
  • darkSectorxxx #5555
    Nem azért tiltakoztam a többiek segítsée ellen, hogy ne fejsze meg ne ilyen charge-olásokat csinálj mert baromság, hanem mert nem érzem hogy annyit játszottál hogy tudd használni, én magam sem éreztem biztonságosnak régen ezért sejtem hogy nálad is ez a baj, és én váltottam, én nem bántam meg.

Félre értés ne essék, így is meg lehet ölni, csak neked ez ma nem lesz meg szerintem, de nem baj, ami nem öl meg az megerősít, mindegy hol tanulsz meg, itt vagy a következőnél, én a helyedbe közel maradnék és próbálkoznék megtanulni kitérni a folyamatos támadásai elől!

Te viszont alig várod hogy megüsd, és ezért van hogy sokszor éppen 1-el ütsz többet mint kéne, azt hiszed hogy az még belefér, de nem. :)

Na hajrá had lássuk. :)
  • SlickAdam
    vajazo kes kene neki, mi...?

leirom tizedjere is: mozgasa kurva jo elsö vegigjatszashoz kepest. igaz amugy mar a vegsö boss-nal jar, de na...
  • SlickAdam
    lezernel szerintem (bar Dark nagymester mindjart megmondja hogy nem igy van) a seggberagados taktika kene. az is veszelyes, de tan nem annyira, mint a lezeres "instant" halal.
  • darkSectorxxx #5552
    Oks, mindenki másképpen vélekedik, én 1x leírom a magam véleményét, nem kell megfogadni, te magad felméred majd és összesíted mindenkinek a dolgát:

Na:
    - egyrészt, a kitérés még kevés, a ritmus nem elég, ezt természetesen nem fogod megtanulni percek alatt, nem a te hibád, majd napokkal később, mikor 150x-re mész neki.
    - a fegyver rossz
    neked rossz, a fegyver használata, a ritmus függvénye, a ritmus és a fegyver ha megvan mint tapasztalat, akkor ezt lehet erőltetni, neked egy gyors fegyver kell, hogy ellensúlyozd a kitérés hátrányát, időben, reakcióban
    - nem feltétlen helyezkedsz jól mindig, sokszor lehetnél a háta mögött, ott sem mindegy hol és hogyan
    - lézerhez meg a kikerülés nem megy, ha csinálja a lézert, akár meg is ölheted magad, mert ha nem tudod a cselt, akkor kivéfhetetlen
    ha tudod a cselt, akkor meg a ritmusérzékkel lesznek gondok

ennyi amit látok az első másodperc óta.... :)

Ha kell elmegyek hozzá és megmutatom én mit csinálnék, ami igen csak 1 verzió a sok közül, de viszont nem 1x öltem már meg.
  • Ulthane
    Na, most akkor elmegyek farmolni, és holnap este jó sok viallal a zsebemben nekiesek ismét.

Vagy Dark addig megmondja a tutit. :)
  • Ulthane
    Thanks. :)

Bár, a lézernél úgy is végem, visceral ide vagy oda.

Szóval nem reménytelen? :)
  • SlickAdam
    nem sok idöd van odarohanni. a gombbal aktivalod az animaciot, nincs szo olyankor utesrol.
    de TENYLEG ele kell allnod, nem csak siman közel.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.29. 20:13:58
  • Ulthane
    Na, ezt kiőpróbálom :)

Aúgy köszi, hogy néztétek, izgalmasabb volt így, jobban is koncentráltam. :)
  • n000rbi
    Na akkor tisztázzuk.
    Simán R1, akár gyors egymásutánban -> kevés damage, de gyors
    R2 hosszan nyomva -> charged attack, tudjuk mi, lassú, de odabasz. Na ez utóbbiból beviszel neki párat a fejre, akkor ordít egyet, lehajtja a fejét kábán, Te meg odamész és EGYSZER megnyomod az R1-et -> visceral attack, atomsebzéssel
  • SlickAdam
    faszt vagy csira. csak hasznald amit irunk.
    meg lehet nyomni kellett volna tobbet stamina-ra... az eleg keves.
  • Ulthane
    Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, baszki, ha azt megcsinálom kétszer, már talán meg is halt volna. :(

Szóval amikor lerogyik a feje, akkor ne sokat üssek, csak egyet? De hát nem volt ott animáció, pedig volt olyan.
  • Ulthane
    Nem az a visceral? Akkor mi? :) Nem tudom, mondom én, hogy csíra vagyok.
  • SlickAdam
    amikor megmakkan, ezt pofazzuk folyamatosan. egyszer megnyomod kozvetlenul elötte es jon egy animacio. "kitepi a szivet"
    lemegy egy jo nagy darab az eleteböl.
  • Ulthane
    Amit még bénán tolok, az az, amikor rámront, és nekem jobb oldalt el akarok dodgeolni mellette. Sokszor beakadok az egyik hátsó csápjába.
  • Seth
    a visceral nem az R2 nyomvatart ám !! Amikor lekókad a feje,akkor elémész és R1, na ekkor ad neki egy jó nagy tockost
  • n000rbi
    Nem R2, hanem R1
    R2-vel nyomsz pár charged attackot, majd ha ordít a fájdalomtól és lekókad a feje, akkor egyszer R1 a fejénél.
  • Ulthane
    HA az R1-et többször nyomom, akkor kombózik. Mikor nyomjam? Távolról nem éri el, ha közel vagyok, jobb a visceral.
  • Ulthane
    Béna vagyok. na. :(

Basszus, nyomom az r2-t, de nem indul a visceral. :( 3at is elbasztam.

A lézer ellen esélytelen, úgyhogy tök mindegy. :( Nem fog ez menni. :(

Most farmolnom kell, elfogyott a vial.
  • SlickAdam
    amikor megrogyik, kozelmesz fejehez minel gyorsabban es siman 1-szer nyomsz egy R1-et
    mar reg kinyult volna...
  • n000rbi
    R1

(amúgy kurva jól csinálod, de ha kihasználnád a visceral attackokat már megfeküdt volna)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.07.29. 20:07:00
  • Ulthane
    Piheno, johetnek a tippek
  • n000rbi
    Lássuk akkor :D
  • Seth
    ...mert kitöröd a nyakad ? :D
  • n000rbi
    Amikor nyüszít egyet pár charged attack után és lehajtja a fejét akkor rohanj rá és nyomj R1-et!!!!!
  • Ulthane
    R1et nyomom na
  • darkSectorxxx #5530
    Hallod itt mi MINDANNYIAN már átéltük ezt, tudjuk most milyen düh van benned, csak van az a fal, amit ha áttörsz, minden fájdalmadak vége. :)
  • Ulthane
    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • darkSectorxxx #5528
    Nyugi megvan a problem.
  • Ulthane
    Faszom
  • darkSectorxxx #5526
    Na nézem és az első másodpercben látom a hibát. :)
  • darkSectorxxx #5525
    nézlek
  • SlickAdam
    twitch.tv/6s6i6x :)
  • Ulthane
    Twitchen nyomom, nem tudom mit kell megadni, az a channel neve hogy struggle with ebrietas.

Usernev: 6s6i6x
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.29. 19:37:49
  • n000rbi
    Te meg olvassá' privátot :D (ha időd engedi )