9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#5642 Tudja ő nyugi. :)
Csak annyi hogy nem te vagy az első aki ezt mondta hogy na ebből elég. :D
A legtöbb embernél ez egy fertő, hogy elkezdesz ezekután játszani mással és hiányozni fog.
Szar, meg fusztráló, de ott az az érzés, hogy igen megküzdesz és mekkora élmény utána ha legyőzöl egy boss-t.
És előveszed megint.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.30. 21:36:35 -
Ulthane #5641 Slick, hidd el, nincs bennem rossz érzés. Ezzel a játékkal magamat győztem le, keresd vissza az egy hónappal ezelőtt hozzászólásaimat a játékról. Ahhoz képest, 17 bossból letoltam 16-ot, köztük a főellenséget, Germánt úgy, hogy szerintem az csak nagyon keveseknek sikerül. Másodikra, tanítani való módon, tényleg. Dark a tanú rá.
Ez nem az én műfajom. Én tényleg azért játszom, hogy örömet okozzon, kikapcsolódást, ne szenvedést, görcsölést, idegrohamot, s ami ennél is rosszabb, RENGETEG KUDARCÉLMÉNYT. Nem szeretek így játszani.
Megértem, hogy vannak fanatikusok, akik kiplatinázták, lelkük rajta. Ez nem az én világom. Egy platinám sincs, miért pont ez lenne meg?!
Inkább letöltöm a Journey-t, vagy az Ethan Carther-t, valami könnyedebbre vágyom most. S nem fogom újrakezdeni (azaz folytatni). Nincs türelmem mégegyszer minden bosson átrágni magam, szenvednék megint, kirpóbáltam most Cleriket. Erősebb, mint az első körben, mint minden ellenség. Ergo, egyet nyernék csak: pályaismeret. De ez kevés nekem. A frusztráció maradna.
Köszönöm, hogy belehajszoltatok, tényleg kár lett volna kihagyni. De itt vége.
Na.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.30. 21:33:30 -
#5640 Hahahaha. :)
Ezt mondod ma. :)
Amúgy igen ha itt abbahagynád, de nem fogod. :D akkor is elégedett lehetsz magaddal!
Én télleg azt mondom ha akarod mutatunk vagy én mutatok harcot a boss-ok ellen, vagy youtube-on nézz pár videót, és ha látod más hogy harcol és persze kicsit a boss-okra figyelsz (mert te sajnos a saját karakteredre szoktál figyelni, ezt látom a játékodból, ezért nem is célzol. :) ) és HASZNÁLOD az R3-at, ne csak néha, hanem MINDIG! Akkor olyan dolgokat fogsz művelni hogy magad is meglepődsz, csak most hiszed azt hogy nehéz.
ja és félsz még mindig a boss-októl, ezért fusztrál, és esel sokszor ki a ritmusból. :)
Majd menni fog ez.
Viszont ha télleg úgy érzed hogy elég és nem érdekel már a játék, akkor természetesen azért ne játsz, mert mi mondjuk.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.30. 21:30:06 -
#5639 Annyi baj legyen, NG+-ban elmegy gyors odáig, és ráér csinálni még, lesz időd megnézni, és akkor átrugdossuk azon a Boss-on is. :) -
#5638 Nem láttad a videót.
Ezzel támogatom, mivan ha 2. körben tólja le?
semmi. :) Csak mert 20 level-el nagyobb lesz nem azon fog múlni, ha megcsinálja a trofit, és utána kedvtelésből lenyomja, még akkor is érvényes a dolog.
Szerintem ebben egyetérthetünk!
Te is tudod, vagy éppen láttad, kapásból az halott ügy hogy egy Logarius-nál nem használsz célzást, 10 ütésből 7 mellé megy.
Nem csinál blokkolást a pisztollyal.
Jó ez nem kell, de neki ez lenne a legnagyobb esélye így elsőre.
Nem sikerült ennyi idő alatt megnéznie a támadások elleni lépéseket, kitapasztalnia.
Ebrietas ehhez képest lófasz volt, ott van egy lézer ami necces és ennyi, Logarius sokkal nehezebb, jobban védi magát, és a varázslásokat ha bekapod, egyrészt nagyokat sebez, másrészt eltávolít magától.
Ez IRRITÁLÓ.
Én megértem ha inkább skip és ráér akár NG3-ban lenymni ellene a fight-ot.
Valjuk be, ha sikerült volna is, a haja kihullott volna tőle, láttam mennyire idegeskedett, a játékán látszott, és sokszor csak csépelt, és nem gondolt arra hogy ha beüt 3-at akkor utána "védtlen marad".
Ez nem azért van mert neki ez nem sikerülne, persze hogy sikerülne, de rengeteg kínszenvedés, és a staminája iszonyat kevés volt szerintem ide.
Ez olyan mint amit én művelek, persze hogy egy látszólag gyenge boss is kínszenvedés ha bizonyos előnyök hiányoznak, vial, ruha, fegyver szintje, stamina, élet....stb.
Most választhat, vagy folytatja a befejezéseket, vagy nekiáll pihenés képpen a chalice-oknak, mert ha a chalice-t elkezdi, úgyis nem megy az neki egyhuzamban mert megunja, és mivel hálisten megmarad a chalice a ng+-ban ezért én a helyében felváltva folytatnám.
Mindegyis a lényeg hogy:
Ahoz képest amit 1 hónapja írt kb a topikban a Bloodborne-ról. És amit most a mai napig csinált.
Na az a szép!!! -
Ulthane #5637 Akkor nem játszottam, ha úgy jobb neked.
De akkor sem kérek belőle többet. -
SlickAdam #5636 nem jatszottad.
viszlat holnap! -
Ulthane #5635 Na, urak.
Mindenkinek köszönöm a támogatást, a tippeket, a szurkolást, elkezdtem az NG+-t, kétszer nekimentem Cleriknek, sikertelenül. Rájöttem, hogy nekem ehhez a játékhoz már se idegem, se türelmem, se kedvem sincs, hogy még kétszer végigszenvedjem.
Szép volt, jó volt, többet az életben From-játékot nem veszeke a kezembe. Kipróbáltam, elmondhatom, hogy végigjátszottam, de ez a frusztrációtenger nem az én világom.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.30. 21:13:40 -
SlickAdam #5634 nemtom en agyfaszt kapnek, ha ennyi szenvedes utan kihagynek egy boss-t turelmetlenseg vegett. mert erröl van szo, semmi masrol. kozmik girl-el fenyevekkel tovabb kuzdottel (eleinte szinten "eselytelenul"...) -
SlickAdam #5633 dehogy veszited. eselyuk nincs azoknak a csiraknak a kornyeken.
bar ne tul nagy arcod se legyen...! :D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.30. 21:10:43 -
#5632 Menj tovább.
2 megoldás
1. keress egy koponyát, és törd szét, ebből aszsem 4 van. (nem próbáltam még, Moby említette régen, hogy neten mondták ez is egy módja, ha nem akarsz meghalni)
2. egy mezei embernél halj meg, a legközelebbi sima embernél és menj vissza halál után felszedni a vértócsát!
kopony vagy a halál aktíválja majd
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.30. 21:00:38 -
Ulthane #5631 Basszus, most mit csináljak? Kaptam 128 ezer vialt, de a baba még élettelen, s ha jól tudom, az csak az első boss után éled fel. Addig tuti elveszítem ezt... -
#5630 Igen, ahhoz sajnos több dolgot kellett volna másképpen csinálni, de ez így is nagy teljesítmény.
Ha meg később lesz kedved, ott van a NG+. (ha NG+-ban lenyomod és utána megcsinálsz minden secret-et, ugyanúgy számít mint első körben, szóval nem maradsz le semmiről)
Látod itt valamiért jól használtad a kitérést, igaz nem kellett a közelébe maradni, de mégis úgy ment mintha 2 külön ember játszott volna, most és ezelőtti stream-ekben. :D
Látod mégis megy a NG+ pedig hogy ellenkeztél. :D
Azt ajánlom, most ha levered a boss-okat, vagy sima ellenfeleket, már nyugisabban és feküdj rá kicsit a kikerülésekre, vagy éppen a blokkolásra.
Ne feled Starved után van Chalice!!!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.30. 20:55:06 -
#5629 El. :)
De csak voltam, vége a mozinak, azért írtam ide, mert twitch-en nem biztos hogy el tudja olvasni utólag ps4-en. -
Ulthane #5628 Sorry, Logariust skippeltem, teljesen esélytelen volt.... -
Ulthane #5627 Na gyerekek, Germánt úgy lenyomtam második próbálkozásra, hogy azt tanítani kéne a nagykönyvben!
Dark látta élőben! :) -
SlickAdam #5626 elvagy Dark? -
#5625 Itt a főbossznál nagyon jól tóltad! :D
2.-ra megvolt!
GRATULA! -
#5624 Amúgy természetesen ez a meccsed egy plusz!
Semmit nem vezsítesz vele, már az amit eddig elértél az is nagyon szép teljesítmény, ha visszagondolsz, honnan indultál.
Szóval ha megunod és kihagyod, nem jelent semmit.
Ezt jobb leszögezni előre.
Amúgy meg a főbossz, hogy felkészülj, egy 10-es skálán 7, ha Ebrietas 2 és Logarius meg 10.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.30. 20:35:15 -
#5623 A staminával kapcsolatban, ha ilyen mint a fejsze fegyvered van, akkor elsőnek tapasztald ki, mekkora csikot vesz le mennyi ütést tudsz beadni.
Ha nem marad az ütés után kitéréshez kis csik, megbaszhatid, mert sok boss azonnal támad vissza, és sétálással nem tudod kikerülni.
Én neked azt tanácsolom, ha ütsz, akkor MAX 2x R1, és utána hátrálás, és ha nem vagy veszélyyben, kis séta és 2-3 másodperc tölt a stamina.
Nekem LV4-en is ez a bajom, be kell osztanom nem fejleszthetem mint te, éés a fegyverekhez ez alapján kell taktikolnom persze a boss függvényében. :) -
#5622 Logához:
- itt látom hogy nagy a káosz, persze érthetően, csak ugye még nem mondtuk, mutattuk meg mit kellene kb csinálni, vagy mi a célszerűbb
- staminád amit mindig mondok, ehhez a fegyverhez nem jó, kevés, ahogy amilyen stílusban harcolsz, kevés, illetve kicsit még nehézkesen bánsz a stamináddal, vagyis rosszul osztod be ami van
- ezt írtam ez a fegyver nem teljesen jó kezdésnek, mármint úgy hogy nem tappasztalod ki a játékot
Csúnyán hangzik, de itt 2 megoldást látok
1. megmutatjuk vagy meglesed a taktikákat neten, és megpróbálsz alkalmazni
2. egyszerűen hagyod és inkább vagy fejlődsz , vagy NG+-ban elgatyázod
illetve coopű
Az a baj, hogy amig most nézlek, az alap hozzáállás még nincs meg, és tudom nincsen sok idő próbálgatnod, próbáld meg azt hogy a lőfegyverrel megakasztod, és a koponyás részeknél a kitérést nem hátrálásra használod, hanem hogy áttörj rajta és a közelébe menj.
Most biztos zavaros amiket írok, de tök őszintén ez a véleményem.
R3 nélkül meg instant halál minden próbálkozás. -
#5621 Ő, én tuti nem haragszom meg, ami azt illeti megértelek, csak gondolj arra hogy időd mint a tenger, és ráérsz, a vége meg akár 1 perc , szóval ahogy érzed.
Én is sokat szívtam, de el nem tudnám képzelni azzal a fejszével hogy fogod majd megölni.
Ami biztos, hogy bénítsd meg a pisztollyal, mert ha nem akkor esélytelen leszel szerintem, nem fogod tudni magad addig tartani. -
SlickAdam #5620 nem.
igyal meg valamit, nyugodj le a picsaba, es csapd szet.
na jo, kipihenheted magad es max holnap. -
Ulthane #5619 Megharagszotok, ha azt mondom, hogy nekem ehhez a faszihoz nincs kedvem? Kétszer próbáltam meg, de nincs hangulatom ahhoz, hogy tíz percet rohangáljak, csak mire elérjek hozzá. S hogy utána meg bordó szellemeket küldjön rám, s amikor megcsapnám, elugrál.
Nem, nekem ehhez se idegem, se kedvem nincs.
Skip.
Jöhet a végjáték, azt letudtam a játékot. -
Ulthane #5618 Nemsokára kiderül, gyors Win 10 telepítés még közben. -
#5617 Kellemetlen hely és nehéz boss, de egyben jó és érdekes is, nem véletlen titokzatos, mind az hogy ide elértél és ami még vár rád ezen a helyen, de ez még odébb van. -
Ulthane #5616 Basszus, ez a hely elmebeteg. Minden másodpercben úgy érzem, most fogok megőrülni, olyan nyomasztó! :)
Egy shortcut már megvan. Most vacsora, utána folyt köv.
(már most utálom) -
Ulthane #5615 Sure
Most erkeztem meg cainhurstbe.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.30. 18:05:48 -
#5614 Ha meg a rövidítés kell tudom fejbű abban is tudok segíteni, de inkább fedezd fel magad. :)
Ha netán eljutsz egy helyre ahol azt hiszed nincs tovább, jusson eszedbe egy platformjáték. -
#5613 Felvetted a Cainhurst Summons-t? -
#5612 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ulthane #5611 Joska pipa. Hova is megyek most levagni azt a faszt? -
#5610 Kiviszem a szemetet , eszek és nézem.
Néha jobb inkább mást nézni, mint te magad szenvedj, mert közbe tudok kajálni meg inni, meg wc-re menni. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.30. 17:31:17 -
#5609 Én a hozzászólás első részére írtam, nem Logára. :D Logát nem fogod megölni egyhamar.
Képzeld azt el, hogy 4x annyit kell hozzá futni ha meghalsz, és kb 3x nehezebb ha nem jobban mint Ebrietas.
Csak annyit hogy pár végigjátszásnál én Logát hagytam inkább ki, annyira fusztráló.
6-7 menetemből kb ha 3x mentem hozzá. Mert utálom. :D
Szerintem ebben a többiek is egyet fognak érteni velem, a legmesszebb lévő Boss a lámpától az egész játékban, már ez önnmaga az őrületbe fog kergetni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.30. 17:32:21 -
Ulthane #5608 Most indulok a klinikara. -
SlickAdam #5607 mar eljutottal hozza? az se 2 perc.:) -
Ulthane #5606 Ma este nekiesek Logaritmusnak, ha valakinek van érkezése, nézheti majd, közvetítem. Olyan 6-7 óra között kezdem, ha minden jól megy.
-
Ulthane #5605 Nyugtával dícsérd a napot. :) -
SlickAdam #5604 Dr. Logaritmik-re kivancsi leszek. az is eleg megoszto boss, a "nagyon konnyen meglett"-tol a "vert hugyoztam orakon at"-ig mindenfelet olvasni rola. mondjuk inkabb a szopotenger fele hajlik a merleg.:) -
#5603 Alapon simán menni fog. :)
Drukkolok majd, meg nézem is ha lesz időm....meg gondolom itt a többiek is szívesen megnézik majd.