205
Dragon Ball Xenovers
-
Negritis #85 tegnap és ma is láttam a Tapion Swordot amit kerestem ingame hátha benne van valahogy, hát nem PQ vagy gömb dobja
hanem a pq22-t kell grindelni érte :D -
Negritis #84 asszem én vagyok azon kevés kretén egyike aki nekiáll és megcsinálja steamen az összes acsit :D
most épp PQ-kból farmolom a skilleket :D -
Negritis #83 elvileg valami kimaradt, legalábbis azt szokta jelenteni
mikor kiírja, hogy finished akkor (van hogy extra dolgot kell csinálni hozzá mint pl Gokunál az SSJ skillhez Krillin megölése vagy pedig randomra triggerel mint pl broly a pq53ban ) ha sárga felkiáltó jeleket látsz akkor jön az "extra" tartalom az adott PQ-ban
nah ilyenkor van hogy lezárt portál elérhetővé válik -
Zozo0122 #82 Köszi srácok! Amúgy az egyik PQ-ben, amikor a csillagharcosokat kell legyőzni és Vegita óriásmajommá változik, ott volt egy portál ami nem nyílt meg...valami barlangba vezetett...ez bug volt, vagy kimaradt valami a küldetés közben? -
Negritis #81 1. random a PQ dropja és ezért van a game tele grindeléssel :D
2. egyszerre csak 1 mester tanítványa lesz, ha a play datánál max van írva akkor új cuccot már nem kapsz tőle és mehetsz nyugodtan máshoz, de akár vissza is hozzá később ha ahhoz van kedved
3. nincs karma Raditz egy speckónk unlockolható PQ-t akar adni neked
később lesz még ilyen Gohan,Goten,Trunks és Boo is fog adni külön PQkat amik csak akkor "nyílnak" meg ha leverted őket
a vége felé már lesz vele gondod és lesz "anyázás" mert Soloban nehéz tud lenni mikor 3 Super Saiyan tolja rád az ultit folyamat :D -
#80 a másik is kiesik csak max lehet a turbánja.mindent megkapsz amit ír.egyébként igen a sett egyes darabjai egyenként esnek és na ,sokat kell farmolni.összesen 4 traininget tart mindegyik mester.az első után haladni kell a storyval .vagy parallel questeket csinálni majd beszélsz vele ,vagy csak egyszerűen megjelenik a kérdőjel a feje felett és mehet a következő van hogy kurva sokára adja az újat.és amúgy tőbb mestered nem lehet párhuzamosan.átmehetsz másikhoz.később vissza a másikhoz.és nincs karma rendszer,az is parallel quest lesz ha meg csináltad:) midnent meglehet .nincs jó vagy rossz dolog ebben^^ -
Zozo0122 #79 Na,hát beleöltem már pár órát, rohadt jó ez a játék, meg is fogom venni ha rendbe teszik a pvp-t meg kijönnek a DLC-k :) Azért pár dolog még nem tiszta:
1. A parallel questeknél a jutalmak csak egy részét kapom meg, pl. az elsőnél Chichi és Piccolo ruháját írta azt hiszem, de csak Chichi ruhát kaptam. Gondolom erről beszéltetek mint farmolás ugye? Adott setnek esik egy darabja véletlenszerűen? Ugyanígy néhány skillnél?
2. Krilin tanítványa voltam, megkaptam tőle a Z-soult. Ő már többet akkor gondolom nem tanít később sem, mehetek másik tanárhoz. Viszont lehetek egyszerre többnek tanítványa? Szóval lehet többnél párhuzamosan?
3. Ugye nincs valami belső karma rendszer? Mert Raditz ott álldogál a városban és arra kér, hogy verjem agyon Gokuékat :D Ez is csak egy parallel quest, csak most a gonosz oldalról? Mert akkor ötletes, csak következménye ne legyen, pl. a jó oldalon állók nem tanítanak vagy valami :D Mivel ugye visszatöltés nincs...
-
Negritis #78 online battle-ben van asszem :D 1x toltam csak de a pvpre tervezett karim nincs még kész :D -
Zozo0122 #77 Ja hogy lesz ilyen? Hol, mikortól? :D -
Negritis #76 jaa, hát sztem azon nem lehet állítani
de az endless battle kicsit talán hosszabb meg ott ugye több menet is van -
Zozo0122 #75 Arra, hogy az offline battle 1/1 vagy 2/2 vagy 3/3 is csak 3 percig tart :( Tudod, amikor te választod ki kivel vagy és ki ellen. -
Negritis #74 nem tudom mire érted a 3 percet én steamen tolom és simán megy 3-4 órát is
a multi persze továbbra sem ideális, de remélhetőleg lassan helyreáll
most épp az auto patrol acsit próbáljuk összehozni haverral -
Zozo0122 #73 Hát igen, hosszú távon lehet pozitív...na mind1 belekezdtem és maga a harcrendszer király. Csak lenne legalább 10 perc offline modban :D -
Negritis #72 amennyire negatív annyira pozitív ez egyébként
mert az nem túl jó hogy a full story-t csak 1x tudod "átélni" (bár amúgy akárhányszor végigviheted)
viszont mikor már a 4. karid csinálod sztem annyira nem baj ha demigrát csak 1x kell végig "szenvedni": dolor sit
hanem kapásból minden nyitott + van nem 1-2 cucc ami rohadt nehezen esik ki pl a Broly Set
nah azt több karira kifarmolni agyrém :D -
Zozo0122 #71 Köszi, így sikerült. Újrakezdtem, aztán meglátjuk. Pvp milyen? -
#70 hát a tört az username/appdata/roaming/steam/codex/323470 -
Zozo0122 #69 Kerestem, de nem találom, hova ment? -
#68 szedd ki a mentést :) -
Zozo0122 #67 Huh gyerekek...majdnem megvettem, jónak tűnik videók alapján stb. rohadtul tetszik. Egyelőre mondjuk úgy "demo" van meg. Kezdtem egy tesztkaraktert meg minden, játszogattam vele és az első furcsa gyökérség az az, amit korábban írtam, hogy a játék végigvitelével nyílnak meg az új karakterslotok. Öcsémmel párhuzamosan akartam játszani, erre nem lehet. Na mondom oké, kezdek egy új karit és majd szépen előlről komolyan végigviszem. Kitöröltem a régit, megkreáltam az újat és...az új karakterrel Tokitoki Cityben kezdek, és MINDENEM megvan amit a másik karakterrel vettem meg. Ruhák, megnyílt offline play stb... Mi ez a szar? :D Miért kellett ezt így? Na most el lett intézve, hogy tuti nem veszem meg a DLC-k kijöttéig meg 1-2 javításig...többet nem akarok csalódni. A 3 perces időlimitet offlineban fel se hozom többet :( Ha újratelepítem a gamet csak akkor tudok rendesen 0-ról kezdeni mindent? -
#66 igen az a 2 is nagyon kell :D -
Negritis #65 nekem witcher 3 és ff15 :D -
#64 nekem jelenleg a bloodborne-lesz meg az évben érkeznek majd még jó játékok rá:) -
#63 wii u se rossz de inkább ps 4.amúgy hát nekem is van még mit tenni a játékban :D -
ratgab #62 Én currgen konzolt akkor veszek, amikor engem érdeklő játék is lesz rá. -
Negritis #61 ps4 + witcher 3 és wii u + xenoblade chronicles X ami kell majd :D
mondjuk az a gáz, hogy én 100%ra akarok menni az acsikkal :D
nah ahhoz ahogy néztemSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
még 4x kell kiszedni a 7 gömböt + a power pole is kéne + a ruhák is érdekelnek :D
ez alaphangon 6 és háát ha az ember nekifeszül is "farmol" akkor kb 2 óra a 7 gömb D: -
#60 és a gömbökkel én is így szoktam lenni az utolsó anyira nehezen esik ki mindig hihetetlen xd -
#59 hát igen így van nekem is .de lassan nekem se lesz időm.de nembaj legalább lesz pénzem ps4et venni :D -
ratgab #58 -
Negritis #57 elvileg 23.án már kezdek addig kiélvezem amit tudok :D
és jah egyetem + melókeresés való arra hogy az ember játszon életvitel szerűen , aztán nagyon hobbi -
ratgab #56 Én egyelőre még semmit nem farmolok. Majd megveszem ha kicsit olcsóbb lesz és akkor majd játszok vele ahogy időm engedi.
Munkkeresésre: Megjártam én is ezt az utat (munkanélküliség, szar melók)...Sok szerencsét és kitartást kívánok hozzá. Élvezd ki még most, hogy van idő játszani...Meló mellett már nem lesz egyszerű a dolog. -
Negritis #55 jaa :D hát remélem nekem sem lesz lassan, de ugye ha az ember nem dolgozik hanem munkát keres akkor elküldi a jelentkezéseket és utána van idő játszani :D
mondjuk nem tudom ti szoktatok-e gömböket "farmolni" de nekem múltkor kicsit kiakasztott hogy a PQ-2ben 4 gömb kijött kb 15 próbára a 7.hez meg kb 100 kellett
pvp-vel amúgy ki hogy áll? -
ratgab #54 Kicsit az irigység szólt belőlem, mert nekem már nincs időm 80 órát játszani 2 hét alatt.
Steam szerint 17-et játszottam az elmúlt 2 hétben....Ehhez még legjobb esetben hozzá lehet adni még 10-et, amit World of Tanks-ban töltöttem.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.03.10. 16:32:54 -
Negritis #53 nekem is 50+ van benne, a játék jó ilyenkor nem telik az idő
és én még el se kezdtem a pvp-t :D -
ratgab #52 Azért az kemény, hogy nem egész 2 hete van kint a játék és már 80 órát bele tudtál pakolni... -
Negritis #51 gogeta - super 17 és az uccsó gt boss szedhető ki "kívánságokból" -
#50 értem és köszi :) -
#49 na várjál megnézem :D -
Negritis #48 én pl ha pve van akkor a broly soul + gigantic meteor SSJ2-ben elég erős
amúgy elvileg hó közepén-végén jön a DLC és a DB GT lesz benne
a másik 2 dlc-ről még nincs hír -
Vorrhess #47 Nem tudtam gogetarol ,hogy most is benne van :D Steamen ott van a dragon ball xenoverse oldalon hogy mik lesznek a DLC-ben. -
#46 és hol olvastál a dlcről hogy mi lesz benne? :o