205
Dragon Ball Xenovers
-
Negritis #125 nekem csak a supertámadások vannak meg
még 2x legalább ki kell szednem a 7 gömböt :(
mondjuk a PQ 19 továbbra sem akar proccolni addig meg "csalódott" vagyok
de legalább megvan a tryant lancer is
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.17. 12:53:52 -
#124 Tegnapi nap gömbfarmolással végződött. 2x kiszedtem a 7-et. + meglett a Whis ulti. Nagyon powerful területi támadás csak ajánlani tudom. -
Negritis #123 + van egy Broly "klónom" is majd holnap csinálok róla képet :D
aki akar amúgy írjon privit és steamen fel tudjuk venni egymást
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.16. 22:34:48 -
Negritis #122
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.16. 22:34:09 -
Negritis #121 daburah,c 16, gero, 19 és cooleren kívül a többi itt is megvan csak épp belső variánsokként
mondjuk ebben a játékban a léyneg nem a "játszható" karakterek hanem a saját magad alkotta cuccok amik szerintem simán többet érnek bárminél :D
mondjuk Daburah tuti hogy be lesz vonva később valahogy
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.16. 22:36:40 -
#120 Én mondtam, hogy kevés lesz. Amúgy most 81 óránál tartok. :)
Szánalmasnak érzem, hogy a ebben a szemét Battle of Z-ben is több a játszható karakter mint itt.
Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2015.03.16. 22:31:03 -
Negritis #119 tehát mégis annyi amennyi kijött korábban? :(
ez kicsit karcsú nekem, remélem a többi jobb lesz
nekem így néz ki :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.16. 22:22:01 -
#118 Ha már játékidő :D
-
Negritis #117 13 nagy film volt + 2 ova + a battle of z + most jön majd az új dermesztős cucc aminek van promó mangája
a sima db-hez movie készült és van 1 movie a gt-hez is
slug,turles,tapion bekerült legalább item terén
cooler és king cold ennyit se kapott (bár nekem ők se hiányoznak annyira) king vegeta szintén
mondjuk, ha itt ránézek a rosterre azért nem sokkal több az egyedi karakter inkább a sok változat, amit én rühellek a Namcoban alapvetően, hogy azt mondják lesz 200 karakter erre az 30 karakter + skinek
én a contenttel elégedett vagyok, grindelés előtt is benne volt 30-40 órám és a DLC-k most jönnek majd + ugye grindelek mert kell a 100% :D -
#116 Ha a Broly és Bardock bekerült PQ gyanánt akkor szerintem a több filmet is meg lehet így csinálni (Turles, C13, Hildegarn/Tapion, Cooler/Metal Cooler, Janemba, Slung/Super Slung,) és ez még nem mind. Ha jól tudom 12 DBZ film van. Plusz az eredeti Dragon Ball sztori és azok film változatai.
A chat konzolon valóban érdemes így hagyni, de ez egy PC játék. Itt elsősorban billentyűt és egeret használnak. Az oké, hogy sokan használnak Joy-t de a billentyű ettől még mellettük van.
Karakterekről: A Budokai Tenkaichiben több mint 160 karakter van és ott nincs különszedve a transzformok. Minden karakter részletesen ki van dolgozva.
A történet epic volt bár lehet volna részletesebb ezáltal nagyobb játékidő.
4 DLC lesz állítólag. Abból az első 2 elvileg a GT történetére épít míg az utolsó a Galatic Patrolman-t fogja tartalmazni (Toriyama új műve)
Szóval nem hiszem, hogy sok extra tartalom lesz. Ne érts félre én megvettem a játékot és a Season Pass-t is. Nagyon meg vagyok elégedve a játékkal. De ennél a Dragon Ball Univerzum sokkal de sokkal nagyobb. Tessék több tartalmat adni, mert az a kb 75€ sok ennyi tartalomért.
Ui.:
2. karakterem fejlesztem. Jelenleg Lv. 52-es. Itt van két kép :D
Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2015.03.16. 04:31:21 -
Negritis #115 - a filmek feldolgozását nem tudom mire érted, sztem a story jó így
- az hogy rengeteg a hiányzó karakter, hááát nekem kevés karakter hiányzik úgy istenigazából
aki számít itt van, és sztem Uub is jön majd a GT-s DLC-vel
- az accessorykból én is keveslem az 1et
- a chat nem ideális, de végülis elmegy így, a konzolosok miatt ilyen valszeg
- az online pedig szar, de remélem előbb utóbb megjavul a "tologatás" meg lehetne rosszabb is ha egymás nyakán állna 10 ember te meg nem tudnád "kijelölni" kit akarsz megnézni :D
engem leginkább az idegesít hogy a PQ-ban random a trigger hiába csinálod meg ami kell, így nem tudod hogy jól csinálod vagy sem, és mikor egy 7-8 perces szívás után nem tudod hogy jól csináltad-e az gáz
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.15. 23:57:11 -
#114 Ha már hiányosságok.
- Nincs Chat.
- Lehetne külön itemet tenni fejre és hátra is. (Diszítés szempontból jobb lenne)
- Rengeteg hiányzó karakter
- Filmek feldolgozása
- Online Lobby elég gyenge. Nem tölti be rendesen a karaktereket. EL-el tünnek majd újra megjelennek. Kivenném a karakterütközést. Kicsit gáz, hogy tologathatod a többi játékost.
Most kapásból ennyi jutot eszembe. Egyébként jó game. Főleg a story. -
Negritis #113 háát 1-2 rájöttem hogy nme vagyok normális :D
a pq19el kb agyrákot kaptam mire meglett hoyg mi az "extra trükk" de még ez is kevés mert nem dobja a skillt :D
és akkor még ott a többi, szép menet lesz a 100%os steam acsi :D -
Zozo0122 #112 Jah tudom, de a questben külön jönnek, külön pályán és többen vagyunk mi is... Amúgy kipróbáltam azt, hogy 3 vs 3 - én és 2 saibaman vs. Recoome, Jeice, Burter... széjjelvertek -
Negritis #111 van olyan patrol quest :D meg ha ginyu edz egy olyan tréning is :D -
Zozo0122 #110 Tegyék be a kimaradt karaktereket, bővítsék az offline módot 15 percre és lehessen menni akár 1 vs 5-öt is és boldog leszek :D Milyen jó lenne már egyedül a Különleges Egység 5 baromállatja ellen :D Persze egyszerre :) -
Negritis #109 játszd végig ;)
én a 2. formáját kicsit hiányoltam, de elég sok "karakter" kimaradt azért a sztoriból és eloeve ha minden bekerül lehet sok lenne -
Zozo0122 #108 Friezát elég gyorsan elintézték, ráadásul csak 3 formáját használhatjuk :O és hol vannak a robotok? C17? C18? Rögtön a Cell torna jön, nem lehet majd kipróbálni a robotokat? -
Negritis #107 broly set gyilkos én 2 napig szívtam vele :D
haver vegito szettel szenved :D -
#106 Ne is mond. :D Én most a Broly szettel küzködöm. :D Felső már van 3 nadrág meg cipő nem akar esni. -
Negritis #105 nah a másik mester pedig yamcha lesz
közbe a skilleket farmolom 15ig megvan minden :D
holnap folyt köv :D
szép menet lesz az összeset kiszedni -
Negritis #104 tapasztalat alapján a 2 új mesterből az egyik Tien :D -
Negritis #103 beszereztem a season pass-t gyorsba én is és félbe van vágva
én úgy emlékeztem hogy 5 patrol és 15PQ volt ígérve az első dlc során
aztán utána néztem és elvileg ez csak egy leaked cucc ami CSAK PC-n van, konzolon semmi és ez sem a teljes anyag hálistennek -
#102 Nem tudom, hogy ez most DLC-e vagy valami, nekem már elérhető (Season Pass).
Valahogy nem tudom elhinni, hogy ez DLC lenne, mert a Steam áruházban nincs szó megjelent DLC-ről. Valamint semmit sem írtak hírként sem. Azt tudom gondolni, hogy extra azoknak akik megvették a Season Pass-t. -
Zozo0122 #101 -
Negritis #100 Frieza maybe cool, but his brother is Cooler :D -
Negritis #99 megjelent?! -
#98 Pár kép a GT-s PQ-ból.
-
#97 majd még később rakok be képeket:)
-
Negritis #96 steam screenshotjaim
elvileg itt meglehet nézni a képeket amiket lövök menetközbe :D -
Negritis #95 ruzhát nem hiszem, de a skillek meglesznek mert kell acsihoz :D -
#94 mindet?hát itt ülsz még jövőre is xd én csak a kedvenceimet . :D majd mutatok képet az enyémről^^ -
Zozo0122 #93 Ti minden képességet meg ruhát kifarmoltok? Lehet én is ki fogok, elég nagy a változatosság, de a kedvenceimet tuti :) Mutassatok már képet a karitokról aki már végigvitte :) -
Negritis #92 ma meglett 1 kivételével a pvp acsi a 7 revive hiányzik, amihez normális 2v2 / 3v3 pvp meccs kell
-
Negritis #91 pedig meglesz :D
most épp a PQ 4ből próbálgattam Nappától megkapni az egyiket :D
de nem akarta inkább gömböztem meg Tapion sword, de most meg megyek mást játszok mert ha túl sokat grindelek megutálom a játékot amit nem szeretnék -
#90 beteg vagy ha miden képességet kifarmolsz xd -
Negritis #89 persze :D 34/50 az acsik :D
pvp és mesterek hiányoznak alapvetően
nameg az összes ulti/super támadás -
#88 az is jó :D hehe az összes pq kész van már neked? -
Negritis #87 nekem elsőre meglett és dobott egy gömböt is :D
megint van 3 :P -
#86 én már megszereztem :D 4x próbáltam és sikerült ^^