205
Dragon Ball Xenovers
  • Myselor
    értelek.de ugye tudod hogy most is benne van gogeta csak kívánni kell a sárkánytól?:D
  • Vorrhess
    Jaja gogeta használja a big bang kamehameha-t néztem én is ,elvileg következő DLC-ben lesz benne. Weekendet már elég régen használtam, de kipróbálom már lvl 80-on is, hogy milyen. Z soul most nekem vegeta mentoros van ami a Heh dirty fireworks, ki blasthoz az 4.et. De most beraktam a why yout tesztelésre :D
  • Myselor
    asszem gogeta ssj4 tudja a big bangeset,én csalódtam tényleg közelről robban és ennyi.weekend nagyon kemény meg a super kamehameha,z soulok közül amúgy te mit használsz?:D én a why you-t feltölti maxra a ki-t ha megölsz valakit jó tud lenni nem ad sok stat bonuszt de ami ad az se jobb úgy vettem észre.nem sok különbséget érzek köztük az a baj.:|
  • Vorrhess
    Na köszi az infót ,ki fogom ezt próbálni:D Super kamehameha az tényleg jó, ma lett meg. Eddig Super vanishing ballal mentem :D azért ez is kegyetlen :D
  • Vorrhess
    Én kipróbáltam az offline csatázását is ,de nem találtam semmi beállítási opciót, pedig kéne.
  • Myselor
    én nemtudom ki se próbáltam ezt a részét :D
  • Zozo0122 #39
    Köszi a válaszokat srácok. És azzal mit tudok kezdeni, hogy az offline csatákban 3 perc időlimit van? Engem igazából a játék ezen része vonz, hogy kötetlenül harcolhassak, úgy ESF szerűen, páran biztos toltátok :) Ez vonz igazán, jó kis 3 vs 3 csaták, stb...
  • Myselor
    nem éri meg azt farmolni,egy nagy szar,csak közelről hat :D a weekend és a super kamehameha a leg hatásosabb szerintem :) egyébként van egy kisebb glitch a játékban,én sokszor alt+tabozok mivel közben beszélgetek xd igen unalmas a farmolás.aztán eltolsz egy ultimate attackot közben alt+tab belépsz újra kezdi eltolja és újat kezd ugyanabból a ki-ből tehát ezt végtelenszer lehet használni xd ha lemegy a ki-d akkor is ha közben kezdted el.egyébként bosszantó.de remélem hamarosan adnak ki valamit hozzá mert fél évig semmi nem lesz nem fog már érdekelni :o
  • Vorrhess
    A farmolás valóban nagyon idegesítő :D Legalább 30 tryom van már a 100x big bang kamehameha-ért, és csak nem akar esni. Semmi másra nem tudok gondolni csak, hogy így húzzák az időt amíg nincs kint a DLC. :S
  • Myselor
    Hát lényegében mindent megcsináltam és összegyűjtöttem ami a játék része volt.A ruhákból és skillekből még persze sok kimaradt.Több 100 óra farmolást jelent szerintem.Egyébktént imádom a játékot és semmi baj vele,csak néha kibaszottul unfair és ez bosszantó.Nagyon nehéz némelyik rész egyszerűen lehetetlennek tűnik átkell alakítanod a karaktered teljesen néha egy harchoz vagy másik adott karakterrel menni.Mindent nincs esélyed megcsinálni a saját karaktereddel a parallel questek közül vagy vért izzadva.A story egyébként szerintem nagyon jó csak rövid.A karakterek pedig tényleg valamennyiben különböznek a harc stílusuk is :) Tényleg nekem csak az a bajom vele hogy unfair. Ez bosszantott fel és ezt a hülye farmolósdit utálom.Szeretek farmolni nem erről van szó de kb vagy 80 órám van benne és csomó ruha és skill nincs meg.:D Soha nem lesznek meg egyes dolgok látom előre :D
    Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.03.09. 22:08:06
  • ratgab
    Így, hogy eléggé kivesézés szélén állsz változott a véleményed a játékról? Korábbi hsz-ediben eléggé kifakadtál, holott eredeti topikban még áradoztál a game-ről.

Nézegettem amúgy videókat a játékból...Ezt nekem tuti ki kell majd próbálni, de húzós még az ára....Pár hónap múlva majd bepróbáljuk. Egy Namek vagy freiza klános karit, esetleg valami gyenge ember karaktert szívesen kipróbálnék.

Más: Jól látom, hogy fajonként van különbség az alap harci technikákban? Néztem először egy Saiyan fajjal indított végigjátszást. Ott mintha kicsit másképp ütött volna, mint a későbbi végigjátszásban a Namekkal! Ez tényleg így van vagy csak rosszul láttam valamit?
  • ratgab
    Annyi ráció azért van benne, hogy ha már egyszer végigvitted a játékot akkor már játszogathatsz a különböző karakterekkel. Tehát a fejlesztők szerint egyszer ismerd ki a játékot, ha más nem a főszálat, aztán már lehet ökörködni.

Eröltetett magyarázat tudom, de jobb ötletem nincs (kettőn közt tényleg érthetetlen megoldás, de mással nem tudom magyarázni, esetleg azzal. hogy ez is egyfajta díj a végigjátszóknak...talán ez a leglogikusabb magyarázat).
  • Myselor
    komoly igen.habár elég gyorsan letudható a story:)
  • Zozo0122 #32
    Ez komoly? Ekkora gyökérséget nagyon régen nem láttam játékban...pff.
  • Myselor
    úgy kell hogy .megjelennek külön is karakterek a városban küldivel.azokat is megkell.azok is hozzáadódnak,tehát azokat is újra tudod majd,.és ahogy csinálod a questeket,oldódnak fel úgy is újabbak :)
  • Akuman
    Szia
    Parallel Quest-ek közül néhány nem lett elérhető. Tudnál tipped adni miért?
    Játék ki van játszva de mégse elérhetőek mind (igaz a meglévőket nem mid csináltam)
    15, 16, 19 hiányzik pl de körülötte mind megvannak
  • Myselor
    na sikerült megcsinálnom az összes Pq-t :D ssj4 goku is megvan.már csak 2-t kell kívánnom a sárkánytól a karakterekért.maradt a farmolás a ruhák miatt és várom a dlc-ket.amúgy tök hülyeségnek tartom hogy statot adnak a ruhák,vagyis ebben a formában.pl a legjobb ruhák vagy rosszat adnak,vagy kevés jót.bár nemtom mennyit számít de akkor is. a z- souloknak 1-2nek van hasznos képessége de egyébként az is elhanyagolható.
  • Lacc 88
    A sztori végén nyílnak meg az újabb slotok. Nagy gyíkságnak tartottam...
  • Zozo0122 #27
    Sziasztok! Egyelőre csak kipróbáltam a játékot, bejövős, de. Hülye kérdés, de hogy tudok új karaktert indítani? Egyszerre kettőt szeretnék, de csak egyet enged, a többi slotnál azt írja, locked. Másik kérdés: offline battle. Hogyan lőhetem ki a 3 perces időlimitet? Hatalmas gyökérség az időlimit ebben a játékban.
  • Akuman
    Hello Mindenki!
    Kis közös játék reményében írok. Aki benne lenne egy kis Co-Op-ban azt íron.
  • KiruHoshino
    Itt vannak a trading card-ok.
    http://steamtradingcards.wikia.com/wiki/DRAGON_BALL_XENOVERSE

Hátha érdekel valakit, hogy miket lehet készíteni belőlük. :)
    Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2015.03.07. 17:11:46
  • Myselor
    egyszerűen csak leszarom :D unfair fos.oké legyen nehéz egy játék de érted.én lehetetlen hogy meghalljak,meg a társaim is.de amikor ez a jaj nehogy ő meghalljon vagy vége a questnek akkor az összes ellenfél instant rá megy.és mondom lófasz hpja van :D nevetséges.2x majdnem sikerül erre bejön az utolsó ellenség és egyből isntant rámegy és megöli időd nincs .szarság csinálom a többit kész :)
  • Shep
    Nem szoktam ilyet mondani de akkor lehet érdemes lenne valami trainer után nézned, nem éri meg az agyvérzést a játék :)
  • Myselor
    a másik gusztustalan dolog a játékban ez a védd meg a társad dolog pl most az egyik PQ-ban superbuu ne haljon meg,aha csak hogy mikor kb 5 ütéstől vagy 2 ki blastol megfekszik?:D hogy a kurva anyámba védjem midnenszartól mikor többen jönnek.vicc az egész 2 órája nemsikerül akár mit baszok vele.ja hogy van amivel töltöd az alli hpját is dejó csak hogy ez max multira érvényes ja bocs én anyámat:) igen mindig is utáltam ezt hogy védj meg ezt vagy azt,vagy különben szopd ki ha az a béna meghal igen tök jó játék kezd ki lenni vele a fasz.
  • Carmang
    Egyetértek. Az összes mmo-t azért hagytam abba, mert a max szint elérése után "sztori-módból" átváltott "grind/farm-módba".
    De itt már alacsony szinten is ez van? :)
  • KiruHoshino
    Tölts le egy tört verziót és próbáld ki. Ne adj a szavunkra. :D Lehet neked tetszene a játék.
  • Shep
    Na most jól elvettétek a játéktól a kedvemet. A farmolástól kevesebb rosszabb dolog létezik egy játékban.
  • Vorrhess
    Season pass az még 25-26€ és ez 3 DLC-t foglal magában elvileg. Ezt jelentették be ahogy látom.
  • KiruHoshino
    Hát igen. Lesz egypár DLC. És ha az alap játék maga 50€ akkor gondolj majd bele, hogy a DLC-k mennyibe fognak fájni a zsebednek.
  • Vorrhess
    Jaja valamit tényleg kitalálhatnának erre ,mert ez így horror :D
  • Myselor
    hát igen,kezdek belefáradni.vicc az egész.reménykedtem hogy lesz valami drop rate növelő item de semmi.ennyire nehezen még mmoba se esik item xd valamit kitalálhatnának :)
  • Vorrhess
    Végig ilyen farmolós, van az alap story, ami ahogy haladsz elkezd egyre nehezedni és csak úgy lesz esélyed letolni ha közben csinálod a storyn kívüli parallel küldetéseket és farmolod onnan a geart meg a képességeket.
  • Vorrhess
    Pontosan ez a bajom nekem is, az ilyen szintű farmolás nagyon felbassza az agyam mikor egy questet 3-4 órája tolok és nem dobja az ultimate spellt. 5-6 perc egy ilyen quest ki lehet számolni kb hány try óta nem esett. Az ilyen elem MMO-ba való nem ilyen fighter játékba.
  • Carmang
    Játékmenet milyen?
  • Myselor
    nekem csak az megy az agyamra már hogy mindent farmolni kell és soha nem esik ki ami kéne szinte.pl a ruhákból nekem nagyon nagyon,vagy 2-3 órája farmolom a z swordot és semmi.felbasz.egyébként már midnent megcsináltam benne a bardock és brolly saga-t is meg nagyon sok z soul kiesett meg minden de ami most kéne rohadtul nem esik.és kibaszott idegesítő .lehetett volna a shopba berakni még több vehető ruhát .kinek van kedve kifarmolni egy egész settet?mikro 1 darabja is alig esik 20ból 1x
  • Vorrhess
    De vannak a különálló moviekből hősök benne. Story végén fogsz találkozni velük. Meg a DLC-kben is sok beígért dolog lesz. Új küldetések, új felszerelések stb.
  • Lacc 88
    A harcok is elég jók a sztori se rossz, de nálam még mindig nem az igazi. Rengeteg mindent bele lehetett volna még tenni és jobban átgondolni. Főleg plusz történeti szálakat és nem csak a komolyabb eseményekre fektetni a hangsúlyt. A movie-k története és hősei nincsenek benne?
  • Vorrhess
    Dragon ball onlinet én is figyeltem egy ideig. Abból csinálhattak volna egy angol verziót.
  • KiruHoshino
    Ennyi erőből a Dragon Ball Online-t kár volt bezárni.
  • Vorrhess
    Igen elég nehéz lett. De szerintem csak az eleje.