205
Dragon Ball Xenovers
  • csakRicsi
    de ha egyszer beadott egy patrollert és try-olok,akkor abban a PQ-ban mindig ott lesz?:D mert ezt a try-olgatást nem nagyon próbáltam eddig,ha nemadott key itemet,akkor kiléptem és próbáltam egy másikat....:D
  • Negritis
    háát, ahol adhat ott nonstop retry
    sajnos az első 3-4 gömböt jól adja utána viszont előjöhet hogy 30-40 (akár 100) try is kell egy gömbhöz
    ez esetben pedig érdemes inkább csak az adott harcot visszapörgetni mert így "időt" tudsz spórolni ha már az "ideg" megvan
  • csakRicsi
    Kristálygömböket farmolnék,de az istenért nem akar kilenni a 7.....:@ 5 és az 1 csillagos hiányzok.Néztem melyik PQ-knál adnak gömböket a patrollerek,de hiába:S:D Van,hogy kifogok egy 80-as szintűt,leabálóm és csak 2 Material Item-et ad...:S Már nagyon idegesít.Olyan PQ-ban is ez van amin még nem adott gömböt.Valami tipp?
  • allock #162
    Ultimate Finish kellett neki, se baj 28. alkalomra csak össze jött
  • allock #161
    üdvözlet, gyors kérdés mielőtt megmarom magam xD

No.18 Return of Ginyu Force

itt kivel kellene menni, hogy a Win Conditionsnál a kettő darab kék kérdőjel feloldódjon? kb 18x végigvittem különböző helyezésekkel, karakterekkel, de a végén Frieza dumál és Mégis Ginyu jön Goku testében és még SSJbe is változik

ennyit találtam link

Defeat all Ginyu Force members.
    -Hidden Conditions
    Clear in under 5 minutes
    Defeat Frieza
  • Negritis
    1 dlc-t még várok azért hátha, de jah nem hiszem hogy sok lesz és így kicsit húzni fogom a "fogam"
  • KiruHoshino
    Imádtam mikor Hitler feltámadt :D Azért említettem mert nem írtad oda öt is. Azt hittem elfelejtetted :D Amúgy szerintem ne nagyon számíts több DLC-re.
  • Negritis
    az is pokol beli móka volt :D
  • KiruHoshino
    Azért szerintem a Gogeta vs Janemba filmet se felejtsd ki
  • Negritis
    nem azt mondom, hogy tökéletes a cucc, de azért a Namco nem az a cég ami "jófej" a dlc-k esetében
    viszont a tartalom mennyiségre sztem meglesz ha eljutunk 5-6 DLC packig
    a minőség pedig mindenkinek egyedi preferencia én megvagyok Garlic Junior nélkül :D

bár egy Slug vagy Cooler elleni kis küldi sorozatot támogatnék a többi annyira nem
    esetleg ha a Tapion Sagát megcsinálják úgy hogy jó is legyen ne mint Broly-Bardock vegyesfelvágott valami

nameg még a "pokolban" is van potenciál bőven, a sorozatban is csak lazán van kezelve a téma (goku mikor megy Kaitohoz, Cell-Frieza mikor bohóckodik a GT-ben)
  • Master91
    Brolynak jobban örülnék mint ennek a káposzta GT-nek
  • KiruHoshino
    Én nem vagyok tőle elszállva. Egyedül a támadások számával vagyok elégedett. Igazán beletehtnék még a Movie-k és az origin DB történet feldolgozást is.
  • Negritis
    ha még ennyi cucc jön aszondom megérte a season pass :D
    kár hogy a gépem még nincs pesten hogy tolhassam is majd :D
  • KiruHoshino
    Nem még nincs kint. Csak bejelenteték a 3. DLC tartalmát. A kiadás dátuma még nem ismert.
  • Master91
    akkor a DLC2 már kint van?
  • KiruHoshino
    Xenoverse DLC 3
    - Jaco, Galaktikus utazó játszható karakter
    - Több játszható karakter (új movie Resurrection Frieza játszható lesz!)
    - Egy új master lesz
    - 5 új paralel küldetés
    - 30 új támadás
    - Gohan ruha sett az új movie-ból
    - Két új ékszer, abból az egyik az új movie Tagoma fürkésze lesz
    - 3új Z soul

• Negritis
    egyik ssj közben sem fogy, nem?
    elvileg a vegitás ssj jobb, csak nem tudom mivel :D meg nekem az ssj2v nincs is meg D:
  • KiruHoshino
    Én a Super Vegeta 2 skillt használom. Nem fogy a KI skill használat közben. Tökéletes a PVE-s Skill Blast-os karakterekhez.
  • Negritis
    ha mint tanulható skill, akkor szerintem nem
    így is necces a balansz néha a saiyan és a nem saiyan fajok között

valamint ott már nem ússzák meg "skinmódosítás" nélkül, mert ugye jelenleg az ssj annyi hogy villámok + sárga haj
  • GaborST
    Sziasztok lehet tudni, hogy benne lesz-e a játékba mint lehetőség az SS3 és SSJ4?
  • KiruHoshino
    Dragon Ball GT Pack 2:
    • Mira, Towa, Eis Shenron és Nuova Shenron játszható karakterek
    • 3 Time Patrol küldetés
    • 3 Parallel küldetés
    • Pan GT mesterként 5 küdletéssel
    • 6 full ruha sett Pan, Gogeta, Super 17, Mira és Towa.
    • 24 új támadás: Pan, Mira, Towa, Eis Shenron és Nuova Shenron támadásait is tartalmazza
    • 6 új Z-Souls:
    •• Eis Shenron's Z soul - I'm doing fine.
    •• Nuova Shenron's Z soul - That's how I fight!
    •• Pan's Z soul (Master) 1 - This is my best move!
    •• Pan's Z soul (Master) 2 - Dumped agaaaain!
    •• Mira's Z soul - I feel it... A powerful energy!
    •• Towa's Z soul - Revival of the Demon Realm is at hand
    Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2015.03.20. 13:18:26
  • KiruHoshino
    DLC 2 képek

• KiruHoshino
    DLC 2 képek

• KiruHoshino
    Sajnos erről nincs információm. Ha megtudok valamit akkor azt természetesen majd leírom a későbbiekben.
  • Negritis
    jobbnak tűnik :D
    mikor jön?
  • KiruHoshino
    Dragon Ball Xenoverse DLC 2 pack!!!!!

- 4 játszható – Towa, Mira, Eis Shenron, és Nuova Shenron
    - 3 GT story mode
    - 3 paralel quest
    - Pan masterként
    - 22 új támadás
    - 5 új ruha set
    - 6 új z-souls

• Myselor
    lesz ennél genyóbb dolog is.amúgy nemvagy elég erős oda még.nekem mindig átváltozott de nem érdemes szenvedni vele amúgy.kicsit tovább haladsz és skill shopból megtudod venni 40 000 csak .
  • Zozo0122 #138
    De most komolyan mekkora szar már ez? 4-5 esetből 1x változik át, és akkor is szinte csak Dermesztőre támad, próbálom megmenteni, de nagyon hamar ledarálja és vége. Sok ilyen lesz amúgy?
  • Negritis
    100k credit, ne szenvedj vele :D
  • Zozo0122 #136
    Köszi mindenkinek. Most épp a super saiyant akarom kifarmolni, de Goku legtöbbször át se változik, pedig Krilint ölöm meg előbb...
  • KiruHoshino
    Úgy van mint ahogy azt Negritis írta. A statokat alapba megkapod míg a buffot csak akkor amikor az aktiválódik.
  • Negritis
    a statokat szerintem megkapod folyamatosan
    de nem mondom rá a nagyesküt
  • Zozo0122 #133
    A Z soulok buffjait csak akkor kapom meg ha bekapcsolnak igaz? Nem a leírásukról van szó, hanem a fel és le mutató kis nyilakról, mint a ruháknál.
  • Negritis
    én a gurusat is olvastam, ott is hasonlókat mondanak és nekem is hasonló a véleményem

a hangulat 10/10 tényleg visszakapod azt amit a sorozatban kaptál
    sőt a PQ-kban fajtól/választott karaktertől függően változnak a párbeszédek amik szépen megfűszerezik a dolgot

a hardrendszer nem kiemelkedő, de bőven elég

a zene néhol jó, néhol agyrém :D
    nekem 9/10 a játék, de ha nem dbz játék lenne egy 8/10et akkor is érne
  • KiruHoshino
    Remek értékelés az SG csapatától. Érdemes elolvasni.

http://sg.hu/cikkek/111251/dragon-ball-xenoverse
  • Negritis
    ma találkoztam batmannel :D

ez pedig a broly klónom :D strike spammer lesz :D

• Negritis
    :D amúgy én pl az első kívánságot a dermesztős küldiből szedtem ki az se lenne hosszú csak ott nincs retry lehetőség
    ezen kívül a kari húzás + gömb miatt még a 3 majdmosat szokták ajánlani talán az 52est
    de ott is max a végén jöhet patroller viszont sok-sok xp
  • Myselor
    hogyha 3an vannak az már trió xd amúgy teljesen mindegy meddig tart miután kiírta hogy key item :D szerintem már megörül az ember
  • Negritis
    sztem meg a 2es jobb :D
    20 sec alatt levered a krillin-tien-yamcha duót
    majd ha jött akkor a patrollert is és a végén is megvagy fél perc alatt
    ennél a 12es kb 1 perccel azért hosszabb :D
  • KiruHoshino
    Gömbözni legjobban a 12-es PQ-ban lehet. Hogy miért? Mert ahogy belépsz a pályára ott lesz majdnem veled szembe a Time Patrol. Ha épp nincs ott csak nyomj egy Retry-t.
    Ez a legkönnyebb és leggyorsabb.