Dragon Ball Xenoverse

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

expert mission 15 nem kicsit szívás 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

nem engedi hogy sg-n lejátszuk 😄

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

nekem rohadtul tetszik hogy a mesterek most már nem random jönnek elő hanem progress függő és onnantól fix a helyük

valamint a fenti large timeriftek is jók lettek

élmény repülni a városban mikor eljutsz arra a pontra

az expert missionokhöz is mászkálni kell

de az elején kicist meh, true viszont all in all nekem jobban tetszik mint az előző
hozzáadtak jó dolgokat és a "core feeling" megmaradt

Myselor
ja értem.amúgy ott és nem tudtam 😊 köszi a tippet.hát a mountok meg a város is vicc szerintem.nem jött be.aztán úgy elvesztettem az érdeklődésem a játék iránt.de majd lehet adok még neki egy esélyt 😊
a tutorialban? ott szar a gombkiírás meg lehet csinálni simán
ha rákeresel pár helyen el is mondják

nekem a "mount"ok nem tetszenek de maga a város hangulatos és tetszik
nekem jobban tetszik mint az első

Myselor
én nekem hatalmas csalódás.a városban valamiért kibaszott hülyén fut,és szerintem nagyon rossz lett a port.pl van egy támadás amit be sem lehet vinni.igazából egy combo-ról van szó aminek a végén elütöd az ellent odateleportálsz és még elrúgná.vagy 100x próbáltam és sose rúgja el.furcsa dolgokat tapasztaltam én le is töröltem.nekem az első rész jobban tetszett
én tolom 😄
bár nem eleget sajnos, munka mellett nem könnyű 😄

én imádom a sima pve részét, viszont jah az extreme missionokhöz max 2-3 ember volt az elmúlt héten

Hali, a 2. részel játszik itt valaki PC-n? én előszőr letöltöttem, azt kedvet kaptam hozzá és megvettem, de ugy tünik hogy Pc-n az online közösség anyira nem nagy. Ennek jobban utána kellet volna néznem elötte XD , de x-box1-re meg tul drága lett volna mert kelelt volna hozzá egy gold elöfizetés is, és az ugy már messsze 20ezer fölött lett volna.
Nah mindegy azért a single része is jö, de igazából a PVP miatt vettem meg
nagyon epic ez a trailer

steam oldal

már előrendelhető, 50€

Csekkoljátok le a Xenoverse Mod videóm! 😊
https://youtu.be/mHYZh7Nzhos
Master91
Hmm kedvet kaptam rá
benéztem jó hosszú kihagyás után
a 3.dlc-s cuccokat még nem vágom de a játék még mindig jó 😄

a játék nem kicsit grindfest, de ettől még DBZ és fun 😄
főleg h lassan jön a DB Chou 😄

na neeeeeee!!!!!!! 😄 De most megtört a jég!!! ugy a 40.-ik után folyamat beadta 😄
anno mikor 6. v 7. kívánságot csináltam a 7. gömb valami 200 próbálkozásba került 😄

Szia.Hát én akár hogy probálkozom mindig csak Material Items van!!!!!!!30-ból 20-szor bejön a patroller de nincs key item.Valamit rosszul csinálok???
gamefaq tanács

én pq2 "farmolását" javaslom
levered a tien-krilin-yamcha triót aztán ha nincs patroller akkor restart
ha van levered ha dobott "key item"-t akkor mész tovább ha nem akkor restart

talán ez a leggyorsabb, de van még pár hasonló

Sziasztok! Valaki segítsen pls!!!!! hogy tudom a leggyorsabban összeszedni a gömböket???DLC 3 van!!!!!Elöre is köszi.
http://www.saiyanisland.com/2015/06/dragon-ball-xenoverse-max-level-increase-to-99/

ez alapján ahogy nézem eléggé hasonló lesz, amit ÉN személy szerint nem bánok
bár a hossztávú siker kérdéses

3. sztori DLCről tudni valamit? meg arról hogy lesz-e még utána?
sajnos az utóbbi időben nem tudtam játszani mert még nincs fent a gépem pesten

anno volt egy dbonline amit asszem 1 éve zártak be, de csak ázsiában tudok szerverről
ha az jött át "nyugatra" az marha jó (nekem pl ez a mirás történet is tetszett egy mmo-ba is beleférhet)
de azért vannak fenntartásaim

Rayden02
Tudom, nem ide tartozik ,de ezmiez? 😄

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

nah DLC letudva, nekem tetszik de az zavar hogy még mindig csak lengetik hogy mi lesz a vége 😄
mondjuk 2 jó poén volt a végén
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

a vegita-trunks kézfogás nekem tetszett tipikusan leírja a karaktereket és a 2 viszonyát
valamint ki istenke főzési tudományával való poénkodás is bejött

ez a sorozatban is kiderül amúgy 😄
sőt, ha emlékszel a Cell Gamesre ott ugye azt hiszik hogy az ebédet hozták meg mikor Goku azt mondja Gohannak hogy most te jösz 😄

Carmang
A Gohan egy értelmes japán szó. Mik derülnek ki egy autós tréfából 😊

http://player.hu/auto-motor-2/audi-a8-gohan/

valakinek nincs meg a pre-order dlc 360-ra,aki át is tudná küldeni becsomagolva email-re?😄 mert azt vadászom égen földön....
még nem lesz fent pesten a gépem sajna szal nekem majd csak 7végén lesz aktuális

KiruHoshino
Japánban a DLC 2 Április 7.-én érkezik. Az USA és EU-ról még nincs hír. Maximális szint 85-re emelték. Vagyis kapunk újabb 15 attribute pontot.

Tartalma:
4 playable characters – Towa, Mira, Eis Shenron, and Nuova Shenron
3 Time Patrol Quests (story mode)
3 Parallel Quests
Pan GT as a Master and her 5 Master quests
5 full costumes from Pan, Gogeta, Super 17, Mira and Towa.
24 signature moves from Pan, Mira, Towa, Eis Shenron and Nuova Shenron
6 new Z-Souls:
- Eis Shenron’s Z soul – I’m doing fine.
- Nuova Shenron’s Z soul – That’s how I fight!
- Pan’s Z soul (Master) 1 – This is my best move!
- Pan’s Z soul (Master) 2 – Dumped agaaaain!
- Mira’s Z soul – I feel it… A powerful energy!
- Towa’s Z soul – Revival of the Demon Realm is at hand

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

nem, új slotra kreálod az új karaktert és igen az elején kedvedre válogathatsz

kicist mmo-s ez a rész

ez nem egészen világos bocsi😄 most van egy 80-as saiyan-om😄 tegyükfel,hogy csinálok egy namek-et,akkor a saiyan-t baszhatom?😄 eltűnik és az helyett lesz a namek,vagy a namek kap egy új slotot ott az elején és kedvemre váltogathatom őket?😄
ha csinálsz egy új karit akkor az olyan lesz mintha a mostanit 1-1be kicserélnéd

marad a mester és minden progress ahogy volt

ezeket vágom,de vagy patroller nincs,vagy gömböt nem dob😄 de majd ráállok erre a try-olásra akkor😄 3 majmoson már megkaptam múltkor😄 xp-t meg már baszhatom meg fullos a karakterem😄D kár egy lvl80 fölé nem megy😄 és olyat egyébként lehet benne,hogy kezdek egy másik karaktert,de minden marad a régi?😄D mármint,hogy ugyanúgy ki van tolva a sztory,a PQ-k stb😄 csak mondjuk az új karakterrel is elkezdenék szórakozni,hogy fejlődjön😄 még 2 db PQ hiányzik,amikor kis trunks-al kell dumálni,meg amikor goten-el..:😄 de egyszerűen nemtudom átvinni őket,fullos karakterrel😄 nagyfelkúr.....gotenes végén ottvan ugye ssj goku,goten meg gohan😄D elcipőznek mint a szart.....a trunksosnál is gohan-goku a vége asszem😄 azokis mindig leszednek😄 amúgy köszi a segítséget😊
allock
Mr. Satan meg Majin Buu szaladásán azért felnevettem mikor mentem velük 😄

#hhwnd

ha nem ad key itemet akkor egyből menü és RETRY nem biztos hogy lesz megint patroller
de nincs kisebb esélye mintha "frissen" kreált PQ lenne
szóval még mindig ez a leggyorsabb megoldás

én asszem a PQ2-t szoktam csinálni, de van aki a PQ12 (talán) amire esküszik

ginyuu force, saiyan training (krilin-tien-yamcha + gohan-pico) ez a 2 fő menő
ezen kívül van még pár pl a 3 majom végén is jöhet ami egész jó XP-t ad + bardock set
gohan adja a friezát öld meg küldit, annak a végén is jöhet ugye patroller
valamint van a super saiyan bargain sale vagy melyik amit meg szintén gohan ad annak az elején is jöhet még a SKY zónában a wastelandhez közeli kapu mellett szokott lenni

ilyenkor bemész pl a ginyuu-ba ha látod hogy nincs ott a patroller a helyén akkor egyből retry amíg nem lesz ott
ha nem esik gömb akkor megint

de ha egyszer beadott egy patrollert és try-olok,akkor abban a PQ-ban mindig ott lesz?😄 mert ezt a try-olgatást nem nagyon próbáltam eddig,ha nemadott key itemet,akkor kiléptem és próbáltam egy másikat....😄
háát, ahol adhat ott nonstop retry
sajnos az első 3-4 gömböt jól adja utána viszont előjöhet hogy 30-40 (akár 100) try is kell egy gömbhöz
ez esetben pedig érdemes inkább csak az adott harcot visszapörgetni mert így "időt" tudsz spórolni ha már az "ideg" megvan

Kristálygömböket farmolnék,de az istenért nem akar kilenni a 7.....:@ 5 és az 1 csillagos hiányzok.Néztem melyik PQ-knál adnak gömböket a patrollerek,de hiába:S😄 Van,hogy kifogok egy 80-as szintűt,leabálóm és csak 2 Material Item-et ad...:S Már nagyon idegesít.Olyan PQ-ban is ez van amin még nem adott gömböt.Valami tipp?
allock
Ultimate Finish kellett neki, se baj 28. alkalomra csak össze jött <#idiota>

#hhwnd

allock
üdvözlet, gyors kérdés mielőtt megmarom magam xD

No.18 Return of Ginyu Force

itt kivel kellene menni, hogy a Win Conditionsnál a kettő darab kék kérdőjel feloldódjon? kb 18x végigvittem különböző helyezésekkel, karakterekkel, de a végén Frieza dumál és Mégis Ginyu jön Goku testében és még SSJbe is változik <#csodalk>

ennyit találtam link

Defeat all Ginyu Force members.
-Hidden Conditions
Clear in under 5 minutes
Defeat Frieza

#hhwnd

1 dlc-t még várok azért hátha, de jah nem hiszem hogy sok lesz és így kicsit húzni fogom a "fogam"

KiruHoshino
Imádtam mikor Hitler feltámadt 😄 Azért említettem mert nem írtad oda öt is. Azt hittem elfelejtetted 😄 Amúgy szerintem ne nagyon számíts több DLC-re.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

az is pokol beli móka volt 😄

KiruHoshino
Azért szerintem a Gogeta vs Janemba filmet se felejtsd ki

nem azt mondom, hogy tökéletes a cucc, de azért a Namco nem az a cég ami "jófej" a dlc-k esetében
viszont a tartalom mennyiségre sztem meglesz ha eljutunk 5-6 DLC packig
a minőség pedig mindenkinek egyedi preferencia én megvagyok Garlic Junior nélkül 😄

bár egy Slug vagy Cooler elleni kis küldi sorozatot támogatnék a többi annyira nem
esetleg ha a Tapion Sagát megcsinálják úgy hogy jó is legyen ne mint Broly-Bardock vegyesfelvágott valami

nameg még a "pokolban" is van potenciál bőven, a sorozatban is csak lazán van kezelve a téma (goku mikor megy Kaitohoz, Cell-Frieza mikor bohóckodik a GT-ben)

Oldal 1 / 5Következő →